September 21, 201313 yr comment_205559 La profilul tau, setari generale, la tine era bifat dezactivare mesagerie personala Acum n-ar mai trebui sa fie. Încearca. Report
September 22, 201313 yr comment_205581 La profilul tau, setari generale, la tine era bifat dezactivare mesagerie personala Acum n-ar mai trebui sa fie. Încearca.Promit ca punem acatiste si lumanari de ceara de albina!Multzam fain, domnisoara! (Deh, la 62 de anisori cum sa spun altfel?) Report
September 22, 201313 yr comment_205587 Promit ca punem acatiste si lumanari de ceara de albina!Multzam fain, domnisoara! (Deh, la 62 de anisori cum sa spun altfel?)Cu mare placere, domnul meu Domnisoara, la cîteva zeci de ani nu prea mai ține... eventual daca eram nemaritata, fara prunc adolescent, motani si alea-alea Report
October 31, 20223 yr comment_268131 Hello! Cum sau mai bine zis cine poate scoate bifa sa nu imi mai apara mesaje tip…..X quoted….? De fiecare data cand cineva da quoted primesc mesaje si nu as vrea sa primesc. Am intrat in setari dar nu am drept sa scot bifa de acolo! Report
October 31, 20223 yr comment_268132 si eu primesc si le stergo sa ma uit la amindoua sa vedem cum se scoate Report
October 31, 20223 yr comment_268135 Hello! Cum sau mai bine zis cine poate scoate bifa sa nu imi mai apara mesaje tip…..X quoted….? De fiecare data cand cineva da quoted primesc mesaje si nu as vrea sa primesc. Am intrat in setari dar nu am drept sa scot bifa de acolo!Si eu la fel. Report