Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

De ce nu pot?

Featured Replies

De ce nu pot sa mai vad subiecte active? :) Cica e 0 rezultate! :(

:) rog adminii sa-l mute la "Probleme, sugestii, sesizari" ca m-a luat valul, de nervi! Scuze! :(

De ce nu pot sa mai vad subiecte active? :) Cica e 0 rezultate! :(

:) rog adminii sa-l mute la "Probleme, sugestii, sesizari" ca m-a luat valul, de nervi! Scuze! :(

Nu cumva ai modificat recent setarile în Internet Explorer? :)

De ce nu pot sa mai vad subiecte active? :pupic: Cica e 0 rezultate! :o

:pupic: rog adminii sa-l mute la "Probleme, sugestii, sesizari" ca m-a luat valul, de nervi! Scuze! :pupic:

Nu cumva ai modificat recent setarile în Internet Explorer? :pupic:

Eu iti spun sigur ca nu le-am modificat si nu mai vad prin IE subiectele active inca de joi, 27.01. Asta se intimpla dupa ce miercuri aparuse pe la miezul noptii un mesaj - ca forumul era in lucru si urma sa fie repus in functiune dupa 17:30 gmt. Ciudat e ca forumul zbirniia a 2-a zi la orele diminetii, exceptie facind vizualizarea subiectelor active. :tongue3:

Hallelujah, acum mergeeeee si prin IE ! :tongue3: ( D'Artagnandru, te tii de hocus-pocus ?! :pupic: )
  • Author

Subscriu la uptown girl. Am patit EXACT la fel! N-am facut nici o resetare, nici macar upgradare!

Si da, acum au aparut si subiectele active! :tongue3:

Sa fim oare bîntuiti de fantoma culinarului? http://www.citysmiley.com/smileys/fantastique/magos.gif http://www.citysmiley.com/smileys/fantastique/supheroflash.gif

Si eu am patit la fel,dar m-am adaptat si in loc de Subiecte active,accesam

Subiecte noi,ca e aceeasi Marie cu alta palarie. :lol:

Cat despre fantome....zic sa chemam un popa ! :D

Sau sa mai avem rabdare pana saptamana viitoare ,

ca tot ne mutam in casa noua! :D =))

Sa fim oare bîntuiti de fantoma culinarului? http://www.citysmiley.com/smileys/fantastique/magos.gif http://www.citysmiley.com/smileys/fantastique/supheroflash.gif

Deja a dat in primire ? http://i161.photobucket.com/albums/t234/Ceriddwen/Smilies/priest.gif

http://i12.photobucket.com/albums/a235/FeatheredTiger/smilies/angel.png

De ce nu pot si eu sa am poza de la avatar mai mare, asa cum il au alte fete? Va rog frumos, spuneti-mi si mie cum sa fac! =))

Hmmm, ce dimensiune în pixeli are avatarul pe care vrei sa-l folosesti?

Nici mie nu-mi arata niciun rezultat la "view new posts", iar la "subiecte active" cele mai noi mesaje apar cu data de 1 februarie. Daca deschid topicul respectiv imi apar si mesajele noi, dar altfel nu pot vedea ca ele exista.

In plus,imi apar pe rand doua template-uri, uneori cand deschid forumul apare cel de dinainte de 1 februarie, iar alteori cel nou.

Sterge cookie-urile. Si fa un update la bookmark.

Merci frumos, s-a rezolvat.

Mai semnalez o mica problema, cand vreu sa sciu un post, nu imi apare cursorul mouse-ului la inceput de rand. Practic iese din monitor. In rest, daca incep sa scriu, este vizibil oriunde pe acel randm, dar cand incep un rand nou, dispare iar.

Banuiesc ca e din cauza faptului ca fereastra unde scriu postul este usor decalata, tot scrisul este aliniat la stanga, chiar lipit de margine, iar in dreapta este un spatiu de peste 1 cm.

post-7-126521615917_thumb.jpg

Merci frumos, s-a rezolvat.

Mai semnalez o mica problema, cand vreu sa sciu un post, nu imi apare cursorul mouse-ului la inceput de rand. Practic iese din monitor. In rest, daca incep sa scriu, este vizibil oriunde pe acel randm, dar cand incep un rand nou, dispare iar.

Banuiesc ca e din cauza faptului ca fereastra unde scriu postul este usor decalata, tot scrisul este aliniat la stanga, chiar lipit de margine, iar in dreapta este un spatiu de peste 1 cm.

Hmm, daca închizi fereastra cu emoticoane, tot asa se manifesta? =))

S-ar putea sa fie si de la o rezolutie mai neortodoxa a monitorului tau. Ai mai observat asta si inainte sau doar acum s-a manifestat?

Si daca inchid fereastra cu emoticoane se manifesta la fel.

Rezolutia este de 1280x1024.Nu s-a mai intamplat niciodata inainte, doar astazi, dupa ce am sters cookies si mi-a aparut noua interfata.

Problema apare cand folosesc Google Chrom.

Am incercat si cu Internet Explorer si cursorul apare, este practic lipit de marginea stanga a ferestrei, dar apare.

Cu Firefox n-am incercat, odata cu versiunea 2:0 care imi incetinea calculatorul cu fiecare update, dragostea dintre noi s-a stins. =))

Si daca inchid fereastra cu emoticoane se manifesta la fel.

Rezolutia este de 1280x1024.Nu s-a mai intamplat niciodata inainte, doar astazi, dupa ce am sters cookies si mi-a aparut noua interfata.

Problema apare cand folosesc Google Chrom.

Am incercat si cu Internet Explorer si cursorul apare, este practic lipit de marginea stanga a ferestrei, dar apare.

Cu Firefox n-am incercat, odata cu versiunea 2:0 care imi incetinea calculatorul cu fiecare update, dragostea dintre noi s-a stins. =))

Eu nu am treaba cu firefoxul.Din toate care le-am probat,în final tot la vulpita am ajuns! :)

Are 100 px latime si 150 inaltime, de 25 kb. E mititel, chiar mai mic decat unele ce le-am vazut pe forum, inclusiv al tau. :cheers: Uite, il incarc aici!

post-97-126522960542_thumb.jpg

Fiu al naibii daca pricep!!! :thumleft: De patru ori am încercat sa schimb. Da-i dau eu de capat :notworthy:

Are 100 px latime si 150 inaltime, de 25 kb. E mititel, chiar mai mic decat unele ce le-am vazut pe forum, inclusiv al tau. :cheers: Uite, il incarc aici!

Fiu al naibii daca pricep!!! :thumleft: De patru ori am încercat sa schimb. Da-i dau eu de capat :notworthy:

Si la mine face figuri, la fel ca la Laura. Am incercat si cu o poza mai maricica - am vazut ca scaleaza soft-ul automat pozele daca-s prea mari, dar mi le micsoreaza rau de tot - ajunge la 67x90... [i]Your avatar must be no bigger than 90 pixels by 90 pixels in size.

Uploaded avatars from your computer must be no larger than 50 KB.

The following file types are allowed: gif,jpg,jpeg,png[/i]

Eu retinusem ceva legat de 150x150 pixeli, candva. Parca...

post-46-126523293376_thumb.jpg

post-46-126523309357_thumb.jpg