Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astazi, ziua mea este mai frumoasa

Featured Replies

+1 .

Wow ! E extraordinar !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

Felicitari tinerilor pentru talent si pasiune.

Piscotel multumesc :occasion15:

Au lucrat cu atata dedicatie si pasiune, incat le lipsea activitatea cand au terminat :)

Carmen, felicitari feciorilor frumosi si destepti, si lauda-i ca merita! Lucrarea e superba, într-adevar o opera de arta dinozaurul! Si nu în ultimul rînd, felicitari tie, pentru educatie si dedicatie! Indiferent ce spui despre baietii tai... ador felul în care vorbesti despre ei :-*

Maya iti multumesc pentru cuvintele frumoase, care mi-au uns sufletul.Baietii mei- si aici intra si sotul, reprezinta totul pentru mine sunt sufletul meu :appl:

Sa sti ca si mie imi place felul tau de a povesti despre copii tai, frumoasa Denise si cei blanosi :wub:

Felicitari Carmen! Felicitari baietilor inteligenti, harnici si frumosi! Bafta multa in continuare si fie ca tot ceea ce isi doresc sa devina realitate.

Felicitari Carmen! Felicitari baietilor inteligenti, harnici si frumosi! Bafta multa in continuare si fie ca tot ceea ce isi doresc sa devina realitate.

Multumesc fata frumoasa :occasion15:

Felicitări, felicitări, mii de felicitări!

Laudă-te cât vrei că ai cu ce. Tare îmi place să citesc așa ceva.

Multumesc mult Sorina.Au venit vestile una dupa alta, atat de multa bucurie a fost musai sa o impart cu voi , acum ma emotioneaza cuvintele voastre calde :crying:

Da, Carmenusha, poate ca te emotioneaza, dar le meritati din plin! Si stiu ca pasiunea cu care vorbesti despre TOTI trei baietii tai ai pus-o si-n cresterea si dezvoltarea lor!Si-acum culegi roadele!Bravo voua, tuturor!:crying:

Da, Carmenusha, poate ca te emotioneaza, dar le meritati din plin! Si stiu ca pasiunea cu care vorbesti despre TOTI trei baietii tai ai pus-o si-n cresterea si dezvoltarea lor!Si-acum culegi roadele!Bravo voua, tuturor!:lol:

Esti draguta :crying: , multumesc :crying:

Motive de bucurie si lauda cu baietii mei as avea mai mereu- observati ce modesta sunt- dar nu am scris despre ei aici la laude, inca, cu toate concursurile sau olimpiadele la care au participat.

De data asta nu mai rezist.Baiatul cel mic, a participat impreuna cu clasa lui din liceu, la un concurs numit Scoala Discovery Dinozauri, organizat de catre Discovery channel, in perioada martie- mai.

Competitia a fost organizata in tre licee la nivel national si se numeste: Targul de Dinozauri.

Au avut de construit un dinozaur din diverse materiale, schelet din metal, rigips etc.

A carat dupa el surubelnita electrica la liceu, au cumparat materialele ei singurei de prin piete si magazine.

Clasa lui a castigat locul I, si au fost premiati cu diplome, si cate o imprimanta de caciula, pardon sapca- si din aceea au primit, fiecare. Imprimanta HP wireless.

Un alt program al liceului, Sa ne alegem meseria, sau asa ceva, a constat in constituirea unor grupuri pe aptitudini, apoi, depunerea unor CV-uri la diverse firme, pentru practica si imbogatirea cunostintelor.

Au numit activitatea " Investim in elevul de azi-angajatul model de maine"

Baiatul meu a fost acceptat cu grupul lui la o firma IT, unde va lucra 2 luni la un soft pentru android.

De cel mare care e in sesiune va spun doar ca a castigat pe vara un internship si dupa sesiune va lucra pe timp de vara tot in domeniul IT.

Scuzati lungul post, scris de o mama emotionata :drool:

Felicitari baietilor, Carmen! Si pupici dulci la o mama emotionata! Sa va traiasca si sa va bucurati de ei!

Felicitari baietilor, Carmen! Si pupici dulci la o mama emotionata! Sa va traiasca si sa va bucurati de ei!

Multumesc frumos Georgiana :drool:

Ii urez si eu lui Alex mult spor la liceu, sa se realizeze asa cum isi doreste.

Carmen, acum am citit si eu despre ziua ta frumoasa, felicitari baietilor si de asemenea voua, parintilor. Adevarul e ca nimic nu te face sa te simti mai implinit decat copiii, familia si tu ai o familie asa frumoasa!

Carmen, acum am citit si eu despre ziua ta frumoasa, felicitari baietilor si de asemenea voua, parintilor. Adevarul e ca nimic nu te face sa te simti mai implinit decat copiii, familia si tu ai o familie asa frumoasa!

Multumesc 2ut :(

Va doresc la randul meu, sa va bucurati de cele 2 fete minunate, pe care stiu ca ai motiv sa le lauzi mereu, frumoase si istete :drool:

Multumesc 2ut :drool:

Va doresc la randul meu, sa va bucurati de cele 2 fete minunate, pe care stiu ca ai motiv sa le lauzi mereu, frumoase si istete :(

Carmen, :(

Felicitări din suflet pentru băieţii tăi şi pentru tine, Carmen. Ştiu cum mă simt eu la orice "fâs" făcut de Maia, d'apăi tu, cu aşa realizări, trebuie să fii mândră de numa' numa'.

Ai putea sa te lauzi mai des, că asta nu-i laudă, e bucurie pe care o dai mai departe şi pe care noi o primim cu tot dragul. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

Carmen, felicitari baietilor! Sunt convinsa ca va vor da inca multe, multe motive de mandrie si bucurie https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Sa va traiasca!

Felicitări din suflet pentru băieţii tăi şi pentru tine, Carmen. Ştiu cum mă simt eu la orice "fâs" făcut de Maia, d'apăi tu, cu aşa realizări, trebuie să fii mândră de numa' numa'.

Ai putea sa te lauzi mai des, că asta nu-i laudă, e bucurie pe care o dai mai departe şi pe care noi o primim cu tot dragul. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

MUltumesc :drool:

Boni acel "fas", pentru varsta Mayei este o realizare, ele cresc odata cu copilul ai sa vezi. Maya ta are potential, sunt convinsa ca zi maine ne uimesti cu realizarile ei.

Carmen, felicitari baietilor! Sunt convinsa ca va vor da inca multe, multe motive de mandrie si bucurie https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif Sa va traiasca!

Alpha, multumesc :( . Sper sa isi mentina ambitiile fiecare si in continuare, stimulati de recompensele ce vin odata cu micile provocari, pentru cand vor trebui sa dovedeasca capabilitate la ocupara unui post.

Daca reusesc sa faca ce le place eu sunt foarte fericita.

Astept sa mai povestesti si tu de minunile de fete din viata ta.

Carmen, felicitari baietilor pentru toata seria de succese de pana acum si multe bucurii impartasite impreuna cu voi parintii si in continuare!!! se vede din plin educatia ta! acum te recunosc! imbratisari si felicitari si tie mamico, nu in al doilea rand, pt cum i-ai crescut! dragii de ei!
  • 4 weeks later...
De ieri ziua mea e si mai frumoasa ca am comandat bucataria pt la casa :occasion14: ,bun,abia la sfarsitul lui august vine,dar e comandata =))
Mersi,fetelor!Nu mai am rabdare,abia astept sa pot gati ca tot omul,sa am loc,dulapuri,ca unde stam acum e bucataria mica,putinul ce l-am luat cu mine e inghesuit
Petunela, ce frumos este sa amenajezi si aranjezi casa,felicitari. E si multa munca, dar ce satisfactie mai apoi. Abia astept sa ne arati mobila.