September 30, 201213 yr comment_164789 Buna seara. Sunt noua pe forum si va felicit pentru tot ce faceti...superbe toate torturile. As dori sa va intreb cam cat e pretul pe kg de tort. Report
October 1, 201213 yr comment_164842 ella87, torturile sunt acoperite si figurinele sunt din fondant? cum se topeste? cum faci? Report
October 2, 201213 yr comment_164936 ella87, torturile sunt acoperite si figurinele sunt din fondant? cum se topeste? cum faci?Botosel,torturile sunt acoperite cu frisca iar figurinele sunt facute din pasta de lapte praf. Report
October 3, 201213 yr comment_165042 "AM FACUT CEEA CE MI-AI INDICAT DRAGA lucikutza, AM NIVELAT DE DOUA ORI UNTUL DE PE TORT SI PARCA NU SE MAI VAD ASA TARE DENIVELARILE PE PASTA DE ZAHAR. MULTUMESC INCA ODATA." Tutti. Ma bucur ca ti-a reusit si ca ti-am fost de ajutor,si la mine a trecut ceva timp pana mi-am dat seama de acest lucru si acum sunt mai atenta cu denivelatul cremei de unt.Pupici Report
October 3, 201213 yr comment_165047 Sa va mai arat ce am mai lucrat eu.Un tort pentru serbarea primului an de iubire, cu o tema romantica plina de simboluri ,cunoscute de sarbatoriti. Si un Thomas(primul facut de mine) pentru un bebe care a implinit 11 luniPrezent este si piciul meu,care imi admira si gaureste torturile. Report
October 3, 201213 yr comment_165061 buna fetelor! tin sa va felicit din tot sufletul pentru tot ce ceea ce faceti! meritati din plin pentru tot efortul depus si creativitatea de care dati dovada! va urmaresc de ceva timp si pana acum nu am indraznit sa intru in vorba! insa mi-am luat inima in dinti si am tinut cu tot dinadinsul sa va felicit! de la voi incerc sa ma inspir pentru torturi insa e greu de realizat atat timp cat in bucataria mea nu se gasesc instrumentele de baza pentru decorarea torturilor. Report
October 3, 201213 yr comment_165062 ei i-am facut pana acum baietelului meu 11 torturi si urmeaza al 12-lea deoarece peste 2 zile va implini un anisor. asta inseamna k pe fiecare luna a avut parte de cate un tort! in primele 3 luni au fost torturi obisnuite, apoi m-am straduit si eu cat am putut sa fac ceva mai deosebit, dar asa cum v-am spus mai sus nu dispun de ustensile si atunci e foarte greu sa realizez decoruri Report
October 4, 201213 yr comment_165242 Bun venit Yrynuka,sa stii ca nici noi nu am avut instrumentele necesare de la bun inceput si am facut torturi cu ce am avut la indemana prin casa,apoi cu timpul incet incet am cumparat in limita posibilitatilor cate ceva care credeam ca este mai util. asa ca arata-ne torturile facute .bafta multa Report
October 4, 201213 yr comment_165263 Felicitari fetelor pentru ultimele voastre realizari. Bun venit Yrynuca!!! Asteptam sa vedem torturile... Acum ultimele mele realizari.. La acest tort am avut un mare ghinion... Cu doua ore inainte de a da tortul mi s-a rupt masca....si am facut alta in ultimul moment dar tot s-a crapat un pic... tare suparata am mai fost!!! Norocul meu a fost ca pritenei mele nu i-a pasat..E o dulce!!! Report
October 5, 201213 yr comment_165303 |Am facut mai devreme un demo de tort pt fetita mea, ce vinerea viitoare va implini 2 ani. Din pacate nu sunt deloc multumita de felul cum a iesit. Rozul numai roz nu este, fondantul s-a rupt peste tot cand l-am intins pe tort (in poza nu se vede,ca am avt grija sa nu se vada :-) ), literele la fel...Este cu mousse de cioco alba si stratul 2 este cu mascarpone. Diseara va fi sectionat Report
October 6, 201213 yr comment_165386 |Am facut mai devreme un demo de tort pt fetita mea, ce vinerea viitoare va implini 2 ani. Din pacate nu sunt deloc multumita de felul cum a iesit. Rozul numai roz nu este, fondantul s-a rupt peste tot cand l-am intins pe tort (in poza nu se vede,ca am avt grija sa nu se vada :-) ), literele la fel...Este cu mousse de cioco alba si stratul 2 este cu mascarpone. Diseara va fi sectionatUite aici iti explica cum sa decupezi literele... Report
October 7, 201213 yr comment_165444 Sa va mai arat la ce am mai lucrat eu: si un tort de botez cu barza inspirata de la d-na Viorica Dinu si un alt tort de botez cu buburuze si albinute Report
October 7, 201213 yr comment_165515 Va felicit din inima pe toti Toate torturile arata grozav Am mai facut si eu 2 recent. Unul pentru mine, in forma de bostan, si unul pentru finuta mea [center] [/center] Report
October 8, 201213 yr comment_165535 Felicitari tuturor ptr. cele mai recente creatii ale voastre! iata si cea mai recenta creatie a noastra: Report
October 8, 201213 yr comment_165603 Felicitari tuturor ptr. cele mai recente creatii ale voastre! iata si cea mai recenta creatie a noastra:V-am admirat-o deja pe blog e superba... Report
October 16, 201213 yr comment_166493 Felicitari tuturor ptr. cele mai recente creatii ale voastre! iata si cea mai recenta creatie a noastra:V-am admirat-o deja pe blog e superba...Multumim. Un tortulet mai mic dar si unul mai mare. Cel mare are aceleasi flori si culor dar nu au fost redate corect de aparatul foto. Deh... lumima slaba.Data viitoare promit sa pun poze mai mici. Parol. Report
October 16, 201213 yr comment_166575 Felicitari tuturor ptr. cele mai recente creatii ale voastre! iata si cea mai recenta creatie a noastra:V-am admirat-o deja pe blog e superba...Multumim. Un tortulet mai mic dar si unul mai mare. Cel mare are aceleasi flori si culor dar nu au fost redate corect de aparatul foto. Deh... lumima slaba.Data viitoare promit sa pun poze mai mici. Parol. ohh paa si creatorul acestor frumuseti a intrat in poza Report
October 17, 201213 yr comment_166619 Felicitari tuturor ptr. cele mai recente creatii ale voastre! iata si cea mai recenta creatie a noastra:V-am admirat-o deja pe blog e superba...Multumim. Un tortulet mai mic dar si unul mai mare. Cel mare are aceleasi flori si culor dar nu au fost redate corect de aparatul foto. Deh... lumima slaba.Data viitoare promit sa pun poze mai mici. Parol. ohh paa si creatorul acestor frumuseti a intrat in poza Hop si eu. Report
October 17, 201213 yr comment_166625 iata si cea mai recenta creatie a noastra: O adevarata bijuterie, felicitari!!!!!!!! Report
October 18, 201213 yr comment_166790 Felicitari tuturor ptr. cele mai recente creatii ale voastre! iata si cea mai recenta creatie a noastra:V-am admirat-o deja pe blog e superba...Multumim. Un tortulet mai mic dar si unul mai mare. Cel mare are aceleasi flori si culor dar nu au fost redate corect de aparatul foto. Deh... lumima slaba.Data viitoare promit sa pun poze mai mici. Parol. Felicitari pentru creatii!! Sunt superbe!!! Report
October 19, 201213 yr comment_166924 iata si cea mai recenta creatie a noastra: O adevarata bijuterie, felicitari!!!!!!!! Felicitari tuturor ptr. cele mai recente creatii ale voastre! iata si cea mai recenta creatie a noastra:V-am admirat-o deja pe blog e superba...Multumim. Un tortulet mai mic dar si unul mai mare. Cel mare are aceleasi flori si culor dar nu au fost redate corect de aparatul foto. Deh... lumima slaba.Data viitoare promit sa pun poze mai mici. Parol. Felicitari pentru creatii!! Sunt superbe!!! Va multumim. Report
October 22, 201213 yr comment_167153 vreau sa va arat si eu ultimul meu tort http://i542.photobucket.com/albums/gg402/mika1802/Fotografie0387.jpg scuzati dimensiunea, dar eu salvez pozele in photobucket si nu le si redimensioneaza. Report
October 27, 201213 yr comment_167661 Buna fetelor! As dori sa fac maine un tort si m-am gandit sa fac: blat amandina umplut cu doua creme: crema mascarpone cu visine si crema caramel cu nuci.Am o forma de diametrul 26 cm (rotunda)defapt scrie la dimensiuni mai exact:inelul 26cminaltimea 6,5 cmfubdul 29 cm As dori sa stiu daca ptr blat imi sunt destule 6 oua sau trebuie mai multe? Ma gandeam sa fac fix reteta Lissei: https://forum.artaculinara.ro/topic/970-blaturi/page__st__20 As dori sa stiu si ptr creme ca sa nu trebuiasca sa arunc care ar fi cantitatile necesare....daca folosesc ptr crema mascarpone reteta: https://forum.artaculinara.ro/topic/790-creme-si-mousse-uri/page__st__20 iar ptr crema caramel: https://forum.artaculinara.ro/topic/790-creme-si-mousse-uri/page__st__140 ar fi ok sau trebuie sa modific ceva? Ma scuzati ca pun atatea intrebari dar sunt o incepatoare si vreau sa imi iasa bine,mai ales ca ii ziua mea de nastere si vreau sa iasa bine Multumesc anticipat!! Stefana spune ca reteta este pentru o tava de 28 cm. Poti sa o faci din 6 oua pentru asa va iesi mai inalta putin dar poti face si din 5 oua la care modifici toate ingredientele. Se poate observa ca Stefana spune ca la o tava de 21 cm diametru o face din 4 oua. Crema de mascarpone postata de Doriana este exact pentru o tava cu diametru de 26 cm. Crema de caramel nu am facut-o niciodata insa compararand retetele observ ca tot cam 500 gr de materii prime ai si astfel presupun ca cantitatile respective sunt exact pentru o tava de 26 cm. Merita sa incerci si vei sti data viitoare ce ai de modificat . Report