December 14, 201213 yr comment_174933 Thii! Ce mandra o sa mai fiu cu esarfa rosha' si machiata,ce sa mai ii e frica sotului ca m-a perde ' (sincer cred ca spera,asa ca i-am spus ca nu are nici o sansa )Si asta ma duce cu gandul la un banc auzit recent. Se duce un barbat la politie sa reclame ca i-a disparut soacra.Au trecut 48 de ore ?! intreaba politistul..Au trecut 48 de zile.Pai si de ce nu ai raportat pana acum?!Nu mi-a venit sa cred ce noroc a dat peste mine Geany, tare bancul, mi-a placut, ce or avea toti cu soacrele astea! Sa te tragi in poza cand o sa-ti pui esarfa cea noua. Report
December 14, 201213 yr comment_174938 Hi hi ! Si mai stiu Unul cica se duce la vecinul si zbiara la poarta :vecine,vecinee!! Iese ala:'' ci-i mah'?!''...da repede o galeata de apa..Paii ce tu nu ai fantana in curte?! ...Ba da, da' o cazut soacra-mea in fantana si-i vine apa ezact' pan' sub nas ! Report
December 14, 201213 yr comment_174941 Hi hi ! Si mai stiu Unul cica se duce la vecinul si zbiara la poarta :vecine,vecinee!! Iese ala:'' ci-i mah'?!''...da repede o galeata de apa..Paii ce tu nu ai fantana in curte?! ...Ba da, da' o cazut soacra-mea in fantana si-i vine apa ezact' pan' sub nas ! =)) Report
December 14, 201213 yr comment_174954 Geany, tare bancul, mi-a placut, ce or avea toti cu soacrele astea! = ai sa vezi tu, dupa ce s-o-nsura Alex! Bine, la tine nu se pune, ca nore-ta, cun ziceam, va crede ca esti cumnata-sa, asa c-ai scapat! Report
December 14, 201213 yr comment_174955 Geany, tare bancul, mi-a placut, ce or avea toti cu soacrele astea! = ai sa vezi tu, dupa ce s-o-nsura Alex! Bine, la tine nu se pune, ca nore-ta, cun ziceam, va crede ca esti cumnata-sa, asa c-ai scapat!Nasol! ca eu cu soacra-mea nu am nimik,cu cumnata-mea e alta mancare de beshte ' Report
December 14, 201213 yr comment_174959 Daneza, felicitari tuturor!Geany sa va bucurati de cadouri si bravo lui Zozo! Report
December 14, 201213 yr comment_174963 Hi hi ! Si mai stiu Unul cica se duce la vecinul si zbiara la poarta :vecine,vecinee!! Iese ala:'' ci-i mah'?!''...da repede o galeata de apa..Paii ce tu nu ai fantana in curte?! ...Ba da, da' o cazut soacra-mea in fantana si-i vine apa ezact' pan' sub nas ! Eu una impartasesc acest punct de vedere. In materie de soacre, m-am convins ca pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti, ca tot nu intelegeam eu proverbul asta cand eram mica! Report
December 14, 201213 yr comment_174967 Eu nu ma vad in rolul de soacra poama acra ... ..Pff! Numa cat ma gandesc ma bushne' rasul ,nu-mi iese si pace! Da' mai stii?! Report
December 14, 201213 yr comment_174986 Eu nu ma vad in rolul de soacra poama acra ... ..Pff! Numa cat ma gandesc ma bushne' rasul ,nu-mi iese si pace! Da' mai stii?! Nici eu nu te vad, dar, vorba ta, mai stii? Da'vezi sa nu aflu ca te porti aiurea cu nora-ta , ca-i vai de chielea ta, da? Report
December 14, 201213 yr comment_174990 Eu nu ma vad in rolul de soacra poama acra ... ..Pff! Numa cat ma gandesc ma bushne' rasul ,nu-mi iese si pace! Da' mai stii?! Un mic exercitiu, ca sa-ncerci sa-ti dai seama ce fel de soacra poti fi! Ia incearca matale sa te gandesti ca-ti intra nora in bucatarie si face mancare. Cum ai reactiona??? Si mai apoi mai vedem cum e cu soacrele si poamele... Report
December 14, 201213 yr comment_174993 Eu nu ma vad in rolul de soacra poama acra ... ..Pff! Numa cat ma gandesc ma bushne' rasul ,nu-mi iese si pace! Da' mai stii?! Un mic exercitiu, ca sa-ncerci sa-ti dai seama ce fel de soacra poti fi! Ia incearca matale sa te gandesti ca-ti intra nora in bucatarie si face mancare. Cum ai reactiona??? Si mai apoi mai vedem cum e cu soacrele si poamele... Pai daca stie sa faca mancare ar fi super, nu ? Report
December 14, 201213 yr comment_175003 Daca...Any! Mda...inseamna ca intra in actiune soacra soacra poama acra ! Report
December 14, 201213 yr comment_175008 Eu nu ma vad in rolul de soacra poama acra ... ..Pff! Numa cat ma gandesc ma bushne' rasul ,nu-mi iese si pace! Da' mai stii?! Un mic exercitiu, ca sa-ncerci sa-ti dai seama ce fel de soacra poti fi! Ia incearca matale sa te gandesti ca-ti intra nora in bucatarie si face mancare. Cum ai reactiona??? Si mai apoi mai vedem cum e cu soacrele si poamele... la mine in bucatarie nu intra nimeni sa faca mancare ,pana aici,aia e limita Report
December 14, 201213 yr comment_175011 , deci vei avea o nora care nu va gati , bucuria baietilor, ca vin sa manance la mamitza Report
December 15, 201213 yr comment_175155 Tot' io'....daca ma mai auziti frodata' ca ma plang,cat de oropsita oi fi io' sa dati cu si anume' Petre'' ca meret ' ...mda' iar bocesc,ca-s sensibiloasa rau printre altele' ,ma emotionez tare mult sa stiu ca atata lume ma iubeste si ca imi vrea binele mie si familiei mele ( ...)bub' e in culmea fericirii,a venit moasa,Stelina de asta data, ,nu pot pot poza decat o mica parte din cadouri! Vedeti lumanari in sfesnice elegante,cafea,ciocolata si ciocolatele tot felul,cacao si batoane de scortisoara,masina bub' si lego,un morman de esarfe ,si asta e doar o mica parte(mai sunt genti si fesuri,sepci si bluze pt. toti) Bub' are si un costum de clovn,printre altele Io' mac' sa-mi pun moaca la artisti ... ( asta a fost un rest de boceala,acu' gata mi-a trecut ) Sarumana Stelina mea draga Report
December 15, 201213 yr comment_175158 Gianinooooooooo, m-ai zbart cu hartistul tau .Sa va fie de bine, si sa fiti mereu fericiti si uniti.Pupa frumosul de clown apasat , din partea *moasei* Report
December 15, 201213 yr comment_175159 Gianinooooooooo, m-ai zbart cu hartistul tau .Sa va fie de bine, si sa fiti mereu fericiti si uniti.Pupa frumosul de clown apasat , din partea *moasei*Sarumana! Stelin',sa va intoarca d-zeu,insutit,inmiit inapoi Nu prea am cuvintele la mine azi,lucru destul de rar in cazul meu Report
December 15, 201213 yr comment_175163 Geany cat poate fi de frumos clovnul tau, smotoceste-l si din partea mea. Stella cu suflet de aur Report
December 16, 201213 yr comment_175193 Daa!! Multumesc frumos,sta cu papuceii tigrisor in picioare,caciula de clovn pe-o ureche,rontaie la cele bunatati si se joaca f. preocupat cu lego si masina Report
December 17, 201213 yr comment_175539 Deci nu pot sa cred! nu pot ca sa cred! pe bune! ...nu am cuvinte,multumesc mult!Pun pozele ca...am primit(acu' bocesc va dati seam,a ca v-ati invatat deja ) ...hai ca m-ati destabilizat complet in puii..biiipp!! scuzzee ..adicca,stiu ca nu are sens,nici nu vad ce tastez Acum ma inchid olea' in baie ca-l sperii pe bub',si revin mai acusi,mai coerenta ..sper... Report