January 25, 201313 yr comment_182058 Asta da zi frumoasa, Boni! Poze, vrem poze!Lily, Zerda, sa-ti folosesti sanatoasa cadoul, e foarte frumos salul! Report
January 25, 201313 yr comment_182059 Ma bucur ca a ajus .Acum e si ziua mea mai frumoasa, de fapt am stiut de ieri.Sa le folosesti cu drag. Ma bucur ca l-a deschis Maia Furculita si foarfeca le-am scos din ambalajele originale, ca sa-mi incapa mai bine in cutia pe care o aveam.Imi pare rau ca n-a ajuns primul, inainte de Craciun, dar e bine inainte de ziua Maiei. Report
January 25, 201313 yr comment_182060 Astazi ziua mea e mai frumoasa ca pot pune pozele de la cadoul de alaltaieri: Multumesc Anamaria!! :D Ooo, frumos, frumos!!! Report
January 25, 201313 yr comment_182063 Interesanta "jucarie" ai primit Ioana.Sa o folosesti cu spor! Report
January 25, 201313 yr comment_182100 Eu azi mi-am scos in lume esarfa!! Sa va zica Zozo si Carmen daca nu-mi sta bine!! Report
January 25, 201313 yr comment_182110 Eu azi mi-am scos in lume esarfa!! Sa va zica Zozo si Carmen daca nu-mi sta bine!! Nu cred pana nu vad! Report
January 25, 201313 yr comment_182112 Eu azi mi-am scos in lume esarfa!! Sa va zica Zozo si Carmen daca nu-mi sta bine!! Confirm, esarfa ii vine foarte bine Zerdei.Firul din care e facuta imi place la nebunie, ma uit sa vad de gasesc ceva si pe aici. Boni sa folosesti cu placere cadoul. Report
January 25, 201313 yr comment_182115 Si eu am avut o zi frumoasa!Mi-au facut-o Carmen L si Zerda! Bine, io am iegoism pa Zerda, ca esarfa e SUPERBA! Absolut superba!Fetelor, sa stapaniti sanatoase si fericite cadourile / premiile. Ca si eu am primit! Da-da! Un Mos intarziat, sau un iepuras mai "matinal": Coccotte monoportie de la Verber! Si-o felicitare din inima pentru inima (normal c-am plans!).Asta duminica! Si azi, de la Carmen L, niste super-lingurite de masurat.Haioase, vesele si utile (se masoara mierea, cafeaua si-om mai vedea ce! Carmen, dl Zoazorel iti multumeste mult! ) Report
January 25, 201313 yr comment_182119 Ziua mea astazi a fost mai frumoasa caci v-am cunoscut pe voi, Zerda si Zoazorica. Frumoase cocottele.Zozo acum ziua e de doua ori mai frumoasa sti de ce, pentru ca m-ai surprins cu pozele.Cu multa placere le-am ales, dl Zoazo sa le folositi cu drag. Am primit si eu ceva bun dar ma laud dupa ce o pregatesc la topicul cu pricina.Multumesc Ioana . Report
January 25, 201313 yr comment_182160 Si eu am primit lingurite identice, dar vroiam sa le fac poze cu pisicile turbate ca n-au mai vazut jucarie din asta!!! Report
January 25, 201313 yr comment_182165 Bravo fetele! sa stapaniti cadourile cu placere si sa va fie de folos: Boni, zerda, zoazo Si zilele mele din aceasta saptamana au fost foarte frumoase, au confirmat ca sunt copil cuminte si in jurul nostru sunt multe persoane dragi:- marti, cocotica de la verberel - miercuri, mosul meu drag de peste mari si tari, Milena: si miercuri mai pe la pranz, cornulete facute de doua maini harnicute de Foxyy:hug: Pentru mami tau LMA! Report
January 25, 201313 yr comment_182169 Felicitari tuturor, pentru realizarile copiilor si pentru cadouri! Report
January 25, 201313 yr comment_182200 Si eu am primit lingurite identice, dar vroiam sa le fac poze cu pisicile turbate ca n-au mai vazut jucarie din asta!!! Ha ha ha ha, se bucura si ele se pare, le place ca sunt colorate Report
January 28, 201313 yr comment_182594 Astazi ziua mea e mai frumoasa ca pot pune pozele de la cadoul de alaltaieri:Multumesc Anamaria!! :) :DSa porti cu mare placere esarfa! Mutti, bravo! Report
January 28, 201313 yr comment_182595 Eu azi mi-am scos in lume esarfa!! Sa va zica Zozo si Carmen daca nu-mi sta bine!! Nu cred pana nu vad! +1! Asteptam dovezi! Report
January 28, 201313 yr comment_182596 De fapt a început de ieri, da' nu puteam să scriu aici. Am scris ieri pe faţăcarte (nu-i a mea ideea denumirii românizate a facebook-ului, am preluat-o că mi-a plăcut) ca să-i dau de veste lui Eataly că am primit recipisa pentru pachetul cel mult aşteptat Acum 5 minute m-a sunat Maia de acasă că a fost cu tati şi au ridicat coletul (le lăsasem buletinul meu acasă) şi l-au desfăcut (aveau permisiunea ) şi îmi descria fericită premiul. Lili, ai plusat, aşa am înţeles din ce îmi înşira Maia la telefon Cel mai tare şi mai tare m-a amuzat Maia că mi-a spus că am primit o furculiţă care taie https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gifLili, mulţumesc frumos încă o dată şi abea aştept să ajung şi eu acasă să văd furculiţa tăietoare şi tot restul. Fac şi poze şi pun la subiectul dedicat.Asa cadou, mai da! Sa folosesti toate cadourile cu mare placere, Boni! Eataly, felicitari pentru idee! Report
January 28, 201313 yr comment_182597 Si eu am avut o zi frumoasa!Mi-au facut-o Carmen L si Zerda! Bine, io am iegoism pa Zerda, ca esarfa e SUPERBA! Absolut superba!Fetelor, sa stapaniti sanatoase si fericite cadourile / premiile. Ca si eu am primit! Da-da! Un Mos intarziat, sau un iepuras mai "matinal": Coccotte monoportie de la Verber! Si-o felicitare din inima pentru inima (normal c-am plans!).Asta duminica! Si azi, de la Carmen L, niste super-lingurite de masurat.Haioase, vesele si utile (se masoara mierea, cafeaua si-om mai vedea ce! Carmen, dl Zoazorel iti multumeste mult! )Superbe cadouri! Vesele si colorate, iti infrumuseteaza ziua doar cand te uiti la ele! Fetelor, un mare BRAVO pentru idei si cadouri! Report
January 28, 201313 yr comment_182599 Ziua mea astazi a fost mai frumoasa caci v-am cunoscut pe voi, Zerda si Zoazorica. Frumoase cocottele.Zozo acum ziua e de doua ori mai frumoasa sti de ce, pentru ca m-ai surprins cu pozele.Cu multa placere le-am ales, dl Zoazo sa le folositi cu drag. Am primit si eu ceva bun dar ma laud dupa ce o pregatesc la topicul cu pricina.Multumesc Ioana .Astept! Si noi tot zicem ca ne intalnim, dar nu reusim. Iesi maine seara la interval? Incerc sa aduc si puslamaluta, Daniella vine cu Beatrice..... Report
January 28, 201313 yr comment_182600 Si eu am primit lingurite identice, dar vroiam sa le fac poze cu pisicile turbate ca n-au mai vazut jucarie din asta!!! Poze, poze, poze!!!! Report
January 28, 201313 yr comment_182601 si miercuri mai pe la pranz, cornulete facute de doua maini harnicute de Foxyy:hug: Pentru mami tau LMA!Saru'mana pentru urari! A mancat Beatrice cornulete? Ii plac? Report
January 28, 201313 yr comment_182632 si miercuri mai pe la pranz, cornulete facute de doua maini harnicute de Foxyy:hug: Pentru mami tau LMA!Saru'mana pentru urari! A mancat Beatrice cornulete? Ii plac? Le-a mancat tati pe toate ... au disparut rapid ! Bea nu probeaza inca decat "boboane" si "cotitza" (ciocolatica). Multumim Report
January 29, 201313 yr comment_182734 si miercuri mai pe la pranz, cornulete facute de doua maini harnicute de Foxyy:hug: Pentru mami tau LMA!Saru'mana pentru urari! A mancat Beatrice cornulete? Ii plac? Le-a mancat tati pe toate ... au disparut rapid ! Bea nu probeaza inca decat "boboane" si "cotitza" (ciocolatica). Multumim Ooooooooo, ma simt magulita, daca le-a ras "mofturici" pe toate! Report
January 29, 201313 yr comment_182856 Ooooooooo, ma simt magulita, daca le-a ras "mofturici" pe toate! sa pofetesti incoa sa mai facem Report
February 1, 201313 yr comment_183182 Si eu am avut o zi frumoasa!Mi-au facut-o Carmen L si Zerda! Bine, io am iegoism pa Zerda, ca esarfa e SUPERBA! Absolut superba! Frumos, frumos, sa le stapanesti sanatoasa! Report