Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce dulciuri ati facut azi?

Featured Replies

Izuk si eu astept reteta daca se poate :drool:

Gela ,ce frumosi sunt trandafiri :toothy9;

Izuk si eu astept reteta daca se poate :toothy9;

Gela ,ce frumosi sunt trandafiri :rolleyes:

Si daca iei in calcul ca-s si deliciosi, ii faci numaidecat! =))

Mie-mi ploua in gat uitandu-ma la trandafirii tai..... :toothy9; N-arunci vreo 2 bucati si peste gard? :rolleyes:

Gata, gata, i-am adus aici pe toti, sa fie! =))

Hai sa aduc si eu tortura mea de azi , la faza netaiat inca

Pur si simplu m-ai torturat!

Crema de ciocolata, crema de ricotta, pireu de pere, alune grob (la restaurant era fistic), scortisoara si putin zahar pudra.

Poza de la restaurant

post-13-13277047248477_thumb.jpg

Poza cu ce am realizat noi acasa

post-13-13277047489017_thumb.jpg

Crema de ciocolata, crema de ricotta, pireu de pere, alune grob (la restaurant era fistic), scortisoara si putin zahar pudra.

Poza de la restaurant

Deci v-ati deschis restaurant...... :beer2: Io nu vad diferenta intre cele 2 poze. Jucam cumva, gaseste cele 10 diferente? :occasion14:

Eh, 2 chestii par sa difere - ei au pus fistic s-un bat de scortisoara (?) pe deasupra.

Sincer-sincer, mai mult imi place crema lui Any! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif

Poza de la restaurant

Deci v-ati deschis restaurant...... :) Io nu vad diferenta intre cele 2 poze. Jucam cumva, gaseste cele 10 diferente? :)

Eh, 2 chestii par sa difere - ei au pus fistic s-un bat de scortisoara (?) pe deasupra.

Am cautat bat de scortisoara dar n-am gasit, erau prea scurte :) !

Foarte bun a iesit, ca ala pe care-l mancasem, dar mai am de lucrat la crema de ciocolata, eu am facut ganache, insa vreau sa fac o crema ceva gen mouse, nu stiu, tre' sa mai studiez problema.

Servetele am gasit la fel :)

Sincer-sincer, mai mult imi place crema lui Any! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif

Zoazo esti prea draguta :P

sincer-sincer, plec mai repede de-aici si-mi dau reset la creier. :violent6:

De luni intru la dieta.

tarta de ciocolata. jur ca arata mai frumoasa, nu am avut cum sa fac alta poza, si-asta abia am prins-o :(...si consistenta exact cum trebuie a iesit, succes total a fost. 25 de persoane am avut aici, am mai facut si citrus ricotta cheesecake dar asta a fost vedeta serii. cu un mot de inghetata au mancat :occasion15:

post-49-1327764710732_thumb.jpg

Mirela :occasion15: doar atat am de spus

asa rau imi pare ca nu am putut poza mai bine. am avut emotii cu ea si a iesit super.

Ciocolatoaso! Arata super tarta aia Angel :occasion15: !

eu nu sant dar se pare ca toti in jurul meu da :(...am mancat o feliuta ca prea mancau toti cu foc si aveau dreptate.

Fara sexiune, aia maine, v-o prezint pe....Cerrulina! Adica prajitura "Cerrulina"!

post-73-13277742341185_thumb.jpg

Fara sexiune, aia maine, v-o prezint pe....Cerrulina! Adica prajitura "Cerrulina"!

Sa-ti traisca Cerrulina! B)

tarta de ciocolata. jur ca arata mai frumoasa, nu am avut cum sa fac alta poza, si-asta abia am prins-o B)...si consistenta exact cum trebuie a iesit, succes total a fost. 25 de persoane am avut aici, am mai facut si citrus ricotta cheesecake dar asta a fost vedeta serii. cu un mot de inghetata au mancat B)

post-49-1327764710732_thumb.jpg

Pe mine m-a lasat masca !Auzi si cu motz,curat dezmatz!!!

tarta de ciocolata. jur ca arata mai frumoasa, nu am avut cum sa fac alta poza, si-asta abia am prins-o B)...si consistenta exact cum trebuie a iesit, succes total a fost. 25 de persoane am avut aici, am mai facut si citrus ricotta cheesecake dar asta a fost vedeta serii. cu un mot de inghetata au mancat B)

Ti-a iesit bine, Angelina. E reteta Andradei?

Sa-ti traisca Cerrulina! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

Ei da? Pana maine! Ca de maine nu va mai trai!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hungry.gif

Stai pe-aproape, ca se cer trandafirii cu mar! Urmeaza!

Mai fetele,

Sa fiti sanatoase si voi!

Ia am venit si eu cu ceva dulce.

Nu este nustiu ce, si am ornat asa ca dupa vremea din tara. =))

Tort savarina

post-1316-13277906719042_thumb.jpg

post-1316-13277907243356_thumb.jpg

Are si jeleu de visine dar este sub norisor si fulguieli :)

sectiune

post-1316-13278473756141_thumb.jpg

post-1316-13278473903499_thumb.jpg

Am facut tortul ciocolatos cu afine (din afinata) , reteta Foxyy :(( :) :D

Foarte gustos

Pozele nu sunt prea artistice dar gustul superb

post-1233-13278266536038_thumb.jpg

post-1233-13278266729776_thumb.jpg

Sa-ti traisca Cerrulina! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

Ei da? Pana maine! Ca de maine nu va mai trai!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/hungry.gif

Stai pe-aproape, ca se cer trandafirii cu mar! Urmeaza!

Si eu i-am repetat azi fiindca se cereau, mi-a mai ramas unul pe care l-am pus in mijlocul checului cu visine, ca decor.

Woww, ce ursitoare a avut cerrulina ta! :rolleyes:

Dar la cat de bine arata, si-a meritat soarta! :71: