Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Intrebari de toate felurile

Featured Replies

Nush daca mai e un topic ca asta. Daca da, rog mutare / contopire.

Incep eu: Unde e Dark Angel? Nu am mai vazut-o demult. :?

As intreba si io, asa, ca tot s-a facut topic de intrebat de toate felurile? Cate feluri are o masa simandicoasa?
As intreba si io, asa, ca tot s-a facut topic de intrebat de toate felurile? Cate feluri are o masa simandicoasa?

De la 6 in sus. Incepe cu complimete de la chef :pupic:

La mesele boieresti din secolul 17 se serveau si 60 de feluri :pupic:

Nush daca mai e un topic ca asta. Daca da, rog mutare / contopire.

Incep eu: Unde e Dark Angel? Nu am mai vazut-o demult. :?

cred ca isi realizeaza visul , Japan! :pupic:

%7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:D<" title="arms" /> %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:D<" title="arms" /> %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:D<" title="arms" />
  • 2 weeks later...

Pentru cei care stau in Italia.

Va rog sa imi spuneti ceva nume de magazine sau ceva site-uri de produse pentru calculatoare mai bine zis incarcator de laptop (Am o prietena care sta in Pordenone aproape de Udine si e disperata ca nu stie cum poate gasi un astfel de magazin, probabil nu cunoaste bine zona). Poate exista un site online ca sa ii trimita direct acasa produsul.

• 2 weeks later...

Va rog sa imi spuneti ceva nume de magazine sau ceva site-uri de produse pentru calculatoare mai bine zis incarcator de laptop (Am o prietena care sta in Pordenone aproape de Udine si e disperata ca nu stie cum poate gasi un astfel de magazin, probabil nu cunoaste bine zona). Poate exista un site online ca sa ii trimita direct acasa produsul.

Daca prietena ta inca n-a gasit, uite-aici: http://www.google.ro/search?hl=ro&q=incarcator+laptop+Italia&meta=&aq=f&oq=

Daca prietena ta inca n-a gasit, uite-aici: http://www.google.ro/search?hl=ro&q=incarcator+laptop+Italia&meta=&aq=f&oq=

Zoazorel multumesc de ajutor insa de aceea intrebam ca poate cineva sa fi luat de la magazinul respectiv. Stiu ca pe google gasesti tot dar na prietena vroiam oarecum o referinta din partea cuiva.

Am avut o divergenta de opinii cu presa de cafea: eu incercam sa o bag in masina de spalat, ea nu si nu. Pina la urma eu i-am aratat cine e sefu' si ea si-a dat demisia :scratch:

Unde ma duc sa fac comanda de o cana de sticla pe dimensiunile presei? Stiu ca inainte la Curtea sticlarilor acceptau sa faca artizanal ceva, in ultimul timp o prietena mi-a spus ca au refuzat-o.

sant prin zona din nou ursuleato, unde credeai ca m-am dus? doar ca n-am mai avut timp sa stau.

voua va apare forumul la fel? ca eu mi-am prins urechile pe-aici! am incercat sa schimb setarile dar tot nu apare cum stiam eu?

ce s-a schimbat? :violent1:

nicoleta, nu am ajuns in japonia din pacate, a fost doar sotul si ada si ce s-au mai distrat!

data aviatoare

ce inseamna crimson? sau celelate grupuri?

v-ati facut bisericute fara mine? :rolleyes:

ce inseamna crimson? sau celelate grupuri?

te referi la King Crimson sau la culoarea aceea cărămizie?

bebe la tine spre exemplu scrie group: members

la mine scrie group: crimson

asta intrebam :rolleyes:

bebe la tine spre exemplu scrie group: members

la mine scrie group: crimson

asta intrebam :tongue3:

aaa...

păi n'aţi cerut voi să aveţi numele colorat ? :floare:

(uită'te la cine este online, tot curcubeul acolo)

Eu fara prea multa activitate pe aici, momentan citesc cam tot ce gasesc! In schimb am o intrebare!

De ce anumite link-uri puse pe aici eu nu le pot vedea decat sub forma unui sir de litere?

Spre exemplu, aici in topic Bonicelli a pus un link si la mine apare cam asa: P5TNK-TvIcI

exact aceeasi nedumerire aveam si eu, si vroiam sa pun aceeasi intrebare. dar ai fost mai rapida ca mine.
Linkurile puse in felul asta sint ramasite neactualizate ale forumului vechi, cind emebeddingul se facea in alt fel decit acum. Acela este un cod de la un clip de pe youtube.