Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tigaie de fier

Featured Replies

tot n-am priceput ce va atrage, dar nu-i bai. Moatza, matale pricipiși, un rezumat ceva? blush.gif

71.gif Dexu' - i confuzat total!

Si eu o astept pe Moatza sa faca rezumat.

Ce nu am priceput eu: Exista fier, care e de mai multe fieruri?

Ca spuneati mai sus ca tigaile sunt:

- de inox

- de fonta

- de fier mineralizat

Asadar, care-i diferenta? smilie_verl_048.gif

aha, deci la oo va trebuie si la chestii nelichitoare. incepe sa se ridice ceata

Lori, diferenta e in tabelul lui Mendeleev toothy9.gif

inoxurile mele de acu 24 de ani la vara le mai folosesc la vreo supa de salata boeuf, la sarmale, des de tot

orisicum in timp ce voi va discutati p'acilea io facui costitele de porculet, la foc mic s-au prajit in zama lor proprie si personala cre ca mai mult de 3 ore, aprins stins focul de citeva ori din cauza de coada pe centura si sot intirziat

costine1.jpg

foarte bune au iesit

costine2.jpg

si grasimea asta au lasat

costine3.jpg

se duce Stefano sa o duca cica la muiat in chiuveta de afara si fug dupa el sa-i zic ca tre s-o spele ca nu poate sta cu apa in ea ca rugineste :) asa ca s-a dus saracu si a spalat-o imediat :)

aha, deci la oo va trebuie si la chestii nelichitoare. incepe sa se ridice ceata

Pai da, eu am mai scris, dar poate nu la topicul asta? :) Eu le folosesc la steak, hamburgeri, oua ochiuri fara ulei, peste, chiar si mici am facut. Adica cam tot ce as face de exemplu pe gratar dar nu pot ca e zapada de 1 metru si -20 de grade afara . Dragos a zis ca el face si mancaruri cu sos, eu nu am folosit pentru asta.

Insa la fel de bine pentru aceleasi lucruri, folosesc si tigaile cu granit, si alea imi plac. Avantajul alora e ca nu ruginesc si le pot lasa cu apa sa le spal cand vreau eu. Dezavantajul e ca dupa o vreme, oricata grija as avea de ele, pe fund nu mai arata ca noi, tot se ard . Astea de fonta arata la fel, ca vin nerge de la inceput :) .

Edited by black_cat

24.gif24.gif24.gif Bine ca nu sunt in public, parol! Va trebuie tigaie la oo , ahahhahahahah!

Fugi bai de-aici, asta isi petrecea timpul in laborator, nu in bucatarie, ca noi, genii creatoare. Nu va mai luati si voi dupa toti plictisitorii laugh.gif

tot n-am priceput ce va atrage, dar nu-i bai. Moatza, matale pricipiși, un rezumat ceva? blush.gif

io nu vreau fumalau' ala prin casa si ma descurc cu ce am. stii ca-s pe relax, zen, de-astea, la ce sa-mi complic veatza care este?

in alta ordine de idei, mi se pare cumva in trendu' asta de return to innocence, io daca le-as avea, as face mancare paleo la ele.

io daca le-as avea, as face mancare paleo la ele.

asta ce mai e?

eu oricum, dupa costite am decis ca o sa o folosesc pentru de-astea gen costite, fleici, cirnat afumat (o sa incerc cu cartofi sa vad daca o sa refac gustul ala din ceaunul tineretilor mele :love3: )

si cind s-o roda trec si pe oute cum zise black si peste

• 1 year later...

Halli, hallo! Trag topicul la suprafata pentru ca ma intereseaza niste informatii pe aici. Dar, daaaar, nu vad nici o poza la el. Care-i treaba?

Ba nu, retrag. Vad doar doua poze mari si late, cea a lui Blackie si a mea...topicul asta selecteaza tigaile creca cu de la sine putere...

Asta vad in rest:

Screenshot (736).png

Screenshot (736).png

wacko.gif