May 19, 201610 yr comment_237190 Tot io... Deci dupa incalzire, a urmat adevarata incercare; sa vedem daca se vand maine la "bake sale" ...(daca nu v-ati dat seama, decoratiile sunt din mini-marshmallows taiate in 2 pe diagonala cu foarfeca, date apoi prin zahar colorat) Eu nu mi-am dat seama deloc, faina idee. Arata tare bine si sunt sigura ca se vor vinde bine. Report
May 19, 201610 yr comment_237191 Tot io... Deci dupa incalzire, a urmat adevarata incercare; sa vedem daca se vand maine la "bake sale" ...(daca nu v-ati dat seama, decoratiile sunt din mini-marshmallows taiate in 2 pe diagonala cu foarfeca, date apoi prin zahar colorat) Adi_Edi, arata foarte interesant. Pana sa spui cum ai facut decoratiile chiar ma intrebam cum ai reusit sa spritzezi si sa ramana asa teapana crema. Ingenioasa ideea. Report
May 19, 201610 yr comment_237194 Am vazut, am facut. E buna reteta si imi place.Un tort daca faceam, cred ca era mai simplu. De ce? e mai complicat decit tortul?Da' de bun e bun? Tot io... Deci dupa incalzire, a urmat adevarata incercare; sa vedem daca se vand maine la "bake sale" ...(daca nu v-ati dat seama, decoratiile sunt din mini-marshmallows taiate in 2 pe diagonala cu foarfeca, date apoi prin zahar colorat)Nu mi-as fi dat seama in veci din ce le-ai facut, arata extraordinar de frumos! Cred ca vinzi fara nici un fel de probleme. Report
May 19, 201610 yr comment_237195 Am vazut, am facut. E buna reteta si imi place.Un tort daca faceam, cred ca era mai simplu. De ce? e mai complicat decit tortul?Da' de bun e bun? Merita sa incerci. Maica-mea chiar a cerut si reteta. Un tort parca il fac mai iute si cu spor... Peter Report
May 19, 201610 yr comment_237198 Adi, sunt foarte frumoase O sa fie atractia evenimentului si vor zbura din cutii in cateva minute Report
May 19, 201610 yr comment_237206 Giorgi, sa stii ca Figaro a avut un succes nebun la prietena mea, Irina, care m-a si pus sa ii dau reteta ca nu i-au ajuns bucatelele de la mine ) Este o praji buna, gustoasa si rapida! Multumesc inca o data! Ma bucur ca a placut prajitura, chiar este buna si eu cand fac repede dispare!!! Report
May 19, 201610 yr comment_237207 Facut. Data viitoare voi face mai bine. Mi-a lipsit dimensiunea formei si timpurile. Deci dupa ochi. Ah, si am redus putin cantitatea de zahar. Invatat de la Stella. Peter Seamana cu Figaro a mea si arata...demential!!!! Report
May 19, 201610 yr comment_237208 Eu am facut pentru ziua mea un Tort Joffre (reteta veche din caietul mamei) si un rosenkrants (dupa Gabi Cara).... Report
May 19, 201610 yr comment_237211 Eu am facut pentru ziua mea un Tort Joffre (reteta veche din caietul mamei) si un rosenkrants (dupa Gabi Cara).... Belea tortul tău, cu urare cu tot La mulți ani! Report
May 19, 201610 yr comment_237213 Belea tortul tău, cu urare cu tot La mulți ani! Ma bucur ca ti-a placut...sti tu cum este o vorba, nu am gasit alta rima! Report
May 19, 201610 yr comment_237228 Ady sunt superbe(cred ca merge un nufar de asta si pe un tort,de ala glazurat cu ciocolata cum fac eu,intr-un colt un deasta' face tot decorul ) Giorgi tare de tot urarea de pe tort inca o data ''la multi ani'' ,sexiune' n-ai?! nu de alta dar se vede treaba ca-mi place sa ma torturez Report
May 19, 201610 yr comment_237230 Mie îmi place la nebunie idea cu marshmallows, doar că nu am înțeles cum ai făcut. Teoretic da, dar practic nu. Report
May 19, 201610 yr comment_237234 Tot io... Deci dupa incalzire, a urmat adevarata incercare; sa vedem daca se vand maine la "bake sale" ...(daca nu v-ati dat seama, decoratiile sunt din mini-marshmallows taiate in 2 pe diagonala cu foarfeca, date apoi prin zahar colorat) Wow!!! Super!!! Esti cam departe, ca te-as ajuta la golirea cutiilor!! Report
May 19, 201610 yr comment_237236 Mie îmi place la nebunie idea cu marshmallows, doar că nu am înțeles cum ai făcut. Teoretic da, dar practic nu. Am gasit mai demult ideea, abia acum i-a venit randul sa o pun in aplicare. Uite-aici, extra-simplu, atata ca mi-a luat o groaza de timp (singura "smecherie" e ca foarfeca trebuie curatata des, ca devine lipicioasa):http://workmanfamily.typepad.com/our_life/2010/06/29-cupcakes.html Acum am venit de la scoala, au fost cele mai scumpe "produse".... $2 bucata ! Mai erau vreo 2 cand am plecat, dar n-am stat pana la sfarsit ca fiica-mea a zis ca o doare burta - pai da, a mancat un hamburger pe urma a sarit coarda, ea si cu o prietena, ca parte din "programul artistic"... Report
May 19, 201610 yr comment_237237 Ady sunt superbe(cred ca merge un nufar de asta si pe un tort,de ala glazurat cu ciocolata cum fac eu,intr-un colt un deasta' face tot decorul ) Geany, ce idee geniala! Simplu si de efect! Doar ca ma gandesc sa nu fie o glazura prea fluida, sa fie mai cremoasa, sa nu se inmoaie marshmaloaiele. Sau pus decorul cu putin inainte de servire. Report
May 20, 201610 yr comment_237238 Ady sunt superbe(cred ca merge un nufar de asta si pe un tort,de ala glazurat cu ciocolata cum fac eu,intr-un colt un deasta' face tot decorul ) Geany, ce idee geniala! Simplu si de efect! Doar ca ma gandesc sa nu fie o glazura prea fluida, sa fie mai cremoasa, sa nu se inmoaie marshmaloaiele. Sau pus decorul cu putin inainte de servire. Report
May 20, 201610 yr comment_237239 Mi-a mai venit o idee,se poate face pe un biscuite de ala de ceai gros,ala sa faca de soclu(sau alt piscot,fursec,pt. decoratii micute ,biscuiti gen oreo deshtia') ,glazurat cu ciocolata alba sau neagra in functie de cum e culoarea tortului,facut nufarul/floarea,si pus in ultimul moment pe tort ... Report
May 20, 201610 yr comment_237243 Îți mulțumesc muuuuuult de tot! Îmi rămâne doar să le găsesc așa mici. Pe aici sunt doar din alea uriașe. Sper să pot pune în aplicare cât mai repede ideea asta minunată. Report
May 20, 201610 yr comment_237249 Esti fenomenala, cum le gasesti!... la cat de "complicat" e procedeul, chiar ca trebuia video ! Report
May 21, 201610 yr comment_237251 Esti fenomenala, cum le gasesti!... la cat de "complicat" e procedeul, chiar ca trebuia video !Am o metoda infailibila.....il itreb pe domnu' gogu',am bagat''marshmallow flower'' P.S: F.dragute gasesc eu,ca sunt si asa floricele mai mici... Report
May 21, 201610 yr comment_237257 Astazi ,pentru Elenele din casa, un tort cu capsuni. Se vroia Fraisier, dar am deviat putin de la reteta si nu stiu daca se "cade" sa-i spun asa Report
May 21, 201610 yr comment_237259 Astazi ,pentru Elenele din casa, un tort cu capsuni. Se vroia Fraisier, dar am deviat putin de la reteta si nu stiu daca se "cade" sa-i spun asa Ce delicatesa! La multi ani Elenelor tale!Nu stiam de Fraisier, am gugalit sa vad ce-i, mai bine nu cautam, acuma stau in cumpana ca nu stiu ce sa fac weekendul viitor de ziua sotului - asta sau tort de ciocolata... sau le fac pe-amandoua ! Report
May 21, 201610 yr comment_237260 Multumesc Adi_edi Eu am vazut tortul asta la Bake Off Romania, am vrut sa fac exact reteta de acolo, dar m-am pierdut pe drum Blatul dupa reteta lor a fost un dezastru , asa ca am refacut blatul, dar asa cum il fac eu de obicei. La desenat cu ciocolata nu stau foarte bine, dar nu a bagat nimeni de seama Report
May 21, 201610 yr comment_237261 Astazi ,pentru Elenele din casa, un tort cu capsuni. La multi ani Elenelor tale arata minunat tortul!,ce este stratul acela alb de deasupra/glazura?!(ciocolata alba?!) Report