December 19, 201213 yr comment_175965 Mie mi-a si venit nenea,mi-a montat aragazul,yyuuuhhuu!!!!! mi-a si explicat,acum nu mi se mai pare greu si nu-mi mai e frica!Oricum daca o sa am nelamuriri contez pe voi ca o sa ma ajutati cu sfaturi!Sunt atat de fericita Deabea astept sa-l pun la treaba!!!! Report
December 19, 201213 yr comment_175968 Mie mi-a si venit nenea,mi-a montat aragazul,yyuuuhhuu!!!!! mi-a si explicat,acum nu mi se mai pare greu si nu-mi mai e frica!Oricum daca o sa am nelamuriri contez pe voi ca o sa ma ajutati cu sfaturi!Sunt atat de fericita Deabea astept sa-l pun la treaba!!!! Multumesc pentru ganduri si la tine, musai tre sa faci poza primului preparat gatit pe " bestie". Sa n-ai emotii, fii barbata! Report
December 19, 201213 yr comment_175969 Floricica,sanatate mamei tale si sper sa te asculte,sa nu mai faca vreo nazbatie,dar stim toti cum sunt parintii nostrii,la fel ca noi,de altfel https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif Multumsc. Stii ca mai am inca petunele pe balcon? Le-am facut poza acum cateva saptamani cu gandul la tine si pentru ca nu se lasa duse le-am pus instalatia de Craciun in cap. Pardon, n-am avut incotro. Si acum am bobocei roz, sa fie sanatosi. Io nu stiu cum sa imi cresc parintii si sa-i domesticesc. Hehe,petunii cu instalatie https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/toothy9.gif ,nu-i bai,important e ca nu se las duse,de aia mi-am ales si eu nick-ul asta https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Report
December 19, 201213 yr comment_175970 Mie mi-a si venit nenea,mi-a montat aragazul,yyuuuhhuu!!!!! mi-a si explicat,acum nu mi se mai pare greu si nu-mi mai e frica!Oricum daca o sa am nelamuriri contez pe voi ca o sa ma ajutati cu sfaturi!Sunt atat de fericita Deabea astept sa-l pun la treaba!!!!Te asteptam cu dovezi! Sa ai spor! Report
December 19, 201213 yr comment_176035 Geany, sa stapanesti sanatoasa aragazul! Felicitari dnelor si dlor culinari pt gest! Flori, multa sanatate mamei tale! Report
December 19, 201213 yr comment_176044 Floricel, sanatate mamei tale! Geany, inteleg ca acum ai bucatarie bestiala? Report
December 19, 201213 yr comment_176045 Geany, sa stapanesti sanatoasa aragazul! Felicitari dnelor si dlor culinari pt gest! Sarumana!!! Report
December 19, 201213 yr comment_176046 Floricel, sanatate mamei tale! Geany, inteleg ca acum ai bucatarie bestiala? YYyyyeesss!!! asa ma mananca dejtele' da' tre sa stau cuminte ca azi vine parintele cu ajunul oare mai intarzaie mult?! Report
December 19, 201213 yr comment_176059 Floricico sanatate mamei tale si tatalui tau, imi sunt dragi omuletii astia carese misca continuu parca ar functiona cu duracell. Report
December 19, 201213 yr comment_176061 Floricica, muuuulta sanatate mamei tale cea harnicuta. Si eu am un motiv de bucurie. Stefania mi-a zis azi ca vrea ardei Ea, care nu punea gura pe ardei...Urmeaza morcovii si ciupercile Report
December 19, 201213 yr comment_176063 Floricica, muuuulta sanatate mamei tale cea harnicuta. Si eu am un motiv de bucurie. Stefania mi-a zis azi ca vrea ardei Ea, care nu punea gura pe ardei...Urmeaza morcovii si ciupercile Ooooooooo, bravooooooo! Si la cat mai multe legume! Report
December 19, 201213 yr comment_176066 Hello, am ajuns si eu acum, ca sa am de unde pleca , dar vin repejor inapoi Flori , sanatate mamitzei tale si numai bine iti doresc si tie.Geanino, fuse popa bre ??de acu da-i bataie cu gatitul Report
December 19, 201213 yr comment_176067 Hello, am ajuns si eu acum, ca sa am de unde pleca , dar vin repejor inapoi Flori , sanatate mamitzei tale si numai bine iti doresc si tie.Geanino, fuse popa bre ??de acu da-i bataie cu gatitul Mhhaamm!! a zis, ca sotul seamana cu primaru ... il vazuse in poza in vitrina ca sotul e de servici deabea astept sa-i spun acum pot sa ma joc,cu jucaria mea cea noua Report
December 19, 201213 yr comment_176073 Multumesc frumos pentru vorbe si ganduri! Geanyyy, sa pozezi cu ce-ai botezat/ inaugurat bestia Report
December 19, 201213 yr comment_176077 Multumesc frumos pentru vorbe si ganduri! Geanyyy, sa pozezi cu ce-ai botezat/ inaugurat bestia Acusi vin! Bestia'' mea e f. blanda ,frumoasa si desteapta! O ador!! Acum gratineaza Ma uit cu bub' la ea ca la soare Ia' mac' sa vad ce face! Report
December 19, 201213 yr comment_176081 Floricica, muuuulta sanatate mamei tale cea harnicuta. Si eu am un motiv de bucurie. Stefania mi-a zis azi ca vrea ardei https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif Ea, care nu punea gura pe ardei...Urmeaza morcovii si ciupercile https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gif Floricico, uita, ca deh, is batrana, multa sanatate mamicii tale.Eu stiu cum e cu "stai linistita, te rog mult!" "da, puiule, dar de facut..{x}..cine le face? " "Lasa-le pana vin eu!" "Da-da, sa se-mputa? (rufe, vase..etc)" Bine ca s-a refacut 60 %-merge cu carja inca- dar de potolit...NO WAY! acum ne astepta cu masa pusa! Draga de ea! Tare-o mai iubesc!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif Carmen, da, functioneaza cu Duracell, ca altfel nu-mi explic! Aura, felicitari.Cu morcovul nici eu nu ma intersectez.Ne evitam sistematic, doar de-i tocat cu masina sau ras, dar ardei si ciuperci la greu! Report
December 19, 201213 yr comment_176086 Floricica, muuuulta sanatate mamei tale cea harnicuta. Si eu am un motiv de bucurie. Stefania mi-a zis azi ca vrea ardei Ea, care nu punea gura pe ardei...Urmeaza morcovii si ciupercile Ooooooooo, bravooooooo! Si la cat mai multe legume! sa speram...Nu vreau sa o fortez...Imi aduc aminte ca nici mie nu-mi placeau toate legumele cand eram mica. Aura, felicitari.Cu morcovul nici eu nu ma intersectez.Ne evitam sistematic, doar de-i tocat cu masina sau ras, dar ardei si ciuperci la greu!Incet, incet o sa prinda gustul pentru toate legumele. Da' tu de ce nu mananci morcovi? Report
December 19, 201213 yr comment_176098 Deci efectul asta de branza''gratinata'' deasupra pe pizza cu vechiul meu cuptor nu asi fi obtinut cu vechiul meu cuptor in veci si pururi ,clar! Ce vedem in propozitie?! o pizza pe compartimente din ochi asa,doar focaccia picanta cu ceapa si ardei iute cilli si ulei maslinos,oregano ,intr-o parte(si care e preferata mea ),mai apoi e un compartiment de pizza cu salam gogosar,apoi,sos picant bacon ceapa,..ma rog eu o numesc ''triumf de pizza'',sigur fiecare o gasi o felie pe placul sau Ador noua mea jucarie!! o sa ma joc cu ea de numa! Multumesc mosule ,e cel mai frumos cadou ce poate exista!!! Report
December 19, 201213 yr comment_176102 Deci efectul asta de branza''gratinata'' deasupra pe pizza cu vechiul meu cuptor nu asi fi obtinut cu vechiul meu cuptor in veci si pururi ,clar! Ce vedem in propozitie?! o pizza pe compartimente din ochi asa,doar focaccia picanta cu ceapa si ardei iute cilli si ulei maslinos,oregano ,intr-o parte(si care e preferata mea ),mai apoi e un compartiment de pizza cu salam gogosar,apoi,sos picant bacon ceapa,..ma rog eu o numesc ''triumf de pizza'',sigur fiecare o gasi o felie pe placul sau Ador noua mea jucarie!! o sa ma joc cu ea de numa! Multumesc mosule ,e cel mai frumos cadou ce poate exista!!! Buuuuuna-rau pizza! Parca-i si simt mirosul si, mai ales, gustul! Geany, se vede ca te-ai imprietenit deja cu jucaria! S-o folosesti cu maaaare drag si spor! Report
December 19, 201213 yr comment_176125 E un aragaz!!!! Sa il folositi sanatosi si sa faci multe copturi bune in el! Report
December 19, 201213 yr comment_176132 Gata, i-ai facut si botezul! De-acum spor mare la treaba si sa va fie masa plina de bunaciuni! Foarte misto arata pizza aia , cred ca in weekend o pun de o pizza. Report
December 19, 201213 yr comment_176147 Gata, i-ai facut si botezul! De-acum spor mare la treaba si sa va fie masa plina de bunaciuni! Foarte misto arata pizza aia , cred ca in weekend o pun de o pizza.Daa!! Paii asta a fost doar asa incalzirea'' sa facem cunostinta, urmeaza sa fac cozonacii de craciun! Report
December 19, 201213 yr comment_176149 Gata, i-ai facut si botezul! De-acum spor mare la treaba si sa va fie masa plina de bunaciuni! Foarte misto arata pizza aia , cred ca in weekend o pun de o pizza.Daa!! Paii asta a fost doar asa incalzirea'' sa facem cunostinta, urmeaza sa fac cozonacii de craciun! Abia astept sa vii cu productia la hectar!!! Report