Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Băncuța noastră

Featured Replies

Prin saritura :rolleyes: . Intrebarea ta mi-a amintit de alta "bancuta" din vara trecuta. Numai eu stiu cum am urcat acolo si eram si in rochita :)

Ce faină e poza!!! Și peisajul și modelul. 6.gif

Prin saritura :headbang: . Intrebarea ta mi-a amintit de alta "bancuta" din vara trecuta. Numai eu stiu cum am urcat acolo si eram si in rochita :lol:

O daaaa

Prin saritura :headbang: . Intrebarea ta mi-a amintit de alta "bancuta" din vara trecuta. Numai eu stiu cum am urcat acolo si eram si in rochita :lol:

Multumesc. Si acum imi dau seama ca nu am spus ce era mai important, si anume locatia. Este vorba de Prince Edward Island.

• 1 month later...

Hai mai suflam praful de pe bancuta? Parque das Virtudes- Porto, Portugal.

post-178-0-29974300-1569409307_thumb.jpg

:rolleyes: :hug:

• 4 months later...

Am gasit niste bancute prin locuri unde nu te-ai fi asteptat nicicum sa le gasesti, in varf de munte in Tara Stelutei , si le-am pozat cu gandul la voi :appl:

post-178-0-37577000-1581441417_thumb.jpgpost-178-0-69649700-1581441452_thumb.jpg

Am gasit niste bancute prin locuri unde nu te-ai fi asteptat nicicum sa le gasesti, in varf de munte in Tara Stelutei , si le-am pozat cu gandul la voi :appl:

Unde e Tara Stelutei?

Unde e Tara Stelutei?

Elvetia.

Si una de la Lacul Roșu!

post-343-0-84328600-1581499942_thumb.jpg

post-178-0-37577000-1581441417_thumb.jpgpost-178-0-69649700-1581441452_thumb.jpg

Ce frumoase si bancutzele si peisajele!

Edited by mino

• 4 months later...
Am testat o băncuță pe faleză, nu imi venea sa mai plec de acolo. Teii inca își împrăștie parfumul iar aerul cald si briza mării completau tabloul!

post-343-0-62990100-1593534368_thumb.jpg

Edited by mino

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

Va invit pe niste bancute intre cer si mare, sint destule ca sa putem tine si social distance-ingul. Din Liguria cu drag pentru voi

post-178-0-69431300-1600802817_thumb.jpg

Wow ce frumoase sunt! Oare când se realizează teleportarea, ca tare aș vrea să fiu acolo!
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...