May 21, 201610 yr comment_237264 Trebuia sa fie martipan, stiam ca am , dar s-a dovedit a fi expirat de vreo 6 luni L-am inlocuit cu pasta de zahar. Report
May 21, 201610 yr comment_237266 Arata tare lecker! Este viitorul meu tort ce il voi face. Sau abia cind apar capsunile la noi pe cimp. Imi pui te rog linkul? Sau pe pm. Peter Report
May 21, 201610 yr comment_237267 Trebuia sa fie martipan, stiam ca am , dar s-a dovedit a fi expirat de vreo 6 luni L-am inlocuit cu pasta de zahar.Arata tare imbietor,si cu ce crema e umplut? e crema de patiserie?! Report
May 22, 201610 yr comment_237278 Roth , arata interesant , ce este ? Noi , astazi inghetata de capsuni. Am scos masina de inghetata de la pastrare Report
May 23, 201610 yr comment_237292 Adus tot din Italia. Facut tort fraisier. Sper sa fie bun. Ca e la frigider acum.Si maine o terina cu restul capsunilor, deja marinate in zahar. Zitronenmelisse( ? ) si lichior de portocale. Peter Report
May 24, 201610 yr comment_237299 Adus tot din Italia. Facut tort fraisier. Sper sa fie bun. Ca e la frigider acum. Peter Speedy Gonzales ai fost!Sa ne spui ce reteta ai folosit, pun pariu ca a fost yummy. Dupa ce a pus Phoenix poza, am gasit un video cu toate explicatiile, era cu fistic, n-am cautat sa vad daca sunt mai multe variante, mi-a placut cum i-a iesit tipului. Roth, ce prajitura e? Poza ta mi-a dat o idee, poate combin cumva Fraisieru cu ciocolata .... Report
May 24, 201610 yr comment_237305 Adus tot din Italia. Facut tort fraisier. Sper sa fie bun. Ca e la frigider acum. Peter Speedy Gonzales ai fost!Sa ne spui ce reteta ai folosit, pun pariu ca a fost yummy. Dupa ce a pus Phoenix poza, am gasit un video cu toate explicatiile, era cu fistic, n-am cautat sa vad daca sunt mai multe variante, mi-a placut cum i-a iesit tipului. Reteta iute pe net gasitaCu formaggio fresco(gen philadelphia) Nu-i asa fotogenic, dar e gustos si trebuia sa fie ceva cu capsuni. Merci Phoenix de idee. Fraisier? La noi ii zice tort de capsuni.. De la albusuri + iaurt, iaca si o terina de iaurt cu capsunile ramase. Peter Report
May 24, 201610 yr comment_237307 Am mai intrat odata sa va spun ca reteta este perfecta si super "lecker" nu ma putui abtine sa nu gust. Peter Report
May 24, 201610 yr comment_237313 Am mai intrat odata sa va spun ca reteta este perfecta si super "lecker" nu ma putui abtine sa nu gust. Peter Dar cine s-ar putea abtine???Reteta pare ceva mai simpla decat aceea pe care am gasit-o eu:https://www.youtube.com/watch?v=8SYfMiTG7m0Nu stiu cand apuc sa fac tot ce am pe lista, acum se pare ca vin caldurile si cred ca o dam pe inghetata...Ieri am facut niste cupcakes cu Ferrero Rocher: Report
May 25, 201610 yr comment_237324 Ce bine arata Peter si tortul si terina . Adi_Edi arata super cupcake-urile tale. Pui si reteta te rog. Report
May 25, 201610 yr comment_237327 Roth , arata interesant , ce este ? sa zicem o praji cu cioco300gr biscuiti dietetici macinati se amesteca cu 75 gr unt topit. 500gr mascarpone se amesteca cu 3-4 linguri zahar pudra vanilat si 200 gr cioco amaruie topita ( incet sa ramana crema fina)se pun biscuiti in forma dorita si peste crema, se da la rece pt min 3hPofta Buna!!!! Este mai mult decat rapid si decent asa ca am zis sa o incerc. Report
May 25, 201610 yr comment_237330 Giorgi tare de tot urarea de pe tort inca o data ''la multi ani'' ,sexiune' n-ai?! nu de alta dar se vede treaba ca-mi place sa ma torturez Am si o sectiune, dar nu de la tortul acesta, ci cu alta ocazie... Report
May 25, 201610 yr comment_237331 Reteta pare ceva mai simpla decat aceea pe care am gasit-o eu:https://www.youtube.com/watch?v=8SYfMiTG7m0Nu stiu cand apuc sa fac tot ce am pe lista, acum se pare ca vin caldurile si cred ca o dam pe inghetata...Ieri am facut niste cupcakes cu Ferrero Rocher: Cum poate sa arate!!!! Report
May 25, 201610 yr comment_237338 Adi_Edi arata super cupcake-urile tale. Pui si reteta te rog. Am pus-o la "Cupcakes si muffins" . Report
May 25, 201610 yr comment_237339 Am si o sectiune, dar nu de la tortul acesta, ci cu alta ocazie... Oooo, minunata! cam asa ceva cred ca si-ar dori sotul de ziua lui, dar inca nu stiu ce sa fac... capsuni... sau ciocolata... sau amandoua ! Report
May 26, 201610 yr comment_237340 Arata tare lecker! Este viitorul meu tort ce il voi face. Sau abia cind apar capsunile la noi pe cimp. Imi pui te rog linkul? Sau pe pm. Peter Imi pui si mie te rog linkul de la tortul Fraiser ? Danke schoen! Report
May 26, 201610 yr comment_237341 Arata tare lecker! Este viitorul meu tort ce il voi face. Sau abia cind apar capsunile la noi pe cimp. Imi pui te rog linkul? Sau pe pm. Peter Imi pui si mie te rog linkul de la tortul Fraiser ? Danke schoen! Am pus la postarea 7384 Bitte schön! Peter Report
May 27, 201610 yr comment_237358 Merci Adi_Edi :*. Scuzati-ma de off. Si buna seara! Yoyo, ti-am raspuns la topicul cu Mosu' in legatura cu trimisul din Spania in Romania. Poate ai graba sa trimiti si iti foloseste informatia. Report
May 28, 201610 yr comment_237365 Adus tot din Italia. Facut tort fraisier. Sper sa fie bun. Ca e la frigider acum. Peter Si eu sper sa fie bun. Al meu, zic , acum l-am pus si eu in frigider. Dar va zic numai maine cum a iesit . Pe caldurile astea am zis ca merge mai bine un tort cu fructe decat unul de cioco. Eu am facut dupa reteta lui Bruno Albouze, cu niste modificari ca nu am avut tot ce zice el acolo. Report
May 29, 201610 yr comment_237380 Ta-daaaa!!(trebuia sa fac diametrul mai mic dar n-am avut inel de dimensiunea care zice in reteta; ar fi trebuit un pic mai multa crema dar a fost bun si asa rau ) Report
May 29, 201610 yr comment_237383 Trezit azi dimineață la 6h și pusă pe fapte mari în bucătărie am făcut:- Tarta de Santiago by Titirimundi Monti F1- Tort Nua by Eataly - Olive oil cake Monti F1 by Nigella - Tarta cu dulceață de căpșuni (făcută în casă) by Any- Prajitura frageda cu cocos by Any... Care în ultima săptămână am făcut-o de 3 ori. Și gata bre, că mi s-au umflat picioarele. Report
May 30, 201610 yr comment_237395 Trezit azi dimineață la 6h și pusă pe fapte mari în bucătărie am făcut:- Tarta de Santiago by Titirimundi Monti F1- Tort Nua by Eataly - Olive oil cake Monti F1 by Nigella - Tarta cu dulceață de căpșuni (făcută în casă) by Any- Prajitura frageda cu cocos by Any... Care în ultima săptămână am făcut-o de 3 ori. Și gata bre, că mi s-au umflat picioarele. :occasion14: Eu sunt curioasa tu ce baterii folosesti, ca ale mele nu tin atat! Report