Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astazi, ziua mea este mai frumoasa

Featured Replies

Mie mi-a si venit nenea,mi-a montat aragazul,yyuuuhhuu!!!!! :cheers: mi-a si explicat,acum nu mi se mai pare greu si nu-mi mai e frica!

Oricum daca o sa am nelamuriri contez pe voi ca o sa ma ajutati cu sfaturi!

Sunt atat de fericita :thumleft: :bounce:

Deabea astept sa-l pun la treaba!!!!

Mie mi-a si venit nenea,mi-a montat aragazul,yyuuuhhuu!!!!! :cheers: mi-a si explicat,acum nu mi se mai pare greu si nu-mi mai e frica!

Sunt atat de fericita :thumleft: :bounce:

Multumesc pentru ganduri si la tine, musai tre sa faci poza primului preparat gatit pe " bestie". Sa n-ai emotii, fii barbata!

Floricica,sanatate mamei tale si sper sa te asculte,sa nu mai faca vreo nazbatie,dar stim toti cum sunt parintii nostrii,la fel ca noi,de altfel https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif

Multumsc. Stii ca mai am inca petunele pe balcon? Le-am facut poza acum cateva saptamani cu gandul la tine si pentru ca nu se lasa duse le-am pus instalatia de Craciun in cap. Pardon, n-am avut incotro. Si acum am bobocei roz, sa fie sanatosi.

Io nu stiu cum sa imi cresc parintii si sa-i domesticesc.

Hehe,petunii cu instalatie https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/toothy9.gif ,nu-i bai,important e ca nu se las duse,de aia mi-am ales si eu nick-ul asta https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

Sunt atat de fericita :-* :-*

Te asteptam cu dovezi! :bounce:

Sa ai spor! :thumleft:

Geany, sa stapanesti sanatoasa aragazul! Felicitari dnelor si dlor culinari pt gest!

Flori, multa sanatate mamei tale!

Floricel, sanatate mamei tale!

Geany, inteleg ca acum ai bucatarie bestiala? :pupic:

Geany, sa stapanesti sanatoasa aragazul! Felicitari dnelor si dlor culinari pt gest!

Sarumana!!! :pupic: :floare:

Floricel, sanatate mamei tale!

Geany, inteleg ca acum ai bucatarie bestiala? :pupic:

YYyyyeesss!!! :pupic: asa ma mananca dejtele' da' tre sa stau cuminte ca azi vine parintele cu ajunul :floare: oare mai intarzaie mult?! :pupic:

:sad3:

Floricico sanatate mamei tale si tatalui tau, imi sunt dragi omuletii astia care

se misca continuu parca ar functiona cu duracell.

Floricica, muuuulta sanatate mamei tale cea harnicuta.

Si eu am un motiv de bucurie. Stefania mi-a zis azi ca vrea ardei :pupic: Ea, care nu punea gura pe ardei...Urmeaza morcovii si ciupercile :floare:

Si eu am un motiv de bucurie. Stefania mi-a zis azi ca vrea ardei :pupic: Ea, care nu punea gura pe ardei...Urmeaza morcovii si ciupercile :floare:

Ooooooooo, bravooooooo! :pupic: Si la cat mai multe legume! :pupic:

Hello, am ajuns si eu acum, ca sa am de unde pleca , dar vin repejor inapoi :)

Flori , sanatate mamitzei tale si numai bine iti doresc si tie.

Geanino, fuse popa bre ??

de acu da-i bataie cu gatitul :)

Hello, am ajuns si eu acum, ca sa am de unde pleca , dar vin repejor inapoi :)

Flori , sanatate mamitzei tale si numai bine iti doresc si tie.

Geanino, fuse popa bre ??

de acu da-i bataie cu gatitul :)

Mhhaamm!! :) a zis, ca sotul seamana cu primaru B) ... :) il vazuse in poza in vitrina ca sotul e de servici deabea astept sa-i spun :)

acum pot sa ma joc,cu jucaria mea cea noua :P

Multumesc frumos pentru vorbe si ganduri!

Geanyyy, sa pozezi cu ce-ai botezat/ inaugurat bestia :)

Multumesc frumos pentru vorbe si ganduri!

Geanyyy, sa pozezi cu ce-ai botezat/ inaugurat bestia :)

Acusi vin! Bestia'' mea e f. blanda ,frumoasa si desteapta! O ador!! :) Acum gratineaza :)

Ma uit cu bub' la ea ca la soare :P

:)

Ia' mac' sa vad ce face! :)

Si eu am un motiv de bucurie. Stefania mi-a zis azi ca vrea ardei https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif Ea, care nu punea gura pe ardei...Urmeaza morcovii si ciupercile https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif

Floricico, uita, ca deh, is batrana, multa sanatate mamicii tale.Eu stiu cum e cu "stai linistita, te rog mult!" "da, puiule, dar de facut..{x}..cine le face? " "Lasa-le pana vin eu!" "Da-da, sa se-mputa? (rufe, vase..etc)" Bine ca s-a refacut 60 %-merge cu carja inca- dar de potolit...NO WAY! acum ne astepta cu masa pusa! Draga de ea! Tare-o mai iubesc!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif

Carmen, da, functioneaza cu Duracell, ca altfel nu-mi explic!

Aura, felicitari.Cu morcovul nici eu nu ma intersectez.Ne evitam sistematic, doar de-i tocat cu masina sau ras, dar ardei si ciuperci la greu!

Si eu am un motiv de bucurie. Stefania mi-a zis azi ca vrea ardei :) Ea, care nu punea gura pe ardei...Urmeaza morcovii si ciupercile :)

Ooooooooo, bravooooooo! :) Si la cat mai multe legume! :)

sa speram...Nu vreau sa o fortez...Imi aduc aminte ca nici mie nu-mi placeau toate legumele cand eram mica.

Aura, felicitari.Cu morcovul nici eu nu ma intersectez.Ne evitam sistematic, doar de-i tocat cu masina sau ras, dar ardei si ciuperci la greu!

Incet, incet o sa prinda gustul pentru toate legumele. Da' tu de ce nu mananci morcovi? :)

Deci efectul asta de branza''gratinata'' deasupra pe pizza cu vechiul meu cuptor nu asi fi obtinut cu vechiul meu cuptor in veci si pururi ,clar!

post-405-13559422551589_thumb.jpg

Ce vedem in propozitie?! :) o pizza pe compartimente din ochi asa,doar focaccia picanta cu ceapa si ardei iute cilli si ulei maslinos,oregano ,intr-o parte(si care e preferata mea ),mai apoi e un compartiment de pizza cu salam gogosar,apoi,sos picant bacon ceapa,..ma rog :) eu o numesc ''triumf de pizza'',sigur fiecare o gasi o felie pe placul sau :)

post-405-13559422633268_thumb.jpg

Ador noua mea jucarie!! o sa ma joc cu ea de numa! Multumesc mosule ,e cel mai frumos cadou ce poate exista!!! :)

Deci efectul asta de branza''gratinata'' deasupra pe pizza cu vechiul meu cuptor nu asi fi obtinut cu vechiul meu cuptor in veci si pururi ,clar!

Ce vedem in propozitie?! :) o pizza pe compartimente din ochi asa,doar focaccia picanta cu ceapa si ardei iute cilli si ulei maslinos,oregano ,intr-o parte(si care e preferata mea ),mai apoi e un compartiment de pizza cu salam gogosar,apoi,sos picant bacon ceapa,..ma rog :) eu o numesc ''triumf de pizza'',sigur fiecare o gasi o felie pe placul sau :)

Ador noua mea jucarie!! o sa ma joc cu ea de numa! Multumesc mosule ,e cel mai frumos cadou ce poate exista!!! :P

Buuuuuna-rau pizza! Parca-i si simt mirosul si, mai ales, gustul! :) Geany, se vede ca te-ai imprietenit deja cu jucaria! S-o folosesti cu maaaare drag si spor! :)

E un aragaz!!!!

Sa il folositi sanatosi si sa faci multe copturi bune in el!

Gata, i-ai facut si botezul! De-acum spor mare la treaba si sa va fie masa plina de bunaciuni! Foarte misto arata pizza aia :occasion14:, cred ca in weekend o pun de o pizza.

Gata, i-ai facut si botezul! De-acum spor mare la treaba si sa va fie masa plina de bunaciuni! Foarte misto arata pizza aia :occasion14:, cred ca in weekend o pun de o pizza.

Daa!! Paii asta a fost doar asa incalzirea'' :santa: sa facem cunostinta, urmeaza sa fac cozonacii de craciun! :santa:

Daa!! Paii asta a fost doar asa incalzirea'' :santa: sa facem cunostinta, urmeaza sa fac cozonacii de craciun! :santa:

Abia astept sa vii cu productia la hectar!!! :lol: