January 30, 201610 yr comment_234297 Lori arata f. bine. M-ar interesa sexiunea.. Eu azi ultimul tort ptr. o vreme. Cu aluat framintat, aluat yufka, brinza, nuci, mere, frisca. Asamblarea e mai migaloasa, in rest cred cava fi bun. Peter Report
January 30, 201610 yr comment_234302 A iesit ceva bun. "la racoare" ceva cu mult mai diferit de un tort normal cu frisca/unt si alea,alea...dar bun. Peter Report
January 30, 201610 yr comment_234303 Lori,foarte fain arata tortul ,poti explica ce si cum , ca tare ma tenteaza? Vine ziua mamei mele si cred ca ar face o super impresie Peter , ca de obicei Report
January 30, 201610 yr comment_234309 Lori arata f. bine. M-ar interesa sexiunea..Peter Pitt, l-am facut din fuga calului lovit de streche. Iata-l si taiat. Cica ar fi foarte bun. Eu nu pot manca Haselnuss...In schimb m-as infige instantaneu in al tau cu mere! Report
January 30, 201610 yr comment_234310 Lori,foarte fain arata tortul ,poti explica ce si cum , ca tare ma tenteaza? Vine ziua mamei mele si cred ca ar face o super impresie Peter , ca de obicei Draga mea, cu mare placere! Sa stii ca e o reteta din mai multe ideiute de la diverse alte prajiturele. Cantitati nu am...am facut mai mult din ochi. Blatul a fosst din: 4 oua, separat albus si galbenus, 3 linguri de zahar, 2 linguri de ulei de floarea soarelui, ori orice alta grasime fara aroma, 2 de faina, 2 de faina de migdale ori alune de padure, cum doresti. Bati albusul cu putina sare, pui 2 linguri de zahar, bati bezeaua. Bati si galbenusurile cu restul de zahar, incorporezi fainile si apoi uleiul lejer, dai la 175°C. Crema de nugat este practic crema lui Kiken de la brownies ale ei, Italian buttercream parca. Eu nu am termometru asa ca dupa feeling am tinut albusurile. Tot 4 albusuri am folosit. Am pus doar zahar vanilat. In loc de cacao eu am folosit masa de nougat, cam 250 g si 2 linguri de nutella. Am taiat blatul in 3, am pus blat-apoi strat de Gavottes (ideea de la Royal), apoi strat de Ferrero-Rocher tocate, apoi crema - iar blat- iar crema si ultimul blat si am imbracat tot in crema, apoi dat la rece. Imi lasasem 2 linguri de crema peste care am pus Nutella si am facut suportul pentru Ferrero de decor. Am decorat, apoi am facut un ganache cu ciocolata neagra si am turnat peste, imbracat jos cu alune de decor si gata, dat la rece. Asta-i tot. Se face foarte repede. Report
February 2, 201610 yr comment_234366 Pentru un tort improvizat ti-a iesit ca de revista, Lapona! Interesant tortul lui Peter, cu mere... Eu nu mai am chef sa migalesc la dulciuri, asa am facut ieri "Do Nothing Cake" , cu ananas, nuca de cocos si nuca... din nuc. Report
February 3, 201610 yr comment_234437 Pentru un tort improvizat ti-a iesit ca de revista, Lapona! Interesant tortul lui Peter, cu mere... Eu nu mai am chef sa migalesc la dulciuri, asa am facut ieri "Do Nothing Cake" , cu ananas, nuca de cocos si nuca... din nuc. Adi, estu tu draguta! Alaltaieri am avut un atac de pofta de dulce si am gustat din el, sau din ce mai ramasese. Mie mi se pare gustos! Dar tot mai gustos mi se pare al lui Pitt ) Am o slabiciune mare pentru mere. Report
February 3, 201610 yr comment_234438 Astazi,la cererea sarbatoritului,mister Ramy,am facut un tort Pavlova cu ciocolata.Cu niste crapaturi in bezea,dar nu-i bai,ca s-a mancat si asa. Report
February 3, 201610 yr comment_234441 Aaaa, acum am inteles!Chiar va invidiam degeaba. e superb Ramy! Report
February 4, 201610 yr comment_234464 Niiice, Ramy!! De cand ma tot tin sa fac Pavlova...Mi-ar cam trebui vreo cinci vieti ca sa le pot face pe toate ) Report
February 6, 201610 yr comment_234562 Pna una alta, am executat in doi timpi si trei miscari un cobbler cu mere, nuci prajite si glazura de caramel. Azi fara fineturi, därect d'än cratita! Ca mi s-au tot scurs ochii la prajitura lui Pitt cu mere... Report
February 14, 201610 yr comment_234732 Azi un tort(18 cm) cu piscoturi si crema de branza. Lasa, maninca altii(hunii-vorba Geaninei) si ptr. mine.. Peter Report
February 14, 201610 yr comment_234734 Azi un tort(18 cm) cu piscoturi si crema de branza. Lasa, maninca altii(hunii-vorba Geaninei) si ptr. mine.. Peter aaa, a revenit dom' profesor Report
February 14, 201610 yr comment_234740 Azi un tort(18 cm) cu piscoturi si crema de branza. Lasa, maninca altii(hunii-vorba Geaninei) si ptr. mine.. PeterHa ha ha! Asa-i cu hunii astia sa stii ca sunt solidara cu tine Pet' Esti la dieta,sau e regim ?! cat timp trebuie sa mai ''suferi''?!(in sensul ca dulciuri nexam') Report
February 15, 201610 yr comment_234763 Azi un tort(18 cm) cu piscoturi si crema de branza. Lasa, maninca altii(hunii-vorba Geaninei) si ptr. mine.. PeterHa ha ha! Asa-i cu hunii astia sa stii ca sunt solidara cu tine Pet' Esti la dieta,sau e regim ?! cat timp trebuie sa mai ''suferi''?!(in sensul ca dulciuri nexam')Mai degraba tine post, daca am retinut eu corect. Report
February 15, 201610 yr comment_234764 Azi un tort(18 cm) cu piscoturi si crema de branza. Lasa, maninca altii(hunii-vorba Geaninei) si ptr. mine.. PeterCremenala mai e si tortura asta!!!!!! La pachet nu trimiti? Sau nu mai ai ce..? Report
February 15, 201610 yr comment_234775 Nu va speriati. Nu sunt nici la dieta(poate nu ar strica citeva kile mai putin..) nici la post(acu serios din ala asa..)Eu spun ca este un fel de autodisciplina. Si mai e si sanatos. Peter Report
February 15, 201610 yr comment_234776 Nu va speriati. Nu sunt nici la dieta(poate nu ar strica citeva kile mai putin..) nici la post(acu serios din ala asa..)Eu spun ca este un fel de autodisciplina. Si mai e si sanatos. PeterAsa e cel mai bine! Bravo! Report
February 15, 201610 yr comment_234779 Asta vroiam sa spun si eu: cea mai tare dieta e autodisciplina Report
February 15, 201610 yr comment_234783 Nu va speriati. Nu sunt nici la dieta(poate nu ar strica citeva kile mai putin..) nici la post(acu serios din ala asa..)Eu spun ca este un fel de autodisciplina. Si mai e si sanatos. PeterMa bucur ca nu e ceva serios(in sensul de grav) ,jos cu clopu' pt. ambitie Report
February 19, 201610 yr comment_234844 17 februarie este ziua când jumătatea vieții mele împlinește atât cât scrie pe tort!Urările și pupăturile, însă, în particular emoticon smileBlatul= aluatul de la brioșele Elisabeta Codreanu și crema=ganache de ciocolată cu lapte! Insiropat cu COCA-COLA. Pe farfurie sunt doua felii: Și-al doilea tort, care va pleca în vizită! Nu voi avea secțiune, dar e trei ciocolate! Eu nu voi fi acolo! Report
February 19, 201610 yr comment_234847 Bravo Zoazo' sa-ti traiasca jumatatea! F. faine torturile,eu nu am insiropat niciodata cu coca-cola ,ce gust are ?! aka' are gust de cola,sau preia din gustul blatului?! Ala cu 3 creme e asa de elegant Report
February 19, 201610 yr comment_234848 Bravo Zoazo' sa-ti traiasca jumatatea! F. faine torturile,eu nu am insiropat niciodata cu coca-cola ,ce gust are ?! aka' are gust de cola,sau preia din gustul blatului?! Ala cu 3 creme e asa de elegant Multumesc mult, Geanny! Sa traim toti! Are un usooor gust de Coca-Cola.Dar daca pui arome in blat, nu le acopera! E un gust mai fin si nu foarte dulce!Aproape neutru. Imi place mai mult asa! Merge si cu Pepsi! Report