June 13, 201313 yr comment_200420 Buna, tuturor!Stiti pe cineva din Buzau care face torturi de botez? Report
June 23, 201313 yr comment_201199 Dolphin cake.Schimba rezolutia, te rog. Nu se pot incarca pozele, sunt prea mari. Report
June 25, 201313 yr comment_201308 E deja schimbata. La mine se pot vedea.Nu vad schimbarea. Pozele sunt la fel de imense: 4608x3072. Ideal ar fi o rezolutie sub 1024....... ca sa se incarce intr-un timp rezonabil pozele, inclusiv la cei care n-au o conexiune prea rapida sau folosesc telefonul. Report
June 25, 201313 yr comment_201328 Asa le-am incarcat de fiecare data .Rugamintea noastra ar fi sa le pozezi micsorate de-acum incolo. Report
June 25, 201313 yr comment_201344 Eu cand le scot din camera le bag in program de micsorare , de aceea stiu ca erau micsorate. Dar ma mir , ca eu de la mine le pot vedea . E adevarat ca eu le vad de pe laptop si nu de pe telefon. Report
June 26, 201313 yr comment_201373 Eu cand le scot din camera le bag in program de micsorare , de aceea stiu ca erau micsorate. Dar ma mir , ca eu de la mine le pot vedea . E adevarat ca eu le vad de pe laptop si nu de pe telefon. Nu stiu cum le micsorezi, dar pozele atasate recent de tine au rezolutie mare si dureaza mult pana se incarca. In plus, se vad si deformate - vezi poza de mai jos. Apar fel si fel de linii, care in mod normal n-ar trebui sa apara. Uneori nici nu se incarca pozele, scrie doar Imagine atasata. Report
June 26, 201313 yr comment_201385 Foxy , nu vreau sa ma repet pentru a mia oara dar sincer la mine se vad perfect , fara linii si fara enspe ani pana sa se incarce. De aceea nu-mi pot da seama de ce voi nu reusiti sa le vedeti.Atat pe acestea cat si restul pozelor postate inainte sunt la aceeasi rezolutie.N-am schimbat nimic. Eu cand le scot din camera le trec prin programul de convertire in JPG si tot atunci schimb si rezolutia pentru ca in mod normal ar fi foarte mare. Totusi nu inteleg cum de tu ai linii si eu nu. Report
June 26, 201313 yr comment_201387 Foxy , nu vreau sa ma repet pentru a mia oara dar sincer la mine se vad perfect , fara linii si fara enspe ani pana sa se incarce. De aceea nu-mi pot da seama de ce voi nu reusiti sa le vedeti.Atat pe acestea cat si restul pozelor postate inainte sunt la aceeasi rezolutie.N-am schimbat nimic. Eu cand le scot din camera le trec prin programul de convertire in JPG si tot atunci schimb si rezolutia pentru ca in mod normal ar fi foarte mare. Totusi nu inteleg cum de tu ai linii si eu nu.Micsoreaza pozele, te rog. Dupa cum vezi si din captura postata de mine mai sus, sunt uriase, au 4608x3072. Nu stiu cu ce rezolutie le face camera ta in original, dar nu cred ca se intampla ceva rau daca le micsorezi pana la 1024x768 sau 800x600 si le postezi aici micsorate. Rugamintea se adreseaza tuturor celor ce pun poze, nu doar Sheherezadei.Multumesc. Report
June 26, 201313 yr comment_201410 Eu n-am reusit sa le sterg pe cele de dinainte. Daca le poti tu sterge, iti multumesc anticipat. Report
July 21, 201313 yr comment_203089 Ultimul meu tort> pentru o pereche care implineste 40 de ani de la casatorie: Report
July 22, 201313 yr comment_203128 Eu n-am reusit sa le sterg pe cele de dinainte. Daca le poti tu sterge, iti multumesc anticipat. Le-am sters. Report
August 9, 201313 yr comment_204036 In ultimul timp: Un ciocolatos din cap pana in picioare Acelasi tort intr-un alt decor, o surpriza pentru o Madalina Ciocolata si zmeura Si tortul pentru piciul meu.. 4 ani Report
August 10, 201313 yr comment_204038 Un ciocolatos din cap pana in picioare [ :-* M-ai omorat! Iar ai facut reteta cu crème brulee? Report
August 10, 201313 yr comment_204045 Un ciocolatos din cap pana in picioare [ :-* M-ai omorat! Iar ai facut reteta cu crème brulee? Are si asta creme brulee, dar e alta reteta, cu extrem de multa ciocolata. O gasesti pe blog, in engleza daca te intereseaza, incerc sa-mi fac timp sa-i scriu si traducerea si atunci o sa o postez si aici. Report
August 18, 201313 yr comment_204285 tort de nunta - lamiae, ciocolata si cafea A fost surpriza pentru mireasa (nu stiu cum de a avut curajul!) si a fost impresionata pana la lacrimi (din fericire!) Tort aniversar, 30 de ani de casnicie (perla) - vanilie. Aparatul morse si mesajul SOS era pt domnul, fost ofiter de transmisiuni in marina comerciala. L-a ochit imediat Tort de botez pentru o fetita cu tatic irlandez si mamica nigerianca Report