Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astazi, ziua mea este mai frumoasa

Featured Replies

Multumesc, fetelor!

Greu e putin spus. Sunt minim 5 clase pe fiecare an si doar o clasa e cu orarul acesta. Chiar daca sunt multi parinti disperati care fac cerere, numarul ramane mereu acelasi (24 copii).

Fondurile... sau mai bine zis lipsa fondurilor...

Trebuie sa indeplinesti o mie de conditii, sa le dovedesti cu mii de hartii, dupa care se aduna punctele si se roaga la floarea de cires.

Eu am avut probleme cu Mara. Aveam punctajul necesar, doar ca fiind nascuta in iunie era prima sub linie. Am facut scandal mare si la scoala si la primarie pana cand au reverificat dosarele. A fost admisa pana la urma, dar am innebunit vreo doua luni.

Ca sa intelegeti... daca mai multi copii au acelasi punctaj sunt asezati in lista in functie de data de nastere. Ultimii trei copii de deasupra liniei aveau acelasi punctaj, dar erau nascuti inaintea ei...

Am facut scandal (si nu-mi pare rau) pentru ca aveam dreptate. S-a dovedit ca nu au tinut cont de faptul ca eu aveam un contract part-time dar cu orar de la 12h-16h. Asa ca au binevoit sa calculeze si acest mic detaliu dupa ce am facut scandal.

Nebunie si multi parinti disperati.

Pentru 5 ani de acum incolo sunt linistita. Nici noaptea nu mai aveam somn...

Multumesc, fetelor!

Greu e putin spus. Sunt minim 5 clase pe fiecare an si doar o clasa e cu orarul acesta. Chiar daca sunt multi parinti disperati care fac cerere, numarul ramane mereu acelasi (24 copii).

Fondurile... sau mai bine zis lipsa fondurilor...

Trebuie sa indeplinesti o mie de conditii, sa le dovedesti cu mii de hartii, dupa care se aduna punctele si se roaga la floarea de cires.

Eu am avut probleme cu Mara. Aveam punctajul necesar, doar ca fiind nascuta in iunie era prima sub linie. Am facut scandal mare si la scoala si la primarie pana cand au reverificat dosarele. A fost admisa pana la urma, dar am innebunit vreo doua luni.

Ca sa intelegeti... daca mai multi copii au acelasi punctaj sunt asezati in lista in functie de data de nastere. Ultimii trei copii de deasupra liniei aveau acelasi punctaj, dar erau nascuti inaintea ei...

Am facut scandal (si nu-mi pare rau) pentru ca aveam dreptate. S-a dovedit ca nu au tinut cont de faptul ca eu aveam un contract part-time dar cu orar de la 12h-16h. Asa ca au binevoit sa calculeze si acest mic detaliu dupa ce am facut scandal.

Nebunie si multi parinti disperati.

Pentru 5 ani de acum incolo sunt linistita. Nici noaptea nu mai aveam somn...

Chiar ca nebunie....... Brrrr, ma ia cu frisoane numai cand ma gandesc! :wacko:

Bine c-ai reusit sa rezolvi si problema asta. Bravo! :D

Sorina,la noi este usor...dai bani si sta copilul pana la ora 17.00 la scoala,isi face temele,se joaca,mananca,cine isi permite,dar tot mi-se pare mai usor decat la tine.Ma bucur ca ai reusit.

Noi plătim prânzul și le dăm gustarea la pachet.

Nu-i că nu plătim, plătim...

Aici nu-i cum vrem noi. Unde-i lege nu-i tocmeală.

Dacă vrei să plătești un meditator în privat e treaba ta, dar dacă vrei să ai copilul la școală până la ora 16 trebuie să îndeplinești condițiile impuse.

• 7 months later...
  • 1 month later...

Ce pacat. Lumea nu mai se poate bucura... :hug: Eu azi ma bucur ca ptr. prima oara am facut vin in viata mea si mi-a iesit o grozavenie.

Dar sa vezi la anul, cind o sa ma si pricep si o sa stiu cum trebuie sa functioneze... :wub:

Scuzati poza neprofesionista:

post-27-14176268362506_thumb.jpg

Peter

HMMMMM oare ce gust o aveaaa??? :scratch:

Trebuie experimentat pentru feedback :wasted:

Peter, ce bine arata vinul tau. Felicitari si la mai mare :scratch:

Ce pacat. Lumea nu mai se poate bucura... :P Eu azi ma bucur ca ptr. prima oara am facut vin in viata mea si mi-a iesit o grozavenie.

Dar sa vezi la anul, cind o sa ma si pricep si o sa stiu cum trebuie sa functioneze... =))

Scuzati poza neprofesionista:

Peter

La gust n-am cum sa ma bag :wasted:, dar culoarea e superba! :scratch: :wasted:

Peter, ia zi-mi: l-ai imbuteliat? Ai facut mult?Ca si tata face de cativa ani.Ala de anul trecut o fost bun rau.Si eu mi-s pretentioasa la vin.

Asa ca anu asta, i-am facut cadou o smecherie d'aia de-ti strange dopul si ti-l baga in sticla.

Eu ma bucur ca s-a oprit ploaia la Torino.Ca Manu e cu clasa in vizita la cafenele istorice din centru si fac degustari de ciocolata.Daca ploua era urat.

Peter, ia zi-mi: l-ai imbuteliat? Ai facut mult?Ca si tata face de cativa ani.Ala de anul trecut o fost bun rau.Si eu mi-s pretentioasa la vin.

Asa ca anu asta, i-am facut cadou o smecherie d'aia de-ti strange dopul si ti-l baga in sticla.

Nu l-am imbuteliat ca vrem sa-l folosim :scratch: :wasted:

Am reusit sa fac vreo 8 litri, ca degeaba ai mult lichid, dupa ce scade drojdia si alea, alea si dupa ce se limpezeste, nu mai ramine asa mult.

Si acum il tin in doua damigene si il las ca sa se mai dezvolte. Poate il las acolo si uit de el pina la anul...

La anul daca o sa am struguri mai fac. Dar o sa folosesc o alta metoda.

Peter

ce bine arata vinul ... parca-i simt aroma de strugure .... ! ce soi, tamaioasa? ma bucur de bucuria ta, Peter! si la anul sa faci mai mult sa ma chemi si pe mine la degustare :floare:

Sorina si Eataly ma bucur pentru Giulia si Manu: sanatate si vreme insorita pe mai departe!

Peter, ai dreptate! toti avem motive de bucurie! de ex, azi am avut multe si minunate motive de bucurie. Astfel, si eu ma bucur si sunt recunoscatoare astazi pentru ca:

- m-am trezit de dimineata, sanatoasa, cu acoperis deasupra capului, respir si am o noua zi de viata pe care aleg sa o traiesc cu bucurie si sa incerc sa raman neafectata de factorii perturbatori externi ...

- am auzit la meteo ca miercuri iese soarele! azi a fost a 28 zi de cand nu am vazut nici o raza ... le contorizez ... ca-s mai mult decat meteo-dependenta! sunt soare-dependenta! :pupic: Astept cu nerabdare ziua de miercuri!

- am reusit sa gasesc azi cadoul potrivit (este extrem de pretentios) pentru Domnul Dani, ... e trecut de 12 noaptea si e 9 decembrie, ziua lui ...

- iar picei i-am gasit rochita "de Elsa" pentru serbarea de Craciun (va fi pe 20 dec) ... dar odata ce i-am aratat-o ar vrea sa o poarte de pe acum ... :D Copiii astia traiesc asa de mult ACUM!

Nu mai insir..., dar motive de bucurie sunt multe si marunte ... Frumusetea sta in ochii privitorului.

Bine ai grait Peter! va doresc tuturor sa treceti in revista in fiecare dimineata minimum 3 motive pentru care azi va bucurati! viata va capata minunate aspecte magice ... :hug:

Peter, ai dreptate! toti avem motive de bucurie! de ex, azi am avut multe si minunate motive de bucurie. Astfel, si eu ma bucur si sunt recunoscatoare astazi pentru ca:

- m-am trezit de dimineata, sanatoasa, cu acoperis deasupra capului, respir si am o noua zi de viata pe care aleg sa o traiesc cu bucurie

Ce bine ai spus. Asa gandesc si eu. :pupic:

Multa sanatate si numai bine domnului din dotare. :floare:

Peter

daniella

la multi ani frumosi si sanatosi pt domnul Dani!!!

sa va bucurati impreuna de aceasta zi!

pupic

Dani, ce bine te inteleg btw sagetatori, ca am si eu unul pe 12 :floare: La multi ani omului!

Al meu nu e pretentios ptr lucruri pretioase, e pretentios ca vrea neaparat surpriza, ceva la care nu s-ar astepta. Sper ca am gasit si anul asta, a venit ieri Fanu'.

Io-s bucuroasa ca am premiza sa reusesc ce mi-am propus, adica saptamana asta sa merg prin doctori si sa ma mai caut si preventiv, ca niciodata nu am timp de lucrurile cu adevarat importante. Asa ca mi-am alocat timp si bani doar ptr sanatatea mea, ieri si azi am facut diverse controale (ptr linistea capului, mai ales) si mai urmeaza.

La mulți ani, dl Dani și dl Moatza (anticipat, că după aia uit)!

Bre, eu mă bucur că aseară am reușit să facem bradul. Vreau să vă spun că e prima dată când contribuția mea a fost miiiicaaaa mică de tot. Fetele au făcut majoritatea. Nu de alta dar până acum erau pline de avânt muncitoresc timp de 5 minute, după aia eu tăiam eu spânzurat. Are mama fete mari (zise cioara)!

Așaaaa, și mă mai bucur de nu aveți idee... Îmi vine să mă iau la pupături de una singură. Luuumeeee lume, am terminat cu campania Moș Crăciun. Minune, am terminat de cumpărat tot pt toți. E prima dată în viață când sunt gata înainte de vreme. Eu sunt persoana ultimului moment, așa că pt mine e o minune... Cred că îmbătrânesc și am început să devin mai înțeleaptă sau să o iau razna (depinde, încă nu am hotărât).

• 4 weeks later...
La mine azi a venit mosul :P :P Foaxo, sa traiesti si sa ai parte numai de bucurii cum mi-ai facut tu mie :-* :)