March 30, 20206 yr comment_260916 In seara asta am avut clătite:- clătite cu brânza la cuptor;- clătite cu nutela;- clătite cu unt de arahide și gem de zmeura. Poze nu sunt ca niciodată nu apuc.. dar va rog sa ma credeți pe cuvânt. Report
March 30, 20206 yr comment_260918 Chec din abusuri hai zi va reamintesc ca puteti face o rulada f reusita din aluatul de chec din albusuri. si umpli cu gemuri, ca-i plina camara, Adriana Musai sa fie no, la noi chiar nu sunt. Edited March 30, 20206 yr by moatza Report
March 30, 20206 yr comment_260920 Zi unde gasesc rețeta.Cre că ies de o sută de kg din carantina asta ?Gemuri nu prea avem că le mîncăm dimineață la micul dejun și oricum in ultimii ani nu prea am mai făcut Report
March 30, 20206 yr comment_260921 Zi unde gasesc rețeta.Cre că ies de o sută de kg din carantina asta ?Gemuri nu prea avem că le mîncăm dimineață la micul dejun și oricum in ultimii ani nu prea am mai făcut cred ca merge reteta lui Lili, daca nu, fa-o ca pe-un kek obisnuit, doar inlocuiesti galbenusurile cu ceva gras, doua linguri de smantana.din 6 albusuri fac eu, 4-5 linguri de zahar (depinde cat e de dulce umplutura), 6 linguri faina, putin praf de copt...un pandispan obisnuit.sa nu coci foaia prea mult, marginile mai ales, ca se rupe la rulat.daca ai rumenit marginile, mai bine le tai cu foarfecul inainte de rulat.din 6 oua e suficient ptr tava mare de aragaz. e f simplu!dupa ce se coace foaia, scoti tava, o intorci invers direct pe blat, desprinzi rapid hartia de copt, dar nu o arunci. intorci iar blatul si-l rulezi impachetandu-l in hartia folosita la copt - nu tb alt servet umed,presarat cu zahar, bla-bla. am facut de multe ori si am renuntat la pasii astia, complicatie inutila. Report
March 30, 20206 yr comment_260931 Sunt Motzu, le-am gasit si eu asta iarna, parca la Auchan Uite si alte marci: Adriana reteta : 500 ml albusuri Batute bine cu 200 gr zahar pudraSuc lamaie, un plic praf copt200 gr faina(eu tip 1) Report
March 30, 20206 yr comment_260932 io n-am Auchan si zau daca am vazut.la cat sunt de reticenti romanii, chiar ma mir ca se gasesc 500ml albusuri? minum de la 10 oua mari. Edited March 30, 20206 yr by moatza Report
March 30, 20206 yr comment_260933 E foarte raspandit in lumea culturistilor, sportivilor in general. io n-am Auchan si zau daca am vazut.la cat sunt de reticenti romanii, chiar ma mir ca se gasesc 500ml albusuri? minum de la 10 oua mari. Nu am idee cat corespunde, in orice caz le-am mixat cu Ka si cand s-au umflat bine, mi-au iesit din bolul robotului. Report
March 30, 20206 yr comment_260934 mie mi s-ar parea cam putina faina la atatea albusuri, dar tu ai facut reteta si stii mai bine. cacao cat ai pus? stiu ca daca adaugi cacao, scade imediat spuma de albus, se face cam lichida. au iesit 2 checuri? Report
March 30, 20206 yr comment_260938 mie mi s-ar parea cam putina faina la atatea albusuri, dar tu ai facut reteta si stii mai bine. cacao cat ai pus? stiu ca daca adaugi cacao, scade imediat spuma de albus, se face cam lichida. au iesit 2 checuri? Asta-i reteta, eu am pus 500 ml tot cartonul. Nu este lichida, nu are cum daca bati bine albusurile.Si daca faina o incorporezi cum trebuie si nu toata deodata. Cacaoa am adaugat-o de la mine putere, cam doua linguri rase. Doua checuri nu foarte inalte. Report
March 30, 20206 yr comment_260939 M-am imbolnavit de la checurile de aici asa ca am facut chec cu nuci si sirop de artar si inghetata cu ness Report
March 30, 20206 yr comment_260940 nuuu, Lili, te cred, asa, la prima vedere, pare mult albus.oricum, eu kek de sine statator nu l-as face, e destul de sec si nu-mi zice mare lucru, are o consistenta gumilastica care nu ma atrage. dar ca baza de rulada, cu o crema/umplutura poate fi chiar exquisite. Report
March 30, 20206 yr comment_260944 M-ati terminat cu checurile, ma batea gandul sa fac si eu...Ziceam ca nu pot face nimic in timpul orelor de serviciu lucrand de acasa, da? Dar un tort cu mere se poate face la repezeala, in pauza de juma' de ora! noroc ca n-am fost de serviciu la telefoane si am rontait pranzul in timp ce lucram ... si pe urma desertul ... Report
April 2, 20206 yr comment_260994 Turnata cu mere. Nu mi iese link, si asa toate pozele mele sunt strambe, imi vine un nervVa imbratisez cu drag, sa fiti sanatosi♥️? Report
April 3, 20206 yr comment_261052 180 gr faina150 gr zahar4 linguri cacao amara1 lingurita de bicarbonat1 lingura otet de mere6 linguri ulei de floarea soareluiapa in jur de 250 - 300 ml (la ochi)80 gr ciocolata amara Faina, cacaoa si bicarbonatul se cern si se amesteca cu zaharul.Se adauga otetul, uleiul si la urma apa. Se amesteca totul cu un tel. Trebuie sa rezulte un aluat cremos, moale. Se adauga ciocolata amara taiata cu cutitul.La cuptor 180 grade 20-25 minute. Eu am uitat si am lasat 30 minute. Report
April 3, 20206 yr comment_261057 eu am mai facut un tiramisu in tava de friptura, arata la fel de urit ca si celălalt Report
April 3, 20206 yr comment_261059 Declar deschis sezonul la papansi(fara gaura):eu nu Turnata cu mere. Nu mi iese link, si asa toate pozele mele sunt strambe, imi vine un nervVa imbratisez cu drag, sa fiti sanatosi♥️?las' ca se vede foarte bine cit e de frumoasa eu am mai facut un tiramisu in tava de friptura, arata la fel de urit ca si celălalt miine iar tre sa asist/ajut si eu la facerea unuia Report
April 4, 20206 yr comment_261076 Declar deschis sezonul la papansi(fara gaura):eu nu Atunci cum il deschid, asa il si inchid! :( Report
April 4, 20206 yr comment_261079 nu, vai de mine, tine-l tu deschiseu vad ca nu mai scap de tiramisu minca-l-ar mama cum a invatat el sa-l faca da' cu mine alaturea Report
April 4, 20206 yr comment_261089 Gogosi umplute cu nutelă, cum zice fetita mea.Vom sparge usa si un perete ca sa iesim din casa dupa potopu astaVa imbratisez cu drag, mihaSa fim sanatosi♥️? Report
April 4, 20206 yr comment_261090 Vom sparge usa si un perete ca sa iesim din casa dupa potopu astachiar ca asa va fi Report
April 4, 20206 yr comment_261107 Gogosi umplute cu nutelă, cum zice fetita mea.Vom sparge usa si un perete ca sa iesim din casa dupa potopu astaVa imbratisez cu drag, mihaSa fim sanatosi♥️? Vai de capu' meu ce-i aici. Report
April 6, 20206 yr comment_261157 Declar deschis sezonul la papansi(fara gaura): Uite alta reteta pe care ar trebui sa o lipesc undeva, ca mereu uit de ei . Cred ca i-am facut de cel mult doua ori in viata mea, nu stiu de ce, ca imi plac maxim. Ups, am postat nucile aiurea. Nuci umplute, de plictis. Dar si cati anisori n-am mai balit eu pe la nebuniile voastre ca nu aveam timp sa fac nici stanga nici dreapta, nah ca-mi scot parleala acum Report
April 6, 20206 yr comment_261162 Prăjitură cu mac și cocos în week-end Mâine am comandă de cremșnit. Report