January 29, 201313 yr comment_182824 Pai e ca savarina Vika, e acelasi lucru. aa, da? ce usurare ca stiu, nu ma omor dupa savarine! merci, Adriana, ai linistit un om. Report
January 29, 201313 yr comment_182835 Eu tot cu chec, de data economic, dintr-un ou, cu mere si cu cateva alune deasupra. Report
January 29, 201313 yr comment_182836 Pai e ca savarina Vika, e acelasi lucru. Da,aduc cu savarinele dar...am mancat savarine de cofetarie si nu mi s-a parut la fel. Blatul acesta a fost mai batut, mai dens ca la savarine care,mie personal, mi se par aerate. Plus ca savarinele sunt mult mai insiropate si dulci...Numai daca mie mi-e iesit altceva decat trebuia nu te contrazic, nu stiam cum sunt cele ''adevarate''. Report
January 29, 201313 yr comment_182837 Si eu zic babaul e mai dens, mai compact.Dar in final tot pasta dospita e.Babaul trebuie sa fie cu rom(high alcoolic) savarinele cu esenta de rom.Poate o savarina i-as da lui Manu, dar babà nu. Mie imi place si babà cu limoncello! Report
January 29, 201313 yr comment_182839 Da, la asta ma refeream si eu, la pasta dospita insiropata.Pe mine nu ma atrag in mod deosebit nici una (savarina) nici altul (babà) poate de aceea n-am sesizat diferenta Report
January 29, 201313 yr comment_182841 Mie imi place si babà cu limoncello! Trebuie sa caut reteta. Intamplarea face sa am o sticluta de limoncello si ma uit in fiecare zi la ea. Report
January 29, 201313 yr comment_182852 Nici mie nu-mi place deloc nici baba-ul si nici savarinele. Da'-mi place sa ma uit si sa vad ca voi sunteti incantate .Aura, foarte fain checul. Report
January 30, 201313 yr comment_182871 Mie imi place si babà cu limoncello! Trebuie sa caut reteta. Intamplarea face sa am o sticluta de limoncello si ma uit in fiecare zi la ea. Pai cred ca in loc sa-l insiropezi cu rom, folosesti limoncello.Desi ador babà-ul , urasc torturile insiropate.Ma refer la cele exagerat de insiropate, unde blatul poti sa-l "mananci" cu paiul! Report
January 30, 201313 yr comment_182885 Moama Any, ce poza spectaculoasa! Lili, multumesc mult !Incerc pe cat posibil sa abandonez optiunea automat si sa fac pozele pe manual, fara blitz, etc, dar asta si in masura in care vremea imi permite. Mai mult nori in ultima perioada, dar nu-i problema ca nici bucate n-am avut de fotografiat . Report
January 30, 201313 yr comment_182991 clatite cu branza dulce la cuptor aromate cu coaja rasa de portocala si lamaie (sunt facute cu faina de naut, germeni de grau, oua, smantana+apa,putina pudra de migdale) deasupra putina smantana si scortisoara Report
January 30, 201313 yr comment_182997 mmmm, clatite.... Am sa fac si eu in wee, dar clasice si cu miere ca asa le place alor mei, mici si mari. Report
January 30, 201313 yr comment_183001 mmmm, clatite.... Am sa fac si eu in wee, dar clasice si cu miere ca asa le place alor mei, mici si mari. Si mie imi plac asa cum zici tu, dar nu se poate.... Report
February 1, 201313 yr comment_183151 Am lipsit cateva zile de pe aici, dar am facut si ceva dulce pentru baietzii mei. Chec "Ziua si Noaptea", reteta de la Cerra pentru care ii multumesc, este intr-adevar o prajitura pufoasa! Si un "banal" gris cu lapte: Report
February 1, 201313 yr comment_183163 [quote name='Giorgiana' date='01 February 2013 - 07:58 AM' Chec "Ziua si Noaptea", reteta de la Cerra pentru care ii multumesc, este intr-adevar o prajitura pufoasa! Ti`a iesit super bine si sti ceva? imi faci o pofta acum de.............. Tre sa vad combinatii de faina sa pot sa fac si eu:))de gris...... NU mai zic nika decat ca.... balesc aici. Report
February 1, 201313 yr comment_183275 Da' reteta de la checul asta asa frumos e pe aici pe undeva? Ca tare bine mai arata! Report
February 1, 201313 yr comment_183289 Da' reteta de la checul asta asa frumos e pe aici pe undeva? Ca tare bine mai arata! Este pe aici pe undeva dar nu mai stiu exact. Dar, poate ne ajuta Giorgiana. Daca nu, scriu iarasi reteta din caiet.Stiu ca am pus`o mai de mult pe aici pe dulciuri. Trebuie montificata (doar faina scoasa). Report
February 1, 201313 yr comment_183314 Uite aici https://forum.artaculinara.ro/topic/56-ce-dulciuri-ati-facut-azi/page__st__3900 Report
February 1, 201313 yr comment_183348 Uite aici https://forum.artaculinara.ro/topic/56-ce-dulciuri-ati-facut-azi/page__st__3900 Multumesc Geany! Report
February 1, 201313 yr comment_183351 Uite aici https://forum.artaculinara.ro/topic/56-ce-dulciuri-ati-facut-azi/page__st__3900 Multumesc Geany! Pt. putin Cerule' eu sunt tare nepriceputa la tehnologeala' ca sunt negata rau dar cand caut ceva dau cu gogu de exemplu:''chec ziua si noaptea cerra forum arta culinara'' si ma duce ashea' Aici Report