February 13, 201313 yr comment_185143 PozeeeeeO sa fac si maine la lumina zilei sa se vada diferenta mai bine.Enjoy it ! Mama, cum arata! Sa stii ca orezul cu lapte este pe drum, trebuie sa ajunga, tu ai trimis ciocolatoasa?!?!?! Report
February 13, 201313 yr comment_185144 Budinca din tarate de ovaz (am vazut pe blogul lui Edith) dar am modificat`o.cu scortisoara, rom, sirop de agave, migdale, sirop de agave Cerra, asta este in loc de orez cu lapte, ca asa ai zis?!?!?!?! Report
February 13, 201313 yr comment_185147 Dani , eu am pus la topit 200 g ciocolata amaruie in 100 ml frisca lichida si am turnat amestecul peste orezul expandat. Nu stiu cum se comporta quinoa , dar orezul asta a iesit gumos , iar "blatul" prea tare, se taia foarte greu. Poate am gresit folosind ciocolata amaruie , ma gandesc ca poate daca foloseam ciocolata cu un continut mic de cacao , nu se intarea chiar atat. Poate gresesc dar orezul tot gumos ramanea cu siguranta. In prajitura mancata de mine la acel local , blatul continea cereale crocante , exact ca-n ciocolata cu orez expandat.M-am tot gândit la aspectul ăsta de când ai scris prima dată că blatul ţi-a ieşit gumos. Trebuie o metodă de întărit blatul repede, fără să apuce cerealele expandate să acumuleze umezeală. Oare merge pus la congelator imediat ce ai turnat ciocolata peste cereale? Mă cam bântuie prăjitura de când am văzut-o. Ce naiba caut eu aici? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_fessee.gif Report
February 13, 201313 yr comment_185151 [quote name='Daniella' date='12 February 2013 - 11:32 PM' Cerra, sa pui reteta de budinca la monti, te rog. [b]Cum am facut eu: Ingrediente: 2ooml smantana dulce ptr frisca 30% grasime 2ooml apa 1 lingura rasa fructoza 8 linguri tarate de ovaz rasnite prin rasnita de cafea esenta de rom ptr decor: scorisoara, sirop de agave, migdale Mod de preparare: Se pune smantana si apa intr`o craticioara antiaderenta, lasam pe foc sa se infierbante, apoi turnam taratea pregatita in fir ca si la grisul cu lapte si amestecam. Lasam sa fiarba 5 minute si budinca se ingroasa. Udam 2 boluri si turnam budinca in ele si le lasam sa se raceasca, apoi rasturnam pe farfurioara si presaram scortisoara, migdalele, siropul de agave. [/b] Nu te descuraja si inceraca cu alte cereale expandate dar nu cu orez. [quote name='Giorgiana' date='13 February 2013 - 09:15 AM' Cerra, asta este in loc de orez cu lapte, ca asa ai zis?!?!?!?! Poi se poate cu voi aici? [quote name='boni' date='13 February 2013 - 09:34 AM' Mă cam bântuie prăjitura de când am văzut-o. Ce naiba caut eu aici? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_fessee.gif Prajituri ce sa cauti!!!!!!!! Report
February 13, 201313 yr comment_185227 Shehe , unde stai , spune repede adresa , ca fac eu rost de bilet de avion urgent Lili , ca de obicei , criminala Eu tarta cu smochine si migdale , reteta am gasit-o la Licuta Marin pe blog Report
February 13, 201313 yr comment_185268 Shehe, pentru mine, fiind o ciocolatoasa convinsa, arata de vis . Report
February 13, 201313 yr comment_185278 Un tort de Valentin pere in sirop, caramel, ciocolata, crema bavareza de miere cu vanilie... si un strat crocant de nuca caramelizata ascuns in ganache-ul de ciocolata Report
February 13, 201313 yr comment_185281 Un tort de Valentin pere in sirop, caramel, ciocolata, crema bavareza de miere cu vanilie... si un strat crocant de nuca caramelizata ascuns in ganache-ul de ciocolata Arata superb, Olguta! Si eu am avut blatul decor in minte pentru o rulada facuta azi, dar a intervenit ceva neprevazut si am facut-o cu blatul clasic. Report
February 14, 201313 yr comment_185382 Tortul cu alune(eu migdale) al Adrienei (varianta cu ciocolata) de aici. Umplut si ornat cu crema Brigadeiro, cum am pregatit-o, am explicat in postul Adrianei. Report
February 14, 201313 yr comment_185392 Foarte fain arata prajiturica ta, Lily, si eu mi-am propus sa fac torta Adrianei in weekend.Pentru o neciocoloatoasa ca mine, felia ta de tort, Olguta, e moarte curata...vai cum poate sa arate. Ceva reteta? Report
February 14, 201313 yr comment_185428 Foarte frumoase torturi fetelor. Eu am facut prajitura cu prune a lui Eataly Report
February 14, 201313 yr comment_185463 CE frumoasa-i lumea dulce, parca ar fi fost ciocolat-day azi... Eu am facut pentru mai tinerii si indragostitii mei colegi nuci umplute cu crema de ciocolata cu alune, o rulada si un tort cu blat de pandispan cu afine si mousse de cocos. Nu am poze frumoase fiindca le-am terminat azi noapte tarziu si azi am plecat la munca devreme, doar niste dovezi... Cred ca nu se supara numeni daca se vede ca am mai facut si covrigei sarati! Report
February 14, 201313 yr comment_185485 Gelutza,nu ai drum spre munte?Pe Valea Prahovei?Daca da,adu si cateva nuci Report
February 14, 201313 yr comment_185487 Gelutza,nu ai drum spre munte?Pe Valea Prahovei?Daca da,adu si cateva nuci Acum nu am drum, dar mai la primavara, da! Si sa vezi atunci cate nuci fac! Report
February 14, 201313 yr comment_185500 Gela eu nu ma supar da-mi vine sa plang . Mai ales pentru nuci. Report
February 14, 201313 yr comment_185505 Gela eu nu ma supar da-mi vine sa plang . Mai ales pentru nuci. Lasa, nu mai plange ca am scos formele la vedere si in wek. o sa fac si faguri umpluti cu crema roz! Report
February 14, 201313 yr comment_185514 Gela eu nu ma supar da-mi vine sa plang . Mai ales pentru nuci.[/quote nU,nu, nu este voie nici sa plingi si nici nuci. Ma vezi pi mine sa zic ceva? noooooo si no Report
February 15, 201313 yr comment_185541 Gelutza, ai stat sa faci nuci , nu am mai facut de la nunta mea si aparatul il mai am inca! Sa-mi fie rusine! Am cumparat de vreo doua ori din comert, dar nu sunt ca cele facute in casa. Na, ca mi-ai facut pofta! Eu in week-end-ul asta am o comanda serioasa de paleuri cu stafide. Ma roaga o colega de un an de zile sa-i fac, zice ca ale mele sunt mai bune decat alea de la cofetarie. Report