February 16, 20197 yr comment_247683 ciocolata cu rom si eugenia, oribileda, romul in dulciuri nu cred ca se foloseste in alte particiocolata alba bleah De acord cu toate trei afirmatii.Am fost la o plantatie de ciocolata in Costa Rica si omul care ne dadea turul a zis ca ciocolata alba nu e ciocolata iar in opinia lui ciocolata adevarata e de la 75% cacao in sus Report
February 17, 20197 yr comment_247732 ciocolata cu rom si eugenia, oribileda, romul in dulciuri nu cred ca se foloseste in alte particiocolata alba bleah Eh, aici pot sa spun ca exista un producator de Eugenia care , se vede treaba, se tine de reteta originala si au gust ca alea din copilarie. Sunt cele cu ambalaj galben, de Dobrogea, daca nu ma insel? In orice caz, le gasec aici la Real si le mananc pe nerasuflate. Si si ai mei colegi si si cei de la sala carora le-am dus le-au mancat cu placere. Report
February 17, 20197 yr comment_247735 ciocolata cu rom si eugenia, oribileda, romul in dulciuri nu cred ca se foloseste in alte particiocolata alba bleah Eh, aici pot sa spun ca exista un producator de Eugenia care , se vede treaba, se tine de reteta originala si au gust ca alea din copilarie. Sunt cele cu ambalaj galben, de Dobrogea, daca nu ma insel? In orice caz, le gasec aici la Real si le mananc pe nerasuflate. Si si ai mei colegi si si cei de la sala carora le-am dus le-au mancat cu placere. Sa stii ca si eu am avut o surpriza placuta cu Eugenia, cred ca aia de care zici tu, galben parca era ambalajul. Am luat intr-o doara cand am fost la Toronto de curand , mai mult sa-i duc copilului sa vad daca-si aminteste de ea, si chiar era bunicica. Report
February 18, 20197 yr comment_247768 Eugenia este marcă proprie înregistrată a fabricii de pîine (și nu numai) Dobrogea din Constanța. Și nu că e din Constanța, și nu că e singura care are dreptul să poarte numele de Eugenia, dar e și foarte bună Vorbesc despre cea clasică, cea din poză, pe restul nici nu le-am gustat Eu îmi iau cu baxul, că mănînc vreo 2 pe zi, nu mă încurc cu cîte un pachețel. Are gust de rom, dar mi se pare foarte mișto combinația cioco cu rom. Mi-am adus aminte și de o chestie oribilă în legătură cu ciocolata, tot vorbind despre ea: este vorba de stracciatella, înghețată de-aia cu fulgi de ciocolată prin ea, e oribilă și îngrozitoare, de cîte ori am avut ocazia să gust mi s-a părut cea mai nefericită combinație de ciocolată cu înghețată. O mesteci și rece cum e se face ca un nisip prin gură, bleah! Report
February 18, 20197 yr comment_247769 Asta eeee, da da! Si eu iau mereu. Biscuitele e crocant, proaspat, crema asa cum trebuie ea sa fie, dupa cum imi spun mie papilele si combinatia, mnomnom! Report