February 5, 201214 yr comment_127726 Am facut si eu ieri o placinta cu mere Excelenta! [center][/center]Arata foarte bine, bravo, dar vrem si o sectiune, plz! Eu doar ce am avut o tarta cu mere alaltaieri, dar nu m-as mira sa pun de inca una, daca ma mai uit mult la a ta! Sa traiti, vine sectiunea Pai noi am facut-o ieri si azi mai e o bucatica mititica. Atat de bine merge o placinta parfumata cu mere pe frigurile astea [center][/center] Report
February 5, 201214 yr comment_127732 Praji cu mere, reteta bunicii Gand in gand Arata supeeer Cu bucurie !Merci la fel! Report
February 6, 201214 yr comment_127999 Am facut si eu ieri o placinta cu mere Excelenta! Arata foarte bine, bravo, dar vrem si o sectiune, plz! Eu doar ce am avut o tarta cu mere alaltaieri, dar nu m-as mira sa pun de inca una, daca ma mai uit mult la a ta! Sa traiti, vine sectiunea Pai noi am facut-o ieri si azi mai e o bucatica mititica. Atat de bine merge o placinta parfumata cu mere pe frigurile astea Dupa imagine, seamana cu tarta mea la umplutura, saru'mana! Report
February 6, 201214 yr comment_128003 Eu aveam multi struguri negri si-mi propusesem inca de ieri sa fac o tarta cu ei, nu am stat pe ganduri si am comis-o!Am cam ciufulit-o cand am scos-o din tava, am vrut blat moale, nu crocancios...Iata-o, aranjata cu strugurii dulci si aromati.Apoi, mi-a venit ideea sa-i dau o nota festiva in cinstea aniversarii unei prietene de pe forum si am coafat-o putin, asa...O feliuta pentru voi toti, cu prlejul aniversarii zoazei! Report
February 6, 201214 yr comment_128011 Wow Gelutza, de unde ai struguri la ora asta ?Sunt cumparati de la Murfatlar ! Report
February 6, 201214 yr comment_128017 Eu aveam multi struguri negri si-mi propusesem inca de ieri sa fac o tarta cu ei, nu am stat pe ganduri si am comis-o! wow, altceva? bravo! Am cam ciufulit-o cand am scos-o din tava, am vrut blat moale, nu crocancios... ultima data am pus un cerc de hartie uda doar pe fund, fara sa imbrac si santul ala pe care-l are tava. si eu o cam ciufuleam, da' a prins bine metoda. edit: cat romantism pe marginea farfuriei! Report
February 6, 201214 yr comment_128020 Dupa tarta supeba a Gelutei vin si eu timid cu niste banali taitei cu lapte Report
February 6, 201214 yr comment_128032 Eu aveam multi struguri negri si-mi propusesem inca de ieri sa fac o tarta cu ei, nu am stat pe ganduri si am comis-o! Am cam ciufulit-o cand am scos-o din tava, am vrut blat moale, nu crocancios... ultima data am pus un cerc de hartie uda doar pe fund, fara sa imbrac si santul ala pe care-l are tava. si eu o cam ciufuleam, da' a prins bine metoda. edit: cat romantism pe marginea farfuriei! saru'mana de informatie, asa o sa fac si eu de acum incolo.Pai, daca am decretat ziua romantismului azi, am vazut numai inimi prin tot locul! Report
February 6, 201214 yr comment_128033 Dupa tarta supeba a Gelutei vin si eu timid cu niste banali taitei cu lapteBanali...cei mai sanatosi, daca stii cat imi plac si mie, bravo Lili, cum vii acasa te si apuci de lucru! Report
February 6, 201214 yr comment_128041 Dupa tarta supeba a Gelutei vin si eu timid cu niste banali taitei cu lapteBanali...cei mai sanatosi, daca stii cat imi plac si mie, bravo Lili, cum vii acasa te si apuci de lucru! Imi era tare pofta ca nu am mai facut de multIn ceea ce priveste treaba in casa tot timpul e de facut ceva Report
February 6, 201214 yr comment_128108 Am refacut tortul Gateau Royal. Sa vad cat ma lasa gasca vesela sa respir, inainte sa ma puna sa-l refac! Report
February 7, 201214 yr comment_128170 Fox , eu ma fofilez de ceva vreme , ca mi-e lene sa fac gavote ( de gasit de-a gata nexam ) si tu ma tot provoci . Report
February 7, 201214 yr comment_128261 Fain de tot,Foxyyyy! Al meu se apropie tot mai mult. Amu' eu m-am gandit sa-l fac cu 2 blaturi(alea de migdale)ca sa nu fie prea multa crema.Ce zici,sa-i fac 2,sau sa-l las cu 1 ca in reteta initiala Report
February 7, 201214 yr comment_128358 Fox , eu ma fofilez de ceva vreme , ca mi-e lene sa fac gavote ( de gasit de-a gata nexam ) si tu ma tot provoci.Pai, iti trimit la pachet si gavoate si nuci...... Bun asa? Report
February 7, 201214 yr comment_128360 Fain de tot,Foxyyyy! Al meu se apropie tot mai mult. :wasted: Amu' eu m-am gandit sa-l fac cu 2 blaturi(alea de migdale)ca sa nu fie prea multa crema.Ce zici,sa-i fac 2,sau sa-l las cu 1 ca in reteta initiala Cred ca-i cam mult 2 blaturi. Tine cont ca stratul crocantos e tot un fel de blat...... Acu' depinde si ce marime are tava ta. Daca e mai mica, or sa fie mai inalte straturile. A mea are diametrul de 28 si as putea sa zic ca e chiar scund tortul. Ti-as propune sa-l incerci asa cum e si daca vrei musai sa-i faci 2 blaturi, a doua oara asa faci. Report
February 7, 201214 yr comment_128372 Ori fac 2 blaturi si trantesc si 2 torturi,de ciuda zilei de azi,s-o ingrop si sa ma-mbat in marea aia de ciocolata. Multumesc de info ,eniuei,al meu tot va iesi mai scunduletz dara, pentru ca si a mea tava e de 26-27cm,nu tin minte chiar exact,dar nu-i mica oricum Asa ca-l las cu un singur blat.Abia mai usor de mine Report
February 7, 201214 yr comment_128384 Ori fac 2 blaturi si trantesc si 2 torturi,de ciuda zilei de azi,s-o ingrop si sa ma-mbat in marea aia de ciocolata. Multumesc de info ,eniuei,al meu tot va iesi mai scunduletz dara, pentru ca si a mea tava e de 26-27cm,nu tin minte chiar exact,dar nu-i mica oricum Asa ca-l las cu un singur blat.Abia mai usor de mine Ooooooooo......... boierie!!!!!!!! De faci 2 torturi, cheama si ceva ajutoare. Altfel nu te vad prea bine.... O sa-mi ceri compensatii, pentru schimbatul garderobei. Report
February 8, 201214 yr comment_128531 Eu am facut niste ciocolata de casa bicolora, dupa reteta Lissei si a lui Lily. Foarte buna [center][/center] Report
February 10, 201214 yr comment_129247 Ieri am facut un chec cu banane. Poza la sectiune n-a iesit asa bine, dar la gust mie imi place, sotului nu prea. Report
February 11, 201214 yr comment_129312 Nu azi, ieri, am facut baigli cu nuca si migdale cu stafide. Eu am facut reteta Laurei Laurentiu. Daca imi aduc aminte bine, era si aici reteta parca a Andradei. A facut cineva dupa ea? Report
February 11, 201214 yr comment_129371 Facut-am din goana rachetei tarta lui Any(arata tot ca aruncata din racheta ) ,cu dulceata de capsuni(de data asta),trandafiri si nuca.Motzafirii neanuntanti au apreciat-o mult de tot(eu deja o stiam ca-i buna)chiar daca a fost facuta rapidescu. Report
February 11, 201214 yr comment_129378 Facut-am din goana rachetei tarta lui Any(arata tot ca aruncata din racheta ) ,cu dulceata de capsuni(de data asta),trandafiri si nuca.Motzafirii neanuntanti au apreciat-o mult de tot(eu deja o stiam ca-i buna)chiar daca a fost facuta rapidescu. Mie imi place mult cum ti-a iesit, iar dulceata pe care-ai nominat-o e faina tare de tot ! Report