Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce dulciuri ati facut azi?

Featured Replies

Am facut si eu ieri o placinta cu mere :blush: Excelenta!

[center]post-593-13284637495806_thumb.jpg[/center]

Arata foarte bine, bravo, :) dar vrem si o sectiune, plz!

Eu doar ce am avut o tarta cu mere alaltaieri, dar nu m-as mira sa pun de inca una, daca ma mai uit mult la a ta!

Sa traiti, vine sectiunea :love7: Pai noi am facut-o ieri si azi mai e o bucatica mititica. Atat de bine merge o placinta parfumata cu mere pe frigurile astea :)

[center]post-593-1328466646093_thumb.jpg[/center]

Am facut si eu ieri o placinta cu mere :) Excelenta!

Arata foarte bine, bravo, :) dar vrem si o sectiune, plz!

Eu doar ce am avut o tarta cu mere alaltaieri, dar nu m-as mira sa pun de inca una, daca ma mai uit mult la a ta!

Sa traiti, vine sectiunea :) Pai noi am facut-o ieri si azi mai e o bucatica mititica. Atat de bine merge o placinta parfumata cu mere pe frigurile astea :)

Dupa imagine, seamana cu tarta mea la umplutura, saru'mana!

Eu aveam multi struguri negri si-mi propusesem inca de ieri sa fac o tarta cu ei, nu am stat pe ganduri si am comis-o!

Am cam ciufulit-o cand am scos-o din tava, am vrut blat moale, nu crocancios...

Iata-o, aranjata cu strugurii dulci si aromati.

post-1400-1328553777201_thumb.jpg

Apoi, mi-a venit ideea sa-i dau o nota festiva in cinstea aniversarii unei prietene de pe forum si am coafat-o putin, asa...

post-1400-13285538780642_thumb.jpg

O feliuta pentru voi toti, cu prlejul aniversarii zoazei!

post-1400-13285539792343_thumb.jpg

Wow Gelutza, de unde ai struguri la ora asta :) ?

Sunt cumparati de la Murfatlar !

Eu aveam multi struguri negri si-mi propusesem inca de ieri sa fac o tarta cu ei, nu am stat pe ganduri si am comis-o!

wow, altceva? bravo!

ultima data am pus un cerc de hartie uda doar pe fund, fara sa imbrac si santul ala pe care-l are tava. si eu o cam ciufuleam, da' a prins bine metoda.

edit: cat romantism pe marginea farfuriei! :)

Dupa tarta supeba a Gelutei :) vin si eu timid cu niste banali taitei cu lapte

post-1233-13285551437771_thumb.jpg

post-1233-13285551581471_thumb.jpg

ultima data am pus un cerc de hartie uda doar pe fund, fara sa imbrac si santul ala pe care-l are tava. si eu o cam ciufuleam, da' a prins bine metoda.

edit: cat romantism pe marginea farfuriei! :)

saru'mana de informatie, asa o sa fac si eu de acum incolo.

Pai, daca am decretat ziua romantismului azi, am vazut numai inimi prin tot locul! :)

Dupa tarta supeba a Gelutei :) vin si eu timid cu niste banali taitei cu lapte

Banali...cei mai sanatosi, daca stii cat imi plac si mie, bravo Lili, cum vii acasa te si apuci de lucru!

Dupa tarta supeba a Gelutei =)) vin si eu timid cu niste banali taitei cu lapte

Banali...cei mai sanatosi, daca stii cat imi plac si mie, bravo Lili, cum vii acasa te si apuci de lucru!

Imi era tare pofta ca nu am mai facut de mult

In ceea ce priveste treaba in casa tot timpul e de facut ceva

Fox , eu ma fofilez de ceva vreme , ca mi-e lene sa fac gavote ( de gasit de-a gata nexam ) si tu ma tot provoci .

Fain de tot,Foxyyyy! :occasion15:

Al meu se apropie tot mai mult. :) ;) :P Amu' eu m-am gandit sa-l fac cu 2 blaturi(alea de migdale)ca sa nu fie prea multa crema.Ce zici,sa-i fac 2,sau sa-l las cu 1 ca in reteta initiala :occasion14:

Fain de tot,Foxyyyy! :thumleft:

Al meu se apropie tot mai mult. :wasted: :wasted: :lol: Amu' eu m-am gandit sa-l fac cu 2 blaturi(alea de migdale)ca sa nu fie prea multa crema.Ce zici,sa-i fac 2,sau sa-l las cu 1 ca in reteta initiala :toothy6:

Cred ca-i cam mult 2 blaturi. Tine cont ca stratul crocantos e tot un fel de blat...... Acu' depinde si ce marime are tava ta. Daca e mai mica, or sa fie mai inalte straturile. A mea are diametrul de 28 si as putea sa zic ca e chiar scund tortul. Ti-as propune sa-l incerci asa cum e si daca vrei musai sa-i faci 2 blaturi, a doua oara asa faci. =))

Ori fac 2 blaturi si trantesc si 2 torturi,de ciuda zilei de azi,s-o ingrop si sa ma-mbat in marea aia de ciocolata. :toothy6:

Multumesc de info :wasted: ,eniuei,al meu tot va iesi mai scunduletz dara, pentru ca si a mea tava e de 26-27cm,nu tin minte chiar exact,dar nu-i mica oricum :thumleft: Asa ca-l las cu un singur blat.Abia mai usor de mine :wasted:

Ori fac 2 blaturi si trantesc si 2 torturi,de ciuda zilei de azi,s-o ingrop si sa ma-mbat in marea aia de ciocolata. :wasted:

Multumesc de info :wasted: ,eniuei,al meu tot va iesi mai scunduletz dara, pentru ca si a mea tava e de 26-27cm,nu tin minte chiar exact,dar nu-i mica oricum :thumleft: Asa ca-l las cu un singur blat.Abia mai usor de mine :lol:

Ooooooooo......... boierie!!!!!!!! De faci 2 torturi, cheama si ceva ajutoare. Altfel nu te vad prea bine.... O sa-mi ceri compensatii, pentru schimbatul garderobei. :toothy6:

Eu am facut niste ciocolata de casa bicolora, dupa reteta Lissei si a lui Lily. Foarte buna :)

[center]post-593-13286969151061_thumb.jpg[/center]

Ieri am facut un chec cu banane.

post-1290-1328907515302_thumb.jpg

Poza la sectiune n-a iesit asa bine, dar la gust mie imi place, sotului nu prea.

post-1290-13289075655471_thumb.jpg

Nu azi, ieri, am facut baigli cu nuca si migdale cu stafide. Eu am facut reteta Laurei Laurentiu. Daca imi aduc aminte bine, era si aici reteta parca a Andradei. A facut cineva dupa ea?

Facut-am din goana rachetei tarta lui Any(arata tot ca aruncata din racheta :love7: ) ,cu dulceata de capsuni(de data asta),trandafiri si nuca.Motzafirii neanuntanti au apreciat-o mult de tot(eu deja o stiam ca-i buna)chiar daca a fost facuta rapidescu.

post-1267-13289854152218_thumb.jpg

Facut-am din goana rachetei tarta lui Any(arata tot ca aruncata din racheta :love7: ) ,cu dulceata de capsuni(de data asta),trandafiri si nuca.Motzafirii neanuntanti au apreciat-o mult de tot(eu deja o stiam ca-i buna)chiar daca a fost facuta rapidescu.

Mie imi place mult cum ti-a iesit, iar dulceata pe care-ai nominat-o e faina tare de tot :love7: !