Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Se apropie Craciunul!-decoratii pentru casa, idei de cadouri

Featured Replies

Si piticotul meu de bradut colorat-colorat,în lumina romantica :)

L-am facut fara prea multe globuri...ca le sparge nebunul ala de mîtz mic,Berry!

Desi l-am pitit într-un colt,l-a descoperit,si iar s-a pus pe ros crengi!!! :twisted:

http://lh3.ggpht.com/_jKEM-8_nOrM/SzJ7rsiGD7I/AAAAAAAAA10/SFN0WOhG8_Q/s512/brad.jpg

Miha, super bradutul tau, si dodolot!

al meu mai slim :D ca pe vremea aia asa se faceau, cu reducere la material :D

Miine va pun si eu poze cu decoratiile :)

Moatzo, al tau e natur? sau tot eco ? ca arata beton!

Ariela, imi place mult chestia de pe usa, asa asimetrica si cu florile alea mari!

SUPERBA!

Miha, super bradutul tau, si dodolot!

al meu mai slim :D ca pe vremea aia asa se faceau, cu reducere la material :D

Miine va pun si eu poze cu decoratiile ;)

Moatzo, al tau e natur? sau tot eco ? ca arata beton!

Ariela, imi place mult chestia de pe usa, asa asimetrica si cu florile alea mari!

SUPERBA!

raluca, multumesc.

si mie mi-a placut, ca de aia am cumparat-o :D de la reduceri, acu' vo' 2-3 ani.

Bradutul meu, anul asta sarac, din lipsa de chef si inspiratie:

60_6c355c1e59c44762702acf6dd71e6ccc_thumb.jpg

si cu toate cadourile sub el, asa cum ii sade bine unui bradut:

60_f7226f9b9cbadd9f9066a8babf2811a7_thumb.jpg

usa:

60_a45744d7b9b057e3929ad16fe3ecc636_thumb.jpg

si santa care coboara pe semineu:

60_bfe123674b6e41200276d3a89e72748e_thumb.jpg

Raluca- este frumos bradutul si impodobit destul- dupa gustul meu cel putin :)

Apoi important este ce se gaseste sub brad, nu?

Maya- tu ai mare talent la decoratii. Esti sigura ca esti chimista? Ma uit la mine si ma gindesc ca oi fi defect de fabricatie :)

Va doresc tuturor Craciun Fericit!!! Sa va bucurati de sarbatori alaturi de familie si de cei dragi.

Cassia, Sar'na!

Anul asta, pina acum, am nimerit-o la cadouri, toata lumea a fost incintata. Mai am de primit musafiri si zilele urmatoare, asa ca va tin la curent!

Ce ma bucur cind le nimeresc!

Maya- tu ai mare talent la decoratii. Esti sigura ca esti chimista? Ma uit la mine si ma gindesc ca oi fi defect de fabricatie :)

Va doresc tuturor Craciun Fericit!!! Sa va bucurati de sarbatori alaturi de familie si de cei dragi.

Cassia,si tie sarbatori fericite si un an nou mai bun,cu realizari si sanatate maxima! :tongue3:

Eu nu-s chimista.Am fost doar la liceul de chimie industriala( sectia - laborant chimist :) ).Mi-a placut chimia,si chiar am fost buna :)

Superbe decoratii ati mai facut, fetelor.

Globulet de la nasii bebelinului (care nu mai vrea sa vina odata!!!).

210_e4b24b17ec023f0bbed49b8cb42ccbc7_thumb.jpg

Maya- tu ai mare talent la decoratii. Esti sigura ca esti chimista? Ma uit la mine si ma gindesc ca oi fi defect de fabricatie :angryfire:

Cassia,si tie sarbatori fericite si un an nou mai bun,cu realizari si sanatate maxima! :angryfire:

[b]

Eu nu-s chimista[/b].Am fost doar la liceul de chimie industriala( sectia - laborant chimist :sad1: ).Mi-a placut chimia,si chiar am fost buna :o

OK, cel putin ma consolez ca nu sint eu defecta - prea mult.

Intr-o lume in care Craciunul e deja mult prea comercial, bradul nu mai miroase.. incercam sa pastram simbolul din sufletele noastre nu?

Bradul nostru..298_3f6a896741b1bfd1f4236c231dce4370_thumb.jpg

• 11 months later...

Anul acesta n-avem brazi in casa Arta Culinara?

Nu creeeeed!

Eu chiar nu am,si nici nu fac...

Am cîte o chestie atîrnata de usa,Denise si-a agatat una alta pe usa...mai 2-3 maruntisuri,atîta tot.

Nici io n-am, ca nu fac aici. O sa-mpodobesc bradutul alb, artificial, dar cand o sa ma duc in urbea natala. Si asta doar pentru nepotel, ca noua nu prea ne arde de nimic.

nici eu nu fac anul asta. de fapt am impartit in stanga si-n dreapta toate deco de craciun, ca fata mea a zis ca nu mai vrea, si am zis ca mai bine sa se bucure alti copii decat sa stea acolo intr-un dulap :)

Anul acesta n-avem brazi in casa Arta Culinara?

Nu creeeeed!

Io am, de o saptamana deja, stai sa caut pozele!

Am cumparat un pom micut, sa ajunga copiii pana in varf sa-l impodobeasca. Vad ca n-am poze cu "produsul final", doar faza de "fabricatie". Inca n-am impodobit prin casa, am pus doar ici-colo un glob de sticla, un spargator de nuci...

post-192-12927107032023_thumb.jpg

• 10 months later...
  • Author

Hai nu va luati de mine si nu-mi spuneti ca e prea devreme ;) !

Mi s-au agatat de mana astea, saptamana trecuta: un ornament bradut super fain destul de mare are 16 cm, cu 1 euro si cutiuta asta ornamente 8 la numar, tot 1 euro.

post-13-13213898889681_thumb.jpg

post-13-13213899032157_thumb.jpg

Hai nu va luati de mine si nu-mi spuneti ca e prea devreme :wub: !

Mi s-au agatat de mana astea, saptamana trecuta: un ornament bradut super fain destul de mare are 16 cm, cu 1 euro si cutiuta asta ornamente 8 la numar, tot 1 euro.

Bine ai facut ca te-ai apucat de cumparaturi si ca ni te-ai laudat! :wub: Sunt frumusele ornamentele, imi plac!

Anu' asta nu-s ce facem, daca merem undeva sau stam acasa. Ar fi primul nostru Craciun ACASA (si nu ma refer la postul TV!). Da' s-au intamplat multe (rele) in ultima vreme si nu prea ne arde de nica. :wub: Nici de ornat nu cred ca o sa imi arda. Jupanu' zicea ca nu vrea brad.. Om vedea prin decembrie ce si cum. :wub:

Eu am cumparat doar o lumanare de la Lidl simbata :wub: Ba nu, la Viridea am luat o statuie mica mica pentru presepe si niste zapada tot pentru el :wub:

si tot simbata am luat si fata de masa noua doar ca tre sa ma duc sa o schimb, noroc ca am deschis cutia acasa si am vazut ca in loc de rotunda mi-a dat-o dreptunghiulara :wub:

• Author

Hai nu va luati de mine si nu-mi spuneti ca e prea devreme :wub: !

Bine ai facut ca te-ai apucat de cumparaturi si ca ni te-ai laudat! :wub: Sunt frumusele ornamentele, imi plac!

Anu' asta nu-s ce facem, daca merem undeva sau stam acasa. Ar fi primul nostru Craciun ACASA (si nu ma refer la postul TV!). Da' s-au intamplat multe (rele) in ultima vreme si nu prea ne arde de nica. :wub: Nici de ornat nu cred ca o sa imi arda. Jupanu' zicea ca nu vrea brad.. Om vedea prin decembrie ce si cum. :wub:

Ei, nu m-am apucat de cumparaturi, ca in fiecare an zic ca nu mai iau nimic, dar nu rezist.

Anu' asta sotul meu vrea sa facem "presepe" (o reconstructie a nasterii Domnului, cu statui, etc) n-am mai facut niciodata, nici nu stiu daca am unde sa-l pun.

Daca vine frate-meu cu cumnata (au intentia, dar nu stim sigur), o sa fim la noi cu siguranta si vor veni si socrii.

Daca nu, poate facem oricum la noi.

Foxy, nu stiu ce-i mai bine de facut in situatii de astea, dar cu siguranta ceva care sa te dispuna atat pe tine cat si pe cei din jurul tau. Atat cat e posibil.

• Author

Eu am cumparat doar o lumanare de la Lidl simbata :wub: Ba nu, la Viridea am luat o statuie mica mica pentru presepe si niste zapada tot pentru el :wub:

si tot simbata am luat si fata de masa noua doar ca tre sa ma duc sa o schimb, noroc ca am deschis cutia acasa si am vazut ca in loc de rotunda mi-a dat-o dreptunghiulara :wub:

Si eu mai vreau o fata de masa, numa' ca de 12 persoane cum o vreau eu costa o avere asa ca sigur nu iau.

Mai vreau farfurii de suport (din sticla) si un set de farfurii albe din alea cu desenele de pe bord in relief, stil provensal.

Am vazut in posturile Kirei farfurii de genul asta.

Ceva de genul asta am gasit pe net, da costa si astea "numa" 10 euro o farfurie intinsa. Si as vrea servici de 12 :wub:

post-13-13213943001114_thumb.jpg

Nuuuuuu,nici eu nu mai cumpar nimic!Asta zic in fiecare an!Si pana la urma nu ma pot abtine.Anul asta nu am cumparat pana acum numai doua fete de masa,una patrata(Aldi) si una din aia lunga si ingusta(Baywa),asa de kiki,un set cu doi braduti de plastic cu led-uri(1€ dintr-un magazin de mana a doua deschis langa noi),si pentru copii doua calendare(Aldi) pt luna decembrie in care le pun eu cate ceva surprizute in compartimente.

Globuri am de anul trecut.Vroiam sa fac bradul cu mov-lila anul trecut,dar daca am mers in Romania nu am mai facut aici,asa ca fac anul asta ca stam acasa.

La capitolul cadouri deja cam stiu ce urmeaza,dar inca nu am luat nimic.

Mai postati ca mie tare imi place subiectul!

post-59-1321436316004_thumb.jpg

post-59-13214363225436_thumb.jpg

Omul de zapada e pentru Patrick si Mos Craciun pentru Amelie .

post-59-13214363287775_thumb.jpg

post-59-13214363349958_thumb.jpg

• Author

Eu tot o sa mai iau niste globuri si mi-ar placea si niste fete de masa ca ale tale Petunie, pe rosu, decorate asa de Craicun.Eu inca nu m-am apucat serios de umblat prin magazine, cred ca maine poimaine fac o tura, sa vedem.

La cadouri nu m-am gandit, mai greu e pt socrii, in fiecare an aceeasi problema ca au de toate si ne facem probleme ca asta are, asta nu-i place, etc. Asa ca anul asta atentii doar. Ca e criza :) .

Nuuuuuu,nici eu nu mai cumpar nimic!Asta zic in fiecare an!Si pana la urma nu ma pot abtine.Anul asta nu am cumparat pana acum numai doua fete de masa,una patrata(Aldi) si una din aia lunga si ingusta(Baywa),asa de kiki,un set cu doi braduti de plastic cu led-uri(1€ dintr-un magazin de mana a doua deschis langa noi),si pentru copii doua calendare(Aldi) pt luna decembrie in care le pun eu cate ceva surprizute in compartimente.

Globuri am de anul trecut.Vroiam sa fac bradul cu mov-lila anul trecut,dar daca am mers in Romania nu am mai facut aici,asa ca fac anul asta ca stam acasa.

Poate ca totusi m-oi da pe brazda si-o sa ornez macar casa, daca nu luam brad...

Tre' sa vad de unde fac rost de niste fete de masa de astea frumoase. Sau macar niste servete de panza, care se pot pune sub farfurie / platou.

Imi plac tare mult bradutii tai!!!!! Am si eu cateva ornamente luate, dar sunt acasa la mama. tre' sa le scot la interval cand ma duc si sa le iau incoa'.

Gloabe avem, fara numar, fara numar..... Si ghirlande; si instalatii... Acu' mai trebe timp, chef si inspiratie pentru aranjat. :)

• Author

Poate ca totusi m-oi da pe brazda si-o sa ornez macar casa, daca nu luam brad...

Tre' sa vad de unde fac rost de niste fete de masa de astea frumoase. Sau macar niste servete de panza, care se pot pune sub farfurie / platou.

Imi plac tare mult bradutii tai!!!!! Am si eu cateva ornamente luate, dar sunt acasa la mama. tre' sa le scot la interval cand ma duc si sa le iau incoa'.

Gloabe avem, fara numar, fara numar..... Si ghirlande; si instalatii... Acu' mai trebe timp, chef si inspiratie pentru aranjat. :)

Instalatii am 3 dar parca n-ajung niciodata, cred ca mai iau una anul asta ca imi place bradul cu multe lumini :)!