Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astazi, ziua mea este mai frumoasa

Featured Replies

Hi hi hi..... ce-nseamna internetu' si tehnologia! :thumleft: Un click si gata, se rezolva totul! Fara sa trebuiasca sa te duci in Olanda pentru asta! :floare:

De fapt, da, Ai si talica dreptate! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gifDa' tot frumoase sunt!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

Asa e Zoazo, Foxulina a avut bagheta magica la indemana, si a facut multi bucurosi . Merci Moni

Si, ca un facut, asa soare si frumos, (dar frig) a fost azi, and am primit primavara-n casa!

Ce frumooss!! :thumleft: la noi a fost frig apoi soare frumos,s-a facut cald,am iesit la localul nostru preferat,eu si bub' am muncit la felicitari care arata cam asa(va oferim tuturor virtual cu mare mare drag :floare: :D )

post-405-14258456143043_thumb.jpg

post-405-14258456221204_thumb.jpg

Stella, Peter, Maya, Zoazorica,superbe flori, minunata surpriza!

Foxy cea nelinistita, esti grozava draga mea :pupic:

Are ea un mic avantaj, ne stie adresele. E tare frumos sa deschizi usa si sa te intampine un buchet de flori!

Stella, Peter, Maya, Zoazorica,superbe flori, minunata surpriza!

Foxy cea nelinistita, esti grozava draga mea :)

Are ea un mic avantaj, ne stie adresele. E tare frumos sa deschizi usa si sa te intampine un buchet de flori!

Daaaaaaa, stiu. :pupic: Trisez..... :)

Ce frumooss!! :) la noi a fost frig apoi soare frumos,s-a facut cald,am iesit la localul nostru preferat,eu si bub' am muncit la felicitari care arata cam asa(va oferim tuturor virtual cu mare mare drag :) :) )

Sunt superbe felicitarile, multumesc frumos pentru dedicatie! :pupic:

Ce frumooss!! :pupic: la noi a fost frig apoi soare frumos,s-a facut cald,am iesit la localul nostru preferat,eu si bub' am muncit la felicitari care arata cam asa(va oferim tuturor virtual cu mare mare drag :) :) )

Pup si eu Alexut frumos si harnicut.Si, mai ales, talentat! Multumesc mult, Alex! Tanti Niculeta te pupa si te iubeste !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif

Ma bucur nespus ca v-au placut :) ,am facut mai multe si am daruit... :pupic:

post-405-14259302491602_thumb.jpg

Am participat la scoala si la concurs si am luat premiul 1 :)

Azi a primit diploma de care e extrem de mandru :)

post-405-14259302553778_thumb.jpg

Felicitari Alex, copilas talentat! :pupic:

Are de ce sa fie mandru. Geany pregateste o mapa si strange diplomele puiului talentat si studios!

Talentat, harnic si ambitios copil! Pupam! Bravo parintilor!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_thumleft.gif

Multumim frumos :pupic: :)

Lui bub' ii place f. mult,dar nu are inca manualitate asa ca lucrez inca mult cu manuta lui .Ii place mult si atacul artei de pe disney junior,asa ca la teorie e doxa,practica ne omoara :)

Inainte sa ne apucam de o lucrare mai serioasa,trebuie sa-si ascuta creioanele si sa-si pregateasca totul la indemana inclusiv ciorne (pt. incercari),l-am invatat mereu sa faca un fond,daca e in creion sa tina creionul inclinat la 45 de grade(nu vertical)si sa-l miste oblic....poate sa foloseasca mai multe culori,galben cu portocaliu,blu pt. cer ,degrade de verde pt iarba,apoi cu un servetel sterge singur cu miscari circulare desenul astfel incat sa estompeze si sa combine culorile,la fel cu acoarele doar ca folosim vata pt. fond.Deasemeni stie ca intai se face contur subtire sau gros dupa caz si apoi coloram,facem detalii,folosim mult sclipici si carioci speciale,aplicatii...Pt floarea cea mare l-am invatat sa fac intai usor cu un creion gri o spirala ca la melc,apoi sters cu radiera ca abea sa se intrezareasca,dealungul spiralei sa faca precum la litera m mic de mana (el are tendinta sa faca prea dese si prea ascutite,nu-i nimik,doar ca astfel floarea lui iese prea creatza' :) asa ca i-am mai dus eu manuta astfel incat onduleul sa iasa mai dulce),apoi de la fiecare onduleu sa traga cate o raza ca la soare astfel incat sa faca legatura cu randul de jos formand astfel sirul de petale,la codita i-am aratat ca nu se face dreapta tzapana ca un batz' ci usor ondulata ca sa para mai naturala,frunza mare intai facut contur cu usor cu creion simpla si apoi din loc in loc adaugat cate un zimtz',ca altfel din prima nu-i iese si etc...

Spun toate astea ca sa vedeti ce lucram si cum lucram noi impreuna,ca altfel nu-i iese lui singur asa din prima ,cert e ca-i place f. mult,eu in schimb nu am mereu rabdarea necesara,dar trebuie sa-mi fac ...

P.S modelul unei ciorne botite gata de aruncat la gunoi...

post-405-14259955467044_thumb.jpg

Foxxyyyyyyyyy!!!!!!!! Esti zana primaverii, draga mea?

Multumesc pentru buchetul de flori, e pentru prima data in viata mea cand primesc flori prin curier! Am crezut ca traiesc o secventa de film!

post-508-14259961205248_thumb.jpg

Foxxyyyyyyyyy!!!!!!!! Esti zana primaverii, draga mea?

Multumesc pentru buchetul de flori, e pentru prima data in viata mea cand primesc flori prin curier! Am crezut ca traiesc o secventa de film!

Zana primaverii chiar am fost - cand eram la gradinita!!!!!! :pupic:

Viata bate filmul, asa-i? :)

Viata a batut filmul si la mine, pe 8 martie, prin gratia Zanei Primaverii!!! Aceeasi extraordinara vulpita, muaaaah!

Happy, happy, happy!!! Iubesc florile si surprizele placute deopotriva! Esti extraordinara si mi-ai facut ziua grozava, ca si sufletul tau mare si generos!

Felicitari Bub si mami! Minunate felicitarile! Merita cu prisosinta premiul intai! Pupam ochiosul!

Ma bucur si eu de bucuria tuturor artistelor care au primit vestirea primaverii prin bagheta zanei! Un buchet mai frumos ca altul! Nu-mi vine sa cred cata frumusete, cata prietenie, cat suflet! Sa ne bucuram!

• 2 weeks later...

Parcă sunt un copil mic...

De mult caut și nu găsesc leurdă, așa că m-am cam lăsat păgubașă.

Soatza are la muncă un sârb român nebun rău. Cu ce credeți că-mi vine soatza acasă în seara asta?

-Vezi că ți-a adus Buzda ceva... Nu știu ce e!

- Leurda!!!

Concluzie: nu am văzut leurdă în viața mea. Am început să ronțăi ca o capră.

Sper acum să-mi facă rost de ceva plante cu tot cu rădăcină, ca să le pot planta la mine în curte. Ce fain ar fi!

Mă duc să mai ronțăi niște frunze verzi...

Parcă sunt un copil mic...

De mult caut și nu găsesc leurdă, așa că m-am cam lăsat păgubașă.

Soatza are la muncă un sârb român nebun rău. Cu ce credeți că-mi vine soatza acasă în seara asta?

-Vezi că ți-a adus Buzda ceva... Nu știu ce e!

- Leurda!!!

Sper acum să-mi facă rost de ceva plante cu tot cu rădăcină, ca să le pot planta la mine în curte. Ce fain ar fi!

Mă duc să mai ronțăi niște frunze verzi...

Oooooooooooo, daaaaaa, asta da veste buna! Spor la rontait, iepurila! :)

Pai daca-ti face rost si ti se inmulteste ca nebunul, trimite si la Torino un bulb.Ca fac cinste! :)