February 7, 201313 yr comment_184110 [quote name='any_annette' date='07 February 2013 - 11:47 AM' Vai, vai ce bunatati!!!!!!!!! Report
February 7, 201313 yr comment_184119 Vai, vai ce bunatati!!!!!!!!! Da, da, mare dreptate ai! Acum am vazut ce de bunatati a facut iar Any! Report
February 7, 201313 yr comment_184123 Any Ce spor ai ... Desi nu aveam in plan , la cererea de ceva dulce , am incropit repede o budinca din cornuri cu caramel, bucatele de ciocolata alba si stafide Report
February 7, 201313 yr comment_184141 Rulouri fragede cu pecmez 600 gr faina250 gr untura alba de porc 125 gr zahar1 plic zahar vaniliat2 galbenusuri1 varf de cutit de sare1 lingura otet+100ml apa1/2 plic praf de copt pecmez de prune Se freaca ingredientele uscate cu untura, se adauga galbenusurile, apa si otetul si se framanta un aluat elastic. Se intinde asa cum ai vazut in imaginile de mai sus si se pune pecmezul sir cu o punga gaurita si se ruleaza 1 si jumatate (cat sa fie pecmezul acoperit) se taie pe linga ruloul format cu cutitul, apoi se face alt rulou. La sfarsit se masoara lungimea mini ruloului si se taie dupa aceiasi dimensiune si se pun la copt pina se coloreaza putin dedesupt. Fierbinti se dau prin zahar pudra cu vanilie.Se pot umple si cu nuca sau mac. Buneee! Multumesc pentru reteta! Report
February 7, 201313 yr comment_184172 Vin si eu cu ceva facut dupa-masa aceasta , Coconut & Banana Bread : http://img14.imageshack.us/img14/7371/artaculinara.jpg Report
February 7, 201313 yr comment_184173 La mine a fost o prajitura gen pandispan pe care am gasit-o intr-o carte cu retete toscane, torta pisana se numeste prajitura. Original era cu seminte de pin, dar nu am avut si am pus migdale A iesit pufoasa, dar un pic cam inecacioasa. In schimb se taie bine, merge ca si blat de tort. Report
February 8, 201313 yr comment_184191 Vin si eu cu ceva facut dupa-masa aceasta , Coconut & Banana Bread : Si eu fac de asta, dar fara "coconut" si stiu ca este tare gustos! Report
February 8, 201313 yr comment_184192 Buneee! Multumesc pentru reteta! Chiar ca arata bine, trebuie sa le incerc si eu! Report
February 8, 201313 yr comment_184194 La mine a fost o prajitura gen pandispan pe care am gasit-o intr-o carte cu retete toscane, torta pisana se numeste prajitura. Original era cu seminte de pin, dar nu am avut si am pus migdale A iesit pufoasa, dar un pic cam inecacioasa. In schimb se taie bine, merge ca si blat de tort. Este o idee, poate spui si cum ai facut-o! Report
February 8, 201313 yr comment_184202 Inspiratie Anutza,prajitura cu cocos revizitata ca si data trecuta alla je' si Izuk,ca-mi ramasesera si mie 2 cornuri de la bub'(cornul si laptele) si am facut exact pe principiul crema de zahar ars eu! Report
February 8, 201313 yr comment_184209 Giani, ce faci, dom'le? ti-ai deschis patiserie? Ah, si-am vazut si rulourile Cerrei, ce bune-s! Report
February 8, 201313 yr comment_184211 Inspiratie Anutza,prajitura cu cocos revizitata ca si data trecuta alla je' si Izuk,ca-mi ramasesera si mie 2 cornuri de la bub'(cornul si laptele) si am facut exact pe principiul crema de zahar ars eu! HHHMMM, ce bine arata ce ai facut tu fata acolo! Hai ca iau primul tren si ma infiintez la usa ta!Vezi sa nu mancati tot, sa mai imi lasi si mie! Report
February 8, 201313 yr comment_184220 Aici e intrecere de dulciuri Care mai de care mai fatzoase. Report
February 8, 201313 yr comment_184241 Hi hi! Daa, Moatzo! Giorgi' hai! Izuk,le-am pus si frisca Merci ca m-ati inspirat! Report
February 8, 201313 yr comment_184249 Buna idee cu frisca , data viitoare o coafez si eu Chiar se pupa bine ca frisca e acruta si-i mai ia din dulceata daca nu ar merge si o crema buna de lamaie (eu ador crema de lamaie) Report
February 8, 201313 yr comment_184271 La mine a fost o prajitura gen pandispan pe care am gasit-o intr-o carte cu retete toscane, torta pisana se numeste prajitura. Original era cu seminte de pin, dar nu am avut si am pus migdale A iesit pufoasa, dar un pic cam inecacioasa. In schimb se taie bine, merge ca si blat de tort. Este o idee, poate spui si cum ai facut-o!120 g unt moale350 g fainazahar vanilat1 lingurita praf de copt275 g zahar pudra2 oua mari4 linguri lapte1 lingurita suc de lamaie150 g seminte de pin (eu am pus migdale) Se bate untul cu zaharul. Se adauga pe rand cate un galbenus. Se amesteca bine se se adauga amestecul de faina & praf de copt. La sfarsit se adauga si laptele. Separat se bat albusurile si se incorporeaza la amestecul de faina. Se pune in tava si se coace 50 min la 180 C (mediu). Report
February 8, 201313 yr comment_184274 Vin si eu cu ceva facut dupa-masa aceasta , Coconut & Banana Bread : Si eu fac de asta, dar fara "coconut" si stiu ca este tare gustos! Si ce bine miroase in casa dupa si in timp ce-l coci... Report
February 8, 201313 yr comment_184275 Hi hi! Daa, Moatzo! Giorgi' hai! Izuk,le-am pus si frisca Merci ca m-ati inspirat! Pffff...mi-au picat cu tronc...dar alea cu ciocolata rau de toooot.Cum le-ai facut? Daca poti sa spui asa rapid, scurt si la obiect, si nu e cu suparare... Report
February 8, 201313 yr comment_184277 Uite ca am spus aici la mama ei daca ai nelamuriri detaliez https://forum.artaculinara.ro/topic/4271-prajitura-frageda-cu-cocos/page__st__20 Report
February 8, 201313 yr comment_184289 [quote name='Geany' date='08 February 2013 - 10:27 AM' Eu ce sa zic in afara ca sunt foarte apetisante? Sa zic ca imi faci pofta da? Report
February 8, 201313 yr comment_184311 Eu ce sa zic in afara ca sunt foarte apetisante? Sa zic ca imi faci pofta da?Imi pare rau ca ti-am facut pofta! Si eu doar am gustat sa vad cum au iesit la gust,ca nici eu nu pot papa ca-s la dieta,dar nu e un efort f. mare pt. mine sa renunt la dulciuri,daca intru in criza rontai un patratel mic de ciocolata amaruie de la Stelin' Report
February 9, 201313 yr comment_184511 Chec cu lamaie, cacao si caise uscate Am folosit in loc de pudra de migdale, faina de soia (nu dati in cap cei anti soia) mi`a placut mai mult cum a iesit consistenta checului. Report
February 10, 201313 yr comment_184612 Am reușit să descarc pozele de pe ultimele 2 săptămân, așa că vin iute cu dovezi că și eu gătesc https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif un repetir de tort pentru Maia. povesteam pe la han că am avut o restanță de petrecere sâmbăta trecută de ieri mă bântuia o poftă pe care mi-am satisfăcut-o azi și am făcut și familia fericită: o cremă de ciocolată, ca la tarta lui Kiken, peste care am pus spuma de la albușe. mmmmmmmmmm https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif Report