May 20, 201214 yr comment_149425 N-am mai activat de mult pe aici dar din cand in cand am cautat sa vad tot ce s-a mai postat si sincer am vazut multe torturi frumoase si mari progrese la toate (toti), de aceea vreau sa va felicit din toata inima pt realizariVa arat si eu cateva torturi din ultimul timp si ultimul de care am fost destul de multumita cu mici exeptii Report
May 21, 201214 yr comment_149549 N-am mai activat de mult pe aici dar din cand in cand am cautat sa vad tot ce s-a mai postat si sincer am vazut multe torturi frumoase si mari progrese la toate (toti), de aceea vreau sa va felicit din toata inima pt realizariVa arat si eu cateva torturi din ultimul timpBine ai revenit! Frumoase torturi. Report
May 21, 201214 yr comment_149566 Felicitari tuturor pentru creatii!!!Spor la treaba in continuare..Sper sa reusesc cat mai repede sa postez ultimele mele torturi. Report
May 22, 201214 yr comment_149599 bravo fetelor ,superbe torturi, opere de arta.Mai postez si eu un tort pentru o Elena,cu mousse de ciocolata si buttercream Ma inebuniti cu masinutele voastre,am si eu de facut una pentru duminica si am ceva emotii.Cec, ai avut un tutorial ceva ,dupa care ai facut masinuta?as fi incantata daca m-ai ajuta ,multumesc si va pup Report
May 22, 201214 yr comment_149630 bravo fetelor ,superbe torturi, opere de arta.Mai postez si eu un tort pentru o Elena,cu mousse de ciocolata si buttercream Ma inebuniti cu masinutele voastre,am si eu de facut una pentru duminica si am ceva emotii.Cec, ai avut un tutorial ceva ,dupa care ai facut masinuta?as fi incantata daca m-ai ajuta ,multumesc si va pupFrumos tortul.Uite www.facebook.com/media/set/?set=a.366414023410660.99002.345749135477149&type=3 Report
May 22, 201214 yr comment_149633 Foarte frumoase,imi plac florile in special! Felicitari! multumesc, si mie imi place sa le facN-am mai activat de mult pe aici dar din cand in cand am cautat sa vad tot ce s-a mai postat si sincer am vazut multe torturi frumoase si mari progrese la toate (toti), de aceea vreau sa va felicit din toata inima pt realizariVa arat si eu cateva torturi din ultimul timpBine ai revenit! Frumoase torturi. multumescbravo fetelor ,superbe torturi, opere de arta.Mai postez si eu un tort pentru o Elena,cu mousse de ciocolata si buttercream Ma inebuniti cu masinutele voastre,am si eu de facut una pentru duminica si am ceva emotii.Cec, ai avut un tutorial ceva ,dupa care ai facut masinuta?as fi incantata daca m-ai ajuta ,multumesc si va puppe mine m-a ajutat fff mult tutorialul de aiciLinkul meusi cel de aici in ce priveste partea din spate Linkul meu Report
May 23, 201214 yr comment_149701 Lucikutza, foarte finut tortul tau si foarte elengant! Felicitari! Report
May 23, 201214 yr comment_149773 Bravo fetelor...ati facut torturi frumoase si sunt sigura ca si gustoase!!!!Lucikutza imi plac mult florile...tb sa invat sa fac si eu asa frumoaseMarina torul cu masca este suuuperbCec bine ai revenit. Nici torturile tale nu sunt mai prejos. Tb sa incerc si eu sa fac ornamente cum le-ai facut pe cel cu Tom si Jerry...Imi place... Ultimele mele torturi:Cos cu flori de maci Tort tematic.... Tort aniversar cu flori si o caseta inima Report
May 24, 201214 yr comment_149806 Foarte frumoase sunt noile postari niste torturi super felicit pe toata lumea. Si acum postez ultimul tortulet tom si Gerry Astept pareri si critici deopotriva. Report
May 24, 201214 yr comment_149952 Cec bine ai revenit printre noifrumoase torturi,Cora multumesc si torturile tale sunt super,Mica tortul a iesit tare frumos. Report
May 25, 201214 yr comment_150033 Bravo fetelor...ati facut torturi frumoase si sunt sigura ca si gustoase!!!!Lucikutza imi plac mult florile...tb sa invat sa fac si eu asa frumoaseMarina torul cu masca este suuuperbCec bine ai revenit. Nici torturile tale nu sunt mai prejos. Tb sa incerc si eu sa fac ornamente cum le-ai facut pe cel cu Tom si Jerry...Imi place... Ultimele mele torturi:Cos cu flori de maci Tort tematic.... Tort aniversar cu flori si o caseta inima Super tortuletul cu maci! Felicitari din toata inima, este foarte frumos! Report
May 25, 201214 yr comment_150034 Bravo fetelor...ati facut torturi frumoase si sunt sigura ca si gustoase!!!!Lucikutza imi plac mult florile...tb sa invat sa fac si eu asa frumoaseMarina torul cu masca este suuuperbCec bine ai revenit. Nici torturile tale nu sunt mai prejos. Tb sa incerc si eu sa fac ornamente cum le-ai facut pe cel cu Tom si Jerry...Imi place... Ultimele mele torturi:Cos cu flori de maci Tort tematic.... Tort aniversar cu flori si o caseta inima Super tortuletul cu maci! Felicitari din toata inima, este foarte frumos! Report
May 25, 201214 yr comment_150035 Foarte frumoase sunt noile postari niste torturi super felicit pe toata lumea. Si acum postez ultimul tortulet tom si Gerry Astept pareri si critici deopotriva.Mica, tortul tau este super fain, imi place la nebunie! Felicitari! Report
May 25, 201214 yr comment_150046 Toate torturile sunt foarte frumoase.Felicitari pentru reusite.Incepem sa prindem experienta incet,incet,asta inseamna ca muncim si nu doar ne jucam Mica este fenomenal,ce ai vrea sa iti mai spunem,in afara de faptul ca esti o adevarata TORTAREASA ,care are maini de maestra,si ca pe ce pui tu mana se transfosma in ceva mirific,bravo esti printre cele mai bune fete de pe aici,si eu te urmaresc cu mare drag,astept sa vad ce idei iti mai vin.te pup si iti doresc ca afacerea ta sa prospere. Report
May 25, 201214 yr comment_150110 Bravo fetelor...ati facut torturi frumoase si sunt sigura ca si gustoase!!!!Lucikutza imi plac mult florile...tb sa invat sa fac si eu asa frumoaseMarina torul cu masca este suuuperbCec bine ai revenit. Nici torturile tale nu sunt mai prejos. Tb sa incerc si eu sa fac ornamente cum le-ai facut pe cel cu Tom si Jerry...Imi place... Ultimele mele torturi:Cos cu flori de maci Tort tematic.... Tort aniversar cu flori si o caseta inima Super tortuletul cu maci! Felicitari din toata inima, este foarte frumos!Multumesc!!!! Report
May 25, 201214 yr comment_150165 Marina multumesc frumos.Privatelaura multumesc tare mult de aprecieri.Lucikuta vorbele tale ma ating la inima, iti multumesc enorm pentru gandurile frumoase, dar nu ma consider cea mai buna, torturile mele au defecte inca nu sunt asa cum mi-as dori, si sa stii ca am inceput cu ajutorul fetelor de pe acest forum, care m-au ajutat enorm cu idei sfaturi, dar imi place ce fac si pun suflet in fircare tortulet si asta cred ca se vede, postez si ultimul tort sper sa va placa. Report
May 26, 201214 yr comment_150220 Marina multumesc frumos.Privatelaura multumesc tare mult de aprecieri.Lucikuta vorbele tale ma ating la inima, iti multumesc enorm pentru gandurile frumoase, dar nu ma consider cea mai buna, torturile mele au defecte inca nu sunt asa cum mi-as dori, si sa stii ca am inceput cu ajutorul fetelor de pe acest forum, care m-au ajutat enorm cu idei sfaturi, dar imi place ce fac si pun suflet in fircare tortulet si asta cred ca se vede, postez si ultimul tort sper sa va placa.Mica este superb Report
May 26, 201214 yr comment_150266 Marina multumesc frumos.Privatelaura multumesc tare mult de aprecieri.Lucikuta vorbele tale ma ating la inima, iti multumesc enorm pentru gandurile frumoase, dar nu ma consider cea mai buna, torturile mele au defecte inca nu sunt asa cum mi-as dori, si sa stii ca am inceput cu ajutorul fetelor de pe acest forum, care m-au ajutat enorm cu idei sfaturi, dar imi place ce fac si pun suflet in fircare tortulet si asta cred ca se vede, postez si ultimul tort sper sa va placa.Mica,este bestial acest tort! Este lucrat foarte curat,imi place foarte mult.Postez ultimul tort facut de ziua mea, un red velvet (obtinut in mod natural,sper sa va placa)! Am vrut un tort foarte simplu!Weekend placut tuturor! Report
May 26, 201214 yr comment_150297 Mica, ce coloranti folosesti de-ti ies culorile asa de tari?Iata si un ultim tort cu blat alb si grema ganache de cioco alba. Report
May 27, 201214 yr comment_150397 Marina multumesc frumos.Privatelaura multumesc tare mult de aprecieri.Lucikuta vorbele tale ma ating la inima, iti multumesc enorm pentru gandurile frumoase, dar nu ma consider cea mai buna, torturile mele au defecte inca nu sunt asa cum mi-as dori, si sa stii ca am inceput cu ajutorul fetelor de pe acest forum, care m-au ajutat enorm cu idei sfaturi, dar imi place ce fac si pun suflet in fircare tortulet si asta cred ca se vede, postez si ultimul tort sper sa va placa.Mica,este bestial acest tort! Este lucrat foarte curat,imi place foarte mult.Postez ultimul tort facut de ziua mea, un red velvet (obtinut in mod natural,sper sa va placa)! Am vrut un tort foarte simplu!Weekend placut tuturor!La multi ani !Foarte frumos tortul si cred ca a fost tare gustos Report
May 27, 201214 yr comment_150398 Mica, ce coloranti folosesti de-ti ies culorile asa de tari?Iata si un ultim tort cu blat alb si grema ganache de cioco alba.Foarte frumos Report