April 17, 201016 yr comment_32889 Nu mai recunoaste nimic!Se pare ca modemul e de vina.Se pare...inca nu si-a dat verdictul final.Multumesc de sfaturi Alexandru.Acum am cablu, macar.Si da, am auzit iar fatidicul:ce i-ai facut???!!!! Report
April 17, 201016 yr comment_32898 Nu mai recunoaste nimic!Se pare ca modemul e de vina.Se pare...inca nu si-a dat verdictul final.Multumesc de sfaturi Alexandru.Acum am cablu, macar.Si da, am auzit iar fatidicul:ce i-ai facut???!!!! Hmm, cum ai facut ca sa parametrezi modemul?? Pas cu pas, daca se poate. Report
April 21, 201016 yr comment_33392 Nu mai recunoaste nimic!Se pare ca modemul e de vina.Se pare...inca nu si-a dat verdictul final.Multumesc de sfaturi Alexandru.Acum am cablu, macar.Si da, am auzit iar fatidicul:ce i-ai facut???!!!! Hmm, cum ai facut ca sa parametrezi modemul?? Pas cu pas, daca se poate. Pai a venit nenea, a facut tot ce-am incercat/ facut si eu!Dupa care mi-a zis :Nu stiu de ce nu merge, cred ca-i de la modem!Atat!Eu n-am facut nimic! Report
April 21, 201016 yr comment_33419 Pai a venit nenea, a facut tot ce-am incercat/ facut si eu!Dupa care mi-a zis :Nu stiu de ce nu merge, cred ca-i de la modem!Atat!Eu n-am facut nimic! Cauta un nenea mai competent. Deci : ce adresa are modemul tau?Ai intrat pe adresa lui ca sa verifici configurarea? Report
April 22, 201016 yr comment_33606 Halt!Eu am zis de la inceput ca nu ma pricep!Nu stiu ce adresa are modemul meu si nici nu stiu unde s-o gasesc!Deci ia-ma-ncet! Report
April 22, 201016 yr comment_33640 copiezi adresa asta : 192.168.0.1 asa cum este si o introduci în cîmpul de adresa al navigatorului tau, fara http si fara www .Faci enter si în mod normal ai sa ajungi în pagina de setari a modemului Report
April 24, 201016 yr comment_33953 Baieti, va multumesc de ajutor.S-a rezolvat problema.Adica a rezolvat problema.Nu stiu sa va spun ce i-a facut, ca nu am inteles nimic.Data viitoare stiu la cine sa apelez. Eu una nu ma mai avant in taramuri necunoscute!Raman la cratita!Se pare ca ma descurc mai bine! Multumesc! Report
August 3, 201016 yr comment_51580 vaxile zice ca are userul blocat si intreaba daca a facut ceva rau daca nu, poate cineva sa vada care este situatiunea? multumeste anticipat Report
August 3, 201016 yr comment_51590 vaxile zice ca are userul blocat si intreaba daca a facut ceva rau daca nu, poate cineva sa vada care este situatiunea? multumeste anticipatmersi mult. amu' vazca nu mai ie brubleme. o fi fost de la lunaplina Report
August 5, 201016 yr comment_52085 mah baetz, ce palaria mea? iar nu pot intra de la servici. chiar nu gasiratz hiba softwarelui? Report
August 5, 201016 yr Author comment_52179 Iesploziili di la suare, mey vaxile mey! Nici io nu pot intra mereu de la servici, dar la noi e pe net de vodafone.Nici telefoanele n-au semnal, d-apai netul!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/angryfire.gif Report
August 6, 201016 yr comment_52209 Nu e de la noi. Incercati la serviciu. ba e de la voi, ca mesaju' de "user sau password incorect" nu e de la servici. sincer, nush ce flatulentza de software e asta care te logheaza aleator, da' ma rog ... Report
August 6, 201016 yr comment_52212 Acum serios, m-am uitat in loguri si nu apare nimic. Daca spui ca-ti da reject pe baza de user sau pass gresit, ar trebui sa apara in log. Report
August 6, 201016 yr comment_52237 Acum serios, m-am uitat in loguri si nu apare nimic. Daca spui ca-ti da reject pe baza de user sau pass gresit, ar trebui sa apara in log. no shit? Report
August 6, 201016 yr comment_52371 Acum serios, m-am uitat in loguri si nu apare nimic. Daca spui ca-ti da reject pe baza de user sau pass gresit, ar trebui sa apara in log. no shit? Mishule, din print screen reiese ca esti deja logat pe forum (uita-te-n dreapta sus - sub "alice protv" ... ti-o fi facut aia vreo vraja ?! ). Report
August 10, 201016 yr comment_52688 mah baetz, ce palaria mea? iar nu pot intra de la servici. chiar nu gasiratz hiba softwarelui? Ia vezi acu gogule. Report
August 12, 201016 yr comment_52769 mah baetz, ce palaria mea? iar nu pot intra de la servici. chiar nu gasiratz hiba softwarelui? Ia vezi acu gogule.deocamdata merge. fyi, problema a aparut cind am folosit a patra masina sa ma loghez. nu simultan, ci pe rind . si da, am stocat user/pass pe toate. totusi nu inteleg care e problema, softu' vost' logheaza aipiurile unde s-a stocat cuchiu' si daca-s 4 blocheaza contu'? Report
August 13, 201016 yr comment_52882 tot nu mere, dude. amu' ma lasa de la servitz, nu ma lasa de acasa. ca-n bancu' cu tica si tache. Report
August 13, 201016 yr comment_52895 Michou, fa-ti cite-o clona pt. fiecare ip: vaxile 1, vaxile 2, vaxile 3 ... si te-ai rezolvat ! Report
August 13, 201016 yr comment_52906 Michou, fa-ti cite-o clona pt. fiecare ip: vaxile 1, vaxile 2, vaxile 3 ... si te-ai rezolvat ! clar, si p-orma fac flamewar clona 1 impotriva clonei 2, ca ala de la culinaru' vechi!! mai, cind eram mic mai jucam table mina stinga impotriva dreptei, da' a trecut vremea Report
September 2, 201016 yr comment_55252 Michou, fa-ti cite-o clona pt. fiecare ip: vaxile 1, vaxile 2, vaxile 3 ... si te-ai rezolvat ! sunt nevoit sa-tz urmez sfatu'. cu "vaxile" mi-e imposibil sa ma mai loghez de pe frundeva. in alta ordine de idei: mujici, daca vretz sa ma car io ma car, nu trebe decit sa spunetz ca nu va mai place de moaca mea ... Report
September 2, 201016 yr Author comment_55253 Aidi, bre, lasa prostiile si mai povesteste si tu cate ceva! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/beer2.gif Auzi, acu, daca te-ai "calugarit'' , pi la "pupeze" mai vii?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gif Report
September 21, 201313 yr comment_205549 "...ce face fetele?..." Intrebare: Cine are permisiunea sa foloseasca corespondenta personala? Vaz ca eu, NU!Hop si eu ca Vaxile! Si nici butoane pentru atach print screen! Foarte mishteaux! Report