December 7, 200916 yr comment_6464 Steluta, cred ca piticii au fost tare incintati! Au fost in delir pt ca, dimineata, au gasit pe banci pachetele de la Mos. Apoi, spre sfarsitul programului, si-au facut unii altora cadouri. Au tras la sorti si s-au bucurat de cadoul primit de la alt copil.Le-au picat plusuri, carti, jocuri, podoabe de brad.Au fost foarte,foarte fericiti mai ales ca pentru faza asta,cu cadourile facute unul altuia ,transpirau de vreo 2 saptamani. Dovada Report
December 7, 200916 yr comment_6488 Super!Ce ma bucura cind ii vad asa entuziasmati! va mai aduceti minte cum era cind il asteptam pe Moshu'? Report
December 7, 200916 yr comment_6495 Any, splendid bradul tau rosso ferrari! Eu nu sunt deloc monocromatica.Eu am inceput de ieri cu lipitul stelutelor pe oglinzi si pe geamuri.Pun poze cand am totul gata. Report
December 8, 200916 yr Author comment_6747 foarte fain topicu' Any Anette, imi place bradu si fluturii!eu anu asta oscilam intre fluturi si ingeri pt brad Merci mult ! Any, splendid bradul tau rosso ferrari! Eu nu sunt deloc monocromatica.Eu am inceput de ieri cu lipitul stelutelor pe oglinzi si pe geamuri.Pun poze cand am totul gata. Eataly !Cred ca in fiecare an o sa-l fac rosu, nu stiu de ce dupa mine bradul tre' sa fie rosu.Dar imi place sa vad la altii de diferite culori, prietenii nostri de ex l-au facut albastru si e fain si-asa sau auriu (alti prieteni) si a iesit f.misto.Stau sa ma gandesc ca daca as vrea la anu' sa-l fac de alta culoare, investita ar fi prea mare asa ca renunt in a cumpara iar de la capat alte culori de globuri, etc . Report
December 8, 200916 yr comment_6752 Pentru mine , bradul tre sa fie ca in copilarie...adica "varza" . fiecare glob are niste amintiri in el, si cu cat mai multe culori, cu atat mai bine.aste monocromatice, sau bicromatice sunt faine ok, dar pentru mine is aseptice -parerea mea Report
December 8, 200916 yr comment_6753 N-am reusit sa fac bradul inca,dar saptamana asta sigur.Bradul meu v-a fi :mrgreen: [Varza]ca-l fac cu copiii si nu o sa aiba nici o rinduiala Report
December 8, 200916 yr comment_6870 N-am reusit sa fac bradul inca,dar saptamana asta sigur.Bradul meu v-a fi :mrgreen: [Varza]ca-l fac cu copiii si nu o sa aiba nici o rinduiala Pentru mine , bradul tre sa fie ca in copilarie...adica "varza" . fiecare glob are niste amintiri in el, si cu cat mai multe culori, cu atat mai bine.aste monocromatice, sau bicromatice sunt faine ok, dar pentru mine is aseptice -parerea mea De-acord cu amandoua!!! Colorat, ca de aia sunt "gloabe" de toate culorile pe toate drumurile!!!!!! Report
December 8, 200916 yr comment_6891 N-am reusit sa fac bradul inca,dar saptamana asta sigur.Bradul meu v-a fi :mrgreen: [Varza]ca-l fac cu copiii si nu o sa aiba nici o rinduiala Pentru mine , bradul tre sa fie ca in copilarie...adica "varza" . fiecare glob are niste amintiri in el, si cu cat mai multe culori, cu atat mai bine.aste monocromatice, sau bicromatice sunt faine ok, dar pentru mine is aseptice -parerea mea De-acord cu amandoua!!! Colorat, ca de aia sunt "gloabe" de toate culorile pe toate drumurile!!!!!! Si pentru mine la fel.. Brazii in 2 culori sunt tare frumosi cand ii vezi in vitrina unui magazin, dar la mine in casa tre sa fie fiecare glob de o alta culoare :oops: Asa s-a pastrat de cand eram mica si asa am sa las mostenire Gusturile,deh... :mrgreen: Una peste alta, abia astept sa impodobesc bradul, sa miroase in casa a cozonac cald si a portocale.. Mai ales ca anul asta facem primul Craciun in 3 Report
December 8, 200916 yr comment_6918 sincer sa fiu, mie-mi place bradu sa fie natural si cu globuri cam de aceeasi cocloare. adica sa nu fie varza. nevasta-mea e cu varza si avem mereu discutii. cei mai frumosi brazi pe care i-aam avut io fodata au fost argintii. si ala mare si ala mic din dormitor si ala mic din holul de la intrare. toti fura cu chestii argintii in dansii. iar ala mare avu mai mult de 900 de beculete dar avu si luminari adevarate. Report
December 8, 200916 yr comment_6984 Buna seara....am impodobit si eu casa si bradutul. Nu sunt asa frumoase ca ale voastre, sunt decoratii simple (inca mai trebuie sa adaug cate ceva), insa mie imi plac. As sta toata noaptea sa privesc bradutul aprins... Sper sa va placa. O seara frumoasa sa aveti! Report
December 9, 200916 yr comment_7363 Buna seara....am impodobit si eu casa si bradutul. Nu sunt asa frumoase ca ale voastre, sunt decoratii simple (inca mai trebuie sa adaug cate ceva), insa mie imi plac. As sta toata noaptea sa privesc bradutul aprins...Sper sa va placa. O seara frumoasa sa aveti! Foarte frumos!!!Io mai am de asteptat aproape 2 saptamani pana ajung acas' si m-apuc de treaba...... Report
December 9, 200916 yr comment_7404 Eu fac bradul doar cu 2 zile inainte,ca e natural.Rog ecologistii sa nu traga in pianist. :mrgreen: In casa e cald si vreau sa tina cat mai mult.Globurile sunt "de colectie". Am unele de cand aveam 3-4 ani,adica de prin 64.Restul sunt cumparate de-alungul anilor.Cumpar in fiecare an cateva noi.Pentru ca imi plac si pentru ca matele mele sparg in fiecare an 3-4. :evil: Mai trebuie sa-mi inoiesc colecta de lumanari.Sunt fan,si e momentul potrivit sa-mi fac damblaua. Report
December 9, 200916 yr comment_7470 Pisko, si mie imi place mirosul de brad in casa, si cumpar si eu coronite Report
December 9, 200916 yr comment_7516 Any i-mi place mult bradul tau,dar cred ca fiecare este frumos in felul lui,eu nu am vazut brad uritYours4ever interesant bradul tauMira,Titirimundi f frumos a-ti impodobitsi eu mereu abia astept sa zica copilu si gata trecem la treabasi asa cum spunea Stella si pt mine bradu trebuie sa fie varza eu am decorat teritoriul meu adica terasa din fata locului meu de munca deocamdata atit Report
December 10, 200916 yr comment_7705 Eu fac bradul doar cu 2 zile inainte,ca e natural.Rog ecologistii sa nu traga in pianist. :mrgreen: Io numa' brad natural. Report
December 12, 200916 yr comment_8378 Cadouri? Cadouri a-ti inceput sa luati? Manu a vrut Casuta asta.Bine ca am gasit-o! Report
December 12, 200916 yr comment_8481 Cadouri? Cadouri a-ti inceput sa luati? Manu a vrut Casuta asta.Bine ca am gasit-o! Eu am luat o carticica, niste jucarele din lemn (pentru construit) si jupanu' (ca deh.. sa fie si din partea lui ceva.... de parca nu el le-a platit pe toate... ) a luat un calut. Inca ma mai gandesc ce sa mai iau..... (si daca) Report
December 14, 200916 yr comment_9003 Eu anul acesta am decis sa fac doi brazi, unul real si unul ne-real . L-am terminat pe cel artificial si zilele acestea il vom face si pe el fresh. Report
December 14, 200916 yr comment_9024 Huvi,tare frumos bradul tau ne-real...alb, cu flori de gheata. interesant. Report
December 14, 200916 yr comment_9122 Huvi, Tare fain bradul tau ! Eu am fost azi la un magazin si am vazut niste decoratii de brad din sticla.Erau minunate pareau din gheata.Ma simteam ca un copi in lumea basmelor.Le-as fi luat pe toate,sa fac un brad numai cu ele...dar costau o caruta de bani.Asa ca m-am limitat sa le privesc.Copii mici la casa nu mai am,nepoti inca nu,asa ca anul asta ma limitez la ce am.Nu de alta dar altfel dupa Craciun imi trag un glont in cap cand ma gandesc cat am cheltuit.Si am jurat ca anul acesta nu voi fi mana sparta si nu o sa fac risipa.Sper sa ma si tina.Mai am o metoda de a ma calma in fata rafturilor.Iau bani putin,fac lista si las cardul acasa. Report
December 15, 200916 yr comment_9395 Raluca Elena, imi place tare mult bradul tau si, mai ales, beteala aia aurie. Adica nu e chiar beteala, e un fel de panglica. Intelegi tu ca e pomul tau. Anyway, imi place panglica asta de mor si eu nu am.. Trebuie sa iau si eu anul asta! Noi o sa fim plecati prin tara de Craciun si prin afara din tara de Revelion dar tot facem sambata asta un mic aranjament (pom sau crengute) sa vada si Kasey care e treaba cu Craciunul. Report