January 15, 201016 yr comment_15569 Nush daca mai e un topic ca asta. Daca da, rog mutare / contopire. Incep eu: Unde e Dark Angel? Nu am mai vazut-o demult. :? Report
January 15, 201016 yr comment_15571 As intreba si io, asa, ca tot s-a facut topic de intrebat de toate felurile? Cate feluri are o masa simandicoasa? Report
January 15, 201016 yr comment_15586 As intreba si io, asa, ca tot s-a facut topic de intrebat de toate felurile? Cate feluri are o masa simandicoasa? De la 6 in sus. Incepe cu complimete de la chef Report
January 15, 201016 yr comment_15591 As intreba si io, asa, ca tot s-a facut topic de intrebat de toate felurile? Cate feluri are o masa simandicoasa?La mesele boieresti din secolul 17 se serveau si 60 de feluri Report
January 15, 201016 yr comment_15604 Nush daca mai e un topic ca asta. Daca da, rog mutare / contopire. Incep eu: Unde e Dark Angel? Nu am mai vazut-o demult. :? cred ca isi realizeaza visul , Japan! Report
January 16, 201016 yr comment_15748 Mersic, Nicoleta! Uitasem complet de calatorie. eu nu ,abia astept sa revina cu impresii Report
January 17, 201016 yr comment_15802 E pe Discovery world un documentar care se numeste sunday selection. Ce soundtrack e, unde gasesc melodia? Report
January 17, 201016 yr comment_15807 BonBon, cu un nepatat trecut hetero, trebuie sa recunosc:I love You! Report
January 17, 201016 yr comment_15809 %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report
January 30, 201016 yr comment_17902 Pentru cei care stau in Italia. Va rog sa imi spuneti ceva nume de magazine sau ceva site-uri de produse pentru calculatoare mai bine zis incarcator de laptop (Am o prietena care sta in Pordenone aproape de Udine si e disperata ca nu stie cum poate gasi un astfel de magazin, probabil nu cunoaste bine zona). Poate exista un site online ca sa ii trimita direct acasa produsul. Report
February 7, 201016 yr comment_19449 Pentru cei care stau in Italia. Va rog sa imi spuneti ceva nume de magazine sau ceva site-uri de produse pentru calculatoare mai bine zis incarcator de laptop (Am o prietena care sta in Pordenone aproape de Udine si e disperata ca nu stie cum poate gasi un astfel de magazin, probabil nu cunoaste bine zona). Poate exista un site online ca sa ii trimita direct acasa produsul. Daca prietena ta inca n-a gasit, uite-aici: http://www.google.ro/search?hl=ro&q=incarcator+laptop+Italia&meta=&aq=f&oq= Report
February 8, 201016 yr comment_19564 Pentru cei care stau in Italia. Va rog sa imi spuneti ceva nume de magazine sau ceva site-uri de produse pentru calculatoare mai bine zis incarcator de laptop (Am o prietena care sta in Pordenone aproape de Udine si e disperata ca nu stie cum poate gasi un astfel de magazin, probabil nu cunoaste bine zona). Poate exista un site online ca sa ii trimita direct acasa produsul. Daca prietena ta inca n-a gasit, uite-aici: http://www.google.ro/search?hl=ro&q=incarcator+laptop+Italia&meta=&aq=f&oq= Zoazorel multumesc de ajutor insa de aceea intrebam ca poate cineva sa fi luat de la magazinul respectiv. Stiu ca pe google gasesti tot dar na prietena vroiam oarecum o referinta din partea cuiva. Report
February 10, 201016 yr comment_20125 Am avut o divergenta de opinii cu presa de cafea: eu incercam sa o bag in masina de spalat, ea nu si nu. Pina la urma eu i-am aratat cine e sefu' si ea si-a dat demisia Unde ma duc sa fac comanda de o cana de sticla pe dimensiunile presei? Stiu ca inainte la Curtea sticlarilor acceptau sa faca artizanal ceva, in ultimul timp o prietena mi-a spus ca au refuzat-o. Report
February 18, 201016 yr comment_21574 sant prin zona din nou ursuleato, unde credeai ca m-am dus? doar ca n-am mai avut timp sa stau.voua va apare forumul la fel? ca eu mi-am prins urechile pe-aici! am incercat sa schimb setarile dar tot nu apare cum stiam eu?ce s-a schimbat? nicoleta, nu am ajuns in japonia din pacate, a fost doar sotul si ada si ce s-au mai distrat!data aviatoare ce inseamna crimson? sau celelate grupuri?v-ati facut bisericute fara mine? Report
February 18, 201016 yr comment_21606 ce inseamna crimson? sau celelate grupuri?te referi la King Crimson sau la culoarea aceea cărămizie? Report
February 18, 201016 yr comment_21618 bebe la tine spre exemplu scrie group: membersla mine scrie group: crimson asta intrebam Report
February 18, 201016 yr comment_21636 bebe la tine spre exemplu scrie group: membersla mine scrie group: crimson asta intrebam aaa... păi n'aţi cerut voi să aveţi numele colorat ? (uită'te la cine este online, tot curcubeul acolo) Report
February 18, 201016 yr comment_21640 Eu fara prea multa activitate pe aici, momentan citesc cam tot ce gasesc! In schimb am o intrebare!De ce anumite link-uri puse pe aici eu nu le pot vedea decat sub forma unui sir de litere?Spre exemplu, aici in topic Bonicelli a pus un link si la mine apare cam asa: P5TNK-TvIcI Report
February 18, 201016 yr comment_21641 exact aceeasi nedumerire aveam si eu, si vroiam sa pun aceeasi intrebare. dar ai fost mai rapida ca mine. Report
February 18, 201016 yr comment_21651 Linkurile puse in felul asta sint ramasite neactualizate ale forumului vechi, cind emebeddingul se facea in alt fel decit acum. Acela este un cod de la un clip de pe youtube. Report