Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

De ce nu pot?

Featured Replies

Nu mai recunoaste nimic!Se pare ca modemul e de vina.Se pare...inca nu si-a dat verdictul final.

Multumesc de sfaturi Alexandru.Acum am cablu, macar.

Si da, am auzit iar fatidicul:ce i-ai facut???!!!!

Hmm, cum ai facut ca sa parametrezi modemul?? Pas cu pas, daca se poate.

Nu mai recunoaste nimic!Se pare ca modemul e de vina.Se pare...inca nu si-a dat verdictul final.

Multumesc de sfaturi Alexandru.Acum am cablu, macar.

Si da, am auzit iar fatidicul:ce i-ai facut???!!!!

Hmm, cum ai facut ca sa parametrezi modemul?? Pas cu pas, daca se poate.

Pai a venit nenea, a facut tot ce-am incercat/ facut si eu!Dupa care mi-a zis :Nu stiu de ce nu merge, cred ca-i de la modem!

Atat!

Eu n-am facut nimic! :scratch:

Pai a venit nenea, a facut tot ce-am incercat/ facut si eu!Dupa care mi-a zis :Nu stiu de ce nu merge, cred ca-i de la modem!

Atat!

Eu n-am facut nimic! :occasion15:

Cauta un nenea mai competent. Deci : ce adresa are modemul tau?

Ai intrat pe adresa lui ca sa verifici configurarea?

copiezi adresa asta : 192.168.0.1 asa cum este si o introduci în cîmpul de adresa al navigatorului tau, fara http si fara www .

Faci enter si în mod normal ai sa ajungi în pagina de setari a modemului :-h

Baieti, va multumesc de ajutor.S-a rezolvat problema.Adica a rezolvat problema.Nu stiu sa va spun ce i-a facut, ca nu am inteles nimic.Data viitoare stiu la cine sa apelez.

Eu una nu ma mai avant in taramuri necunoscute!Raman la cratita!Se pare ca ma descurc mai bine! :lol:

Multumesc! :hug:

• 3 months later...

vaxile zice ca are userul blocat si intreaba daca a facut ceva rau :scratch:

daca nu, poate cineva sa vada care este situatiunea?

multumeste anticipat

vaxile zice ca are userul blocat si intreaba daca a facut ceva rau :scratch:

daca nu, poate cineva sa vada care este situatiunea?

multumeste anticipat

mersi mult. amu' vazca nu mai ie brubleme. o fi fost de la lunaplina

mah baetz, ce palaria mea? iar nu pot intra de la servici. chiar nu gasiratz hiba softwarelui?
  • Author
Iesploziili di la suare, mey vaxile mey! Nici io nu pot intra mereu de la servici, dar la noi e pe net de vodafone.Nici telefoanele n-au semnal, d-apai netul!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif

Nu e de la noi. Incercati la serviciu. :rolleyes:

ba e de la voi, ca mesaju' de "user sau password incorect" nu e de la servici. sincer, nush ce flatulentza de software e asta care te logheaza aleator, da' ma rog ...

Acum serios, m-am uitat in loguri si nu apare nimic. Daca spui ca-ti da reject pe baza de user sau pass gresit, ar trebui sa apara in log.

Acum serios, m-am uitat in loguri si nu apare nimic. Daca spui ca-ti da reject pe baza de user sau pass gresit, ar trebui sa apara in log.

no shit?

post-35-128108218289_thumb.jpeg

no shit?

post-35-128108218289_thumb.jpeg

Mishule, din print screen reiese ca esti deja logat pe forum (uita-te-n dreapta sus - sub "alice protv" :D ... ti-o fi facut aia vreo vraja ?! :rolleyes: ).

mah baetz, ce palaria mea? iar nu pot intra de la servici. chiar nu gasiratz hiba softwarelui?

Ia vezi acu gogule.

Ia vezi acu gogule.

deocamdata merge.

fyi, problema a aparut cind am folosit a patra masina sa ma loghez. nu simultan, ci pe rind :notworthy:. si da, am stocat user/pass pe toate. totusi nu inteleg care e problema, softu' vost' logheaza aipiurile unde s-a stocat cuchiu' si daca-s 4 blocheaza contu'?

tot nu mere, dude. amu' ma lasa de la servitz, nu ma lasa de acasa. ca-n bancu' cu tica si tache.
Michou, fa-ti cite-o clona pt. fiecare ip: vaxile 1, vaxile 2, vaxile 3 :floare: ... si te-ai rezolvat ! :scratch:

Michou, fa-ti cite-o clona pt. fiecare ip: vaxile 1, vaxile 2, vaxile 3 :D ... si te-ai rezolvat ! :D

clar, si p-orma fac flamewar clona 1 impotriva clonei 2, ca ala de la culinaru' vechi!!

mai, cind eram mic mai jucam table mina stinga impotriva dreptei, da' a trecut vremea

• 3 weeks later...

Michou, fa-ti cite-o clona pt. fiecare ip: vaxile 1, vaxile 2, vaxile 3 :floare: ... si te-ai rezolvat ! :floare:

sunt nevoit sa-tz urmez sfatu'. cu "vaxile" mi-e imposibil sa ma mai loghez de pe frundeva.

in alta ordine de idei: mujici, daca vretz sa ma car io ma car, nu trebe decit sa spunetz ca nu va mai place de moaca mea ...

• Author

Aidi, bre, lasa prostiile si mai povesteste si tu cate ceva! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/beer2.gif

Auzi, acu, daca te-ai "calugarit'' , pi la "pupeze" mai vii?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gif

• 3 years later...

"...ce face fetele?..." Intrebare: Cine are permisiunea sa foloseasca corespondenta personala? Vaz ca eu, NU!

Hop si eu ca Vaxile! Si nici butoane pentru atach print screen! Foarte mishteaux!