November 27, 200916 yr comment_1478 Reteta apartine surorilor Simili.Eu am cules-o din frumoasa colectie de retete a PauleiM. * 100 g faina * 100 g gris * 100 g parmezan * 100 g unt moale * 7 oua * nucsoara * sare * piper * supa de pui Amestecam bine parmezanul razuit cu ouale. http://lh5.ggpht.com/_jKEM-8_nOrM/Sw3DT46cn1I/AAAAAAAAAh4/CACC_Mh6E3k/1ouaparmezan.jpg Adaugam untul moale.Eu folosesc doar Kerrygold,de aceea e asa galben.(Nu folositi margarina!!!) http://lh5.ggpht.com/_jKEM-8_nOrM/Sw3DT9lYF_I/AAAAAAAAAh8/aeZfg_G4JJU/2ouaunt.jpg Adaugam faina,grisul,sarea,piperul,nucsoarasi mixam bine. http://lh3.ggpht.com/_jKEM-8_nOrM/Sw3DTzFS_dI/AAAAAAAAAiA/1PX4ggsbCyM/3fainagris.jpg Pasta rezultata se întinde într-o tava unsa cu unt.(Eu am folosit hîrtie de copt)Tava o dam în cuptorul preîncalzit la 200 °C,timp de 12 minute. http://lh6.ggpht.com/_jKEM-8_nOrM/Sw3DUAPcTmI/AAAAAAAAAiE/VUY7jWSSg0w/4copt.jpg Din blatul obtinut taiem cubulete de aproximativ 1 cm. http://lh4.ggpht.com/_jKEM-8_nOrM/Sw3DUOw-keI/AAAAAAAAAiI/UYSxEGr1ZWY/5galuste.jpg Eu am avut o supa de pui cu legume.Strecuram supa,în care am adaugam cubuletelesi lasam sa mai traga un clocot usor de 4-5 minute. http://lh6.ggpht.com/_jKEM-8_nOrM/Sw3DY4QRGgI/AAAAAAAAAiM/dhstxLOBdYQ/6supalegume.jpg Se serveste calda.Este nemaipomenit de buna! http://lh4.ggpht.com/_jKEM-8_nOrM/Sw3DY0y3cOI/AAAAAAAAAiQ/LpHJyqbY6Zs/7supa.jpg Merci,Paula Report
November 27, 200916 yr comment_1490 Maya, chiar ma gandeam ce supa/ciorba fac azi. Vin cu poze mai pe seara Report
November 27, 200916 yr Author comment_1669 Maya, chiar ma gandeam ce supa/ciorba fac azi. Vin cu poze mai pe seara Bunny,eu ,de cînd cu galustele astea..altfel nici nu le mai fac!Fac si galuste "normale",adica fara paemezan,dar tot asa cu foaie coapta.Îmi place mult metoda asta,si textura galustelor Report
November 27, 200916 yr comment_1712 Waw, ce-mi place! Arata tare bine... Se va executa cu siguranta sapt viitoare. Multam de reteta! Sorina Report
November 27, 200916 yr Author comment_1727 Waw, ce-mi place! Arata tare bine... Se va executa cu siguranta sapt viitoare. Multam de reteta! Sorina Cu placere Sigur o sa-ti placa Report
November 27, 200916 yr comment_1805 Maya, supa a avut un succes de zile mari, au mancat baietii cu o pofta... Multam ! (eu am lasat morcoveii in supa caci sunt esentiali pentru pitic ) PS. Am retinut aluatul de "galuscute" si pentru alte minuni, daca imi iese vin cu reteta Report
November 27, 200916 yr Author comment_1858 Bunny,ma bucur ca v-a placut!Pup voiniculmîncator de morcovi! (Si eu îmi pun morcovii 'napoi în supa ..sau îi manînc direct din strecuratoare..cu tot cu telina,dupa care ma dau in vînt) Report
November 27, 200916 yr comment_1885 Maya, ma bucur ca ai adus supa imperiala, eu m-am indragostit de ea!Iar ai pus sublerul pe cubulete? Report
November 27, 200916 yr Author comment_1890 Maya, ma bucur ca ai adus supa imperiala, eu m-am indragostit de ea!Iar ai pus sublerul pe cubulete? Nu,nu l-am pus...dar hai sa-ti zic un secret,cine m-a motivat sa-mi dau silinta sa tai cît pot eu de bine.Seima Asa e,Ralu!Si eu m-am îndragostit de supa asta,si ador metoda asta de aface galuste Report
December 3, 200916 yr comment_4697 Dupa cum am promis, am executat reteta de supita. Si am venit si cu proba foto.A fost tare buna... cred ca am cativa ani de cand nu mi-am mai pus o a doua farfurie dintr-o mancare...Multumesc pt noua modalitate de a presta 'galuste'. De acum incolo voi face fara frica ac reteta. SorinaPs... stiu ca voi sunteti artiste foto, incerc si eu sa tin pasul cu voi, asa ca nu faceti caz la urmele de ciorbita de pe bordura... era farfuria Giuliei (1 an jumate) si ea si-o reclama, asa ca trageam fiecare intr-o parte... Report
December 8, 200916 yr comment_6879 Uitasem ce bune sint galustele astea: in filmul asta cu supa de coasta de vacuta. Am cautat coada, da' geaba! Report
December 10, 200916 yr comment_7736 Uitasem ce bune sint galustele astea: ... in filmul asta cu supa de coasta de vacuta. Am cautat coada, da' geaba! Coada e la fundul vacii! Sa va fie de bine! Arata galustile astea cubice intr-un mare fel. Cred ca-s si mai fine decat galustele de gris obisnuite. Fáina idee! Report
December 10, 200916 yr comment_7828 Da, ma, acolo am gasit-o, dar nu m-a lasat vaca sa o pun la fiert Report
December 11, 200916 yr comment_8083 Da, ma, acolo am gasit-o, dar nu m-a lasat vaca sa o pun la fiert Tre' sa fii mai insistenta. Convinge-o cu vorba buna! Ma bate tare rau gandu' s-o fac saptamana viitoare, tot cu carne de vaca, marea problema e ca nu ma lasa barbata-miu sa cumpar carne de vaca. Poate voi reusi pe ascuns. Ca dupa ce-i gatita n-o stie deosebi de cea de porc si asa il pacalesc. Report
February 7, 201016 yr comment_19337 Delicioasa, ca intotdeauna! Am folosit coada de vitel pentru supa de carne, iar rezultatul a fost mi-nu-nat Asa ca te pup de doua ori! Report
February 7, 201016 yr Author comment_19341 Dupa cum am promis, am executat reteta de supita. Si am venit si cu proba foto.A fost tare buna... cred ca am cativa ani de cand nu mi-am mai pus o a doua farfurie dintr-o mancare...Multumesc pt noua modalitate de a presta 'galuste'. De acum incolo voi face fara frica ac reteta. SorinaPs... stiu ca voi sunteti artiste foto, incerc si eu sa tin pasul cu voi, asa ca nu faceti caz la urmele de ciorbita de pe bordura... era farfuria Giuliei (1 an jumate) si ea si-o reclama, asa ca trageam fiecare intr-o parte... Mi-a scapat total din vedere,supa asta!I-a placut Giuliei?Ai încercat sa faci si fara parmezan?-Eu am facut si îmi plac si asa.Iar tehnica mi se pare excelenta! Report
February 7, 201016 yr Author comment_19342 Uitasem ce bune sint galustele astea: in filmul asta cu supa de coasta de vacuta. Am cautat coada, da' geaba!Ce faina e ceasca de supa! Report
February 7, 201016 yr Author comment_19343 Da, ma, acolo am gasit-o, dar nu m-a lasat vaca sa o pun la fiert Tre' sa fii mai insistenta. Convinge-o cu vorba buna! Ma bate tare rau gandu' s-o fac saptamana viitoare, tot cu carne de vaca, marea problema e ca nu ma lasa barbata-miu sa cumpar carne de vaca. Poate voi reusi pe ascuns. Ca dupa ce-i gatita n-o stie deosebi de cea de porc si asa il pacalesc. Da de ce nu vrea carne de vaca?Nu-i place? Report
February 7, 201016 yr Author comment_19344 Delicioasa, ca intotdeauna! Am folosit coada de vitel pentru supa de carne, iar rezultatul a fost mi-nu-nat Asa ca te pup de doua ori!Deci toate faceti sau cel putin vreti cu coada de vitel.O s-o fac si eu,daca tot ati scos-o de la praf.Bineînteles ca o sa fac cu coada vacii Daca pup era pentru mine,trebuie împartit,ca nu-i reteta mea Pup si eu pe tine! Report
February 7, 201016 yr comment_19354 Deci toate faceti sau cel putin vreti cu coada de vitel.O s-o fac si eu,daca tot ati scos-o de la praf.Bineînteles ca o sa fac cu coada vacii Daca pup era pentru mine,trebuie împartit,ca nu-i reteta mea Pup si eu pe tine! Las toata pupaceala pentru tine E mai putin pentru reteta in sine si mai mult pentru altele (fara legatura cu Valentine's Day ) Report
February 10, 201016 yr comment_20114 Am stins focul acum jumatate de ora la supa asta si deja s-a injumatatit cantitatea. Delia a mancat tot si eu la fel.Foarte buna, multumim Report
February 10, 201016 yr Author comment_20120 Am stins focul acum jumatate de ora la supa asta si deja s-a injumatatit cantitatea. Delia a mancat tot si eu la fel.Foarte buna, multumim Si eu am facut-o,si mai avem de-o portie/caciula vezi de aerobicul ala,ti-am trimis MP. Report
February 10, 201016 yr comment_20124 Si eu am facut-o,si mai avem de-o portie/caciula vezi de aerobicul ala,ti-am trimis MP. Pai da, chiar e cazul de aerobic, am mancat la galuste si cu supa si fara...si mai spun ca vreau sa slabesc Noroc ca Delia e mancacioasa, si m-a ajutat si cu portia mea. Acum ramane sa ne straduim sa le lasam si hoinarilor , Radu si Bibi nu-s acasa.O minunatie supa asta, eu am facut-o cu pui "osenesc", din ala hranit cu boabe si care a vazut lumina soarelui. Foarte buna Report
February 14, 201016 yr comment_20845 Mama a facut o supa delicata dupa ce a curatat niste pulpe mari de pui, asa ca am profitat si azi am facut supa imperiala varianta pentru Valentine's day http://i17.photobucket.com/albums/b89/Adisor1/zuppacuoricini.jpg Report