September 28, 20196 yr comment_256020 Nu prea mai faceti torturi...De saptamana trecuta, pentru un fan Harry Potter - nu am avut timp sa-l finisez ca lumea, m-am simtit ca la Master Chef, am avut cred 3 minute sa rasuflu dupa ce l-am terminat pana a venit sarbatorita. Report
September 30, 20196 yr comment_256070 Wow, wow!!!! Ti-a super! Tu stii ca m-am gandit zilele astea la tine si torturile tale? M-ai simtit Macar sa privesc, daca de atins nu am voie... Report
March 2, 20206 yr comment_260084 Tot eu...Pentru unul din sefi, care iese la pensie saptamana asta (gata cu rapoartele lui cu formule kilometrice!) si vrea sa faca niste cursuri de tamplarie - ar mai fi putut sta ca nu are varsta, dar daca isi permite, de ce nu? Tortul a fost dobos facut dupa reteta pusa de Kiken Hanna, dar portie dubla ... Report
March 3, 20206 yr comment_260087 Mama mea, ce ornamente faci Adi! Eu nu am rabdare la dichiseli. Report
March 3, 20206 yr comment_260089 Tot eu...Pentru unul din sefi, care iese la pensie saptamana asta (gata cu rapoartele lui cu formule kilometrice!) si vrea sa faca niste cursuri de tamplarie - ar mai fi putut sta ca nu are varsta, dar daca isi permite, de ce nu? Tortul a fost dobos facut dupa reteta pusa de Kiken Hanna, dar portie dubla ...Mamma mia Adi!!! Sint absolut speechless! Report
March 3, 20206 yr comment_260092 Ma faceti sa rosesc... Dar a fost intr-adevar un tort, in sfarsit, pe care l-am nimerit din prima, fara sa trebuiasca sa refac nimic - vorba romanului "nailed it" ! Report
March 3, 20206 yr comment_260098 Ma faceti sa rosesc... Dar a fost intr-adevar un tort, in sfarsit, pe care l-am nimerit din prima, fara sa trebuiasca sa refac nimic - vorba romanului "nailed it" !Literally Report
March 3, 20206 yr comment_260110 Adi, you rock, babe! I-am aratat sora-mii careia i-a ramas vocea in urma Zice ca Report