March 10, 201610 yr comment_235389 Foarte fain arata. Am vrut sa fac ceva asemanator de pasti(baloanele deja am organizat), dar atunci ma paste deja altceva...un botez, si cine crezi ca va face torturile? Si mai trebuie sa si merg si la servici.. Peter Report
March 10, 201610 yr comment_235393 Mi-e și rușine să postez după frumusețile lui Peter, dar am o ștanță pentru fursecuri, pe care am încercat-o! Am vrut să v-arăt și vouă.Mie-mi plac.Rețeta am mai pus-o, e cea de aici . Cele mici sunt rețeta mamei Giorgianei.Giorgi, rețeta asta mi-e foarte dragă, mai ales că mi-a fost explicată personal. Le-am făcut ca un omagiu! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Report
March 11, 201610 yr comment_235394 Mi-e și rușine să postez după frumusețile lui Peter, dar am o ștanță pentru fursecuri, pe care am încercat-o! Am vrut să v-arăt și vouă.Mie-mi plac.Rețeta am mai pus-o, e cea de aici . Cele mici sunt rețeta mamei Giorgianei.Giorgi, rețeta asta mi-e foarte dragă, mai ales că mi-a fost explicată personal. Le-am făcut ca un omagiu! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Arata tare bine fursecurile!!!! Multumesc din suflet pentru omagiul adus maicutei mele dragi!!!! Si sa nu uiti nici de orezul cu lapte cum il facea ea! Draga de ea! Imi este asa dor de ea! Report
March 11, 201610 yr comment_235420 Foarte fain arata. Am vrut sa fac ceva asemanator de pasti(baloanele deja am organizat), dar atunci ma paste deja altceva...un botez, si cine crezi ca va face torturile? Si mai trebuie sa si merg si la servici.. Peter Danke ! Cosuletele mici le refac, sunt mai practice, elegante, s-au facut fara batai de cap. Alea mari, daca nu faci stratul gros sunt greu de dezlipit.Deci lasati un pic la racit ciocolata, daca-i prea calda aluneca toata de pe balon. Report
March 12, 201610 yr comment_235454 Lilli, sunt asa de simpatice! Cu ce le-ai umplut, doar frisca? Report
March 12, 201610 yr comment_235456 Cosulete de ciocolata umplute cu un blat subtire(muffin cu ciocolata ramas) insiropat cu sirop de capsuni de la Ramy, frisca si capsuni. Cosurile mari sunt cu tehnica baloanelor. Multumesc Lore!Uite ca scrisesem sub poza!Am taiat un muffin de ciocolata si am pus pe fundul cosuletelor.L-am insiropat lejer cu sirop de capsuni "home made".Restul se vede! Report
March 14, 201610 yr comment_235526 Am "perioada" muffinsilor... cu mascarpone, smantina, afine si alte alea. Peter Report
March 14, 201610 yr comment_235528 Cosulete de ciocolata umplute cu un blat subtire(muffin cu ciocolata ramas) insiropat cu sirop de capsuni de la Ramy, frisca si capsuni. Cosurile mari sunt cu tehnica baloanelor. Multumesc Lore!Uite ca scrisesem sub poza!Am taiat un muffin de ciocolata si am pus pe fundul cosuletelor.L-am insiropat lejer cu sirop de capsuni "home made".Restul se vede! Dupa cum va povesteam...m-am mutat la Chiorani. Report
March 21, 201610 yr comment_235711 Prajitura copilariei mele - m-a bantuit muuuuuulti ani, abia acum am facut rost de reteta, prin metoda telefonu'-fara-fir. La propriu.. Sunat mama, ea sunat matusa, ea....... Asadar: prajitura cu foi, umplute cu frisca si nuci macinate. Gustul nu e chiar identic si la fel, matusa-mea care facea prajitura avea vaca si gaini.. isi facea singura untul si frisca necesare. Eu am cumparat totul din magazin, clar ca e diferit gustul. Dar, de rea ce e, s-a dus mai bine de jumate in doar o zi..... Report
March 21, 201610 yr comment_235715 Păi faci o așa bunătate fără să dai rețeta mai departe? E frumos din partea mătăluță? Report
March 21, 201610 yr comment_235716 FooxxXX!!!!! ies si eu la cersit .....da sha' nii' reteta,mancatzash' ochishorii lu' matali'!!! '... Report
March 21, 201610 yr comment_235717 Prajitura cu foi de cacao, piscoturi si crema de lamaie. Nu stiu de ce toate pozele mele sunt intoarse? Am vreo setare aiurea? Report
March 21, 201610 yr comment_235720 Prajitura cu foi de cacao, piscoturi si crema de lamaie. Nu stiu de ce toate pozele mele sunt intoarse? Am vreo setare aiurea?Am modificat eu poza.Poate trebuie sa umbli la setarile telefonului si sa activezi rotirea ecranului? La mine asta era problema..Arata tare bine prajitura ta, imi aduce aminte de prajitura televizor, de pe vremuri.. Report
March 21, 201610 yr comment_235722 Foxy, nu stiam ca se numeste prajitura televizor Poza o incarc de pe calculator, nu de pe telefon. Se stramba cand o atasez. Report
March 21, 201610 yr comment_235724 Foxy, nu stiam ca se numeste prajitura televizor Poza o incarc de pe calculator, nu de pe telefon. Se stramba cand o atasez.La noi in caiet asa e trecuta - Prajitura Televizor. E posibil sa fie diferita fata de ceea ce ai facut tu.. Arata super, mi-ai adus aminte (iar) de copilarie! Incearca sa rotesti tu poza, inainte s-o incarci. 360 de grade, apoi treci la urmatoarea. Si tot asa.. Eu asa am facut acum, cu asta. Si a mers. Report
March 21, 201610 yr comment_235725 Draga Aura ,eu sunt cel mai ''atehnic'' uom' ,cel putin din cati cunosc eu asa ca e f. posibil sa debitez calamitati ,dar poate ca depinde de pozitia in care tii tu camera cand pozezi(in picioare sau culcata ca sa zic pe romaneste),tu cand vezi poza pe calculator o vezi ok si cand o postezi e in pozitia in care ai pozat-o ,asa ca trebuie sa dai rotate la poza cu programul pe care-l folosesti tu la editare(redimensionare etc)..asa cred eu cel putin...ca sa vezi inainte cum apare mesajul tau postat cu tot cu poza dupa ce editezi mesajul,inainte sa dai adauga raspuns poti sa dai intai vezi inainte de a posta ,si atunci vezi daca e problema cu poza o rotesti si gata ...E mai mult de scris decat de facut,dar daca pot eu atunci ... P.S: F. faina si prajitura ta Aura eu la astea cu crema de lamaie si foi nu pot ca sa rezistez',albacazapada e prajitura mea preferata ,tocmai deaceea nici nu o prestez niciodata ,ca nu pot sa ma abtzinez' Report
March 21, 201610 yr comment_235728 Păi faci o așa bunătate fără să dai rețeta mai departe? E frumos din partea mătăluță?FooxxXX!!!!! ies si eu la cersit ....da sha' nii' reteta,mancatzash' ochishorii lu' matali'!!! '... Gata s-a rezolvat! Report
March 22, 201610 yr comment_235730 Merci fetele, am sa incerc asa cum ati zis la urmatoarea postare Report
March 22, 201610 yr comment_235765 Ce-am mai "dulcegarit" in ultima vreme.. Clatite, umplute cu nutella sau cu dulceata de zmeura (facuta de-o matusa de-a mea): Salate de fructe: Report
March 22, 201610 yr comment_235766 Chec marmorat (pozele sunt sub orice critica, pline de umbre.. dar nici n-am altele ): Cheesecake: Report
March 23, 201610 yr comment_235800 Lasa ca nu mai inghit mult in sec.... duminica dau lovitura. Dar pina atunci am voie sa fac la copii. Muffinsi cu banane si nutella de data asta: Peter Report
March 24, 201610 yr comment_235825 Mama, Moni, da' ce energie in facut dulcegarii ai. Nu am mai intrat de ceva vreme pe aici si ce vad, tu dominand . Bravo! Eu un cozonac si o pasca pentru Paste. Edi deja a cerut sa ii tai o feliuza . Report
March 27, 201610 yr comment_235867 Fox,ce pofta de clatite mi-ai facut !!! Eu am inceput sa fac curat prin congelator. Am gasit niste cirese, cam 500 gr. Le-am pus pe foc cu 5 linguri de zahar,cand au inceput sa fiarba am adaugat 2 linguri amidon, apoi 2 foi se gelatina hidratate si pe-am asezat intr-un blat scobit. Deasupra frisca. Bun de duminica Report
March 27, 201610 yr comment_235869 Pfuai!!! ce faina idee cu blatul scobit Iulia deja fluturasul meu zboara liber pe campii,piticul tropaie (in sensul ca imi vin multe idei de combinatii) Arata f. imbietor tortul tau Report