March 5, 20197 yr comment_250100 tot n-am priceput ce va atrage, dar nu-i bai. Moatza, matale pricipiși, un rezumat ceva? Dexu' - i confuzat total! Si eu o astept pe Moatza sa faca rezumat. Ce nu am priceput eu: Exista fier, care e de mai multe fieruri?Ca spuneati mai sus ca tigaile sunt:- de inox- de fonta - de fier mineralizat Asadar, care-i diferenta? Report
March 5, 20197 yr comment_250102 aha, deci la oo va trebuie si la chestii nelichitoare. incepe sa se ridice ceataLori, diferenta e in tabelul lui Mendeleev Report
March 5, 20197 yr comment_250104 inoxurile mele de acu 24 de ani la vara le mai folosesc la vreo supa de salata boeuf, la sarmale, des de totorisicum in timp ce voi va discutati p'acilea io facui costitele de porculet, la foc mic s-au prajit in zama lor proprie si personala cre ca mai mult de 3 ore, aprins stins focul de citeva ori din cauza de coada pe centura si sot intirziatfoarte bune au iesitsi grasimea asta au lasatse duce Stefano sa o duca cica la muiat in chiuveta de afara si fug dupa el sa-i zic ca tre s-o spele ca nu poate sta cu apa in ea ca rugineste asa ca s-a dus saracu si a spalat-o imediat Report
March 5, 20197 yr comment_250105 aha, deci la oo va trebuie si la chestii nelichitoare. incepe sa se ridice ceataLori, diferenta e in tabelul lui Mendeleev Pai da, eu am mai scris, dar poate nu la topicul asta? Eu le folosesc la steak, hamburgeri, oua ochiuri fara ulei, peste, chiar si mici am facut. Adica cam tot ce as face de exemplu pe gratar dar nu pot ca e zapada de 1 metru si -20 de grade afara . Dragos a zis ca el face si mancaruri cu sos, eu nu am folosit pentru asta. Insa la fel de bine pentru aceleasi lucruri, folosesc si tigaile cu granit, si alea imi plac. Avantajul alora e ca nu ruginesc si le pot lasa cu apa sa le spal cand vreau eu. Dezavantajul e ca dupa o vreme, oricata grija as avea de ele, pe fund nu mai arata ca noi, tot se ard . Astea de fonta arata la fel, ca vin nerge de la inceput . Edited March 5, 20197 yr by black_cat Report
March 6, 20197 yr comment_250123 aha, deci la oo va trebuie si la chestii nelichitoare. incepe sa se ridice ceata Bine ca nu sunt in public, parol! Va trebuie tigaie la oo , ahahhahahahah!Lori, diferenta e in tabelul lui Mendeleev Fugi bai de-aici, asta isi petrecea timpul in laborator, nu in bucatarie, ca noi, genii creatoare. Nu va mai luati si voi dupa toti plictisitorii Report
March 6, 20197 yr comment_250126 tot n-am priceput ce va atrage, dar nu-i bai. Moatza, matale pricipiși, un rezumat ceva? io nu vreau fumalau' ala prin casa si ma descurc cu ce am. stii ca-s pe relax, zen, de-astea, la ce sa-mi complic veatza care este? in alta ordine de idei, mi se pare cumva in trendu' asta de return to innocence, io daca le-as avea, as face mancare paleo la ele. Report
March 7, 20197 yr comment_250284 io daca le-as avea, as face mancare paleo la ele.asta ce mai e?eu oricum, dupa costite am decis ca o sa o folosesc pentru de-astea gen costite, fleici, cirnat afumat (o sa incerc cu cartofi sa vad daca o sa refac gustul ala din ceaunul tineretilor mele )si cind s-o roda trec si pe oute cum zise black si peste Report
March 7, 20197 yr comment_250294 io daca le-as avea, as face mancare paleo la ele.asta ce mai e? vai, vai, vai! Report
March 7, 20197 yr comment_250378 naaaa, pentru paleo daca tre sa ne intoarcem la epoca de piatra merge asta https://forum.artaculinara.ro/topic/211-ce-am-mai-cumparat-pentru-bucataria-noastra/page__view__findpost__p__82953 Report
July 25, 20206 yr comment_263572 Halli, hallo! Trag topicul la suprafata pentru ca ma intereseaza niste informatii pe aici. Dar, daaaar, nu vad nici o poza la el. Care-i treaba? Ba nu, retrag. Vad doar doua poze mari si late, cea a lui Blackie si a mea...topicul asta selecteaza tigaile creca cu de la sine putere...Asta vad in rest: Report
July 25, 20206 yr comment_263580 cre ca ai probleme cu conexiuneaeu le vad pe toate si sint si foarte mici Report