April 14, 201313 yr comment_193922 Felicitari tuturor pentru creatiile voastre. Extrem de frumoase toate: lalelele sunt foarte frumoase si imi place foarte mult tortul cu figurinele Orange. Super tare!(vorba copilului meu). Torturile mele din week-end: Report
April 22, 201313 yr comment_194752 Am mai mesterit ceva , ca altfel nu se putea. A fost cerinta ...Ulterior am scos margareta aia din vaza si am pus trei allele micute. Report
April 22, 201313 yr comment_194755 Tort de botez cu crema diplomat. Tortul a fost de 12 persoane si a fost insotit de 10 cupcakes . Report
April 24, 201313 yr comment_195186 Si coana barza in prim plan ... Esti o maestra desavarsita Shehe! Report
April 24, 201313 yr comment_195215 Si coana barza in prim plan ... Esti o maestra desavarsita Shehe! +1 Report
May 16, 201313 yr comment_197954 Ti-a iesit foarte frumos. Daca faceai perna putin mai mica era PERFECT!!La multi ani plini de impliniri si fericire. Report
May 17, 201313 yr comment_198016 Ti-a iesit foarte frumos. Daca faceai perna putin mai mica era PERFECT!!La multi ani plini de impliniri si fericire.Multumesc.... perna e de 17 cm ... blatul de jos ar trebui mai mare dar nu aveam nevoie de atata tort asa ca .... Report
May 21, 201313 yr comment_198257 Un tort pentru un prieten pasionat de gradinarit si antrenor de fotbal, divizia de sat. Si un detaliu cu pisica vecinilor, mancatoare de ceapa verde. Report
May 26, 201313 yr comment_198834 Ultimele ispravi: Ciocolata si portocale Ciocolata si cafea Ciocolata, pere in sirop, caramel si alune de padure Capsune, ciocolata alba si cardamom Report
May 27, 201313 yr comment_198977 Olguta, ce aratoase si apetisante sunt! Super!Multumesc, alpha! Report
June 7, 201313 yr comment_199882 Buna ziua tuturor! Din intamplare am gasit acest forum, insa de cand l-am gasit as sta toata ziua sa citesc si sa vad tot ce se posteaza aici. Doamnelor sunteti extraordinare! Toate! Felicitari pentru ceea ce reusiti sa realizati si pentru ca impartasiti si altora ceea ce faceti. Eu sunt cam incepatoare in ale torturilor (realizarile mele se rezuma doar la un tort bust, un tort laptop, ceva cu un tractor - o tentativa de...ferma), insa daca "vin" zilnic aici la "cursuri" cu siguranta voi invata foarte multe lucruri. Inca o data felicitari tuturor! Report
June 8, 201313 yr comment_199984 Ultimul tort al meu. L-am dus la scoala si toti colegii au fost foarte impresionati de aspect, dar mai ales de gust. Este tortul diplomat al Bulinutei, pe care l-am facut de nenumarate ori! De data aceasta insa am pus si un pic de smantana si in interior, dar si in exterior in frisca. Foarte bun! Si tortul meu de Paste> Report
June 8, 201313 yr comment_199988 Buna ziua tuturor! Din intamplare am gasit acest forum, insa de cand l-am gasit as sta toata ziua sa citesc si sa vad tot ce se posteaza aici. Doamnelor sunteti extraordinare! Toate! Felicitari pentru ceea ce reusiti sa realizati si pentru ca impartasiti si altora ceea ce faceti. Eu sunt cam incepatoare in ale torturilor (realizarile mele se rezuma doar la un tort bust, un tort laptop, ceva cu un tractor - o tentativa de...ferma), insa daca "vin" zilnic aici la "cursuri" cu siguranta voi invata foarte multe lucruri. Inca o data felicitari tuturor!Bine ai venit la noi Report
June 12, 201313 yr comment_200354 Buna seara. Chiar daca nu am mai postat de mult timp, de fiecare data ma intorc cu drag pe forum si urmaresc evolutia tuturor. Felicitari! De aici am invatat multe si cel mai important aici am gasit alint si incurajari in clipele in care am fost tentati sa renuntam. Tineti aproape si spor!!!Un tortulet mititel si din parte noastra. Scuze ptr. dimensiune. Report
June 13, 201313 yr comment_200418 Buna seara. Chiar daca nu am mai postat de mult timp, de fiecare data ma intorc cu drag pe forum si urmaresc evolutia tuturor. Felicitari! De aici am invatat multe si cel mai important aici am gasit alint si incurajari in clipele in care am fost tentati sa renuntam. Tineti aproape si spor!!!Un tortulet mititel si din parte noastra. Scuze ptr. dimensiune. Este superb!!! Mii de felicitari! Nu as avea curaj sa-l tai! Report