Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce dulciuri ati facut azi?

Featured Replies

Iulia, arata bine. :occasion15:

Asta a fost al meu de ieri. Unul "nud" cu doua creme

post-27-14591517985852_thumb.jpg

Ptr. botez astea clasice:

post-27-14591517882222_thumb.jpg

post-27-14591518083802_thumb.jpg

post-27-14591518178666_thumb.jpg

post-27-14591518284744_thumb.jpg

Si ceva ptr. ai mici:

post-27-14591518356472_thumb.jpg

post-27-1459151843946_thumb.jpg

Peter

Deci ,aduceti sarurile :hug: ...pe bune! pana si monitorul are o lacrima in coltzul ochiului :occasion15: ...nu-i posibil ashea ceva domne' ,un pic de decenta,da?! :-* .....

:D :-* Bineinteles ca glumesc,Pet' toate arata ca de pe revista :D felicitari,cu siguranta au fost si foarte apreciate,eu nici nu stiu pe care l-asi alege, asa ca gust virtual din toate :-* (oricum daca e virtual nu ingrasa,nu?! :D )

Asta a fost al meu de ieri. Unul "nud" cu doua creme

Ptr. botez astea clasice:

Si ceva ptr. ai mici:

Peter

cred ca te-ai simtit bine, ai fost in elementul tau, dezmatz total!

ptr tine pedeapsa ar fi daca nu te-ar lasa sa le faci :occasion15:

felicitari, mai rar un barbat asa talentat, care sa faca totul din pasiune, nu din obligatie!

sa va traiasca micutul crestin, sa fiti sanatosi cu totii, iar Gitte sa fie mandra de-un asa coleg de camera :hug:

ptr tine pedeapsa ar fi daca nu te-ar lasa sa le faci :-*

felicitari, mai rar un barbat asa talentat, care sa faca totul din pasiune, nu din obligatie!

sa va traiasca micutul crestin, sa fiti sanatosi cu totii, iar Gitte sa fie mandra de-un asa coleg de camera :D

Subscriu de doua ori! :occasion15: :hug:

Dar ursuletii cu jeleul in brate se gasesc "dea'gata"?Tare-s dragalasi!!! :-*

Deci ,aduceti sarurile ...pe bune! pana si monitorul are o lacrima in coltzul ochiului ...nu-i posibil ashea ceva domne' ,un pic de decenta,da?! .....

Bineinteles ca glumesc,Pet' toate arata ca de pe revista :-* felicitari,cu siguranta au fost si foarte apreciate,eu nici nu stiu pe care l-asi alege, asa ca gust virtual din toate (oricum daca e virtual nu ingrasa,nu?! )

Merci Geany. :hug: Au fost numai laude si nu a indraznit nici unul sa spuna ca sunt cumparate. :occasion15: :D

Peter

Subscriu de doua ori! :occasion15: :hug:

Dar ursuletii cu jeleul in brate se gasesc "dea'gata"?Tare-s dragalasi!!! :-*

Merci Lili, ursuletii sunt cumparati de la Penny de Brigitte. Sa fie macar ceva ce arata mai ptr. copiii si a.s.m.d.

Peter

ptr tine pedeapsa ar fi daca nu te-ar lasa sa le faci :hug:

sa va traiasca micutul crestin, sa fiti sanatosi cu totii, iar Gitte sa fie mandra de-un asa coleg de camera :-*

Merci Moatza, mai uns pe suflet cu ce ai scris. Intr-adevar, asa este. Cita dreptate ai.

I-am aratat si sefei ce ai scris. :occasion15:

Una ptr. tine, mai mult nu am voie.

Mascota lui:

post-27-14592357003352_thumb.jpg

post-27-14592357076541_thumb.jpg

post-27-14592358243609_thumb.jpg

Peter

ptr tine pedeapsa ar fi daca nu te-ar lasa sa le faci :hug:

sa va traiasca micutul crestin, sa fiti sanatosi cu totii, iar Gitte sa fie mandra de-un asa coleg de camera :-*

Merci Moatza, mai uns pe suflet cu ce ai scris. Intr-adevar, asa este. Cita dreptate ai.

I-am aratat si sefei ce ai scris. :occasion15:

Una ptr. tine, mai mult nu am voie.

Mascota lui:

Peter

sa traiti multe bucurii impreuna!

Wow!!!!! :occasion15: :hug: Torturi pe alese, prajituri care mai de care mai apetisante, cozonac, pasca...... Deja mi-au ajuns balutele la genunchi. :-*

Peter, felicitari pentru munca depusa, totul arata super. Si sa va traiasca si micul crestin! :D

Mama, Moni, da' ce energie in facut dulcegarii ai. Nu am mai intrat de ceva vreme pe aici si ce vad, tu dominand :-*. Bravo!

Eu un cozonac si o pasca pentru Paste. Edi deja a cerut sa ii tai o feliuza :D.

Eh, din cand in cand mai dau si io iama-n bucatarie. Mai ales cand e frig afara si mai si ploua.. :occasion15:

Oricum, sunt departe, fata de Peter, de exemplu, io-s mic copil! :hug:

Wow!!!!! :hug: :-* Torturi pe alese, prajituri care mai de care mai apetisante, cozonac, pasca...... Deja mi-au ajuns balutele la genunchi. :-*

Peter, felicitari pentru munca depusa, totul arata super. Si sa va traiasca si micul crestin! :D

Danke! :occasion15:

Peter

:help:

Crede-ma ca daca intru mai tarziu si vad si sectiunea, imi fac rau singura! :sm2:

:appl:

:thumleft: Care o preferi sa ti se fac rau. :love7:

post-27-14601990475628_thumb.jpg

post-27-1460199054276_thumb.jpg

post-27-14601990619744_thumb.jpg

Peter

Tre dulce azi si cum sefa mai avea ceva branza(Topfen) in frigider si trebuia folosit, ceva cu caise:

post-27-14606115960374_thumb.jpg

Si cum maine aniversam ceva, doamnele de la servici au aflat(nu am stiut sa-mi tin pliscul) :icon_fessee: trebuie ptr. maine sa fac

un Schwarzwälder-Kirsch(18 cm) sa duc.

post-27-14606115906626_thumb.jpg

Ah, azi liber, vreme urita..ce face Peter? Sta in bucatarie. =))

Mai fac baguette si un iepure cu rozmarin si ulei de masline sa fie mai italian. :lol:

Peter

Eu am facut Figaro-ul Giorginanei si...:notworthy:, sweetheart, imi pare rau, dar nu a trecut testul. Eu eram ferm convinsa ca e prajitura pe care mi-o facea mama, pe cand inca nu trebuia sa o impart pe ea (nici prajitura, dar nici pe mama) cu altele (surorile :thumleft:). Facea tot asa un blat cu ciocolata ori cacao si cu bezea pe deasupra si ii radea ciocolata de menaj, din aia de se gasea in bulgari, la vrac. Dar era umeda, oarecum. Deci nu isi mai aduce aminte femeia aia neam cand ii zic de prajitura...:floare: Cica: "Ti-oi fi facut, eu mai stiu ce ti-am facut?"

Din pacate reteta Figaro are un blat prea uscat (eu una as scoate praful de copt, pentru ca prin facutul aluatului crema ea are deja agent de crestere si as reduce cantitatea de zahar). Mi se pare foarte dulce...imi pare rau =))

20160416_190940.jpg

Eu am facut Figaro-ul Giorginanei si...:notworthy:, sweetheart, imi pare rau, dar nu a trecut testul. Eu eram ferm convinsa ca e prajitura pe care mi-o facea mama, pe cand inca nu trebuia sa o impart pe ea (nici prajitura, dar nici pe mama) cu altele (surorile :thumleft:).

Prajitura asta Figaro seamana cu reteta mea de Negresa, din care eu as putea manca o tava intreaga. Dar recent am mancat o alta varianta la o prietena, care avea blatul mai umed, aduce cu brownies, mai indesat. Daca vrei o scriu, eu nu am apucat sa o fac, poze nu am.