August 4, 201214 yr comment_159382 Marina- frumoase torturi. Imi place mult palaria...de carusel nici nu mai pomenesc . Vad ca ai inceput sa folosesti accesoriile nou achizitionate. Imi plac si mie. Am in plan sa ajung la sfarsitul saptaminii care vine in Bucuresti si sa vizitez dragoul Rosu nr. 8 Lucikutza - si mie caldura imi da mare bataie de cap. Torturile ti-au iesit foarte bine. Eu nu am fost inca in concediu Am facut cateva torturi la sfarzitul lui iulie dar nu am gasit timp sa le postez...Dar promit ca o sa-mi fac si poate si celelate fete!! Report
August 5, 201214 yr comment_159406 Si cum am promis iata si ultimele mele torturi...Tortul printesa pentru Medeea- fata cumetrei mele care a implinit cinci ani!! Tort sticla whisky pentru un Domn... Truse cosmetice pentru doua surori gemene Andreea si Alexandra care au implinit frumoasa varsta de 8 anisori si sunt foarte cochete,,, Report
August 5, 201214 yr comment_159407 Inca doua si gata....Halba cu bere...care mai mult seamana a cana...asta e. Sarbatoritii, doi prieteni care sunt nascuti in aceeasi zi nu m-au criticat..chiar m-au laudat si au fost surprinsi de cadoul meu. Daca nici prietenii nu te sustin atunci cine!!! Munte de ciocolata- un tort numai din ciocolata. sarbatoritii sunt innebuniti dupa ea.Acest tort este 2 in 1: pentru un baietel care a implinit 11 ani si pentru parintii lor care isi sarbatoreau ziua casatoriei. Va doresc spor la treaba si racoooareeee!!! Report
August 5, 201214 yr comment_159465 Lena foarte frumos tortul,lucikuta a iesit foarte frumos, Cora foarte frumoase torturile se vede ca ai avut de lucru si te t in Bucuresti. Report
August 5, 201214 yr comment_159480 neata fetelor cam chiiuliti,nu stiu ce se intampla cu voi,nu a-ti terminat concediul,haide-ti cu torturi noi ce mai vedem? frumos spiderman.acum va arat si ultimul meu tort care este inca "cald", un ciocolatos din cap pana in picioare.initial am vrut altceva dar din pricina caldurii am reusit doar atat Mersi...mai am de invatat ,dar cel putin aduc fericirea pe fata copiilor ! si tie ti-a iesit frumos si cred ca si gustos ....ciocolata.....mmm Report
August 5, 201214 yr comment_159481 Lena foarte frumos tortul,lucikuta a iesit foarte frumos, Cora foarte frumoase torturile se vede ca ai avut de lucru si te t in Bucuresti.Mersi ,esti o talentata 1 felicitarile mele! Report
August 5, 201214 yr comment_159482 Si cum am promis iata si ultimele mele torturi...Tortul printesa pentru Medeea- fata cumetrei mele care a implinit cinci ani!! Tort sticla whisky pentru un Domn... Truse cosmetice pentru doua surori gemene Andreea si Alexandra care au implinit frumoasa varsta de 8 anisori si sunt foarte cochete,,, Foarte frumoase ! Report
August 7, 201214 yr comment_159607 Foarte multe torturi frumoase, multa munca si evolutie, nu am prea avut timp sa mai postez dar pun cate o poza din fiecare tort Report
August 7, 201214 yr comment_159666 Lena foarte frumos tortul,lucikuta a iesit foarte frumos, Cora foarte frumoase torturile se vede ca ai avut de lucru si te t in Bucuresti.Mersi ,esti o talentata 1 felicitarile mele!Multumesc! Spor la treaba si pupici. Report
August 7, 201214 yr comment_159667 Foarte multe torturi frumoase, multa munca si evolutie, nu am prea avut timp sa mai postez dar pun cate o poza din fiecare tortMica toate sunt super!! Report
August 8, 201214 yr comment_159676 felicitari fetelor,asa va vreau,cu multe torturi la purtyator:)).cora sunt frumoase torturile tale,cat despre "cana de bere"parerea mea este ca mai trebuia un strat de crema si inca un blat si iesea halba,sper ca nu te-ai suparat ,dar stii cum este prima data e de proba,a doua de invatatura si a treia experienta...pupiciMary la tine nici nu mai stiu ce sa zic ,am spus pe FB destule ,mai balbaite dar asta este .pupici. Report
August 8, 201214 yr comment_159709 Extrem de frumoase toate torturile de aici.Lucrand in invatamant imi place f tare tortul cu Abecedarul. Foarte frumos! Si ca sa nu vin cu mana goala va arat si eu tortul realizat pentru ziua copilului meu - 6 ani. Nu este la fel de frumos ca ale voastre, dar asta e!Eu ma straduiesc. Si unde mai pui ca au tabarat copiii pe el inainte ca eu sa apuc sa-i fac poze si l-au "murdarit" un pic. Report
August 8, 201214 yr comment_159738 felicitari fetelor,asa va vreau,cu multe torturi la purtyator:)).cora sunt frumoase torturile tale,cat despre "cana de bere"parerea mea este ca mai trebuia un strat de crema si inca un blat si iesea halba,sper ca nu te-ai suparat ,dar stii cum este prima data e de proba,a doua de invatatura si a treia experienta...pupiciMary la tine nici nu mai stiu ce sa zic ,am spus pe FB destule ,mai balbaite dar asta este .pupici.Cum sa ma supar Lucikutza!!! Ai perfecta dreptate. Am avut o problema si la una din creme care din cauza caldurii s-a lasat un pic. Acum sunt mai atenta la cremele pe care le folosesc, mai ales pe vremea asta calduroasa. Multumesc pentru sfaturi si aprecieri. Report
August 8, 201214 yr comment_159740 Extrem de frumoase toate torturile de aici.Lucrand in invatamant imi place f tare tortul cu Abecedarul. Foarte frumos! Si ca sa nu vin cu mana goala va arat si eu tortul realizat pentru ziua copilului meu - 6 ani. Nu este la fel de frumos ca ale voastre, dar asta e!Eu ma straduiesc. Si unde mai pui ca au tabarat copiii pe el inainte ca eu sa apuc sa-i fac poze si l-au "murdarit" un pic. Cum ai spus si tu... din greseli invatam cu toate. Copiii stiu cel mai bine ce e frumos si ce le place. Si in cazul tau la fel a fost..le-a placut!!Spor in continuare!! Report
August 8, 201214 yr comment_159741 Foarte multe torturi frumoase, multa munca si evolutie, nu am prea avut timp sa mai postez dar pun cate o poza din fiecare tortFelicitari Mica83!! Sunt frumoase...ne incanta ochiul iar pe sarbatoriti si papilele gustative!! Report
August 9, 201214 yr comment_159796 Foarte multe torturi frumoase, multa munca si evolutie, nu am prea avut timp sa mai postez dar pun cate o poza din fiecare tortsuper de frumoase...toate sant reusite,cel mai mult imi place printesa !cata rabdare si imaginatie...felicitari ! Report
August 9, 201214 yr comment_159798 Acest tort l-am facut seara la ora 6 pentru ca in cealalta zi trebuia sa il fac cadou si uitasem ce data este... asa ca am facut un decor simplu sa pot sa il fac repede. Report
August 13, 201214 yr comment_160114 buna dimineata...de luni asa, va prezint ultimele mele lucrari Report
August 13, 201214 yr comment_160155 buna dimineata...de luni asa, va prezint ultimele mele lucrari ce frumoase sunt Report
August 14, 201214 yr comment_160231 Mona Tavi Felicitari oricum in ochii copiilor sunt perfecte chiar daca noi le vedem cu mii de defecte. Cora- multumesc tare mult pentru cuvintele de lauda Lenna- multumesc si tie foarte mult Atia Tortuletul cu ursuletii e super iar cel cu Nemo adorabil felicitariMarina- si tortuletul tau imi place mult Reny- tortuletul tau facut pe graba e ok e simplu dar frumos, de cele mai multe ori ce e simplu e frumos si elegant Si acum sper ca nu am uitat pe nimeni va prezint ultimele mele 2 torturi primul e luceul la care am studiat eu am avut intalnirea de 10 ani, iar cel de-al doilea a fost pentru cumnatul meu. Report
August 19, 201214 yr comment_160587 Ce de tortuti frumoase ati facut fetelor in lipsa mea!!! Felicitari!!!Acum ultimul tort pe care l-am facut inainte de a pleca cateva zile in concediu. Cu pasi timizi incerc sa fac si eu figurine Asta am reusit sa fac... Report
August 20, 201214 yr comment_160604 E cora pentru prima figurina e bine dar nu te lasa mai incearca cu cat vei face mai multe o sa vezi ca o sa iti iasa mult mai bine, pe ansamblu e dragut tortul.Si ultimul meu tortulet avion Report