Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

Featured Replies

E deja schimbata. La mine se pot vedea.

Nu vad schimbarea. Pozele sunt la fel de imense: 4608x3072. Ideal ar fi o rezolutie sub 1024....... ca sa se incarce intr-un timp rezonabil pozele, inclusiv la cei care n-au o conexiune prea rapida sau folosesc telefonul.

Eu cand le scot din camera le bag in program de micsorare , de aceea stiu ca erau micsorate. Dar ma mir , ca eu de la mine le pot vedea . E adevarat ca eu le vad de pe laptop si nu de pe telefon. :rolleyes:

Eu cand le scot din camera le bag in program de micsorare , de aceea stiu ca erau micsorate. Dar ma mir , ca eu de la mine le pot vedea . E adevarat ca eu le vad de pe laptop si nu de pe telefon. :toothy6:

Nu stiu cum le micsorezi, dar pozele atasate recent de tine au rezolutie mare si dureaza mult pana se incarca. In plus, se vad si deformate - vezi poza de mai jos. Apar fel si fel de linii, care in mod normal n-ar trebui sa apara. Uneori nici nu se incarca pozele, scrie doar Imagine atasata.

post-46-13722292084183_thumb.jpg

Foxy , nu vreau sa ma repet pentru a mia oara dar sincer la mine se vad perfect , fara linii si fara enspe ani pana sa se incarce. De aceea nu-mi pot da seama de ce voi nu reusiti sa le vedeti.Atat pe acestea cat si restul pozelor postate inainte sunt la aceeasi rezolutie.N-am schimbat nimic. Eu cand le scot din camera le trec prin programul de convertire in JPG si tot atunci schimb si rezolutia pentru ca in mod normal ar fi foarte mare.

Totusi nu inteleg cum de tu ai linii si eu nu.

Foxy , nu vreau sa ma repet pentru a mia oara dar sincer la mine se vad perfect , fara linii si fara enspe ani pana sa se incarce. De aceea nu-mi pot da seama de ce voi nu reusiti sa le vedeti.Atat pe acestea cat si restul pozelor postate inainte sunt la aceeasi rezolutie.N-am schimbat nimic. Eu cand le scot din camera le trec prin programul de convertire in JPG si tot atunci schimb si rezolutia pentru ca in mod normal ar fi foarte mare.

Totusi nu inteleg cum de tu ai linii si eu nu.

Micsoreaza pozele, te rog. Dupa cum vezi si din captura postata de mine mai sus, sunt uriase, au 4608x3072. Nu stiu cu ce rezolutie le face camera ta in original, dar nu cred ca se intampla ceva rau daca le micsorezi pana la 1024x768 sau 800x600 si le postezi aici micsorate.

Rugamintea se adreseaza tuturor celor ce pun poze, nu doar Sheherezadei.

Multumesc.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

In ultimul timp:

Un ciocolatos din cap pana in picioare

post-90-13760851273458_thumb.jpg

post-90-13760851758123_thumb.jpg

Acelasi tort intr-un alt decor, o surpriza pentru o Madalina

post-90-13760853155807_thumb.jpg

Ciocolata si zmeura

post-90-13760851889592_thumb.jpg

post-90-1376085197182_thumb.jpg

Si tortul pentru piciul meu.. 4 ani :-*

post-90-13760852174374_thumb.jpg

[

:-* :-* :)

M-ai omorat! Iar ai facut reteta cu crème brulee?

[

:-* :-* :)

M-ai omorat! Iar ai facut reteta cu crème brulee?

Are si asta creme brulee, dar e alta reteta, cu extrem de multa ciocolata. O gasesti pe blog, in engleza daca te intereseaza, incerc sa-mi fac timp sa-i scriu si traducerea si atunci o sa o postez si aici.

• 2 weeks later...

tort de nunta - lamiae, ciocolata si cafea

A fost surpriza pentru mireasa (nu stiu cum de a avut curajul!) si a fost impresionata pana la lacrimi (din fericire!) :71:

post-95-13768210508339_thumb.jpg

Tort aniversar, 30 de ani de casnicie (perla) - vanilie. Aparatul morse si mesajul SOS era pt domnul, fost ofiter de transmisiuni in marina comerciala. L-a ochit imediat :-*

post-95-1376821109799_thumb.jpg

Tort de botez pentru o fetita cu tatic irlandez si mamica nigerianca

post-95-13768212282667_thumb.jpg

post-95-1376821256354_thumb.jpg

post-95-1376821258456_thumb.jpg

post-95-13768212613659_thumb.jpg

post-95-13768213759259_thumb.jpg