January 11, 201313 yr comment_179830 Eu doar le fac, nu le mananc.Si le fac pentru ca sunt simplu de facut, nu ma bag la din alea grele, de-ale voastre... Eu tot as gusta una dar..... las ca maine fac si eu dulce sa se potriveasca si ptr noi doua (eu si Denisa) si o sa manince si musafirele mele tot de asta ca nu o sa pateasca nika. Azi am avut alte treburi si nu mi`am cumparat indulcitorul. Report
January 12, 201313 yr comment_179931 Am facut o rulada cu pasta de macese. Ptr ca am umplut`o cu pasta de macese care are zahar, nu am mai pus in aluat nici macar indulcitor. La aluat am schimbat faina alba din reteta cu pudra de migdale si 2 linguri faina de soia. Foarte buna. Si nu m`am oprit la atata ptr ca aveam si musafire doua prietene. cheesecake vanilla &lemon transformat nu zic monti ptr ca nu sunt sigura de asta. Aici am schimbat la reteta zaharul cu fructoza, faina si amidonul cu tarate de grau si 2 linguri de faina integrala si am pus 6 oua in loc de 5 si am folosit cele 6 galbenusuri la crema de branza +4 albusuri si ce mai scria in reteta si cele 2 albusuri le am pastrat ptr bezeaua de deasupra. Bun si asta dar tura viitoare, o sa folosesc faina de migdale sa vedem cum va fii . Azi nu am vrut sa fie amindoua la fel cu migdale. Sa va arat si perlutele si cat de cremos este chiar cu tarate in el Report
January 12, 201313 yr comment_179963 Gogosi! Vai shi pampushtii ai facut!!!!!!!!!!!!!!!!!Haa??!! ..ii' di' bini',sau ii di rau?! Stii ceva,eu nu te-am injurat pe tine,da?! Glumesc fata da' sa mor' io' daca stiu ce inseamna pampushtii,nu am mai auzit in viata me',poate imi traduci,si ti-o imprumut,dau la schimb altele,de-ale mele Report
January 12, 201313 yr comment_179976 Haa??!! ..ii' di' bini',sau ii di rau?! [color=#8B0000][b]ii di ghini fata:)) in Bucovina ashe se cheama gogoshili tale. Le `a vazut si sotul meu si a zis nu faci si tu niste pampushtii? am zis nu ca eu nu pot minca si nici copila asa ca nu. Dar nisti alisnichi? (clatite) am zis ca ma mai gandesc la asta dar nu azi ca avem dulce (iti dai seama ca lui nu prea ii place dulcele nostru). [/b][/color]Stii ceva,eu nu te-am injurat pe tine,da?! Glumesc fata da' sa mor' io' daca stiu ce inseamna pampushtii,nu am mai auzit in viata me',poate imi traduci,si ti-o imprumut,dau la schimb altele,de-ale mele Report
January 12, 201313 yr comment_179978 Aha! Merci, nu stiam! am mai invatat una(sa-o notez sa nu uit ca in ultima vreme am probleme cu ''memoriu'' ) Si eu am vrut initial sa fac clatite,acum imi pare rau ca nu am facut,ca am consumat la ulei si abea luasem un bidon Report
January 12, 201313 yr comment_179981 Aha! Merci, nu stiam! am mai invatat una(sa-o notez sa nu uit ca in ultima vreme am probleme cu ''memoriu'' ) Si eu am vrut initial sa fac clatite,acum imi pare rau ca nu am facut,ca am consumat la ulei si abea luasem un bidon e, cine maninca pampushti? eu numai stiu ce sa fac ca eu stiu as ain felul meu s afac dulciuri si ... o sa imi fie greu. O sa fac si eu intr`o zi clatite cu lapte de soia si ma gandesc la faina de care se le pun ca mii pofta si mie. Report
January 14, 201313 yr comment_180248 Cerra, o harnica ca intotdeauna! Gogosi, bune!!!! Eu am facut aseara un chec din albusurile ramase de la Craciun: Report
January 14, 201313 yr comment_180264 Eu am facut aseara un chec din albusurile ramase de la Craciun: sigur n-ai pus niciun galbenus? f bine-a iesit! Report
January 14, 201313 yr comment_180269 Eu am facut aseara un chec din albusurile ramase de la Craciun: foarte frumos si apetisant, da' spune cum ai facut de l-a "nins" pe tate laturile? l-ai tavalit prin "omat"? (abia astept sa-mi strang si eu niste albusuri, ca demult mi-i gandul la el) Report
January 14, 201313 yr comment_180270 Cerra, o harnica ca intotdeauna! Gogosi, bune!!!! Eu am facut aseara un chec din albusurile ramase de la Craciun: [b]Multumesc ! Foarte reusit checul tau ![/b] Report
January 14, 201313 yr comment_180275 Eu am facut aseara un chec din albusurile ramase de la Craciun: sigur n-ai pus niciun galbenus? f bine-a iesit! Sigur, sigur!Si a iesit si f.gustos! Report
January 14, 201313 yr comment_180276 foarte frumos si apetisant, da' spune cum ai facut de l-a "nins" pe tate laturile? l-ai tavalit prin "omat"? (abia astept sa-mi strang si eu niste albusuri, ca demult mi-i gandul la el) "Ningea" asa frumos afara si l-am lasat si pe el l-a nins! Nu l-am tavalit prin zahar pudra, l-am pudrat usor cu sita cat era inca caldutz si pe partzi. Report
January 14, 201313 yr comment_180279 Multumesc pt.aprecieri!Este asa de simplu de facut si nu imi imaginam ca iese si asa gustos: [i]1 cana de albusuri 1 cana de zahar1 cana de faina50 ml.ulei1 linguritza praf de coptcoaja de lamaie si putzina zeamazahar vanilatstafide, cacao.....Nu stiu exact dimensiunea in ml.a canii, dar totul este ca ingredientele sa fie cantarite cu aceeasi cana.[/i] Report
January 14, 201313 yr comment_180295 Multumesc pt.aprecieri!Este asa de simplu de facut si nu imi imaginam ca iese si asa gustos: [i]1 cana de galbenusuri 1 cana de zahar1 cana de faina50 ml.ulei1 linguritza praf de coptcoaja de lamaie si putzina zeamazahar vanilatstafide, cacao.....Nu stiu exact dimensiunea in ml.a canii, dar totul este ca ingredientele sa fie cantarite cu aceeasi cana.[/i] Foarte frumos chec Georgiana, coace bine cuptorul Multumesc si eu pentru reteta, am sa o incerc si pe a ta.De obicei cu albusurile faceam muffinsi Adrianei, reteta ei are unt.Confirm ca iese delicios checul fara galbenus, ba chiar am fost surprinsa cat de gustos e. Report
January 14, 201313 yr comment_180296 Foarte frumos chec Georgiana, coace bine cuptorul Multumesc si eu pentru reteta, am sa o incerc si pe a ta.De obicei cu albusurile faceam muffinsi Adrianei, reteta ei are unt.Confirm ca iese delicios checul fara galbenus, ba chiar am fost surprinsa cat de gustos e. Coace bine cuptorul, mi-a trebuit mie ceva timp pana m-am invatat cu el, la ce treapta sa cos si cat de sus sau cat de jos sa asez tava. Si eu am fost surprinsa ca iese atat de gustos checul doar din albusuri. Report
January 14, 201313 yr comment_180298 Multumesc pt.aprecieri!Este asa de simplu de facut si nu imi imaginam ca iese si asa gustos: [i]1 cana de galbenusuri 1 cana de zahar1 cana de faina50 ml.ulei1 linguritza praf de coptcoaja de lamaie si putzina zeamazahar vanilatstafide, cacao.....Nu stiu exact dimensiunea in ml.a canii, dar totul este ca ingredientele sa fie cantarite cu aceeasi cana.[/i]cred c-ai vrut sa zici albusuri! Report
January 14, 201313 yr comment_180308 cred c-ai vrut sa zici albusuri! Da, sarut-mana pt.ochiul vigilent! Am modificat deja! Report
January 14, 201313 yr comment_180366 Io am dat in boala macaronsilor .Am incercat o reteta cu cacao. Report
January 14, 201313 yr comment_180385 Lia, deja esti experta.Cu ce le-ai umplut! Eu din gresala am cumparat colorant in pudra special pentru macaroonshi.Cred ca merge si la alte bazaconii! Report
January 14, 201313 yr comment_180404 Lia, deja esti experta.Cu ce le-ai umplut! Eu din gresala am cumparat colorant in pudra special pentru macaroonshi.Cred ca merge si la alte bazaconii! Crema este din Mascarpone + 2-3 linguri de gem de portocale + coaja de portocala.Colorantul pudra merge ca si cel lichid a orice crema ,bezele ,frisca,pasta de zahar sau marshmallows .....la macaronsi e cea mai buna .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif Report
January 15, 201313 yr comment_180478 Wow, Anca , minunati macaronsii tai ...brava.Giorgi, fain cake-ul, si eu aveam pe undeva o reteta, parca e cu unt a mea..oricum era bunutz:) Report
January 15, 201313 yr comment_180508 [quote name='Piscotel' date='14 January 2013 - 02:09 PM' Bravo! au un mijloc super asta este important si cand ma gandesc la crema aia Report