November 26, 200916 yr comment_1283 Eu am brad artificial, ma usuca la lingurica cind vad ca prapad de brazi naturali se face fara exceptie in fiecare an!me to!prefer brazii in paduri decat la mine-n casa! Report
November 26, 200916 yr comment_1293 Eu inca n-am decorat nimic prin casa,dar in schimb,am ascultat astazi colinde si m-a apucat asa o stare de...de duca.Abia astept sa se faca o data 23 decembrie,sa plecam si noi,sa fim cu familia de sarbatori. Report
November 26, 200916 yr comment_1301 Noi avem traditia sa facem bradul pe 24 de Ajun.... am incercat eu sa-i fac sa incepem mai devreme ..dar nu ...azi am fost la cumparaturi si am trecut pe la ornamente,le-am atins ,le-am admirat....ah ce as mai fi luat ... dar in fiecare an tot cumparat ornamente si dupa aia numai stiu unde sa le mai ascund ... voi patiti asa? :roll: Report
November 26, 200916 yr Author comment_1306 Abia astept sa scot globurile din cutii, ornamentele ! any, pe mine ma cuprinde asa o nostalgie cand scot globurile ca sa fac bradul!unele sunt de cand eram eu copil, le-am luat din cutia parintilor cand am inceput sa-mi fac propriul brad. au peste 30 de ani si n-as putea nicicum sa renunt la ele. in plus, in momentele alea constientizez ca a mai trecut un an, cu bune si cu grele.iar cand le pun inapoi in cutii...o, ce tristete!eu incep sa aranjez casa dupa ziua omului, cam dupa 15 decembrie. Moatzo mi-ai trezit nostalgia cu mesajul tau.Globuri de la ai mei nu am, le-am cumparat aici pe toate.Aveam o multime de globuri acasa, foarte frumoase, de toate formele, insa in fiecare an se imputinau pt ca de fiecare data cand veneau rude, prieteni cu copii, careva se trezea tot timpul sa traga bradul jos. Report
November 26, 200916 yr comment_1308 Noi avem traditia sa facem bradul pe 24 de Ajun.... am incercat eu sa-i fac sa incepem mai devreme ..dar nu ...azi am fost la cumparaturi si am trecut pe la ornamente,le-am atins ,le-am admirat....ah ce as mai fi luat ... dar in fiecare an tot cumparat ornamente si dupa aia numai stiu unde sa le mai ascund ... voi patiti asa? :roll: Daaaaaaaa!!!!!! :laughing7: Am la globuri si ghirlande cat pentru 3 pomi!!!!! :mrgreen: Acum incerc din rasputeri sa ma habtin, am zis ca iau ceva numai daca e deosebit. Om vedea cat rezist! :geek: Report
November 26, 200916 yr Author comment_1314 Eu inca nu-s la complet, sa vad anul asta cum o sa fie bradul impodobit, daca-i suficient de incarcat pentru gustul meu, la anul nu mai iau nimic....sau ma rog.....foxy fac si eu ca tine, iau numa' ceva deosebit. Report
November 26, 200916 yr comment_1324 Acu' vreo 3 ani am gasit in Carrefour brad artificial cu 5 lei si am luat. Si l-am si postat la loc de cinste! Da' anul urmator, am luat si unul natural si i-am ornat pe amandoi: cel mic pe sala, iar cel mai marisor in sufragerie. Anul trecut, fiind primul craciun al nepotelului, am zis sa punem iar unul natural in sufragerie, ca sa "pastram traditia". Anul asta, cred ca mai usor cu cumparaturile.... Si asa, nepot-miu fuge non-stop! El nu stie sa mearga, numa' sa alerge!!!!!!! Si tata deja zicea ca tre' sa se gandeasca la ceva sisteme de ancorare, ca altfel la anu' tre' sa cumparam iar globuri!!!! :laughing7: Report
November 26, 200916 yr comment_1390 Nuuu, nici eu nu fac bradul din 1 decembrie, asa, de prin 15-20, pana atunci pun asa incet in fiecare zi cate o decoratie pe masa, pe geam, etc. Sa faceti fetelor poze cu ornamentele voastre Report
November 26, 200916 yr comment_1433 Vad ca multa lume impodobeste pomul devreme. Aveti de ala artificial? Cel natural, dupa vreo 2-3 saptamani incepe sa ramana fara ace, iar pe jos se face verde! io am d-ala natural si il pun intr-un suport in care pun apa, asa se pastreaza cam 5-6 saptamani cat il tin in casa Report
November 26, 200916 yr comment_1434 Noi avem traditia sa facem bradul pe 24 de Ajun.... am incercat eu sa-i fac sa incepem mai devreme ..dar nu ...azi am fost la cumparaturi si am trecut pe la ornamente,le-am atins ,le-am admirat....ah ce as mai fi luat ... dar in fiecare an tot cumparat ornamente si dupa aia numai stiu unde sa le mai ascund ... voi patiti asa? :roll: Daaaaaaaa!!!!!! :laughing7: Am la globuri si ghirlande cat pentru 3 pomi!!!!! :mrgreen: Acum incerc din rasputeri sa ma habtin, am zis ca iau ceva numai daca e deosebit. Om vedea cat rezist! :geek: si tot timpu' se gaseste ceva deosebit ce ma bucur ca nu-s singura care cumpara cumpara cumpara ornamente Report
November 27, 200916 yr comment_1484 Pe mine ma intristeaza Craciunul in ultimii ani :? Ce farmec mai are sa impodobesti curtea cand nu mai ai zapada deloc, numai ploaie si lapovita? :twisted: Detest incalzirea globala! Imi amintesc cand eram mica, ca de regula zapada ne ajungea cel putin pana la glezne, toate strazile erau inzapezite, iar cu 2-3 zile inainte de Craciun impodobeam cu tata curtea cu becutete , faceam om de zapada si ne dadeam cu sania :cry: . Acum e o minune sa vezi zapada 2-3 zile prin ianuarie. Pentru mine zapada era cel mai frumos ornament de Craciun Report
November 27, 200916 yr comment_1517 Io n-am decorat inca nimic , casa-i plina de pachete ( noi credeam ca ne mutam in decembrie , dar , din pacate , mai avem de asteptat vreo 3-4 luni)....Bradul noi il facem pe la jumatatea lui decembrie Report
November 27, 200916 yr comment_1524 Eu am facut deja o "repetitie" si am intins o beteala pe balustrada (improvizata de barbat, ca sa nu ne rupem oarece pe scari). Report
November 27, 200916 yr comment_1534 Fetelor, eu mi-am gasit inspiratia pentru Craciun, tocmai m-a sunat cumnta-mea sa-mi spuna ca vin de Sarbatori. Si cum nepota-miu e Cel Mai Iubit Dintre Paminteni ... Report
November 27, 200916 yr comment_1538 Fetelor, eu mi-am gasit inspiratia pentru Craciun, tocmai m-a sunat cumnta-mea sa-mi spuna ca vin de Sarbatori. Si cum nepota-miu e Cel Mai Iubit Dintre Paminteni ... case solved Report
November 27, 200916 yr comment_1573 Hai sa va arata decoratiile de anul trecut: detalii decoratii in pahare de sampanie si cadouri din turta dulce: Report
November 27, 200916 yr comment_1619 Raluca , imi place cum ai decorat pentru Craciun dar mai ales imi plac cadourile din turta dulce Report
November 27, 200916 yr Author comment_1655 Imi aduc aminte de paharele tale ornate Raluca, foarte faine!Si-mi mai aduc aminte ca Petunela facea niste ornamente tare frumoase pe scoarta de brad parca. Eu deocamdata incep curatenia generala si incep cu salonul ca sa fie pregatit pentru brad ! Report
November 27, 200916 yr comment_1760 Eu am brad artificial, ma usuca la lingurica cind vad ca prapad de brazi naturali se face fara exceptie in fiecare an!me to!prefer brazii in paduri decat la mine-n casa! si eu, ecologic! ati vazut in fiecare an cati raman schiloditi prin piete? :cry: Report
November 27, 200916 yr comment_1764 trist ce se intampla cu brazii taiati din piete dupa sarbatori Report
November 27, 200916 yr comment_1817 trist ce se intampla cu brazii taiati din piete dupa sarbatori pi min' ma nervozeaza ca astia de la primarie aduc in targ cate 2-3 brazi imensi si-i umplu de gloabe si de luminite si ni-i posteaza in sensuri giratorii.pai un brad de ala de aduc ei cred ca are suta de ani..Si vorba lu' Kiken zapada nexam.. daca fulguie un pic si se depune, pac! au si venit cu nisip si sare si fac o fleoscaraie de numa iarna nu-i... Report
November 30, 200916 yr comment_2817 Bine v-am regasit si aici.Eu am inceput aseara cu decoratiile, am uscat felii de lamai si mandarine si am facut doua coronite. Deocamdata! Decoratii iar am cumparat ca nebuna, ca in fiecare an de altfel. Hai sa vad daca reusesc sa atasez poze.   Report