July 20, 201115 yr comment_96958 Ti-am mai scris ca e o dulcica,dar nu ma pot abtine si mai zic o data,s-inc-o data si eu tot asa e scumpa foc https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif Report
July 20, 201115 yr comment_96973 Desi nu e copilul meu, e nepoata mea, fata varului meu! Cristina -Maria a implinit 1 an pe 26.06.2010.Geamana! O iubesc de mor! Azi am vazut-o si-a stat doar la mine-n brate! Vaaai cat e de frumoasa Zoazo! sa ma pierd in ochisorii aia sinceri si jucausi si nu alta! Angel e o frumoasa, sa ne arati minunea asta in fiecare zi sa ne inveselesti si noua ziua! pupam fetitele frumoase! Report
July 20, 201115 yr comment_96991 Vaaai cat e de frumoasa Zoazo! sa ma pierd in ochisorii aia sinceri si jucausi si nu alta! =acum are 2 ani si e o smecheraaaa! Cu matusa-sa seamana! Io adica!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif Angel, ce pitic superb! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif Si miros atat de frumos cand sunt mici....Ooofff! Report
July 20, 201115 yr comment_97002 Angel, ce pitic superb! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif Si miros atat de frumos cand sunt mici....Ooofff! miros a laptic, a bebecu mirosul asta nu te mai intalnesti niciodata ... decat la bebei ... zoaza am si vrut sa zic ca e creata ca si tine ... Report
July 21, 201115 yr comment_97190 Daniella, mersi, dar, din pacate pentru mine, nu-s creata! Mama era, acum i s-a-ntins si ei parul.A mica seamana cu tac-su si cu unchi-su (verii mei).Ei is asa creti.Parul meu e facut permanent! Report
December 21, 201114 yr comment_117152 va mai aduceti aminte de iubita mea? ne cunoaste de-acuma si rade la noi fara dinti fetele ii canta si ea sta si asculta. Report
December 21, 201114 yr comment_117154 ce mult s-a schimbat! seamana mult cu sora ta, Angel! in prima poza e picatura!ce-mi place in poza cu caciuloiu' sa-ti traiasca sa fie sanatoasa si sa aiba noroc! Report
December 21, 201114 yr comment_117159 va mai aduceti aminte de iubita mea? ne cunoaste de-acuma si rade la noi fara dinti fetele ii canta si ea sta si asculta.E superba! Report
December 21, 201114 yr comment_117176 va mai aduceti aminte de iubita mea? ne cunoaste de-acuma si rade la noi fara dinti fetele ii canta si ea sta si asculta.E superba! Foxy unde e poza cu nepotul de ieri de la serbare? Zozo fa bine si mai pune si tu cu nepotica, sa vedem daca e la fel de cuminte si cu zgaiba pe nasuc Report
December 21, 201114 yr comment_117191 Dragalasa mai e , si ce ochi albastri frumosi are. seamana un pic cu fetele tale Mirela. Report
December 21, 201114 yr comment_117195 Zoazo, e o dulcica a mica! Angel, nepotica ta e ca o papusica! Ce trasaturi frumoase, perfecte are! Sa va traiasca nepotii si nepoatele! Report
December 21, 201114 yr comment_117223 va mai aduceti aminte de iubita mea? ne cunoaste de-acuma si rade la noi fara dinti fetele ii canta si ea sta si asculta.E superba! Foxy unde e poza cu nepotul de ieri de la serbare? Zozo fa bine si mai pune si tu cu nepotica, sa vedem daca e la fel de cuminte si cu zgaiba pe nasuc La ma-sa pe telefon. Da' si acolo se vede doar o cheliuta blonda in miscare. N-a stat locului o clipa! Report
December 22, 201114 yr comment_117239 mersi fetelor, seamana mult cu tata'su dar si cu sor'mea in special cand se supara seamana cu Sara mult cand era mica. Report
December 23, 201114 yr comment_117461 va mai aduceti aminte de iubita mea? ne cunoaste de-acuma si rade la noi fara dinti fetele ii canta si ea sta si asculta.E superba! Foxy unde e poza cu nepotul de ieri de la serbare? Zozo fa bine si mai pune si tu cu nepotica, sa vedem daca e la fel de cuminte si cu zgaiba pe nasuc Iote c-am gasit o poza: Report
December 23, 201114 yr comment_117462 Si inca vreo 2, facute acu' vreo 2-3 saptamani, cu telefonul jupanului: Report
December 23, 201114 yr comment_117472 Foxulina, tare fain cretzucu vost cel blond. sa va traiasca. Report
December 23, 201114 yr comment_117476 Foxulica sa-ti traiasca nepotelul e tare frumos asa balai si cretofonizat. Io zic ca iti seamana si tie! Si sora ta e blonda? Report
December 23, 201114 yr comment_117482 heartbreaker copilotul. frumosi carlionti mai are. nu e drept Report
December 23, 201114 yr comment_117523 Foxulina, tare fain cretzucu vost cel blond. sa va traiasca.Saru' mana! Report
December 23, 201114 yr comment_117524 Foxulica sa-ti traiasca nepotelul e tare frumos asa balai si cretofonizat. Io zic ca iti seamana si tie! Si sora ta e blonda?Multumim frumos! Omuletu' e bucatica rupta din ma-sa! Exact aceleasi mutrite, figuri, grimase.... Si, da, e blonda si ea. Acu' vreo 2 ani, cand am trecut pe la sor-mea, impreuna cu jupanu', era si puslamaluta acasa. Normal ca jupanu' a cascat ochii mari, tot uitandu-se la pleata mea si la pleata lu' nepot-miu.... Ca sor-mea se tot varuieste si deja nu se mai stie prea bine care-i coloarea ei naturela. Plus ca ea e un blond mai inchis, usor catre castaniu. Report
December 23, 201114 yr comment_117526 heartbreaker copilotul. frumosi carlionti mai are. nu e drept Nic nu-i drept pe lumea asta! Las' ca nici cu printesele tale nu mi-e rusine! Report
January 29, 201214 yr comment_125810 Doamne ce scump e Copilotu' , si ce carlionti frumosi are Il vreau ginere , mi-l dati? Report
January 29, 201214 yr comment_125815 Ce dulce e nepotelul, sa-ti traiasca Foxule! E frumos foc si din ce ne povesteti despre el e simpatic de nu se poate...... Report