March 6, 20197 yr Author comment_250168 pai voi credeti ca va dau informatii false? si cred ca nu s-a rupt in figuri cu inmormantarea bunicii Report
March 6, 20197 yr comment_250169 Moatza vad ca tu sti mai bine ce scrisori primesc eu de la administratia fiscala ca si continutul emailurilor...cit despre citatul cu" haosul legislativ" este din emailurile ce le primesc de la avocatnet.roIn rest nimic. Report
March 6, 20197 yr comment_250170 Verber, in tara, la Crematoriul Vitan - Barzesti, te duci sa ridici urna. Nu stiu de unde ai aflat ca nu s-ar da rudelor.... Ce-or face cu ele? Le pun pe marginile aleilor???? ? Report
March 6, 20197 yr comment_250172 pai voi credeti ca va dau informatii false? si cred ca nu s-a rupt in figuri cu inmormantarea bunicii Ah, nuu, singura chestie e ca nu au facut ei cu mana lor mancarea si toate alea- au platit o firma de pompe funebre.Stiu ca la bunica-miu a fost "claca"- au venit femei din sat si au ajutat cu mancarea, cu serveala la praznic. Acum e mai simplu. Edited March 6, 20197 yr by Wowerful Report
March 6, 20197 yr comment_250176 vorbeam mai sus de noua taxa a salubrizarii legea 227 /2015 art 484 alineatul 1 si 2 lege care se aplica acum 2019 in cauza HCL 392/04.12.2018 Cine e prop in Buc a primit sigur emailul. Cit despre diferezntele de plata...4,14 e de tot risul Cred ca i a costat mai mult hirtia plicul timbrul.Cind e chipurile de plata4 roni imi trimit scrisoare....in rest primesc emailuri....la aceeasi loccatie. Report
March 6, 20197 yr comment_250218 Lori, nu te costa nimic daca faci testament aici ii zice olograf si e prevazut in Codul civil. Adica tu il faci si il tii in casa, doar ca tre sa zici cuiva ca exista, in felul asta nu platesti nici un notar. Platesc cei care ramin si care il duc apoi la notar spre publicare. A fost cazul de care ziceam mai inainte al colegului meu. stiti ca se mostenesc atat activele cat si pasivele, nu?adica si ce are si ce datoreaza mortu'a fost cazul si la Gica Petrescu, mostenitorii au renuntat la apartamentul din centrul capitalei fiindca maestrul avea datorii mai mari decat potentiala mostenire. Oh, ce lege idioata. In Mexic nu-i asa (inca).Daca ai o datorie la banca sau la vreo institutie de stat, datoriile se prescriu automat cand mori! Mort datornicul, moare si datoria. Dar in unele cazuri se plateste din patrimoniul lasat mostenire. Oricum, dupa 75 de ani bancile nu mai dau card de credit, insa imprumuturi da. Cat despre tutorul mentionat in testament, eu am pus numele unui prieten care sa se ingrijeasca de fiica mea minora. Au trecut anii, Ingrid e matura acum darintre timp tutorul s-a dovedit a fi un nemernic, asa ca eu va trebui sa platesc un nou testament ca sa il scot din acte. Nu sant sigura daca el ar mai avea inca drept de a opina sau actiona, asupra mostenirii, dar eu o sa ma grabesc sa schimb testamentul. Uitasem complet de asta si acum cand v-am citit... mi-a inghetat inima Edited March 6, 20197 yr by yandira Report
March 9, 20197 yr comment_250624 Cum e cu testamentele la voi ? Edited March 11, 20197 yr by floricica Report