March 12, 201214 yr comment_135702 Ieri am avut parte de-o surpriza minunata!!! Niste OAMENI si-au facut mila de niste biete sufletele ce traiesc intr-un bloc, cocotati printre betoane si i-au cadorisit cu neste oua, o gaina, cartofi si ceapa (BIO!!!) dar si c-o sticloanta de vin rosu bun-bun!!!!! :floare:Jupanu' a dat rapid cep la vin si-a exclamat: e bun! Chiar e bun! Cateva barabule au ajuns la cuptor si-au fost taaaaare bune, iar gaina a ajuns la congelator (bucatalita). Diseara fac pilaf, cu grasimea culeasa de pe oratanie. Mirosea asa frumos si avea o pielita si-o tectura a carnii asa frumoasa........ se simtea ca e oratanie crescuta la tara. Le multumesc din suflet inca o data! Report
March 12, 201214 yr comment_135704 Cosmina, Koralina felicitari.Le meritati din plin.Koralina transmite si "copiilor tai" complimentele noastre. Bia, ai o campioana.Ne bucuram pentru fiecare victorie obtinuta.Ale ! Report
March 12, 201214 yr comment_135708 Vin şi eu să mă laud cu copiii altora: azi a fost olimpiada judeţeană de civică şi echipa pe care am pregătit-o eu a luat locul III pe judeţ!!! Fetiţa a compus eseul iar băiatul a ilustrat tema de concurs într-un desen. Sunt foarte fericită pentru ei!!! Bravo voua! La asa prof, asa elevi! Tot inainte! Astazi ziua mea e mai frumoasa Am primit bursa de studiu 350 lei pe luna! Yuppy! Sunt in bani Yupiii... chiar ca ai dreptate. Stiu prea bine ce inseamna. Ce ma mai bucuram si eu de ei... Felicitari! Ca sa fiu si eu in aceeasi nota, mi-a facut si mie Ale a mea ziua frumoasa, foarte frumoasa, a luat locul III la olimpiada judeteana de mate. O mamica supermandra... bravo Ale! Imi inchipui ce bucurie a fost la voi in casa! Bărbaţii care cred că locul femeii e în bucătărie, nu ştiu ce să îi facă în dormitor... Asta e buna de pus afis! +1 Report
March 12, 201214 yr comment_135719 Multumesc mult, fetelor! Peste 2 saptamani merge la Baia Mare la interjudeteana (ce-o mai fi si asta), dar cred ca va fi distractiv ca merge de vineri, cu prietena ei cea mai buna, care a luat locul I si cu diriga lor, care e profa de mate.M-a distrat la culme ca mi-a zic ca o sa faca pregatire miercurea de la 1 la 2 si in orele de sport in astea doua saptamani si marea ei problema era "mami, dar cand o sa mai exersez eu saritura la capra, ca ne da nota din asta?" Report
March 12, 201214 yr comment_135731 Peste 2 saptamani merge la Baia Mare la interjudeteana (ce-o mai fi si asta) M-a distrat la culme ca mi-a zic ca o sa faca pregatire miercurea de la 1 la 2 si in orele de sport in astea doua saptamani si marea ei problema era "mami, dar cand o sa mai exersez eu saritura la capra, ca ne da nota din asta?" Intejudeteana cred ca este olimpiada intre judete (nu ar fi natioanal, atunci?)... asta zice numele... Ne lamuresti tu mai incolo. Sau o fi ceva intre cateva judete? Pai, si ce, n-are fata dreptate!!! E normal sa fie preocupata! Report
March 12, 201214 yr comment_135733 Multumesc mult, fetelor! Peste 2 saptamani merge la Baia Mare la interjudeteana (ce-o mai fi si asta), dar cred ca va fi distractiv ca merge de vineri, cu prietena ei cea mai buna, care a luat locul I si cu diriga lor, care e profa de mate.M-a distrat la culme ca mi-a zic ca o sa faca pregatire miercurea de la 1 la 2 si in orele de sport in astea doua saptamani si marea ei problema era "mami, dar cand o sa mai exersez eu saritura la capra, ca ne da nota din asta?" Sper ca vii cu ea .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Report
March 12, 201214 yr comment_135740 M-am documentat intre timp, se face si un concurs intre judetele vecine, 4 sau 5, dar e numai asa, de amorul artei, ca oricum la nationala merge locul I de la judeteana. Oricum, nu-i strica inca un pic de experienta.Lia, tinem legatura! Report
March 12, 201214 yr comment_135830 Fetelor, va multumesc mult de felicitari :D Ma simt ca in familie aici. Foxyy, dau un rand virtual pentru toata lumea 2ut, sa iti traiasca mandria si sa ajunga la nationala!! Tinem pumnii Report
March 15, 201214 yr comment_136568 Laponico, asta-i bicicleta ta? Traznet arata! S-o folosesti sanatoasa, mult si bine. Report
March 15, 201214 yr comment_136582 Multumesc mult, fetelor! Peste 2 saptamani merge la Baia Mare la interjudeteana (ce-o mai fi si asta), dar cred ca va fi distractiv ca merge de vineri, cu prietena ei cea mai buna, care a luat locul I si cu diriga lor, care e profa de mate.M-a distrat la culme ca mi-a zic ca o sa faca pregatire miercurea de la 1 la 2 si in orele de sport in astea doua saptamani si marea ei problema era "mami, dar cand o sa mai exersez eu saritura la capra, ca ne da nota din asta?" Eu acum am citit pe aici de performantele cupilului la olimpiada de mate, BRAVO si sa o tina tot asa si de aici incolo! Al meu nu s-a omorat sa meraga la olimpiade si nu stiu de ce, ca prost nu e, chiar daca l-au indrumat profesorii. A participat si el la niste concursuri, dar nu la olimpiade. Report
March 15, 201214 yr comment_136583 Multumesc mult, fetelor! Peste 2 saptamani merge la Baia Mare la interjudeteana (ce-o mai fi si asta), dar cred ca va fi distractiv ca merge de vineri, cu prietena ei cea mai buna, care a luat locul I si cu diriga lor, care e profa de mate.M-a distrat la culme ca mi-a zic ca o sa faca pregatire miercurea de la 1 la 2 si in orele de sport in astea doua saptamani si marea ei problema era "mami, dar cand o sa mai exersez eu saritura la capra, ca ne da nota din asta?" Eu acum am citit pe aici de performantele cupilului la olimpiada de mate, BRAVO si sa o tina tot asa si de aici incolo! Al meu nu s-a omorat sa meraga la olimpiade si nu stiu de ce, ca prost nu e, chiar daca l-au indrumat profesorii. A participat si el la niste concursuri, dar nu la olimpiade. Pai, pana intr-un final, nici nu stiu daca merita neaparat, ca e mult de muncit, timp liber mai putin si nu-i sigur ca-i va fi de folos candva. Lui Ale ii place matematica, nu i se pare ca-i corvoada munca in plus (aseara zicea in timp ce facea ce i-a dat profa suplimentar "o, daca trebuia sa fac astea la romana era tare rau").Asa ca, daca Alex nu si-a dorit sa mearga, n-are de ce sa-ti para rau. Report
March 15, 201214 yr comment_136593 Pai, pana intr-un final, nici nu stiu daca merita neaparat, ca e mult de muncit, timp liber mai putin si nu-i sigur ca-i va fi de folos candva. Lui Ale ii place matematica, nu i se pare ca-i corvoada munca in plus (aseara zicea in timp ce facea ce i-a dat profa suplimentar "o, daca trebuia sa fac astea la romana era tare rau").Asa ca, daca Alex nu si-a dorit sa mearga, n-are de ce sa-ti para rau. Alex este invers, se descurca foarte bine cu romana, el este cu poeziile, compunerile. Si atunci s-a dus la concursuri literare.Oricum ar fi, sa ne traiasca copilasii si sa fie ei sanatosi! Report
March 15, 201214 yr comment_136596 Alex este invers, se descurca foarte bine cu romana, el este cu poeziile, compunerile. Si atunci s-a dus la concursuri literare.Oricum ar fi, sa ne traiasca copilasii si sa fie ei sanatosi!Asa-i, ca asta-i cel mai important! Report
March 24, 201214 yr comment_138800 Cătălin s-a calificat azi la olimpiada naţională de astronomie!!!! A fost al treilea pe judeţ, dar la astronomie se duc primele trei locuri la juniori ( clasele a VII-a şi a VIII-a şi primele trei la seniori ( IX-XII). Report
March 24, 201214 yr comment_138806 Cătălin s-a calificat azi la olimpiada naţională de astronomie!!!! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/toothy9.gif A fost al treilea pe judeţ, dar la astronomie se duc primele trei locuri la juniori ( clasele a VII-a şi a VIII-a şi primele trei la seniori ( IX-XII). Bravo Catalin !Si Bravo mami de astronom !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Report
March 24, 201214 yr comment_138816 Laponico, asta-i bicicleta ta? Traznet arata! S-o folosesti sanatoasa, mult si bine. Nu inca...adica nu stiu inca, pentru ca is nehotarata. Mai am una albastra si nu am folosit-o de doi ani Vara asta nu mai scapa. Va felicit pentru reusitele copiilor vostri! Aveti toate motivele sa fiti mandre de ei. Vreau sa va spun ca aici copiii sunt extrem de nemotivati, au niste sandarde extrem de scazute, unora le lipseste empatia complet, vreau sa va spun ca uneori mi se face pielea de gaina cand ii observ. Mie vineri mi-a bucurat un elev ziua. Am avut prima ora la o clasa de a 9-a, a iesit foarte bine, am dezbatut despre globalizare. Cand am trecut insa datele in registrul specific, am lasat pixul din setul meu primit cadou, la care tin ca la ochii din cap, in registru si eleva responsabila a plecat cu tot cu el. Acum ma rugam sa nu il fi scapat pe scari pe undeva, ca in ditamai liceul cu 800 de elevi, sigur il lua cineva. M-am dus dupa clasa la ora pe care o aveau si mi-am "deranjat" colegul in pauza. Intru tiptil si ii intreb cu o voce miorlaita, daca nu mi-a gasit cineva pixul, da' un elev drag mie se opreste din scris, ridica mana si cica: "Asta, Frau Enigel?" Aoleu, imi venea sa il pup. Am plecat topaind din clasa si au inceput toti sa rada. Report
March 24, 201214 yr comment_138821 Bravo copilasi destepti si sarguinciosi! Nepotu'miu a luat primul la judeteana pe Vrancea, unde s-o tine Olimpiada Nationala de Mate? La romana nu stiu ce-a facut, dar anul trecut stiu c-a iesit al treilea si nu putea sa-nteleaga cum de-au facut fetele alea mai bine decat el? E extrem de ambitios, deja isi face planuri sa faca facultatea afara. Si are doar 13 ani. Pe mine ma-nspaimanta copiii astia, noroc ca-s f putini Koralina, da' se studiaza astronomia acuma la gimnaziu? ca noi nici la liceu... Report
March 25, 201214 yr comment_138907 Ieri am avut parte de-o surpriza minunata!!! Niste OAMENI si-au facut mila de niste biete sufletele ce traiesc intr-un bloc, cocotati printre betoane si i-au cadorisit cu neste oua, o gaina, cartofi si ceapa (BIO!!!) dar si c-o sticloanta de vin rosu bun-bun!!!!! :occasion14:Jupanu' a dat rapid cep la vin si-a exclamat: e bun! Chiar e bun! Cateva barabule au ajuns la cuptor si-au fost taaaaare bune, iar gaina a ajuns la congelator (bucatalita). Diseara fac pilaf, cu grasimea culeasa de pe oratanie. Mirosea asa frumos si avea o pielita si-o tectura a carnii asa frumoasa........ se simtea ca e oratanie crescuta la tara. Le multumesc din suflet inca o data! pupici soi de la mine ...oamenilor!! Report
March 25, 201214 yr comment_138930 Bravo copilasi destepti si sarguinciosi! Nepotu'miu a luat primul la judeteana pe Vrancea, unde s-o tine Olimpiada Nationala de Mate? La romana nu stiu ce-a facut, dar anul trecut stiu c-a iesit al treilea si nu putea sa-nteleaga cum de-au facut fetele alea mai bine decat el? E extrem de ambitios, deja isi face planuri sa faca facultatea afara. Si are doar 13 ani. Pe mine ma-nspaimanta copiii astia, noroc ca-s f putini Koralina, da' se studiaza astronomia acuma la gimnaziu? ca noi nici la liceu... Felicitări şi nepotului tău! Nu te înspăimânta, că ăştia puţinii pleacă în alte ţări cât de repede, tot noi suntem baza... Astronomia o fac opţional, la clasa de excelenţă, sunt selectaţi elevii buni la mate şi care doresc să se înscrie la astronomie. Nici eu n-am făcut niciodată, mă uit ca viţica la hărţile lui stelare...Da" măcar sunt frumoasă, mnoa, nu le poţi avea pe toate... Report
March 26, 201214 yr comment_138991 Cătălin s-a calificat azi la olimpiada naţională de astronomie!!!! A fost al treilea pe judeţ, dar la astronomie se duc primele trei locuri la juniori ( clasele a VII-a şi a VIII-a şi primele trei la seniori ( IX-XII).Bravoooooooo! Felicitari si la cat mai multe locuri fruntase! Report
March 26, 201214 yr comment_138993 Bravo copilasi destepti si sarguinciosi! Nepotu'miu a luat primul la judeteana pe Vrancea, unde s-o tine Olimpiada Nationala de Mate? La romana nu stiu ce-a facut, dar anul trecut stiu c-a iesit al treilea si nu putea sa-nteleaga cum de-au facut fetele alea mai bine decat el? E extrem de ambitios, deja isi face planuri sa faca facultatea afara. Si are doar 13 ani. Pe mine ma-nspaimanta copiii astia, noroc ca-s f putini Koralina, da' se studiaza astronomia acuma la gimnaziu? ca noi nici la liceu...Bravo si pentru nepotel! Vad ca avem pe aici numa' omuleti studiosi si destepti. Bravo tuturor studiosilor si la mai mare! Report
March 26, 201214 yr comment_139009 Felicitari la toti copiii (Catalin si nepotul lui Moatza) care au obtinut rezultate exceptionale la Olimpiade (Astronomie, Mate....)!!!! Report
March 26, 201214 yr comment_139038 Koral, felicitari din tot sufletul, iti creste inima cand vezi ca obtin rezultate asa frumoase.Moatzo, esti o matusica mandra, ce mai, bravo lui. In ce clasa e? Olimpiada nationala de mate e la Bistrita, pentru clasele a V-a si a VI-a si la Constanta pentru VII si VIII.Ca sa ramanem la aceeasi tema, Ale a obtinut mentiune la interjudeteana de mate si in plus, s-a distrat de minune (a fost plecata de vineri pana ieri, i-au dus in oras, la film, a dormit vreo 5-6 ore, ieri era rupta...) Report