Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astazi, ziua mea este mai frumoasa

Featured Replies

Thii! Ce mandra o sa mai fiu cu esarfa rosha' si machiata,ce sa mai :thumleft: ii e frica sotului ca m-a perde ' :unsure: (sincer cred ca spera,asa ca i-am spus ca nu are nici o sansa :drool: )

Si asta ma duce cu gandul la un banc auzit recent.

Se duce un barbat la politie sa reclame ca i-a disparut soacra.

Au trecut 48 de ore ?! intreaba politistul..

Au trecut 48 de zile.

Pai si de ce nu ai raportat pana acum?!

Nu mi-a venit sa cred ce noroc a dat peste mine :scratch:

Geany, tare bancul, mi-a placut, ce or avea toti cu soacrele astea! =))

Sa te tragi in poza cand o sa-ti pui esarfa cea noua.

Hi hi ! Si mai stiu :thumleft:

Unul cica se duce la vecinul si zbiara la poarta :vecine,vecinee!!

Iese ala:'' ci-i mah'?!''...da repede o galeata de apa..

Paii ce tu nu ai fantana in curte?! :unsure: ...Ba da, da' o cazut soacra-mea in fantana si-i vine apa ezact' pan' sub nas ! :scratch:

Hi hi ! Si mai stiu :thumleft:

Paii ce tu nu ai fantana in curte?! :unsure: ...Ba da, da' o cazut soacra-mea in fantana si-i vine apa ezact' pan' sub nas ! :scratch:

:drool: =)) =))

Geany, tare bancul, mi-a placut, ce or avea toti cu soacrele astea! :unsure: = ai sa vezi tu, dupa ce s-o-nsura Alex!:thumleft: Bine, la tine nu se pune, ca nore-ta, cun ziceam, va crede ca esti cumnata-sa, asa c-ai scapat!:scratch:

Geany, tare bancul, mi-a placut, ce or avea toti cu soacrele astea! =)) = ai sa vezi tu, dupa ce s-o-nsura Alex!:unsure: Bine, la tine nu se pune, ca nore-ta, cun ziceam, va crede ca esti cumnata-sa, asa c-ai scapat!:drool:

Nasol! :scratch: ca eu cu soacra-mea nu am nimik,cu cumnata-mea e alta mancare de beshte ' :thumleft:

Hi hi ! Si mai stiu :notworthy:

Paii ce tu nu ai fantana in curte?! :) ...Ba da, da' o cazut soacra-mea in fantana si-i vine apa ezact' pan' sub nas ! :D

:D :-* :D

:notworthy: Eu una impartasesc acest punct de vedere. In materie de soacre, m-am convins ca pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti, ca tot nu intelegeam eu proverbul asta cand eram mica!

Eu nu ma vad in rolul de soacra poama acra ... :notworthy: ..Pff! Numa cat ma gandesc ma bushne' rasul :-* :) ,nu-mi iese si pace!

Da' mai stii?! :notworthy:

Eu nu ma vad in rolul de soacra poama acra ... :-* ..Pff! Numa cat ma gandesc ma bushne' rasul :) :D ,nu-mi iese si pace!

Nici eu nu te vad, dar, vorba ta, mai stii? Da'vezi sa nu aflu ca te porti aiurea cu nora-ta , ca-i vai de chielea ta, da?:notworthy:

Eu nu ma vad in rolul de soacra poama acra ... :-* ..Pff! Numa cat ma gandesc ma bushne' rasul :) :D ,nu-mi iese si pace!

Un mic exercitiu, ca sa-ncerci sa-ti dai seama ce fel de soacra poti fi! Ia incearca matale sa te gandesti ca-ti intra nora in bucatarie si face mancare. Cum ai reactiona??? Si mai apoi mai vedem cum e cu soacrele si poamele... :notworthy:

Eu nu ma vad in rolul de soacra poama acra ... :D ..Pff! Numa cat ma gandesc ma bushne' rasul :) :-* ,nu-mi iese si pace!

Da' mai stii?! :D

Un mic exercitiu, ca sa-ncerci sa-ti dai seama ce fel de soacra poti fi! Ia incearca matale sa te gandesti ca-ti intra nora in bucatarie si face mancare. Cum ai reactiona??? Si mai apoi mai vedem cum e cu soacrele si poamele... :notworthy:

Pai daca stie sa faca mancare ar fi super, nu :notworthy: ?

Eu nu ma vad in rolul de soacra poama acra ... :D ..Pff! Numa cat ma gandesc ma bushne' rasul :-* :) ,nu-mi iese si pace!

Da' mai stii?! :D

:D la mine in bucatarie nu intra nimeni sa faca mancare ,pana aici,aia e limita :notworthy:

:biggrin: Tot' io'....daca ma mai auziti frodata' ca ma plang,cat de oropsita oi fi io' sa dati cu si anume' Petre'' ca meret ' :D ...mda' iar bocesc,ca-s sensibiloasa rau printre altele' ,ma emotionez tare mult sa stiu ca atata lume ma iubeste si ca imi vrea binele mie si familiei mele ( :) ...)bub' e in culmea fericirii,a venit moasa,Stelina de asta data, :) ,nu pot pot poza decat o mica parte din cadouri!

post-405-13555934961967_thumb.jpg

Vedeti lumanari in sfesnice elegante,cafea,ciocolata si ciocolatele tot felul,cacao si batoane de scortisoara,masina bub' si lego,un morman de esarfe ,si asta e doar o mica parte(mai sunt genti si fesuri,sepci si bluze pt. toti)

Bub' are si un costum de clovn,printre altele :)

post-405-13555936882713_thumb.jpg

post-405-13555936766344_thumb.jpg

post-405-13555936817358_thumb.jpg

Io' mac' sa-mi pun moaca la artisti ... :) ( :) asta a fost un rest de boceala,acu' gata mi-a trecut :occasion15: )

Sarumana Stelina mea draga :D :D

Gianinooooooooo, m-ai zbart cu hartistul tau :occasion15: .

Sa va fie de bine, si sa fiti mereu fericiti si uniti.

Pupa frumosul de clown apasat , din partea *moasei*

Gianinooooooooo, m-ai zbart cu hartistul tau :) .

Sa va fie de bine, si sa fiti mereu fericiti si uniti.

Pupa frumosul de clown apasat , din partea *moasei*

Sarumana! Stelin',sa va intoarca d-zeu,insutit,inmiit inapoi :biggrin: :)

Nu prea am cuvintele la mine azi,lucru destul de rar in cazul meu :occasion15:

Geany cat poate fi de frumos clovnul tau, smotoceste-l si din partea mea.

Stella cu suflet de aur :)

Daa!! Multumesc frumos,sta cu papuceii tigrisor in picioare,caciula de clovn pe-o ureche,rontaie la cele bunatati si se joaca f. preocupat cu lego si masina :)

Deci nu pot sa cred! :scratch: nu pot ca sa cred! pe bune! ...nu am cuvinte,multumesc mult!

Pun pozele ca...am primit(acu' bocesc va dati seam,a ca v-ati invatat deja ) ...hai ca m-ati destabilizat complet in puii..biiipp!! scuzzee ..adicca,stiu ca nu are sens,nici nu vad ce tastez :hungry:

post-405-13557718328763_thumb.jpg

post-405-13557718429141_thumb.jpg

post-405-13557718498406_thumb.jpg

post-405-13557718562294_thumb.jpg

Acum ma inchid olea' in baie ca-l sperii pe bub',si revin mai acusi,mai coerenta ..sper...