February 3, 201016 yr comment_18696 am modificat la 150x150,cercatz va rog..speram ca mere Mere, mere! Danke!eu iti vad avatarul foarte in ceata...restul le vad bine..scharf. Report
February 3, 201016 yr comment_18702 eu iti vad avatarul foarte in ceata...restul le vad bine..scharf. Mersi mult Maya! Eu l-am incarcat de pe extern (photobucket) si se vede OK. Report
February 3, 201016 yr comment_18705 eu iti vad avatarul foarte in ceata...restul le vad bine..scharf. Mersi mult Maya! Eu l-am incarcat de pe extern (photobucket) si se vede OK. al meu e incarcat aici,si il vad bine,doar a lui fox,il vad in ceata .... Te pup,Laura Report
February 3, 201016 yr comment_18713 al meu e incarcat aici,si il vad bine,doar a lui fox,il vad in ceata ....pt. că originalul este mai MIC decît î'l arată IPB... (original = 60×90px, IPB=111×150)... ăsta ar fi cel mai apropiat de ce se vede pe IPB (dar încă nu prea clar, trebuie doctoricit în PS): Report
February 4, 201016 yr comment_18714 al meu e incarcat aici,si il vad bine,doar a lui fox,il vad in ceata .... pt. că originalul este mai MIC decît î'l arată IPB... (original = 60×90px, IPB=111×150)... ăsta ar fi cel mai apropiat de ce se vede pe IPB (dar încă nu prea clar, trebuie doctoricit în PS): pai si-l micsorase la marimea buna,trebuia doar sa-l schimbe..ea l-a lasat pe ala mic,din nainte.Apoi eu am schimbat marimea si i s-a dilatat avatarul https://forum.artaculinara.ro/uploads/monthly_02_2010/post-46-126523309357.jpg Report
February 4, 201016 yr comment_18716 Apoi eu am schimbat marimea si i s-a dilatat avatarul =))=)) Report
February 4, 201016 yr comment_18746 Ia uite unde statea dilatatorul de avatare. Daca Cameron o cunostea pe Maya la timp, cred ca i se dilata Avatarul la vreo 4 ore de Pandora. Report
February 4, 201016 yr comment_18805 Ia uite ce de discutii a iscat avataru' meu.... Saracu' Cameron cred ca sughite intr-o veselie si habar n-are de unde i se trage! Report
February 4, 201016 yr comment_18832 Ia uite unde statea dilatatorul de avatare. Daca Cameron o cunostea pe Maya la timp, cred ca i se dilata Avatarul la vreo 4 ore de Pandora. Mie mi-ar fi convenit!!! Report
April 14, 201016 yr comment_32502 De ce nu pot pune poze?Cand scriu la un subiect imi apar 2 butoane "Browse" si nici un "Upload" sau "Attach" sau cum s-o fi chemand butonul ala de ataseaza poza. Report
April 14, 201016 yr comment_32503 De ce nu pot pune poze?Cand scriu la un subiect imi apar 2 butoane "Browse" si nici un "Upload" sau "Attach" sau cum s-o fi chemand butonul ala de ataseaza poza.Adi_edi,nu stiu de ce nu poti,eu am verificat si merge.Poate o fi din cauza browserului tau?Ai încercat cu Mozilla,IE...etc?Sau poate de pe alt PC? Uite,asa arata:Acolo unde la mine scrie Durchsuchen...,la tine scrie probabil Browse...,iar cu butonul Attach This File se încarca imaginea. Dupa ce este încarcata,îti apare în dreapta imaginii atasate Add to Post sau Delete.Tie nu îti apare asta? Report
April 14, 201016 yr comment_32508 Asa ar trebui sa fie, Maya, cum zici, probabil browserul este, desi ieri de exemplu am putut sa pun poze. e drept ca si computerul meu cere sa iasa la pensie si eu inca nu-i pot da aprobare din motive de buget ...Editez sa nu ma tot insir pe aici. Mi-a venit geniala idee sa folosesc butonul Restart, si se pare ca si-a bagat dumnealui mintile in cap, cel putin deocamdata. Report
April 15, 201016 yr comment_32605 De ce nu pot si eu sa-mi repar micile probleme la calculator, fara sa apelez la nea Caisa, care o sa se uite stramb la mine, iar...Si-mi zice, iar, si iar...Ce i-ai facut???? Report
April 15, 201016 yr comment_32642 De ce nu pot si eu sa-mi repar micile probleme la calculator, fara sa apelez la nea Caisa, care o sa se uite stramb la mine, iar...Si-mi zice, iar, si iar...Ce i-ai facut???? Eu unul sînt sigur ca ai putea, dar ce haz ar mai avea? Report
April 15, 201016 yr comment_32645 Uffa! De obicei eu sunt cea care vede partea amuzanta a problemelor! Adica partea amuzanta ar fi:ca ma chinui de 3 zile, si am reusit(sper), sa inrautatesc situatia! Report
April 15, 201016 yr comment_32655 Uffa! De obicei eu sunt cea care vede partea amuzanta a problemelor! Adica partea amuzanta ar fi:ca ma chinui de 3 zile, si am reusit(sper), sa inrautatesc situatia! Hmmmm, pai stii cum e, copilul care nu plînge, moare de foame. Spune ce necaz ai si sigur se va gasi cineva pe aici sa te îndrume. Report
April 15, 201016 yr comment_32677 De ce nu mai pot sa leg laptop-ul wireless.Acu scriu de la fix.In laptop am toate retetele in imagini. Ma leg o ora, doua la o linie care nu-i a mea.Am introdus codul/cheia aia peste tot.Nu vrea si gata.Am scos firu, am bagat firu'.Am butonat ce-am butonat.Nu reusesc si pace! Report
April 15, 201016 yr comment_32679 De ce nu mai pot sa leg laptop-ul wireless.Acu scriu de la fix.In laptop am toate retetele in imagini. Ma leg o ora, doua la o linie care nu-i a mea.Am introdus codul/cheia aia peste tot.Nu vrea si gata.Am scos firu, am bagat firu'.Am butonat ce-am butonat.Nu reusesc si pace! Scoate codurile si cheile, vezi daca routerul nu are un filtraj pe aresa MAC. Daca nici asa nu merge, verificadaca wifi card-ul e activat. Daca e activat si tot nu merge încearca sa te conectezi la router cu un cablu ethernet.Ma tii la curent Report
April 16, 201016 yr comment_32736 Multumesc Alexandru, m-am chinuit aseara vreo 2 ore si nu reusesc.Trebuie sa-mi cumpar cablu ca n-am! Report
April 16, 201016 yr comment_32739 Multumesc Alexandru, m-am chinuit aseara vreo 2 ore si nu reusesc.Trebuie sa-mi cumpar cablu ca n-am! Ai incercat sa reinstalezi driver-ul placii wireless? Ori, sa resetezi router-ul?Eu am avut probleme cu un router, mergea o vreme, apoi nu mai puteam sa ma conectez la retea. Il resetam, configuram reteaua si mergea. Pana nu mai vroia... Dupa care l-am dus eu inapoi la magazin, ca era inca in garantie. Si am scapat de el definitiv, am luat banii inapoi. Report
April 16, 201016 yr comment_32750 Am incercat si asa, sau cel putin asa cred.Admit, sunt ignoranta in materie.Ah, cred ca trebuie sa-l chem pe nea Caisa! Report
April 16, 201016 yr comment_32787 Eataly, înteleg ca ai pus la zero toate setarile de securitate ale routerului si tot nu merge?Banuiesc ca folosesti Windows, dar ce versiune? Report
April 16, 201016 yr comment_32824 Aha, deci deja complicat. Îti recunoaste reteaua? Home sau workgroup, cum i-ai zis? Report