Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotografii cu nepotii nostri

Featured Replies

Ti-am mai scris ca e o dulcica,dar nu ma pot abtine si mai zic o data,s-inc-o data ;)

si eu tot asa ;) e scumpa foc https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif

Desi nu e copilul meu, e nepoata mea, fata varului meu! Cristina -Maria a implinit 1 an pe 26.06.2010.Geamana! O iubesc de mor! Azi am vazut-o si-a stat doar la mine-n brate!

Vaaai cat e de frumoasa Zoazo! sa ma pierd in ochisorii aia sinceri si jucausi si nu alta!

Angel e o frumoasa, sa ne arati minunea asta in fiecare zi sa ne inveselesti si noua ziua!

pupam fetitele frumoase!

Vaaai cat e de frumoasa Zoazo! sa ma pierd in ochisorii aia sinceri si jucausi si nu alta! =acum are 2 ani si e o smecheraaaa! Cu matusa-sa seamana! Io adica!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif

Angel, ce pitic superb! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif Si miros atat de frumos cand sunt mici....Ooofff!

Angel, ce pitic superb! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif Si miros atat de frumos cand sunt mici....Ooofff!

miros a laptic, a bebe

cu mirosul asta nu te mai intalnesti niciodata ... decat la bebei ...

zoaza am si vrut sa zic ca e creata ca si tine ... :Demon:

Daniella, mersi, dar, din pacate pentru mine, nu-s creata! Mama era, acum i s-a-ntins si ei parul.A mica seamana cu tac-su si cu unchi-su (verii mei).Ei is asa creti.Parul meu e facut permanent!
  • 4 months later...

va mai aduceti aminte de iubita mea? ne cunoaste de-acuma si rade la noi fara dinti :biggrin:

fetele ii canta si ea sta si asculta.

post-49-13244719718754_thumb.png

post-49-13244719874757_thumb.jpg

post-49-13244720421284_thumb.png

ce mult s-a schimbat! seamana mult cu sora ta, Angel! in prima poza e picatura!

ce-mi place in poza cu caciuloiu' :biggrin:

sa-ti traiasca sa fie sanatoasa si sa aiba noroc!

va mai aduceti aminte de iubita mea? ne cunoaste de-acuma si rade la noi fara dinti =))

E superba! :lol:

Foxy unde e poza cu nepotul de ieri de la serbare? :scratch:

Zozo fa bine si mai pune si tu cu nepotica, sa vedem daca e la fel de cuminte si cu zgaiba pe nasuc :)

Zoazo, e o dulcica a mica!

Angel, nepotica ta e ca o papusica! Ce trasaturi frumoase, perfecte are!

Sa va traiasca nepotii si nepoatele!

va mai aduceti aminte de iubita mea? ne cunoaste de-acuma si rade la noi fara dinti :(

E superba! :(

Foxy unde e poza cu nepotul de ieri de la serbare? :rolleyes:

Zozo fa bine si mai pune si tu cu nepotica, sa vedem daca e la fel de cuminte si cu zgaiba pe nasuc :D

La ma-sa pe telefon. Da' si acolo se vede doar o cheliuta blonda in miscare. N-a stat locului o clipa! :(

mersi fetelor, seamana mult cu tata'su :rolleyes: dar si cu sor'mea in special cand se supara :(

seamana cu Sara mult cand era mica.

va mai aduceti aminte de iubita mea? ne cunoaste de-acuma si rade la noi fara dinti :)

E superba! :)

Foxy unde e poza cu nepotul de ieri de la serbare? :)

Zozo fa bine si mai pune si tu cu nepotica, sa vedem daca e la fel de cuminte si cu zgaiba pe nasuc :)

Iote c-am gasit o poza:

post-46-13246356891652_thumb.jpg

Foxulica sa-ti traiasca nepotelul e tare frumos asa balai si cretofonizat. Io zic ca iti seamana si tie! :snorting: Si sora ta e blonda?

Foxulica sa-ti traiasca nepotelul e tare frumos asa balai si cretofonizat. Io zic ca iti seamana si tie! :) Si sora ta e blonda?

Multumim frumos! =))

Omuletu' e bucatica rupta din ma-sa! Exact aceleasi mutrite, figuri, grimase.... Si, da, e blonda si ea. :)

Acu' vreo 2 ani, cand am trecut pe la sor-mea, impreuna cu jupanu', era si puslamaluta acasa. Normal ca jupanu' a cascat ochii mari, tot uitandu-se la pleata mea si la pleata lu' nepot-miu.... Ca sor-mea se tot varuieste si deja nu se mai stie prea bine care-i coloarea ei naturela. :( Plus ca ea e un blond mai inchis, usor catre castaniu. :(

• 1 month later...
Ce dulce e nepotelul, sa-ti traiasca Foxule! E frumos foc si din ce ne povesteti despre el e simpatic de nu se poate......:lol: