Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

Featured Replies

Multumesc mult.

Acum doua zile am primit o comanda fulger de la cineva drag mie. A zis ca daca nu pot sa fac tortul e OK , lasam pe altadata dar eu n-am putut sa refuz omul de nicio culoare. E o persoana deosebita deci ca atare ...n-am putut spune nu.

Uitati ce a iesit.

post-218-13603366917824_thumb.jpg

Ieri 7 februarie 2013 am avut ceremonia de naturalizare (am primit cetatenia olandeza). N-a putut lipsi tortul si ca atare m-am gandit sa prestez ceva legat de enotionantul moment.

post-218-13603384231843_thumb.jpg

post-218-13603384310445_thumb.jpg

post-218-13603384391448_thumb.jpg

Ieri 7 februarie 2013 am avut ceremonia de naturalizare (am primit cetatenia olandeza). N-a putut lipsi tortul si ca atare m-am gandit sa prestez ceva legat de enotionantul moment.

Felicitari ptr cetatenie si ptr frumusetile de torturi! :)

Felicitari pentru tot:cetatenie, daruire, rezultate dulci!:D :D

Buna fetelor.Eu sunt noua pe aici,si acuma va descopar toate minunatiile voastre.felicitari pentru toate realizarile voastre.

Ma puteti ajuta careva cu o reteta crema de ciocolata pt un tort?

multumesc.

:) Primul meu tort de nunta

Interior: blat de cafea, insiropat cu cafea cu lapte, zahar si cognac...siii...ganache de ciocolata alba. Delicios, multi mi-au cerut reteta :lol:

post-593-13486048393309_thumb.jpg

Mirii au vrut si ceva hazliu, dar discret =))

post-593-13486048713168_thumb.jpg

foarte frumos tortul.Pentru cate persoane l-ai facut?

Buna fetelor.Eu sunt noua pe aici,si acuma va descopar toate minunatiile voastre.felicitari pentru toate realizarile voastre.

multumesc.

Buna!

Sa stii ca mie imi plac foarte mult cremele de la tortul cu trei feluri de ciocolata, dar si cea de la amandine(Lissa - Multumesc!). Pe toate le gasesti la o simpla cautare pe google.

multumesc.

Buna!

Sa stii ca mie imi plac foarte mult cremele de la tortul cu trei feluri de ciocolata, dar si cea de la amandine(Lissa - Multumesc!). Pe toate le gasesti la o simpla cautare pe google.

Multumesc mult

Ultimele 2 pentru un botez de baietel si un botez de fetita, primul e fruit-cake, al doilea vanilie cu buttercream si gem la cerere

post-95-13612286297378_thumb.jpg

post-95-13612286346427_thumb.jpg

http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/164458_491969850861812_1342157287_n.jpg
Alpha, tare-s frumoase torturile tale, imi plac si botoseii mult si floricelele si grija cu care sunt facute. Felicitari, cred ca au fost foarte incantati beneficiarii.
Multumesc doamnelor! =)) Mamicile si taticii au fost incantati. Si copilasii peste 2 ani care abia au asteptat sa se dea liber la furat ursuleti =))

SEHE felicitari pt cetatenie !

Sa ti fie casnicie un ansamblu de armonie fara nici o nota perturbatoare!

Si nu in ultimul rind un BRAVOS pt arta tortuleana!

Mindra ce ti face?

:floare: