December 18, 201213 yr comment_175699 Haida bre, ca am eu di bostan ...gininoooooooooo luasi galosi noi ??S-acu' zici? De ce n-ai scos samanta la interval acu' o luna? Glumesc, da? Chiar asa Geany, ia scoate la interval noile achizitii!!! Astept aici gura-cascata... Report
December 18, 201213 yr comment_175701 Sa nu mai roadem unghiutele aduc niste seminte Da' de bostan n-ai? Ca io de alea vreau acu'! Report
December 18, 201213 yr comment_175703 Haida bre, ca am eu di bostan ...gininoooooooooo luasi galosi noi ??Stau baricadata in casa,dar tot o sa trebuiasca sa cobor la cumparaturi! ca trebuie sa-i fac pachet sotului pe maine,la huni de mancare... Report
December 18, 201213 yr comment_175705 Sa nu mai roadem unghiutele aduc niste seminte Da' de bostan n-ai? Ca io de alea vreau acu'! Sar'naaaaaa! Alea de rasarita deja s-au dus! Iote ce-a ramas in urma: Urmeaza si astea de bostan, imediat! Ca de gheare nu ma ating, abia mi-am facut manichiura aseara si acusi am un rendez-vous important... Report
December 18, 201213 yr comment_175717 Geany,acu am mai citit putin pe aici.Masinuta lu' Bub e chiar aia de umbla si pe pereti?Cum e? Report
December 18, 201213 yr comment_175724 Geany,acu am mai citit putin pe aici.Masinuta lu' Bub e chiar aia de umbla si pe pereti?Cum e?Teoretic asa ar trebui! Aseara tarziu i-a luat sotul baterii dar s-au consumat in momentu' unu, asa ca sotul a incercat sa o modifice sa merga cu transformator,treaba-i buna dar mai dureaza s-a stricat pistolul de lipit,s-a dus a luat un letcon,nu era bun,s-a dus a luat pistol nou,acu' nu are transformator bun,a dat telefon sa-i ia cineva din oras si o sa-l aduca baiatul cel mare ,dar cand o veni si el acasa,apoi sotul intra de serviciu 24 de ore asa ca momentan bub' se joaca cu ea asa,dar nu-i nimik i-o va face sotul,speram sa mearga si pe pereti Report
December 18, 201213 yr comment_175725 Geany,acu am mai citit putin pe aici.Masinuta lu' Bub e chiar aia de umbla si pe pereti?Cum e?Teoretic asa ar trebui! Aseara tarziu i-a luat sotul baterii dar s-au consumat in momentu' unu, asa ca sotul a incercat sa o modifice sa merga cu transformator,treaba-i buna dar mai dureaza s-a stricat pistolul de lipit,s-a dus a luat un letcon,nu era bun,s-a dus a luat pistol nou,acu' nu are transformator bun,a dat telefon sa-i ia cineva din oras si o sa-l aduca baiatul cel mare ,dar cand o veni si el acasa,apoi sotul intra de serviciu 24 de ore asa ca momentan bub' se joaca cu ea asa,dar nu-i nimik i-o va face sotul,speram sa mearga si pe pereti Asteptam cu nerabdare transformarea masinutei! Report
December 18, 201213 yr comment_175733 Deci a sunat telefonul,a coborat acum sotul jos! Tineti-mi pumnii,dati-mi sarurile! Report
December 18, 201213 yr comment_175735 Daca nu revin prea curand sunati 112 A venit Mosu' !!!!!!! Report
December 18, 201213 yr comment_175736 Daca nu revin prea curand sunati 112 A venit Mosu' !!!!!!! Nu chemati inca 112 ,da dureaza ca e un pachet mare mare stati sa vaz!! Report
December 18, 201213 yr comment_175739 Daca pachetu e mare, inseamna ca Mosu e inca in putere, de a putut sa-l aduca Report
December 18, 201213 yr comment_175741 Gianinoooooooooo, haida bre , ca tre sa plec la contzert, si mai vin hat tarziu....si nici unghii de ros nu mai am Report
December 18, 201213 yr comment_175743 Daca pachetu e mare, inseamna ca Mosu e inca in putere, de a putut sa-l aduca Nu stiu eu ce sa zic...incepusem sa cred ca chiar il aduce cu sania trasa de reni . I-a luat ceva timp... Report
December 18, 201213 yr comment_175745 Titirimundi, daca era cu sania, ajungea mai usor prin cele troiene, il aduce cu carutza cred eu Report
December 18, 201213 yr comment_175747 Cit de mare e pachetul cela de ii ia Geany-nei atita sa se uite la el?Nici F5-ul de refresh nu-mi mai merge la computer de atita apasat Report
December 18, 201213 yr comment_175751 Deci sunteti normali?! Sotul deja practic:'' lemnele astea sunt bune la gratar! eu sunt lata undeva pe canapea,aduceti sarurile!!! Aragaz?!argaz?! aragaz?! E un aragaz!!!! Report
December 18, 201213 yr comment_175753 eu nu plang...nu, nu, nu, niciodata.... Imi dai si mie saruri?? Ce bine imi pare!! Sa il stapanesti sanatoasa si sa mai prind eu pe cineva ca spune ca Mos Craciun nu exista!! Sarbatori Fericite dragilor! Report
December 18, 201213 yr comment_175754 , Geanino, ma asteptam sa fie ditamai camera frigorifica, ma gandeam ca te-ai ratacit prin ea=))....eu zic sa-i spui Bub-ului sa nu mai faca hutza-hutza cu aragazul ...sa-l stapanesti sanatoasa, si sa-ii delectezi pe ai tai cu bunaciuni adevarate si pe noi cu cele virtuale Report
December 18, 201213 yr comment_175755 Deci sunteti normali?! E un aragaz!!!! Normali si normale fataaaaaa , stai sa apara Zoaza, la cate tel a dat ... Report
December 18, 201213 yr comment_175756 Giani, Giani, mai esti pe receptie?Sa-l stapaniti sanatosi, fata, si sa faci toate bunaciunile de pe lume.Ce-o crede Bub despre tine, ce cuminte a fost mama anu' asta! Report
December 18, 201213 yr comment_175757 Geany mama, revino-ti mai repede si treci la probat. Aragazul, da? Sa-l stapiniti sanatosi si sa aveti parte de sarbatori fericite! Report
December 18, 201213 yr comment_175758 Giani, Giani, mai esti pe receptie?.......Ce-o crede Bub despre tine, ce cuminte a fost mama anu' asta! Ihâm , eu cred ca asta crede Bub-ul national.Mamitza mea e cea mai cea mamitza din lume Report