September 26, 201213 yr comment_164450 Felicitari,Cosmina! Ma bucur pentru tine ca ai sansa sa faci ce-ti place si sper sa-ti mearga numai de la bine in sus.Deja am vazut la torturi c-ai inceput cu dreptul,asa ca,cine stie,poate urmezi exemplul lui KikenHana si deschizi si ceva pe cont propriu in timp! Report
September 26, 201213 yr comment_164452 Felicitari,Cosmina! Ma bucur pentru tine ca ai sansa sa faci ce-ti place si sper sa-ti mearga numai de la bine in sus.Deja am vazut la torturi c-ai inceput cu dreptul,asa ca,cine stie,poate urmezi exemplul lui KikenHana si deschizi si ceva pe cont propriu in timp! Iti multumesc din inima, Ellani De cativa ani visez sa-mi deschid propria mea cofetarie, dar nu am fonduri deocamdata. M-am gandit ca o slujba ca si cofetar m-ar ajuta mult sa progresez si sa invat. Pupici!! Report
September 26, 201213 yr comment_164453 Brava Cosmina. Moatzo, sarcina usoara colegei tale. Multumesc, Stella Report
September 26, 201213 yr comment_164454 Cosmina! mult succes fata frumoasa! sunt tare mandra de tine! si eu cred ca asi fi facut aceeasi algere daca asi fi fost in locul tau!sa dea d-zeu sa fie intr-un ceas bun si chiar daca va fi greu sa ai satisfactia ca faci ceea ce-ti place!Poate ca o sa ne impartasesti si noua din secretele artei Eu sunt si materialista de fel poate ati observat Report
September 27, 201213 yr comment_164474 Cosmina! mult succes fata frumoasa! sunt tare mandra de tine! si eu cred ca asi fi facut aceeasi algere daca asi fi fost in locul tau!sa dea d-zeu sa fie intr-un ceas bun si chiar daca va fi greu sa ai satisfactia ca faci ceea ce-ti place!Poate ca o sa ne impartasesti si noua din secretele artei Eu sunt si materialista de fel poate ati observat Multumesc mult mult de tot, Geany Cofetaria aceasta este putin mai neobisnuita...adica sefa (care este ataaaat de draguta) nu vrea retete traditionale pe care le gasesti in toate cofetariile, ci prajituri inedite (gen Mojito). Asta imi place cel mai mult, ca este in primul rand o provocare sa gasim cele mai bune si interesante retete. Pupici tie si celui mic, Geany Report
September 27, 201213 yr comment_164482 Felicitari Cosmina!Ma bucur ca mai avem un cofetar printre noi.Sa nu ne uiti si sa ne incanti si noua privirea cu preparatele voastre.Si de ce nu si pupila candva... Report
September 27, 201213 yr comment_164484 Cosmina, felicitari si multe "succesuri" sa ai!Si daca o sa faci ceea ce-ti place cel mai mult, asta este cel mai important. Report
September 27, 201213 yr comment_164533 Brava Cosmina. Moatzo, sarcina usoara colegei tale. Fostei mele colege Cosmina, succes si felicitari ptr curajul de-a alege ceea ce-ti place cu adevarat! E mare lucru! Report
September 27, 201213 yr comment_164537 Fostei mele colege Pusa, ce s-a întîmplat??? Cosmina, felicitari pentru alegerea facuta si muuuuulta bafta! Report
September 27, 201213 yr comment_164539 Fostei mele colege Pusa, ce s-a întîmplat??? Cosmina, felicitari pentru alegerea facuta si muuuuulta bafta! o, nu! nimic grav, doar ca nu mai suntem colege de ceva timp, am mai zis-o. Report
September 27, 201213 yr comment_164543 o, nu! nimic grav, doar ca nu mai suntem colege de ceva timp, am mai zis-o.Ufff, ca m-ai bagat în sperieti! Report
September 28, 201213 yr comment_164573 Felicitari Cosmina!Ma bucur ca mai avem un cofetar printre noi.Sa nu ne uiti si sa ne incanti si noua privirea cu preparatele voastre.Si de ce nu si pupila candva... Multumesc mult, Eataly Si eu ma bucur enorm si de-abia astept sa incep! Desigur, voi face poze la absolut tot si mi-ar face mare placere sa ne intalnim o data si sa gatim impreuna Cosmina, felicitari si multe "succesuri" sa ai!Si daca o sa faci ceea ce-ti place cel mai mult, asta este cel mai important. Multumesc, Georgiana Asta imi spune toata lumea, ca e bine sa fac ceea ce imi place. Eu sunt foarte multumita. Bravos si felicitari COSMINA! Multuuuu Brava Cosmina. Moatzo, sarcina usoara colegei tale. Fostei mele colege Cosmina, succes si felicitari ptr curajul de-a alege ceea ce-ti place cu adevarat! E mare lucru! Multumesc mult Cosmina, felicitari pentru alegerea facuta si muuuuulta bafta! Multumesc, Maya! I'm going to need it Report
October 2, 201213 yr comment_164919 Cosmina, ma bucur ca vei face ce-ti place, e mare lucru, sa stii. Succes iti doresc Report
October 2, 201213 yr comment_164989 Cosmina, ma bucur ca vei face ce-ti place, e mare lucru, sa stii. Succes iti doresc Iti multumesc din suflet, Cami! Da, atat eu, cat si familia si prietenii suntem foarte entuziasmati. Incep saptamana viitoare. O sa trec la raport cu impresii Report
October 2, 201213 yr comment_165011 Cosmina, ma bucur ca vei face ce-ti place, e mare lucru, sa stii. Succes iti doresc Iti multumesc din suflet, Cami! Da, atat eu, cat si familia si prietenii suntem foarte entuziasmati. Incep saptamana viitoare. O sa trec la raport cu impresii Bafta multa! Report
October 3, 201213 yr comment_165018 Cosmina, am citit şi m-am bucurat pentru tine de când ai scris, dar n-am apucat eu sa scriu. Scriu acum şi te felicit din inimă. Multă baftă şi sa te bucuri de ceea ce-ţi place. Report
October 3, 201213 yr comment_165041 Felicitari, Cosmina! E, intr-adevar, o provocare, dar, tinand cont ca faci ce-ti place, va fi si frumos si placut!ai inceput? Cum a fost? Poze, retete, ceva? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Report
October 4, 201213 yr comment_165255 Ce dragute sunt!!Si dragute si jucause Pe mine ma bine dispun in fiecare dimineata Report