January 30, 201016 yr comment_17890 De ce nu pot sa mai vad subiecte active? Cica e 0 rezultate! rog adminii sa-l mute la "Probleme, sugestii, sesizari" ca m-a luat valul, de nervi! Scuze! Report
January 30, 201016 yr comment_17907 De ce nu pot sa mai vad subiecte active? Cica e 0 rezultate! rog adminii sa-l mute la "Probleme, sugestii, sesizari" ca m-a luat valul, de nervi! Scuze! Nu cumva ai modificat recent setarile în Internet Explorer? Report
January 30, 201016 yr comment_17914 De ce nu pot sa mai vad subiecte active? Cica e 0 rezultate! rog adminii sa-l mute la "Probleme, sugestii, sesizari" ca m-a luat valul, de nervi! Scuze! Nu cumva ai modificat recent setarile în Internet Explorer? Eu iti spun sigur ca nu le-am modificat si nu mai vad prin IE subiectele active inca de joi, 27.01. Asta se intimpla dupa ce miercuri aparuse pe la miezul noptii un mesaj - ca forumul era in lucru si urma sa fie repus in functiune dupa 17:30 gmt. Ciudat e ca forumul zbirniia a 2-a zi la orele diminetii, exceptie facind vizualizarea subiectelor active. Report
January 30, 201016 yr comment_17920 Hallelujah, acum mergeeeee si prin IE ! ( D'Artagnandru, te tii de hocus-pocus ?! ) Report
January 30, 201016 yr Author comment_17923 Subscriu la uptown girl. Am patit EXACT la fel! N-am facut nici o resetare, nici macar upgradare!Si da, acum au aparut si subiectele active! Report
January 30, 201016 yr comment_17983 Sa fim oare bîntuiti de fantoma culinarului? http://www.citysmiley.com/smileys/fantastique/magos.gif http://www.citysmiley.com/smileys/fantastique/supheroflash.gif Report
January 30, 201016 yr comment_17989 Si eu am patit la fel,dar m-am adaptat si in loc de Subiecte active,accesamSubiecte noi,ca e aceeasi Marie cu alta palarie. Cat despre fantome....zic sa chemam un popa ! Sau sa mai avem rabdare pana saptamana viitoare ,ca tot ne mutam in casa noua! Report
January 30, 201016 yr comment_18001 Sa fim oare bîntuiti de fantoma culinarului? http://www.citysmiley.com/smileys/fantastique/magos.gif http://www.citysmiley.com/smileys/fantastique/supheroflash.gif Deja a dat in primire ? http://i161.photobucket.com/albums/t234/Ceriddwen/Smilies/priest.gif http://i12.photobucket.com/albums/a235/FeatheredTiger/smilies/angel.png Report
February 3, 201016 yr comment_18556 De ce nu pot si eu sa am poza de la avatar mai mare, asa cum il au alte fete? Va rog frumos, spuneti-mi si mie cum sa fac! Report
February 3, 201016 yr comment_18593 De ce nu pot si eu sa am poza de la avatar mai mare, asa cum il au alte fete? Va rog frumos, spuneti-mi si mie cum sa fac! Hmmm, ce dimensiune în pixeli are avatarul pe care vrei sa-l folosesti? Report
February 3, 201016 yr comment_18608 Nici mie nu-mi arata niciun rezultat la "view new posts", iar la "subiecte active" cele mai noi mesaje apar cu data de 1 februarie. Daca deschid topicul respectiv imi apar si mesajele noi, dar altfel nu pot vedea ca ele exista.In plus,imi apar pe rand doua template-uri, uneori cand deschid forumul apare cel de dinainte de 1 februarie, iar alteori cel nou. Report
February 3, 201016 yr comment_18619 Sterge cookie-urile. Si fa un update la bookmark. Merci frumos, s-a rezolvat. Mai semnalez o mica problema, cand vreu sa sciu un post, nu imi apare cursorul mouse-ului la inceput de rand. Practic iese din monitor. In rest, daca incep sa scriu, este vizibil oriunde pe acel randm, dar cand incep un rand nou, dispare iar. Banuiesc ca e din cauza faptului ca fereastra unde scriu postul este usor decalata, tot scrisul este aliniat la stanga, chiar lipit de margine, iar in dreapta este un spatiu de peste 1 cm. Report
February 3, 201016 yr comment_18622 Merci frumos, s-a rezolvat. Mai semnalez o mica problema, cand vreu sa sciu un post, nu imi apare cursorul mouse-ului la inceput de rand. Practic iese din monitor. In rest, daca incep sa scriu, este vizibil oriunde pe acel randm, dar cand incep un rand nou, dispare iar. Banuiesc ca e din cauza faptului ca fereastra unde scriu postul este usor decalata, tot scrisul este aliniat la stanga, chiar lipit de margine, iar in dreapta este un spatiu de peste 1 cm. Hmm, daca închizi fereastra cu emoticoane, tot asa se manifesta? Report
February 3, 201016 yr comment_18627 S-ar putea sa fie si de la o rezolutie mai neortodoxa a monitorului tau. Ai mai observat asta si inainte sau doar acum s-a manifestat? Report
February 3, 201016 yr comment_18638 La mine e ok treaba asta... probabil cum zice Rares,o fi ceva cu rezolutia. Report
February 3, 201016 yr comment_18644 Si daca inchid fereastra cu emoticoane se manifesta la fel. Rezolutia este de 1280x1024.Nu s-a mai intamplat niciodata inainte, doar astazi, dupa ce am sters cookies si mi-a aparut noua interfata. Problema apare cand folosesc Google Chrom. Am incercat si cu Internet Explorer si cursorul apare, este practic lipit de marginea stanga a ferestrei, dar apare. Cu Firefox n-am incercat, odata cu versiunea 2:0 care imi incetinea calculatorul cu fiecare update, dragostea dintre noi s-a stins. Report
February 3, 201016 yr comment_18647 Ciudat, la mine e OK si cu Firefox (implicitul meu) cat si cu Chrome sau IE 8. Report
February 3, 201016 yr comment_18648 Si daca inchid fereastra cu emoticoane se manifesta la fel. Rezolutia este de 1280x1024.Nu s-a mai intamplat niciodata inainte, doar astazi, dupa ce am sters cookies si mi-a aparut noua interfata. Problema apare cand folosesc Google Chrom. Am incercat si cu Internet Explorer si cursorul apare, este practic lipit de marginea stanga a ferestrei, dar apare. Cu Firefox n-am incercat, odata cu versiunea 2:0 care imi incetinea calculatorul cu fiecare update, dragostea dintre noi s-a stins. Eu nu am treaba cu firefoxul.Din toate care le-am probat,în final tot la vulpita am ajuns! Report
February 3, 201016 yr comment_18656 Nu-i niciun bai, atat timp cat pot sa postez, chiar nu conteaza. Report
February 3, 201016 yr comment_18676 Hmmm, ce dimensiune în pixeli are avatarul pe care vrei sa-l folosesti? Are 100 px latime si 150 inaltime, de 25 kb. E mititel, chiar mai mic decat unele ce le-am vazut pe forum, inclusiv al tau. Uite, il incarc aici! Report
February 3, 201016 yr comment_18684 Hmmm, ce dimensiune în pixeli are avatarul pe care vrei sa-l folosesti? Are 100 px latime si 150 inaltime, de 25 kb. E mititel, chiar mai mic decat unele ce le-am vazut pe forum, inclusiv al tau. Uite, il incarc aici! Fiu al naibii daca pricep!!! De patru ori am încercat sa schimb. Da-i dau eu de capat Report
February 3, 201016 yr comment_18690 Hmmm, ce dimensiune în pixeli are avatarul pe care vrei sa-l folosesti?Are 100 px latime si 150 inaltime, de 25 kb. E mititel, chiar mai mic decat unele ce le-am vazut pe forum, inclusiv al tau. Uite, il incarc aici!Fiu al naibii daca pricep!!! De patru ori am încercat sa schimb. Da-i dau eu de capat Si la mine face figuri, la fel ca la Laura. Am incercat si cu o poza mai maricica - am vazut ca scaleaza soft-ul automat pozele daca-s prea mari, dar mi le micsoreaza rau de tot - ajunge la 67x90... [i]Your avatar must be no bigger than 90 pixels by 90 pixels in size.Uploaded avatars from your computer must be no larger than 50 KB.The following file types are allowed: gif,jpg,jpeg,png[/i]Eu retinusem ceva legat de 150x150 pixeli, candva. Parca... Report
February 3, 201016 yr comment_18692 am modificat la 150x150,cercatz va rog..speram ca mere Mere, mere! Danke! Report