January 16, 201313 yr comment_180741 Pun si eu aici torturile facute pentru ziua sotului (anul acesta i-am facut trei, unul a fost pentru acasa si celelalte doua pentru colegii de munca). Nu ma trimiteti cu ele la topicul de torturi, ca la ce am vazut acolo mi-e rusine cu ale mele. Tort cu crema de fructe de padure Tortul sultanului (reteta KikenHana) Report
January 16, 201313 yr comment_180744 Foarte frumoase torturi, Ela. Chiar nu are de ce sa-ti fie rusine. Ce ai pus pe margini? Bucati de cioco pudrate cu cacao? Report
January 16, 201313 yr comment_180750 Foarte frumoase torturi, Ela. Chiar nu are de ce sa-ti fie rusine. Ce ai pus pe margini? Bucati de cioco pudrate cu cacao? Torturile de acolo sunt capodopere, eu pot doar visa la ele, ca nu am talent si nici rabdare.E ciocolata topita intinsa pe hartie de copt, lasata la racit, taiata cu un cutit incalzit si apoi pudrata cu cacao. Eram pe graba si le-am facut inegale, iar de lipit nu mai zic, ca nu voiau sa stea. Oricum, s-au mancat. Report
January 17, 201313 yr comment_180793 La tortul sultanului visez si eu de mult , dar nu stiu cand ma incumet sa-l fac. Eu banal , dar delicios , orezul cu lapte al Stellei Report
January 17, 201313 yr comment_180854 La tortul sultanului visez si eu de mult , dar nu stiu cand ma incumet sa-l fac. Eu banal , dar delicios , orezul cu lapte al Stellei Ma primesti si pe mine la banalul tau? Ela, eu nici in visele mele cele mai indraznete n-as facea asa torturi! Fericit sot ai!Sa-ti traiasca, sa fiti fericiti multi ani! Report
January 17, 201313 yr comment_180855 Ela, la multi ani sotului si ce sa zic...torturile sunt superbe, nu stiu dac-as reusi sa fac asa ceva. Cel cu ciocolata m-a dat gata Report
January 17, 201313 yr comment_180860 Ela, la multi ani sotului si ce sa zic...torturile sunt superbe, nu stiu dac-as reusi sa fac asa ceva. Cel cu ciocolata m-a dat gata Any, ai terminat dieta? Report
January 17, 201313 yr comment_180873 Ela, la multi ani sotului si ce sa zic...torturile sunt superbe, nu stiu dac-as reusi sa fac asa ceva. Cel cu ciocolata m-a dat gata Any, ai terminat dieta? Vai Aura, ce-ti fac , n-ai mila deloc !Dac-ai sti, inghit in sec la orice dulce, la orice muratura si tochitura!!! Si-apoi beau apa ! Report
January 17, 201313 yr comment_180879 Multumesc petru urari si pentru aprecieri! Izuk, e foarte bun tortul sultanului, il recomand. Iar desertul tau chiar e delicios, si-al meu il cere din cand in cand.Any, la cate faci tu, sigur ti-ar iesi foarte bine si tortul asta. Eu tot ma invart sa fac profiterolul si iepurele umplut, dar nu stiu ce ma tine. Report
January 17, 201313 yr comment_180886 Any, dupa ce-mi trece raceala trec si eu pe apa Eu sunt ca Zerda, imi place sa-mi clatesc ochii cand sunt la dieta, ma face sa ma simt ca as fi mancat deja Report
January 18, 201313 yr comment_180981 Prajitura Parlament , care la mine a devenit "senat" pentru ca am modificat si voit si fortat cate ceva la ea Nu am fost in stare sa tai felie fara sa manjesc crema Report
January 18, 201313 yr comment_180982 Prajitura Parlament , care la mine a devenit "senat" pentru ca am modificat si voit si fortat cate ceva la ea. Nu am fost in stare sa tai felie fara sa manjesc crema Ce bine arata! Ce bine arata! Auzi, dar sa stii ca parlamentarii sau senatorii nostrii nu merita o astfel de bunatate, clar! Report
January 18, 201313 yr comment_180996 Dorina, cred ca-i delicioasa. Asta sa fie problema, ca ai manjit crema. Nici nu se vede. Report
January 18, 201313 yr comment_180998 Eu tot ma invart sa fac profiterolul si iepurele umplut, dar nu stiu ce ma tine. Si ce te opreste ? Any, dupa ce-mi trece raceala trec si eu pe apa Eu sunt ca Zerda, imi place sa-mi clatesc ochii cand sunt la dieta, ma face sa ma simt ca as fi mancat deja Si mie imi place, de fapt de multe ori iau notite cu ce o sa fac dupa dieta . Report
January 18, 201313 yr comment_181002 [quote name='izuk' date='18 January 2013 - 11:20 AM' Vecinooo as vrea o bucatica mica, mica asa minjita cum este nici nu as baga de seama Report
January 18, 201313 yr comment_181037 Cerra , treci strada , mergi tot inainte si prima la stanga ...te astept ! Report
January 18, 201313 yr comment_181067 Cerra , treci strada , mergi tot inainte si prima la stanga ...te astept ! Multumesc ptr invitatie! Report
January 19, 201313 yr comment_181139 Prajitura Parlament , care la mine a devenit "senat" pentru ca am modificat si voit si fortat cate ceva la eaNu am fost in stare sa tai felie fara sa manjesc crema Reteta!!! Report
January 19, 201313 yr comment_181140 Tort de ciocolata si o sectiune siropoasa:)Si de-aici poftesc reteta! Report
January 19, 201313 yr comment_181144 [quote name=Foxyy' date='19 January 2013 - 03:34 PM' : Tort de ciocolata [b]Blat din 6 oua150 gr pudra de migdale2 linguri cacao neagra1 lingura fructoza1 plic praf de copt[/b]Crema ganache (smantana +ciocolata neagra 74% fara alt indulcitor) eu am folosit ca si sheng de dincolo sau ca si Maya cantitatea de 400ml smantana ptr frisca (eu pilos de la lidl) si 200gr ciocolata neagra 74% cacao (belarom de la lidl) sirop de ciocolata (cacao) [b]2 linguri de cacao4 linguri fructozaapase freaca cu lingura pina se face o crema groasa , apoi o subtiem cu apa cam asa ca si o ciocolata calda si o punem sa dea 2-3 clocote apoi racim si adaugam 1 fiola esenta de rom. Blatul rece se taie in doua se insiropeaza cu siropul rece se pune crema ganache spumata cu mixerul se acopera cu blatul 2 dupa ce l`ai insiropat Deasupra poti face glazura oglinda a Adrianei(eu am dat`o in chiuveta azi ptr ca am uitat sa pun tava dedesuptul gratarului cu tort)Sau ungi cu crema si pudrezi cu cacao (eu dupa cum vezi si in poza tortului pe margini, am pus un singur strat de glazura restul in chiuveta iar deasupra am pus cacao sa repar prostioara).[/b] Dupa cum ai citit reteta iti dai seama ca este un tort care se potriveste in dieta montignac. [color=#FF0000][b]Important: Ornamentele care se afla in mijlocul tortului le`am pus ptr aspectul tortului si nu sunt conforme cu dieta montignac[/b][/color] Spor! Report