February 19, 201016 yr comment_21742 Imi plac!Sigur le voi face,mai ales ca am congelatorul plin cu afine Report
February 19, 201016 yr Author comment_21847 nu pot Yandira, am rezolvat problema, era imaginea foarte mare (se incarca greu, avea peste 4Mb). Acum am micsorat-o si e in regula! Multam fain pentru informatii Report
February 19, 201016 yr Author comment_21848 Imi plac!Sigur le voi face,mai ales ca am congelatorul plin cu afine Mariette, te astept cu impresii Report
April 25, 201115 yr comment_86544 [center](de vreo 2 ani de cind mi-a prezentat-o Bendis ) reteta mea favorita e cea a lui Ainsley, iar azi am refacut-o garnisind clatitele cu dulceata de visine http://www.youtube.com/watch?v=pRp83uQPZDk http://img841.imageshack.us/img841/2400/claeamericane1.jpg [/center] Report
September 28, 201510 yr comment_231250 La cererea telespectatorilor, dezgropam acest subiect ca n-are rost sa deschid altul din moment ce "reteta perfecta" e deja p-aici. Ingredientele "mele" sunt aceleasi, proportia poate alta, dar sa vedem: 1 cana = 250 ml3/4 cana lapte batut (buttermilk) (sau 3/4 cana lapte amestecat 2 linguri otet, se lasa 5 minute la "acrit" - eu uit mereu sa pun laptele batut pe lista asa ca am folosit lapte+otet)1 ou, si asta batut 2 linguri unt topitse amesteca toate 1 cana faina2 linguri zahar1 lingurita praf de copt1/2 lingurita bicarbonat de sodiu1/2 lingurita sarese amesteca si astea, dupa care se combina cu lichidele ulei, unt sau spray pentru uns tigaia In reteta nu zice, nu stiu de ce am scris pe caiet ca trebuie sa stea aluatul 10 minute la "odihna", habar n-am dar asa l-am facut ultimele dati. La reteta originala zice ca se amesteca pana nu mai sunt cocoloase, dar in altele am citit ca e bine sa nu se amestece prea mult. Se coc la foc mediu, mie imi ies cam 8 bucati. Cand incepe sa faca "clabuci" la suprafata se pot intoarce pe partea cealalta. Reteta e de aici: http://allrecipes.com/recipe/162760/fluffy-pancakes/ Am incercat si alte retete, dar imi ieseau tot timpul necoapte la mijloc. Dar anul trecut in excursie ne-au servit in tren la micul dejun clatite cu afine, iar ajunsi acasa mi-am zis ca trebuie sa invat sa le fac, erau prea bune. Le-am facut si cu afine, dar mi-au iesit albastre (daca cititi topicul de la inceput o sa vedeti de ce ), dar tot bune. Maine le repet, ca toata lumea sta acasa, mi-am luat liber ca la copiii se reorganizeaza clasele si au si ei o mini-vacanta de o zi . Report
September 29, 201510 yr comment_231254 La cererea telespectatorilor, dezgropam acest subiect ca n-are rost sa deschid altul din moment ce "reteta perfecta" e deja p-aici. Ingredientele "mele" sunt aceleasi, proportia poate alta, dar sa vedem: 1 cana = 250 ml3/4 cana lapte batut (buttermilk) (sau 3/4 cana lapte amestecat 2 linguri otet, se lasa 5 minute la "acrit" - eu uit mereu sa pun laptele batut pe lista asa ca am folosit lapte+otet)1 ou, si asta batut 2 linguri unt topitse amesteca toate 1 cana faina2 linguri zahar1 lingurita praf de copt1/2 lingurita bicarbonat de sodiu1/2 lingurita sarese amesteca si astea, dupa care se combina cu lichidele ulei, unt sau spray pentru uns tigaia In reteta nu zice, nu stiu de ce am scris pe caiet ca trebuie sa stea aluatul 10 minute la "odihna", habar n-am dar asa l-am facut ultimele dati. La reteta originala zice ca se amesteca pana nu mai sunt cocoloase, dar in altele am citit ca e bine sa nu se amestece prea mult. Se coc la foc mediu, mie imi ies cam 8 bucati. Cand incepe sa faca "clabuci" la suprafata se pot intoarce pe partea cealalta. Reteta e de aici: http://allrecipes.com/recipe/162760/fluffy-pancakes/ Am incercat si alte retete, dar imi ieseau tot timpul necoapte la mijloc. Dar anul trecut in excursie ne-au servit in tren la micul dejun clatite cu afine, iar ajunsi acasa mi-am zis ca trebuie sa invat sa le fac, erau prea bune. Le-am facut si cu afine, dar mi-au iesit albastre (daca cititi topicul de la inceput o sa vedeti de ce ), dar tot bune. Maine le repet, ca toata lumea sta acasa, mi-am luat liber ca la copiii se reorganizeaza clasele si au si ei o mini-vacanta de o zi .Saru' mana! Si spor la treaba! Report
September 29, 201510 yr comment_231261 Am incercat si alte retete, dar imi ieseau tot timpul necoapte la mijloc. asta era si frica mea cea maredar sectiunea alor tale arata foarte fain Report
October 2, 201510 yr comment_231333 Am zis si am facut!Azi le refac iar.Sper sa apuc sa le fotografiez.Nu raman crude la mijloc, sunt perfecte.Eu am facut compozitia si am lasat-o in frigider pana dupa cina.Facute cu lapte si lamaie in loc de lapte acru.Multumesc Adi-Edi! Report
October 6, 201510 yr comment_231392 Ma bucur ca v-au placut! Sa mai zic ca le-am facut si sambata trecuta? Cred ca luam o pauza, desi fiica-mea zicea sa-i pun si la pachet la scoala, si reci le-ar manca . Report