Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Se apropie Craciunul!-decoratii pentru casa, idei de cadouri

Featured Replies

Eu am brad artificial, ma usuca la lingurica cind vad ca prapad de brazi naturali se face fara exceptie in fiecare an!

me to!

prefer brazii in paduri decat la mine-n casa!

Eu inca n-am decorat nimic prin casa,dar in schimb,am ascultat astazi colinde si m-a apucat asa o stare de...de duca.Abia astept sa se faca o data 23 decembrie,sa plecam si noi,sa fim cu familia de sarbatori.

Noi avem traditia sa facem bradul pe 24 de Ajun.... am incercat eu sa-i fac sa incepem mai devreme ..dar nu ...

azi am fost la cumparaturi si am trecut pe la ornamente,le-am atins ,le-am admirat....ah ce as mai fi luat ... dar in fiecare an tot cumparat ornamente si dupa aia numai stiu unde sa le mai ascund ... voi patiti asa? :roll:

• Author

Abia astept sa scot globurile din cutii, ornamentele :happy2: !

any, pe mine ma cuprinde asa o nostalgie cand scot globurile ca sa fac bradul!

unele sunt de cand eram eu copil, le-am luat din cutia parintilor cand am inceput sa-mi fac propriul brad. au peste 30 de ani si n-as putea nicicum sa renunt la ele. in plus, in momentele alea constientizez ca a mai trecut un an, cu bune si cu grele.

iar cand le pun inapoi in cutii...o, ce tristete!

eu incep sa aranjez casa dupa ziua omului, cam dupa 15 decembrie.

Moatzo mi-ai trezit nostalgia cu mesajul tau.

Globuri de la ai mei nu am, le-am cumparat aici pe toate.

Aveam o multime de globuri acasa, foarte frumoase, de toate formele, insa in fiecare an se imputinau pt ca de fiecare data cand veneau rude, prieteni cu copii, careva se trezea tot timpul sa traga bradul jos.

Noi avem traditia sa facem bradul pe 24 de Ajun.... am incercat eu sa-i fac sa incepem mai devreme ..dar nu ...

azi am fost la cumparaturi si am trecut pe la ornamente,le-am atins ,le-am admirat....ah ce as mai fi luat ... dar in fiecare an tot cumparat ornamente si dupa aia numai stiu unde sa le mai ascund ... voi patiti asa? :roll:

Daaaaaaaa!!!!!! :laughing7: Am la globuri si ghirlande cat pentru 3 pomi!!!!! :mrgreen: Acum incerc din rasputeri sa ma habtin, am zis ca iau ceva numai daca e deosebit. :happy2: Om vedea cat rezist! :geek:

• Author
Eu inca nu-s la complet, sa vad anul asta cum o sa fie bradul impodobit, daca-i suficient de incarcat pentru gustul meu, la anul nu mai iau nimic....sau ma rog.....foxy fac si eu ca tine, iau numa' ceva deosebit.
Acu' vreo 3 ani am gasit in Carrefour brad artificial cu 5 lei si am luat. Si l-am si postat la loc de cinste! Da' anul urmator, am luat si unul natural si i-am ornat pe amandoi: cel mic pe sala, iar cel mai marisor in sufragerie. Anul trecut, fiind primul craciun al nepotelului, am zis sa punem iar unul natural in sufragerie, ca sa "pastram traditia". Anul asta, cred ca mai usor cu cumparaturile.... Si asa, nepot-miu fuge non-stop! El nu stie sa mearga, numa' sa alerge!!!!!!! :happy2: Si tata deja zicea ca tre' sa se gandeasca la ceva sisteme de ancorare, ca altfel la anu' tre' sa cumparam iar globuri!!!! :laughing7:

Nuuu, nici eu nu fac bradul din 1 decembrie, asa, de prin 15-20, pana atunci pun asa incet in fiecare zi cate o decoratie pe masa, pe geam, etc. :violent1:

Sa faceti fetelor poze cu ornamentele voastre :headbang:

Vad ca multa lume impodobeste pomul devreme. Aveti de ala artificial? Cel natural, dupa vreo 2-3 saptamani incepe sa ramana fara ace, iar pe jos se face verde!

io am d-ala natural si il pun intr-un suport in care pun apa, asa se pastreaza cam 5-6 saptamani cat il tin in casa

Daaaaaaaa!!!!!! :laughing7: Am la globuri si ghirlande cat pentru 3 pomi!!!!! :mrgreen: Acum incerc din rasputeri sa ma habtin, am zis ca iau ceva numai daca e deosebit. :D Om vedea cat rezist! :geek:

si tot timpu' se gaseste ceva deosebit

ce ma bucur ca nu-s singura care cumpara cumpara cumpara ornamente ;) :P

Pe mine ma intristeaza Craciunul in ultimii ani :? Ce farmec mai are sa impodobesti curtea cand nu mai ai zapada deloc, numai ploaie si lapovita? :twisted:

Detest incalzirea globala! Imi amintesc cand eram mica, ca de regula zapada ne ajungea cel putin pana la glezne, toate strazile erau inzapezite, iar cu 2-3 zile inainte de Craciun impodobeam cu tata curtea cu becutete :) , faceam om de zapada si ne dadeam cu sania :cry: . Acum e o minune sa vezi zapada 2-3 zile prin ianuarie. Pentru mine zapada era cel mai frumos ornament de Craciun :pupic:

Io n-am decorat inca nimic , casa-i plina de pachete ( noi credeam ca ne mutam in decembrie , dar , din pacate , mai avem de asteptat vreo 3-4 luni)....

Bradul noi il facem pe la jumatatea lui decembrie :love7:

Fetelor, eu mi-am gasit inspiratia pentru Craciun, tocmai m-a sunat cumnta-mea sa-mi spuna ca vin de Sarbatori. Si cum nepota-miu e Cel Mai Iubit Dintre Paminteni ... :love7:
Fetelor, eu mi-am gasit inspiratia pentru Craciun, tocmai m-a sunat cumnta-mea sa-mi spuna ca vin de Sarbatori. Si cum nepota-miu e Cel Mai Iubit Dintre Paminteni ... :love7:

case solved :love7:

• Author

Imi aduc aminte de paharele tale ornate Raluca, foarte faine!

Si-mi mai aduc aminte ca Petunela facea niste ornamente tare frumoase pe scoarta de brad parca.

Eu deocamdata incep curatenia generala si incep cu salonul ca sa fie pregatit pentru brad :toothy9; !

Eu am brad artificial, ma usuca la lingurica cind vad ca prapad de brazi naturali se face fara exceptie in fiecare an!

me to!

prefer brazii in paduri decat la mine-n casa!

si eu, ecologic! :D

ati vazut in fiecare an cati raman schiloditi prin piete? :cry:

trist ce se intampla cu brazii taiati din piete dupa sarbatori :lol:

pi min' ma nervozeaza ca astia de la primarie aduc in targ cate 2-3 brazi imensi si-i umplu de gloabe si de luminite si ni-i posteaza in sensuri giratorii.

pai un brad de ala de aduc ei cred ca are suta de ani..

Si vorba lu' Kiken zapada nexam.. daca fulguie un pic si se depune, pac! au si venit cu nisip si sare si fac o fleoscaraie de numa iarna nu-i...

Bine v-am regasit si aici.

Eu am inceput aseara cu decoratiile, am uscat felii de lamai si mandarine si am facut doua coronite. Deocamdata! Decoratii iar am cumparat ca nebuna, ca in fiecare an de altfel. Hai sa vad daca reusesc sa atasez poze.