January 29, 201214 yr comment_125877 Mai fetele, Sa fiti sanatoase si voi! Ia am venit si eu cu ceva dulce.Nu este nustiu ce, si am ornat asa ca dupa vremea din tara. Tort savarina Are si jeleu de visine dar este sub norisor si fulguieli sectiune Numai la auzul cuvantului "savarina" mi se declanseaza mecanismul papilelor, dar daca mai si vad nu ma gandesc decat la rasfatzul real, care trebuie sa-l urmeze pe cel virtual! Da-i un vant cu-o sanioara si ma scapa de povara, cerrisoara! Report
January 29, 201214 yr comment_125878 Am facut tortul ciocolatos cu afine (din afinata) , reteta Foxyy Foarte gustos Pozele nu sunt prea artistice dar gustul superbPai , de regula,la astea "intunecate" de atata ciocolata nu prea ies pozele, important este sa te multumeasca gustul si te cred ca e bun...am si eu afine, dati reteta mai departe? Report
January 29, 201214 yr comment_125881 Eu am facut astazi checul de visine la care pofteam de ceva timp...Scos din cuptorSi ornat, Sectiune nu am pozat pentru ca am avut musafiri, dar mai am o bucatica si o pozez maine, a fost pe gustul meu, exact asa cum ni-l facea bunica, cu visine pastrate cu aspirina.Eu le pastrez la congelator. Report
January 29, 201214 yr comment_125882 Am facut tortul ciocolatos cu afine (din afinata) , reteta Foxyy Foarte gustos Pozele nu sunt prea artistice dar gustul superbPai , de regula,la astea "intunecate" de atata ciocolata nu prea ies pozele, important este sa te multumeasca gustul si te cred ca e bun...am si eu afine, dati reteta mai departe?E foarte bun, reteta de la Foxyy, Tort ciocolatos cu afine , e scrisa aici la dulciuri Report
January 29, 201214 yr comment_125887 Am facut tortul ciocolatos cu afine (din afinata) , reteta Foxyy Foarte gustos Pozele nu sunt prea artistice dar gustul superbPai , de regula,la astea "intunecate" de atata ciocolata nu prea ies pozele, important este sa te multumeasca gustul si te cred ca e bun...am si eu afine, dati reteta mai departe?E postata aici. Report
January 29, 201214 yr comment_125893 Lili, am un egoism pe tineeeee! Gelutzo, nu s-au terminat nici trandafirii! Frumos a mai iesit! ia baga si-o sectiune! Report
January 29, 201214 yr comment_125905 Lili, am un egoism pe tineeeee! Gelutzo, nu s-au terminat nici trandafirii! Frumos a mai iesit! ia baga si-o sectiune!Ba da, s-au terminat de atunci, am facut astazi iar, in zori pentru mama si tata socru, noi doar cate unul cald am mancat si asta m-am gandit eu ca merge cu checul! O sectiune bag maine,pentru ca am probleme cu aparatul si e un adevarat chin sa incarc toata ziua la acumulatorii aia. Foxxy, Lili, multumesc frumos, m-am dumirit! Report
January 29, 201214 yr comment_125919 Budinca de cocos servita cu fructe. Foarte bine arata budinca ta,n-o descrii putin? Report
January 29, 201214 yr comment_125921 Aura, mi-o imaginez insiropata si aromata...cred c-am sa mananc un kiwi. Report
January 29, 201214 yr comment_125933 Numai la auzul cuvantului "savarina" mi se declanseaza mecanismul papilelor, dar daca mai si vad nu ma gandesc decat la rasfatzul real, care trebuie sa-l urmeze pe cel virtual! Da-i un vant cu-o sanioara si ma scapa de povara, cerrisoara! Ma bucur ca va place Toarta mea savarina. Am facut asta ptr ca in greierasul meu se`nvarteau multe si marunte si asa parca nu prea aveam chef si am ales Torta savarina ptr ca merge foarte repede si este si buna. De atata am fost capabila de mai mult nu. Sa sti ca tre sa fie un vant tare sa ma `mpinga pin la tine gelutza Report
January 29, 201214 yr comment_125935 Harnicutza ca`ntodeauna! Imi place ce vad si nici nu ma asatept sa vad altceva decat bunatati. Sa nu fiu inteleaza gresit cumva: imi plac toate care le vad aici, dar ce ai expus tu imi face tare pofta. Report
January 29, 201214 yr comment_125937 Ma bucur ca va place budinca mea Am amestecat rapid 200 g zahar cu 80 g unt, am adaugat 4 oua, 250 ml lapte cocos si 60 g faina. Am adaugat 250 ml (o cana) nuca de cococs si am mai amestecat din nou rapid (cca 10 sec. )Am rasturnat compozitia intr-o tava acoperita cu hartie de copt si am dat la cuptor la foc mediu pentru 50-55 min. Ies cca 6 portii din cantitatile astea. Report
January 30, 201214 yr comment_125999 Ma bucur ca va place budinca mea Am amestecat rapid 200 g zahar cu 80 g unt, am adaugat 4 oua, 250 ml lapte cocos si 60 g faina. Am adaugat 250 ml (o cana) nuca de cococs si am mai amestecat din nou rapid (cca 10 sec. )Am rasturnat compozitia intr-o tava acoperita cu hartie de copt si am dat la cuptor la foc mediu pentru 50-55 min. Ies cca 6 portii din cantitatile astea. iese interesant! la mijloc pare ca are o crema. Report
January 30, 201214 yr comment_126074 Si la mine ,un chec cu nuci si prune uscate insiropate ,ca se terminasera stafidele .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif Serviti va rog ! Report
January 30, 201214 yr comment_126141 Lili, am un egoism pe tineeeee! Gelutzo, nu s-au terminat nici trandafirii! Frumos a mai iesit! ia baga si-o sectiune!Mi-am tinut promisul...vai ce bun a fost astazi, s-au imprietenit mai bine aromele si visinele au un parfum de numa, numa...ce pacat ca astea fura ultimele bucati...maine alta la rand! Report
January 30, 201214 yr comment_126147 Frumos, Gelutza, f frumos! si eu am o slabiciune ptr visine. si maine ce-ai in program? Report
January 30, 201214 yr comment_126163 Frumos, Gelutza, f frumos! si eu am o slabiciune ptr visine. si maine ce-ai in program?Ma mai gandesc in seara asta...miercuri e ziua unui finic si trebuie sa-i trimit ceva dulce facut de nasa. Report
January 31, 201214 yr comment_126311 Gelutza, da' o reteta asa pt visinosul ala frumos nu putem sa avem si noi? Report
January 31, 201214 yr comment_126417 Gelutza, da' o reteta asa pt visinosul ala frumos nu putem sa avem si noi?M-am apucat sa o scriu si am atins o tasta si s-a dusss...nu mai reiau acum sunt prea obosita, promit sa o rescriu maine. Report
January 31, 201214 yr comment_126423 Gelutza, da' o reteta asa pt visinosul ala frumos nu putem sa avem si noi?M-am apucat sa o scriu si am atins o tasta si s-a dusss...nu mai reiau acum sunt prea obosita, promit sa o rescriu maine. scrie-n word si fa-i copy/paste dupa aia. Report
February 1, 201214 yr comment_126449 Gelutza, da' o reteta asa pt visinosul ala frumos nu putem sa avem si noi?M-am apucat sa o scriu si am atins o tasta si s-a dusss...nu mai reiau acum sunt prea obosita, promit sa o rescriu maine. Nu e nici o urgenta, cand vei avea timp, cu muuult calm... Eu iti multumesc de pe acum. Report
February 1, 201214 yr comment_126494 Mai Gelutza, mai Am asteptat dupa reteptu tau dar cum sa intamplat sa ai ghinion, am pus de un chek cu visine dar dupa retetu meu babesc cu saligar. Si in plus am facut o parte si cu cacao ca de....... omu meu. Dar........... stiti voi cum este cand te papa dupa ureche da? asa si pe mine ma papat si totusi inainte de a face vand la dry -cuca am mai fac o ultima proba sa vedem cum trece testul. Binenteles improvizat ca doar nu ma iau dupa reclama sa umplu tot cuptorul cu aluat. Asa ca tineti pumnii sa se si faca chekul meu in tigaia aia. Mai bine zis sa`l si scot.Daca nu...... asta e. Este in cuptor acum Gata: chek economic la tigaia dry cooker cu adaptare la gaurici Si ptr voi Report