March 21, 201016 yr comment_28666 Am facut si eu prajitura,dar am facut-o in forma rotunda de tort,si parca au iesit valurile tzunami dupa cutremur,sau cascadele Niagara,nu valurile Dunarii.Oare a iesit asa ca am avut spectatori(mama)?In rest e buna. Report
March 22, 201016 yr comment_28775 Si eu am facut-o acu ceva vreme.La mine a iesit mai fara valuri si mult mai ciocolatoasa,ca ,na,asa s-a dorit N-am avut budinca de vanilie acasa,dar am facut-o din amintiri cu amidon si cu pastaie de vanilie(parca Maya postase dincolo reteta).A iesit mult mai fina si mai buna ca cea din plic Report
March 23, 201016 yr Author comment_29027 Am facut si eu prajitura,dar am facut-o in forma rotunda de tort,si parca au iesit valurile tzunami dupa cutremur,sau cascadele Niagara,nu valurile Dunarii.Oare a iesit asa ca am avut spectatori(mama)?In rest e buna. Ti-a iesit bine.Cat despre spectatori, cunosc sentimentul. Daca-mi aduceai si mie o felie sa gust...una mica. Si eu am facut-o acu ceva vreme.La mine a iesit mai fara valuri si mult mai ciocolatoasa,ca ,na,asa s-a dorit N-am avut budinca de vanilie acasa,dar am facut-o din amintiri cu amidon si cu pastaie de vanilie(parca Maya postase dincolo reteta).A iesit mult mai fina si mai buna ca cea din plic Arata superciocolatoase valurile tale Petu.Cred si eu ca-i mai buna asa cu amidon.O s-o fac si eu asa data viitoare. Report
March 23, 201016 yr comment_29039 [center][b]Eu am uitat sa mai vin cu valurile Dunarii mele Maglavaisul meu,este mult mai "fest",pentru ca ouale folosite de mine sînt mici.O sa refac curînd prajitura,si voi pune 2 în plus. Dupa cum stateau visinele,mi-am dat seama ca nu vor coborî sub nicio forma ...deci numai valuri nu mi-au iesit Am facut o budinca de vanilie,data viitoare fac eu crema de lapte cu vanilie. Mi-a placut cum a iesit.A crescut frumos,si cu toate ca a fost blatul mai dens,a avut o textura placuta de la unt. Eataly,Denise îti multumeste,eu la fel! [/center] Cum ziceam,o s-o refac curînd,doar ca budinca de vanilie o s-o fac eu din lapte,amidon,pastaie de vanilie,si o sa pun 2 oua în plus.Eu folosesc tot timpul aceleasi oua Bio,si-s mai micute.[/b] Report
March 23, 201016 yr comment_29083 Eu folosesc tot timpul aceleasi oua Bio,si-s mai micute. Si cum zici tu ca reusesti sa folosesti aceleasi oua mereu? Le arati aluatului si apoi le iei inapoi? Report
March 23, 201016 yr comment_29092 Eu folosesc tot timpul aceleasi oua Bio,si-s mai micute. Si cum zici tu ca reusesti sa folosesti aceleasi oua mereu? Le arati aluatului si apoi le iei inapoi? Bineînteles! Nu,deci cumpar tot timpul din acelasi loc,aceeasi marca,si numai oo DE,si numai bio(da,da,stiu,am eu gargaritele mele,cînd e vorba de oua )...si sînt tot timpul mici.Asa-s ele.Or shi gainili nicute,nush! Report
March 23, 201016 yr comment_29098 Eu folosesc tot timpul aceleasi oua Bio,si-s mai micute. Si cum zici tu ca reusesti sa folosesti aceleasi oua mereu? Le arati aluatului si apoi le iei inapoi? Bineînteles! Nu,deci cumpar tot timpul din acelasi loc,aceeasi marca,si numai oo DE,si numai bio(da,da,stiu,am eu gargaritele mele,cînd e vorba de oua )...si sînt tot timpul mici.Asa-s ele.Or shi gainili nicute,nush! Ma gandeam eu.... Eu am vazut ca la Edeka sunt si oua Bio XL, nu doar S ori M. Bun, nu se gasesc mereu oua de dinozaur, dar apar din cand in cand. Nu stiu nici eu din care cauza ori pricina sunt ouale mai mari ori mai mici, ca legatura directa cu marimea gainii nu prea ar fi (cel putin nu la mine la tara). Report
March 24, 201016 yr Author comment_29346 [center][b]Eu am uitat sa mai vin cu valurile Dunarii mele Wow, wow, wow!O idee minunata de a o transforma in tort.Ma bucur ca i-a placut si Denisei, si voua.Eu stii cum vroiam sa i-o fac sotului de ziua lui(shhhhht, sa nu ne auda):Sa impart compozitia in trei, sa coc trei foi nu mai inalte de o visina, iar intre ele crema de vanilie!Straturile sa fie marmorizate si visine jumatati in el. Inchei:superb Maya! Un tort perfect pentru o campioana!Hai Denise, Hai Denise, Alè, alè, alè! Report
April 17, 201016 yr comment_32882 [center] Lily,familionul iti multumeste frumos pentru minunata prajitura cu visine. si:[/center] Report
May 18, 201016 yr comment_37775 ne-a placut enorm, am facut-o prima data de ziua copilului sub forma de tort, a 2-a oara (dupa o sapt...) in forma dreptunghiulara. la fel de delicioasa. i-am dat reteta mamei (a 2-a oara le-a fost destinata lor) si a facut-o si ea. merci mult de tot Eataly! si ca sa ma laud din plin: Report
May 18, 201016 yr Author comment_37785 Wow ce bine arata.Si ce cretofolin dragalas.Sa va traiasca!Si eu am facut de ziua sotului , trei starturi separate, si crema intre.N-am poze din pacate. Report