December 28, 201213 yr comment_177220 Ioana, felicitari, ma bucur tare pentru tine! E o promovare pe care chiar o meriti pe deplin!Georgi, sa folosesti sanatoasa cadoul de la "mosi", pe forumul asta s-au adunat niste oameni deosebiti, ma bucur ca am avut onoarea sa-i cunosc.Uma,foarte fain cadoul tau, sa-l folosesti la maxim!Se pare ca toata lumea a fost foarte cuminte anul asta.... Report
December 28, 201213 yr comment_177233 Giorgi, chiar meritai un cadou asa de frumos si util, ai avut destule suparari anul asta. Sa-l folositi sanatosi! Ioana, este o veste f buna! Se vad priceperea si talentul tau, de asta ai avansat atat de rapid. Felicitari sincere! Report
December 28, 201213 yr comment_177235 Ioana, felicitari pentru avansare!!!!! Si daca iti si place foarte mult ce o sa faci, asta este si mai important. Uma, sa stapanesti sanatoasa aparatul foto!!! Da, fetelor, sunt foarte bucuroasa de cadoul Mosului! Acum nu stiu cat de cuminte am fost.... Report
December 28, 201213 yr comment_177240 Ioana, felicitari pentru avansare!!!!! Si daca iti si place foarte mult ce o sa faci, asta este si mai important. Uma, sa stapanesti sanatoasa aparatul foto!!! Da, fetelor, sunt foarte bucuroasa de cadoul Mosului! Acum nu stiu cat de cuminte am fost....Cu siguranta ca ai fost F CUMINTE!Pup si bucura te!! Report
December 28, 201213 yr comment_177243 Sar si eu in sus de bucurie: pentru Uma, sa-l folosesti sanatoasa(cu drag e inutil sa mai spun!).50mm si eu. Sar in sus de bucurie si pentru Ioana.Ioana meriti tot ce ti-ai dorit.In bucatarie e munca dar cine are pasiunea gatitului o "simte" diferit oboseala. Georgy, sa-l foloseti cu spor si un Bravos mare Craciunitelor. Report
December 28, 201213 yr comment_177250 Ioana, felicitari, ma bucur tare pentru tine! E o promovare pe care chiar o meriti pe deplin!Georgi, sa folosesti sanatoasa cadoul de la "mosi", pe forumul asta s-au adunat niste oameni deosebiti, ma bucur ca am avut onoarea sa-i cunosc.Uma,foarte fain cadoul tau, sa-l folosesti la maxim!Se pare ca toata lumea a fost foarte cuminte anul asta....Bia, mi-ai luat vorbele din gura Fix la fel vroiam sa scriu si eu. Report
December 28, 201213 yr comment_177256 Ioana felicitari pentru promovare, o meriti din plin, sa ai spor in toate. Georgiana sa folosesti sanatoasa cadoul, sa coci numai bunatati, felicitari Craciunitelor. Report
December 28, 201213 yr comment_177306 Multumesc mult, fetelor! Astazi pe la pranz a sosit si cadoul, omul meu mester in toate deja l-a si montat si am facut pe aragazul cel nou primul fel de mancare: mamaliga. Sa vedem cum se comporta la copt, de abia astept, mai ales ca fac prajituri pt.Anul Nou. Si intr-adevar pe acest forum sunt niste oameni minunati si sunt fericita ca i-am cunoscut. Report
December 28, 201213 yr comment_177312 Ioana , felicitari.Giorgi sa-lfolosesti cu drag cu tot felul de mancaruri&dulcegarii. Report
December 28, 201213 yr comment_177315 Georgi , Sa folsesti sanatoasa si voioasa noul aragaz, iar anul are vine sa fie plin numai de vesti bune .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Ioana , Ma bucur enorm pentru tine .O meriti din plin .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Report
December 28, 201213 yr comment_177319 Felicitari, Ioana!La an nou, slujba noua! Mult succes de-acum incolo. multumesc mult de tot Milena In ritmul asta te vedem rapid la Master Chef! Ma bucur pentru bucuria ta! Felicitari! Maya, ehee, sunt timida,asa ca nu ma duc la MC Bravo Ioana, sa fie intr-un ceas bun!!!!! :) mercic tiza Bravo Ioana! cat mai sus, tot mai sus! asa sa fie Ioana, la mai mare Felicitari! multam zozo Ioana BRAVO! Ma bucur mult pentru tine ! mercic Uma si eu ma bucur mai ales ca nu visam la asa ceva Ioana,bravos!Tine o tot asa!! multumesc Ioana, felicitari, ma bucur tare pentru tine! E o promovare pe care chiar o meriti pe deplin! nu stiu cat o meritam,mai ales ca nici nu speram la asa ceva caci era sigura ca un necunoscator in bucatariile profi ar putea intra asa de usor Ioana, este o veste f buna! Se vad priceperea si talentul tau, de asta ai avansat atat de rapid. Felicitari sincere! Multumesc moatza.Toti avem de invatat iar eu nu ma consider un mare cunoscator,dar am dorinta de a invata cat mai mult.Atat m-am bucurat cand a doua zi de Craciun bucatarul sef m-a chemat in restaurant sa vad cat de frumos au iesit platorile(de Craciun si a doua zi am avut brunch) si m-a felicitat Ioana, felicitari pentru avansare!!!!! Si daca iti si place foarte mult ce o sa faci, asta este si mai important. Multumesc Georgi Report
December 28, 201213 yr comment_177320 Sar in sus de bucurie si pentru Ioana.Ioana meriti tot ce ti-ai dorit.In bucatarie e munca dar cine are pasiunea gatitului o "simte" diferit oboseala. Lilli, asa este, este munca multa ,uneori stresant,dar timpul trece altfel si mai placut.Am avut zile cand am muncit si 10h, stat in picioare,dar nu stiu cand au trecut. Ioana felicitari pentru promovare, o meriti din plin, sa ai spor in toate. Multumesc Carmen Ioana , felicitari. Multumesc Stella Ioana , Ma bucur enorm pentru tine .O meriti din plin .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Multumesc Pisco, felicitari si tie bunicuto Report
December 28, 201213 yr comment_177334 Giorgi, vezi daca ai fost cuminte, te-a vizitat mosul...foarte frumos gestul Mosilor, iar tu sa-l stapanesti sanatoasa si la cat mai multe bunatati Report
December 28, 201213 yr comment_177364 Buna seara, Astazi mi-a facut ziua mai frumoasa un Mos Craciun intarziat....Eu am o "problema" cu ceasurile... [center][/center] Felicitari tuturor fetelor pentru cadouri/realizari si la cat mai multe! Report
December 29, 201213 yr comment_177429 Fetelor, toate am fost cuminti si vad ca am primit cate ceva frumos si util de la Mos Craciun. Titirimundi, sa-l stapanesti sanatoasa ceasul! Report
January 3, 201313 yr comment_178198 Sa va arat pretiosul meu cadou de la Mos Craciun: Impachetat: Despachetat: Si batranul meu aragaz, care si-a facut bine meseria: Si dulcegariile realizate (cam greu, dar deja pot sa spun ca m-am invatat cu el): Report
January 3, 201313 yr comment_178199 Esti o maestra Giorgi, te descurci de minune cu " fiara", mie mi-a luat ceva sa-l imblanzesc! Report
January 3, 201313 yr comment_178200 Ioana , FELICITARI! O meritzi pe deplin! Georgi , sa-l stapanesti sanatoasa! Titirimundi , sa-l portzi sanatoasa ! Report
January 3, 201313 yr comment_178201 Ioana felicitairi, bravo, ma bucur pentru tine!Georgi, sa stapanesti sanatoasa cadoul, sa faci numai bunatati la el!Titi, felicitari mosului, sa porti cu placere cadoul! Report
January 3, 201313 yr comment_178204 Fetelor, multumesc frumos!!! Am facut deja bunatati si o sa mai fac si mai ales cozonaci trebuie sa fac. Report
January 3, 201313 yr comment_178221 Sa purtati sanatose Giorgi', numai bunatati sa faci la el ,eu sunt f. multumita de el! Report
January 3, 201313 yr comment_178233 Mi-a venit cadoul de Craciun si Sf. Ion!!!! Nu te-ntreb ce e ca poate nu vrei sa zici, dar iti zic sa te folosesti de el cu placere!Sau sa-l porti cu placere! Depinde . Report