October 21, 20178 yr Author comment_242848 Numai eu gatesc slow pe aici dar ma ajuta enorm la criza de timp pe care o am.Aseara am prajit scurt in tigaie pe 2 parti 4 aripi de curcan (cumde nu le-am descoperit mai devreme costa putin si sunt pline de carne, cit un bulan de pui, sa speram ca or sa placa poporului) apoi le-am pus in slow cu 3 gulii intregi curatate de coaja si un pic de supa facuta cu al meu concentrat vegetal, au stat toata noaptea in slow si dimineata carnea se desprindea de pe os, am pus tot in racitor ca nu stiu cum sa-i zic si avem o cina cel putin asigurata.Cum a ramas un sosulet bun si gustos, aripile vreau sa le incalzesc in cuptor sa fie crocante, am aruncat peste el niste linte si un rest de "minestrone" congelat, de azi dimineata si pina acum s-a fiert perfect si acu e iar la racit, alta cina asigurata Simbata trecuta am pus fasole boabe proaspata, suc de rosii si praz, iese foarte fain asa fasolea boabe Report
November 18, 20178 yr Author comment_242954 Ajuns acasa la 18.30, pus in slowcooker un kg de carne de vita macinata, un kg de cirnat de porc taiat bucatele, 2 linguri de concentrat vegetal facut in Thermomix, un borcan de 500 ml de suc de rosii facut de mine si o sticluta de 300 ml de alt suc de rosii cumparat, temperatura high, invirtit o data in el, pina pe la 23.00 cind era gata un ragù bunut de tot, pus in cutii si lasat toata noaptea pe balcon ca era frig ca in frigider. Dimineata pus in frigider Report
February 16, 20188 yr comment_243360 Dupa indelungi stari in dubii diverse si coieli in luarea deciziilor... adica ce sa-mi iau si daca sa-mi iau... ma gandeam ca o oala de presiune n-ar fi rea... tot auzeam de slow cooker si ma bazaia un gand... m-am hotarat sa tai nodul gordian. Si am purces la drum. Si, in cautarile mele bilderbergice, am gasit solutia compromisului Asadar, stimati telespectatori, va prezint noua mea achizitie. Report
February 16, 20188 yr comment_243361 Acelasi aparat se gaseste si sub numele TEFAL Cook4Me+ Connect Mi-a luat ceva vreme ca sa ma lamuresc de asta pentru ca nu gaseam aplicatia indicata de Moulinex ci doar pe cea de la Tefal. Si am cercetat si... aceeasi Marie cu alta palarie. Report
February 17, 20188 yr comment_243365 oala ca oala (sa ne arăți ce minunății ies din ea) dar suportul de fructe https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/41.gif Report
February 17, 20188 yr comment_243367 oala ca oala (sa ne arăți ce minunății ies din ea) dar suportul de fructe https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/41.gif Pana sa va arat ce minunatii ies din ea, o sa mai treaca. Mai intai tre sa ma mai lamuresc cum functioneaza https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gif Report
February 17, 20188 yr comment_243371 deci e oala cu presiune electrica? E o combinatie de oala cu presiune si slow cooker. De fapt, face multe. Are si bluetooth, te conectezi la oala cu o aplicatie de pe smartphone sau tableta, are 150 de retete incorporate in biblioteca... tehnica, nu gluma https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif Report
March 8, 20188 yr comment_243413 deci e oala cu presiune electrica?E o combinatie de oala cu presiune si slow cooker. De fapt, face multe. Are si bluetooth, te conectezi la oala cu o aplicatie de pe smartphone sau tableta, are 150 de retete incorporate in biblioteca... tehnica, nu gluma https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/rolleyes.gifIi trimiti poza si-ti face singura mancarea?? Daca-i asa, iau si eu vreo 2.... Pretul nu conteaza! Report
March 17, 20188 yr Author comment_243417 Mi se parea ca am facut deja sepii cu mazare si cartofi in slowcooker dar ori nu am postat ori ma inseala memoria ma duc sa le fac acum Report
January 5, 20197 yr Author comment_245426 sepiile la fel ca cele mai de sus le-am facut zilele asteaapoi mincarica de cartofi din carne de vitel si suc de rosiisi aseara zuppa valdostana: strat de piine uscata, varza inmuiata un pic in tigaie, fontina bucatele si supa, de 2 ori repetate Report
January 13, 20197 yr Author comment_245699 Bucati de vitel, cartofi, bulion amestecat cu apa in slowcooker si servit cu mamaliga Report
January 13, 20197 yr comment_245704 Eu tre sa intru p-aci cu ochii inchisi, cum bine zice Lilly ? Report
March 6, 20197 yr comment_250227 Trebuie sa iau la citit tot topicul.Recunosc ca nu m-a interesat niciodata oala asta. Acum insa incep sa ma invart pe aici si asta inseamna ceva. Tu o lasi cateodata toata noaptea. Cat consuma? Report
March 7, 20197 yr Author comment_250235 Tu o lasi cateodata toata noaptea. Cat consuma?foarte deshabar n-am dar ceva irizoriu in orice cazca sa dorm linistita o pun pe keep warm care mentine o temperatura mica si nu risc sa se arda cevadesi riscul de a se arde e foarte redus avind mereu chestii cu mult lichid de ex daca am facut o varza pe margini deasupra se poate innegri un pic Report
March 7, 20197 yr comment_250238 Tu o lasi cateodata toata noaptea. Cat consuma?foarte deshabar n-am dar ceva irizoriu in orice cazca sa dorm linistita o pun pe keep warm care mentine o temperatura mica si nu risc sa se arda cevadesi riscul de a se arde e foarte redus avind mereu chestii cu mult lichid de ex daca am facut o varza pe margini deasupra se poate innegri un pic O sa mai studiez. Am vazut-o pe asta, probabil ca are numai dispaly si timer in plus fata de a ta. https://www.amazon.it/Electrolux-ESC7400-Pentola-Elettrica-Ceramica/dp/B00O7PX2XG/ref=mp_s_a_1_1?__mk_it_IT=ÅMÅZÕÑ&qid=1551911693&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=slow%2Bcooker%2Bkenwood&dpPl=1&dpID=41WPYfQGRML&ref=plSrch&th=1&psc=1 Report
March 7, 20197 yr Author comment_250239 da, structura e la felare display si minere diferitedaca vrei pot sa-i fac o poza cu ceva in ea ca sa-ti dai seama de dimensiuni Report
March 7, 20197 yr comment_250240 da, structura e la felare display si minere diferitedaca vrei pot sa-i fac o poza cu ceva in ea ca sa-ti dai seama de dimensiuni Ok.Desi banuiesc ca sunt cam la fel. Report
March 7, 20197 yr Author comment_250260 da, e aceeasi dimensiuneziceam sa fac poza cu un pachet de ceva in ea ca sa-ti dai tu seama cit e de maredaca eventual ai vrea-o mai mica Report
March 7, 20197 yr comment_250296 habar n-am dar ceva irizoriu in orice cazvreu si eu irizoriu din asta daca e asa de ieftin, dar ce e? Report
March 7, 20197 yr comment_250300 da, e aceeasi dimensiuneziceam sa fac poza cu un pachet de ceva in ea ca sa-ti dai tu seama cit e de maredaca eventual ai vrea-o mai mica A nu, ce sa fac cu mai mica ?. habar n-am dar ceva irizoriu in orice cazvreu si eu irizoriu din asta daca e asa de ieftin, dar ce e? Vai de mine, esti de belea ?? Report