August 21, 201214 yr comment_160718 E cora pentru prima figurina e bine dar nu te lasa mai incearca cu cat vei face mai multe o sa vezi ca o sa iti iasa mult mai bine, pe ansamblu e dragut tortul.Si ultimul meu tortulet avionMultumesc Mica83 pentru incurajari. Imi place avionul. Cate kg a avut? In poza pare asa mare.... Report
August 24, 201214 yr comment_161011 Avionul a avut vreo 3 kg dar era lung. Si ultimul tort Hello kitty Report
August 25, 201214 yr comment_161112 Avionul a avut vreo 3 kg dar era lung. Si ultimul tort Hello kittyCe dragalas e!!! Report
August 26, 201214 yr comment_161145 Azi e botezul fiicei mele si i-am facut un " tortulet " Ce ziceti de el? Report
August 27, 201214 yr comment_161363 Este frumos!! Sa-ti traiasca fata si sa-ti aduca numai bucurii. Esti o mamica harnica daca ai avut timp sa faci asa tort!!!Felicitari!Pentru sambata trebuie sa fac si eu un tort pentru botez. Sora mea este "nana" si m-a rugat sa-i fac eu tortul. Va fi mai mic cam pentru 30 persoane. Sunt necajita ca nu am cum sa-i fac si eu un bebe , nu am mulaj. Report
August 28, 201214 yr comment_161386 Este frumos!! Sa-ti traiasca fata si sa-ti aduca numai bucurii. Esti o mamica harnica daca ai avut timp sa faci asa tort!!!Felicitari!Pentru sambata trebuie sa fac si eu un tort pentru botez. Sora mea este "nana" si m-a rugat sa-i fac eu tortul. Va fi mai mic cam pentru 30 persoane. Sunt necajita ca nu am cum sa-i fac si eu un bebe , nu am mulaj.Multumesc... numai eu stiu ce obosita eram la botez.. sambata seara am terminat tortul pe la 8 si duminica mi-au sosit invitatii ca am avut si din alte localitati asa ca acum ma odihnesc avand grija de printesa mica si de sora ei ca e in vacanta de la cresa Report
September 7, 201214 yr comment_162322 VA TRIMIT SI EU CATEVA DIN TORTURILE MELE. NU SUNT LA FEL DE FINISATE CA ALE VOASTRE DAR PENTRU INCEPUT SUNT DESTUL DE BINE. Report
September 7, 201214 yr comment_162329 Foarte frumoase sunt toate torturile voastre,scuzati-mi lipsa dar nu prea am avut timp de calculator in ultimul timp.Tuti am un sfat pentru tine ,ca sa nu se mai cunoasca denivelarile alea pe subt pdz incearca sa pui un strat putin mai gros de crema de unt si sa il finisezi bine ca la frisca ,sa stii ca si ce este pe dedesubt conteaza mult la aspectul final,bagi tortul la frigider pentru minim 30 min si daca mai este necesat cu o spatula incalzita in apa calda si stearsa cu un servetel mai nivelezi untul,si iar la frigi dupa ce se intareste bine,atunci pui pdz-ul,sper ca nu te superi .In rest sunt super ok Edited September 7, 201214 yr by lucikutza Report
September 7, 201214 yr comment_162330 Si acum am sa va mai arat din torturile pe care le-am facut in tot acest timp in care am lipsit. sper sa va placa Report
September 7, 201214 yr comment_162349 haha ce tare e pescarul cum tine cu degetul de la picior... sunt superbe torturile Report
September 10, 201214 yr comment_162613 Felicitari tuturor ptr. ultimele creatii.@tuti chiar daca spui ca nu sunt finisate, torturile tale sunt foarte frumoase. Daca ma uit la primele mele torturi... mai mai ca as cere adminilor sa le stearga. Citeva din cele mai recente torturi. Report
September 10, 201214 yr comment_162668 Tuti -- torturile sunt reusite. Cu timpul vor fi din ce in ce mai finisate. Vorba "cat traim invatam" este adevarata. Urmeaza sfatul dat de Lucikutza!!! Lucikuta -- Superbe torturile. Din mainile tale nici ca se putea altceva. Dan_Irinel-- la voi ce sa mai zic...tineti-o tot asa!!! Spor la toata lumea!! Acum nu am timp dar am sa revin cu ultimele mele creatii. Report
September 10, 201214 yr comment_162709 Azi e botezul fiicei mele si i-am facut un " tortulet " Ce ziceti de el?felicitari! superb ! Report
September 10, 201214 yr comment_162710 Felicitari tuturor ptr. ultimele creatii.@tuti chiar daca spui ca nu sunt finisate, torturile tale sunt foarte frumoase. Daca ma uit la primele mele torturi... mai mai ca as cere adminilor sa le stearga. Citeva din cele mai recente torturi.foarte reusite!felicitari ! Report
September 10, 201214 yr comment_162711 Si acum am sa va mai arat din torturile pe care le-am facut in tot acest timp in care am lipsit. sper sa va placa superb !...cata imaginatie si talent ! Report
September 10, 201214 yr comment_162712 VA TRIMIT SI EU CATEVA DIN TORTURILE MELE. NU SUNT LA FEL DE FINISATE CA ALE VOASTRE DAR PENTRU INCEPUT SUNT DESTUL DE BINE.felicitari ! Report
September 11, 201214 yr comment_162735 Va multumesc fetelor si sa stiti ca fiecare mesaj ma incurajeaza foarte mult,si incet incet invatam cum sa facem torturi mai frumoase si mai frumoase,si fiecare tort pe care il facem devenim mai experte,uneori mai bine,alteori mai putin bine,dar exersarea este mama invataturii.Va pup si spor la treaba pentru toata lumea. Report
September 11, 201214 yr comment_162828 Am nevoie de ajutor si da fiind faptul ca aici e topicul mai activ indraznesc.. colorantul praf cu ce-l fac lichid ca sa pot picta ceva? Alcool.. parca asa-mi aduc aminte ceva ce-am citit dar cum nu am nevoie decat rar.. uita baba ( de 26 de ani ) ). Multumesc. Report
September 11, 201214 yr comment_162855 Am nevoie de ajutor si da fiind faptul ca aici e topicul mai activ indraznesc.. colorantul praf cu ce-l fac lichid ca sa pot picta ceva? Alcool.. parca asa-mi aduc aminte ceva ce-am citit dar cum nu am nevoie decat rar.. uita baba ( de 26 de ani ) ). Multumesc.Ai tinut minte bine...colorantul praf dar si cel gel poti sa-l folosesti la pictat punand un pic de alcool. Spor la treaba! Report
September 12, 201214 yr comment_162886 Foarte frumoase sunt toate torturile voastre,scuzati-mi lipsa dar nu prea am avut timp de calculator in ultimul timp.Tuti am un sfat pentru tine ,ca sa nu se mai cunoasca denivelarile alea pe subt pdz incearca sa pui un strat putin mai gros de crema de unt si sa il finisezi bine ca la frisca ,sa stii ca si ce este pe dedesubt conteaza mult la aspectul final,bagi tortul la frigider pentru minim 30 min si daca mai este necesat cu o spatula incalzita in apa calda si stearsa cu un servetel mai nivelezi untul,si iar la frigi dupa ce se intareste bine,atunci pui pdz-ul,sper ca nu te superi .In rest sunt super okMULTUMESC MULT LUCIKUTZA, CHIAR DELOC NU MA SUPAR ITI MULTUMESC MULT PENTRU SFAT. EU NU LASAM ATAT DE MULT LA FRIGIDER, ADICA IL IMBRACAM IN UNT SI INTINDEAM PASTA DE ZAHAR PE CARE O APLICAM IMEDIAT. ASTFEL DE SFATURI SUNT FOARTE PRETIOASE PENTRU MINE. MULTUMESC INCA ODATA. Report