Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astazi, ziua mea este mai frumoasa

Featured Replies

Felicitari pt copiii olimpionici... aveti de ce sa fiti mandre!

Eu, nu neaparat azi, ca stiu deja de cateva zile, am venit sa va zic ca dupa 10 aprilie incep munca. Cu toata criza care e, am reusit sa gasesc ceva.

Acusica ma duc sa-i multumesc fantanicii...

Eu, nu neaparat azi, ca stiu deja de cateva zile, am venit sa va zic ca dupa 10 aprilie incep munca. Cu toata criza care e, am reusit sa gasesc ceva.

URA!!!! :occasion14: :toothy6:

Ce ma bucur pentru voi! E ok jobul pe care l-ai gasit, esti multumita?

Bravo junilor olimpici, si bafta in continuatre tuturor.

Lapo, faina tare bicla...

Sorina :toothy6: :toothy6: :occasion14: asta da veste faina. Brava

Si noi ne bucuram! Da, cu criza care e aici, e ok si sunt multumita, pt moment. Cel putin nu ma mai doare capul cand ma gandesc la bilantul familiar.

Cu toate ca daca-l intrebi pe al meu tata, sigur nu ar fi de acord nici macar 1% cu ceea ce deabia am scris.

De asta e frumoasa viata, ca e variata...

Sorina :toothy6: :toothy6: :occasion14: asta da veste faina. Brava

Da, este o veste super. Multumesc mult!

Vai Sorina ce ma bucur pentru tine !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

Si noi ne bucuram! Da, cu criza care e aici, e ok si sunt multumita, pt moment. Cel putin nu ma mai doare capul cand ma gandesc la bilantul familiar.

Cu toate ca daca-l intrebi pe al meu tata, sigur nu ar fi de acord nici macar 1% cu ceea ce deabia am scris.

De asta e frumoasa viata, ca e variata...

Sorina :toothy6: :toothy6: :toothy6: asta da veste faina. Brava

Da, este o veste super. Multumesc mult!

Brava fata! :occasion14:

Deci functioneaza fantana! :toothy6:

Sorina, felicitari pt noul job.

Numai la mine nu functioneaza fantana, cred ca-s oaia neagra :occasion14:

Hai, Ioana, cum sa fii oaia neagra? Nu se poate! Tu crede in continuare ca ti se va indeplini dorinta, si ai sa vezi ca pana la urma asa va fi. Tin pumnii stransi!

Multumim! :occasion14:

Sorina, ce veste buna! Sa-ti fie bine la munca si sa te acomodezi repede iti doresc!

Si sanatate multa piticelor, ca sa aveti viata mai usoara cu totii!

eu arunc un ban ca sa se implineasca si dorinta lui Ellani

post-100-1332865840671_thumb.jpg

Cu vestile bune citite aici mi s-a inseninat ziua asta morocanoasa!

Bravo copiilor destepti si parintilor care au avut placerea sa-i faca, stiti voi pe cine citez!

:occasion14: Sa va traiasca sa va bucurati de ei!

Si pe moatza , matusica o felicit, copii de genul sun rara avis in ziua de astazi!

Sorinaaaaaaaaaaaaa, sa dai de baut la han, ma bucur mult, mult si inca mai mult pentru ca ai invatat sa vezi jumatatea plina a paharului, bravooo, felicitari!

Ioana, maine-poimaine dai si tu de baut, ia sa vezi!

Yupi, m-ati inveselit, n-a trecut ziua si ma voi culca fericita!

• 2 weeks later...

Sorina,ce veste buna,ma bucur pentru tine mult de tot!

eu arunc un ban ca sa se implineasca si dorinta lui Ellani

post-100-1332865840671_thumb.jpg

Multumesc ca mai tii minte,Elena, =)) dar din pacate ce speram eu,n-a fost sa fie,din nou. :o

Iar pe cine vreau eu,nu ma vrea pe mine,iar cine ma vrea,nu vreau eu.Nu ca nu vreau,dar ce mi s-a propus e ireal- pentru 100 euro pe luna sa fac drum de cate 1 ora dus si 1 inapoi,de nici costul benzinei nu mi-acoper.Nu,salariul e mult mai bun,doar ca ei nu-mi ofera decat zece procente din cota.Deci,mai stau pe ramura si visez la....stele. :blush:

Multumesc,Any! =))

Mi-am facut intrarea pe la han,acu' sper si sa ma tina.Tot imi mai da erori de nu stiu care,dar nu-s atat de incapatinate si se lasa mai usor corupte.

• 1 month later...

Cu cîteva zile în urma, ma plimbam cu al meu sot de zori prin magazine, cautînd diverse pentru gradina. Flori, pamînt, turba, nisip, coaja de copac... etc. Asa am ajuns si la Lidl, ca aveau floricele la oferta. In parcare, intrase cineva cu masina, mai bine zis cu o roata, printr-un spatiu gol între doua blocuri de beton, care formeaza o bordura despartitoare. A alunecat putin cu botu' în jos, asa ca nu mai putea da 'napoi, ca se agata de dedesubt. De la distanta vedeam cum trecea lumea si se uita ca la "masini straine" . O femeie cu copii, chiar rîdea si arata cu degetul în directia incidentului... halal persoana! Nu vrei, nu poti, nu stii, treci mai departe, dar nu te holba si rîde de necazul cuiva!

Barbatu-meu e mare saritor din fire, asa ca ne îndreptam spre locul cu pricina sa vedem daca putem da o mîna de ajutor. Dupa un schimb scurt de idei, barbatii s-au hotarît sa ridice putin de masina, iar fata de la volan sa bage un marche arrière în acest timp. Noroc ca masina fu una de aia micureza. Au reusit în doi timpi si o miscare! Da, am scris asa mult, si de fapt asta nu are nici o importanta, ci reactia sotului/prietenului fetii de la volan, care plîngea de numa!!! : "Draga, te rog nu mai plînge. Uite la bordura asta cît e de zgîriata! Nu-ti mai fa griji, ca nu esti singura care a trecut peste! Si mie mi se putea întîmpla! E din cauza rotilor, ca-s înguste!"

Frumos! De obicei, în asemenea situatii, vezi barbatii izgonindu-si femeile de la volan, ca ei oricum stiu mai bine, si zbierînd la ele, ca nu stiu ce fac, nu sa dea vina pe masina! :occasion14:

Da, deci barbatul ala are o bulina aurie!

Eu cred de fapt ca este vina celor de la Lidl, care din economie, au plasat blocurile de beton cu întrerupere. În loc sa le fi pus lipite, fara spatiu între ele... dar na, criza mare dom'le! :rolleyes:

Si ma lasi sa-i dau doua buline aurii lui Dan the special builder?! Ca merita..ca e el :rolleyes: :occasion14: !

un mare bravo oamenilor de acest "soi". daca toata lumea s-ar purta asa ar fi raiul pe pamant https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

Frumos! De obicei, în asemenea situatii, vezi barbatii izgonindu-si femeile de la volan, ca ei oricum stiu mai bine, si zbierînd la ele, ca nu stiu ce fac, nu sa dea vina pe masina! :D

Eu cred de fapt ca este vina celor de la Lidl, care din economie, au plasat blocurile de beton cu întrerupere. În loc sa le fi pus lipite, fara spatiu între ele... dar na, criza mare dom'le! :P

Buline aurii fara numar.

Ca de-aia nu conduc eu.Ultima oara Mr Eataly m-a facut cu nervii ca am luat toate gropile de pe strada(vorbim de drumul neasfaltat dintre Zarnesti si Plaiul Foii) :pupic:

Nu ma-a incurajat ever...

Si ma lasi sa-i dau doua buline aurii lui Dan the special builder?! Ca merita..ca e el :pupic: :P !

Uma, Dan are atîtea buline de straluceste precum farul din... nu stiu de unde. Ca toate la un loc :P

([size=1]Acum e în gradina, iar facem modificari. Ma duc sa iau zbicu' ca au iesti vecinii la interval :D[/size] )